Buďte chytří se smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov !
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov !

Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov ! 2 let, 8 měsíců #1395

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
Jooo rozfachal som to dnes ráno som sa s tým drbal asi 2 hodiny a o pol štvrtej sa mi to podarilo spustiť. Musel som hacknúť mobil cez Hellox ktorý som len podpísal a nainštaloval xD pretože aplikácie a ovládače na grafiku sa nedali ani po podpísaní nainštalovať. Mám bluetooth klávesnicu takže ovládanie bolo v pohodičke a drtil som to a užíval grafiku skoro viac než hodinu do piatej rána . Ako prvé keď som tú hru spustil sa dala na default nastavenia takže som išiel pod grafiku kde bolo všetko na stredných detailoch tak som to napeckoval všetko na plné - kvalita textúr high, filtrovanie textúr bilinear a všetko high, hĺbka farieb 32bit (na PSP máte 16 keď drtíte hru ako je FlatOut, 65000 farieb bolo dosť vidno ale za to hra je menej náročná na grafiku) proste všetko high a keď som to spustil mal som okolo 20-30fps a obraz bol ostrý, nie rozpixlovaný za to môže to filtrovanie pripadalo mi to ako by tam bol zapnutý antialiasing a bežne to ale fičalo na 23 (podla toho keď pozeráte film s 23,976fps tak tak to asi išlo, proste máte pocit ako keby ste hrali na kompe nejaku najväčšiu pecku) - veľmi rád nahrajem nejake slušné HD video a ukážem vám čo tento stroj dokáže. Hra je originálna počitačová verzia a zaberá 482Mb. Chcem si rezervovať priestor na návod ako to nainštalovať tak mi ho prenechajte - ešte dnes by ste ho tu mali mať

Video v HDčku nahrajem na večer alebo zajtra na obed

PS: Ešte musím dodať dôležitú informáciu:
Vyhladenie hrán teda PSAA alebo antialiasing má hra framerate okolo 15 až 20fps a na jednom mieste cca 10fps
Bez PSAA/Antialiasingu má hra 24-30fps a na tom mieste tiež okolo 10fps

Samozrejme všetko na high quality takže grafika je neuveritelná len otiene neviem kam sa podeli, mali by tam byť - asi nejaka chyba v ovládačoch - odrazy ale fungujú

Nahrajem video aby ste ma lepšie pochopili

PS2: Na mojom notebooku som spustil túto hru a zaujímalo ma koľko budem mať fps na tom mieste, kde mám na mobile 10fps. Výsledok bol cez fraps pod 30 fps !!! Konfigurácia notebooku je Intel Core 2 Duo 2.0~Ghz (procesorom to asi nebude že áno xD) a grafiku Intel GMA X3100 s 384Mb zdielanej pamäte !!!

To znamená že keď mi fičí hra na notebooku nejako fakt že dobre aspoň 60fps tak na mobile by som si ju aj zahral !

EDIT: Návod Ako nainštalovať Quake III Arena
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE
Poslední úprava: 9 měsíců Napsal fildin.

Re:Quake III Arena - o chvíľu bude aj návod 2 let, 8 měsíců #1402

• smith
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Ty seš teda drak já sem jen čekal kdo stím přijde.......videjko sme všici viděli na youtubku ale tady to zatím nikdo netestoval......už se těším na článek

Re:Quake III Arena - o chvíľu bude aj návod 2 let, 8 měsíců #1408

• NaNooG
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
zajimavy, vypada to ze HD ma na to stat se zajimavou konzoli jen by to chtelo nejakej BT ovladac... a taky snadnou instalaci bez nutnosti hacku telefonu
Všichni o mě říkají, že jsem flegmatik... ale mě je to jedno

Re:Quake III Arena - o chvíľu bude aj návod 2 let, 8 měsíců #1411

• smith
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
To už by si chtěl opravdu moc.........bez hacku se v tomto případě neobejdes....myslím že záměr Samsungu nebyl udělat s HDčka konzoli
Poslední úprava: 2 let, 8 měsíců Napsal smith.

Re:Quake III Arena - o chvíľu bude aj návod 2 let, 8 měsíců #1412

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
A prečo v tej reklame bolo 3D gaming? a ako BT ovládač používam program hidsupp_v100.sisx kde je možné nahodiť aj bluetooth myšku a všetko fičí bez problémov všetko uploadnem a spravím návod nebojte sa a kto nemá BT klávesnicu bude si musieť vystačiť s virtuálnou xD

Menšie fotky čo som myslel tým FSAR či Antialiasingom (nie je to moc dobre čitatelné tak neviem čo to presne je vyzerá to na FSAR ale je to moc krpatými písmenami napísané takže sa možno mýlim ale keď to zapnem tak mám 40% menší framerate, no obraz vyzerá fantasticky lepšie než na PSP kedže tam sa so žiadnym antialiasingom nikde nestretnete.

KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE
Poslední úprava: 2 let, 8 měsíců Napsal Alien.

Re:Quake III Arena - o chvíľu bude aj návod 2 let, 8 měsíců #1419

• Sepulnation
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
JO JO. Per sem