Stop představám, uskutečněte je - smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Navrh na zruseni hodnosti za prispevky
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Navrh na zruseni hodnosti za prispevky

Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19532

• RenoFucker
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • N2o3 CZ
Chtel bych navrhnout nasemu drahemu adminovi a timto dat moznost lidem se k tomu i vyjadrit,aby zmenil moznost zvysovani hodnosti.
Ne podle poctu prispevku,ale treba podle karmy.

Podle me zvysovani podle poctu prispevku je "blbost" (chapu myslenku ze pokud je nekdo na foru aktivni,tak by se mel vyznat-ALE TAK TO U VSECH PRIPADU NENI).
Takhle tady muzou psat lidi doslova hromady "blbosti" a tim se jim zvysuje hodnost treba az na hodnost "profesional". Jenze jak to potom vypada,kdyz takovy "profesional" dava rady novackum.?
Tohle jsem tady spozoroval u vice lidi(vim minimalne o trech lidech aktivne zapojenych do fora s vyssim hodnocenim a kolikrat jsou jejich rady a prispevky uplne mimo).

Co na to rikate??
Tak jak chcete,aby se k Vám chovali ostatní lidé, tak se chovejte vy k nim!

Nováčku: Klikni,čti,až pak se ptej!!

Re: Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19537

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
dobra myslenka a ma samozrejme opodstatneni. Zkusim to nejak promyslet..a napisu sem reseni.

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19540

• javak810i
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • původní český (zatím)
Co to třeba udělat podle počtu karmy? To by pak o něčem vypovídalo.
A taky udělat to, že by se karma mohla dávat/ubírat "neomezeně", ale pro jednoho uživatele jen jednou za den.

Jen můj nápad
KARMA+ ZA MOU POMOC POTĚŠÍ
Alcatel One touch -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K810i -> Nokia 5800 -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X1 -> Samsung i8910 HD 2x -> Nokia 5800 -> Samsung i8910 HD

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19541

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Faenil´s n2o5 Tiger (CZ)
S tou karmou výborný nápad (včetně toho nemomezeného, ale pro 1 uživatele jen jedna změna denně) necítím se na profíka (aspoň pak přestanou ty narážky).
Prodám HDčko v perfektním stavu za 15 000Kč

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19543

• radar
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HX-V3-18 CZ
A jaký důvod k tomu by jako byl ? Mimochodem, myslím si, že zvyšování hodnosti podle přízpěvků beztak nefunguje... A aktivita uživatelů se monitoruje na každém foru, tak proč by to mělo být zrovna tady jiné ??? Postrádám logiku tohoto thredu... Vo co navrhovateli go... Chápal bych, kdyby za to byly nějaké výhody...

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19545

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Jde o to, že jsem aktivní (příliš) a moje příspěvky nemají takovou hodnotu, je to hlavně pro nové uživatele. Teda pokud za tím někdo nevidí něco víc.

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19546

• radar
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HX-V3-18 CZ
radar napsal:
A jaký důvod k tomu by jako byl ? Mimochodem, myslím si, že zvyšování hodnosti podle přízpěvků beztak nefunguje... A aktivita uživatelů se monitoruje na každém foru, tak proč by to mělo být zrovna tady jiné ??? Postrádám logiku tohoto thredu... Vo co navrhovateli go... Chápal bych, kdyby za to byly nějaké výhody...

A co se týká karmy... tak si tu s ní manipuluje každý podle své momentální nálady... takže to také není zrovna vypovídající aspekt...

dummy napsal:
Jde o to, že jsem aktivní (příliš) a moje příspěvky nemají takovou hodnotu, je to hlavně pro nové uživatele. Teda pokud za tím někdo nevidí něco víc.

Rozumím, ale není to celkem fuk ? Mně třeba je úplně jedno, jakou má ten, jehož přízpěvek mne zaujme má hodnost... Každá má nějakou zkušenost a může ji zkusit presentovat a je těžko soudit jakou má zrovna ten jeho přízpěvek vypovídající hodnotu... Někomu to třeba pomůže a jinému ne... Jeden mu za to karmu dá, jiný sebere...

EDIT by Matty:Kdyz jsi takovy "profesional" ,tak by ses mel naucit psat prispevky dle pravidel .Dekuji za pochopeni.
Poslední úprava: 1 rok, 11 měsíců Napsal Matty. Důvod: upraveno dle pravidel

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19552

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Napadlo mě jen změnit popisky na např. stážista, pisálek, novinář, vedoucí atd. Karma by se přidělovala jak navrhnul javak810i, ale zůstala by tak jak je, oddělená od počtu příspěvků.

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19554

• RenoFucker
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • N2o3 CZ
radar napsal:

Myslel jsem ze jsem to napsal jasne.
Napisu ti to prikladem:

Predstav ze by jsi byl uplne novy a vznikl ti nejaky problem.
Naspal by sis o pomoc.
Nekdo s hodnosti napr."profesional" nebo "odbornik" (opravdu jen davam priklad) by ti poradil, ze ti pomuze hard reset.
Vzhledem ze by jsi videl,ze to je "odbornik",myslel by sis ze tomu rozumi.
Tak by jsi to udelal. prisel by si uplne o vsechna data.
A po tom co by jsi to udelal, by ti nekdo napsal ze stacil jen RESTART. (jen priklad)

A takovych situaci muze nastat vic. nebo jinych.
Par jsem jich tu cetl....

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19555

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
dej příklad kde jsi tohle četl? Když je ten člověk blbej a nepomůže ani hláška přijdete o všechna uživatelská data, nebo co to tam píše, tak sem nemá vůbec lízt.

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19556

• 10kubec10
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Samsung Wave Bada 1.2 KF3
Sak ten clovek by vedel ze pride o tie data ale myslel by si ze to je jedina moznost ako opravit danu chybu..A potom by zistil ze stacil restart alebo nieco podobne...Tak to tusim Reno myslel ne?

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19557

• radar
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HX-V3-18 CZ
RenoFucker napsal:
radar napsal:

Myslel jsem ze jsem to napsal jasne.
Napisu ti to prikladem:

Predstav ze by jsi byl uplne novy a vznikl ti nejaky problem.
Naspal by sis o pomoc.
Nekdo s hodnosti napr."profesional" nebo "odbornik" (opravdu jen davam priklad) by ti poradil, ze ti pomuze hard reset.
Vzhledem ze by jsi videl,ze to je "odbornik",myslel by sis ze tomu rozumi.
Tak by jsi to udelal. prisel by si uplne o vsechna data.
A po tom co by jsi to udelal, by ti nekdo napsal ze stacil jen RESTART. (jen priklad)

A takovych situaci muze nastat vic. nebo jinych.
Par jsem jich tu cetl....

Promiň... ale já už tady o tom také psal... Ta rada by vznikla z dlouhodobých zkušeností zmiňovaného odborníka... a to... že v konkrétním případě nepomohla... neznamená, že ten zmíňovaný nemá zkušenosti... protože v dalších desítkách případů ta rada pomohla...
Ale osobně si myslím, že není nutné zacházet až do takových detajlů... buď může být forum zcela bez hodností... nebo je brát pouze jako součást... a nepřikládat jim takovou velkou pozornost... Opravdové odborníky, je možno odlišit i jinak...

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19559

• RenoFucker
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • N2o3 CZ
Promiň... ale já už tady o tom také psal... Ta rada by vznikla z dlouhodobých zkušeností zmiňovaného odborníka... a to... že v konkrétním případě nepomohla... neznamená, že ten zmíňovaný nemá zkušenosti... protože v dalších desítkách případů ta rada pomohla...
Ale osobně si myslím, že není nutné zacházet až do takových detajlů... buď může být forum zcela bez hodností... nebo je brát pouze jako součást... a nepřikládat jim takovou velkou pozornost... Opravdové odborníky, je možno odlišit i jinak...[/quote]

To co jsem psal vys ber fakt jen jko priplad. Jsou uplne jine situace kdy tu lidi s vyssim hodnocenim napisou blbosti-ne pokazde samozrejme...
K te druhe casti. A o to mi jde. pokud mas napad jak to odlisit,tak ho napis. proto jsem toto tema zalozil. tak jak je to nyni muze byt matouci pro nove prichozi.
zajimave reseni muze byt i to jak psal dummy: pisalek, novinar.....
Verim ze jakoukoliv radu Admin promysli....

EDIT by Matty:Poslední příspěvek se necituje!Viz.pravidla!Děkuji za pochopení .

Poslední úprava: 1 rok, 11 měsíců Napsal Matty. Důvod: dle pravidel!

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19562

• radar
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HX-V3-18 CZ
To by pak bylo možné také místo karmy dávat hodnost kecálek, žvanílek... ale to myslím docela vážně... jako se na některách forech dává hodnost oslík... Jenže to by musel pak hlídat nějaký moderátor a vyhodnocovat podle kvality přízpěvků... což považuji za činnost opravdu hodně náročnou... protože karma je, jak jsem mohl sám posoudit značně zavádějící... Protože... pokud ji někdo za dobrou pomoc dostane... tak mu ji zase někdo jiný... jen ze své zlé vůle může sebrat...

Re:Navrh na zruseni hodnosti za prispevky 1 rok, 11 měsíců #19563

• whitehand
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • I8910XXJC2
Můj názor: TOhle je ůplně nesmyslný příspěvek
Tohle je a bude jenom forum a nemuzes si tady z otho udelat svoji domovskou stranku nebo neco jakou facebook. Prote se smirte s tim, jak to je. A davat ty popisky podle karmy je taky blby napad. Clovek se jednou blbe zepta a uz ho tady vsichni kamenujou takze ma karmu -xx takze to by nefungovalo. Kdo chce, se zeptá, a počká, jestli nenapíše někdo další, že existuje jiné řešení.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátoři: Tatrox, desos, reny106, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.42 vteřin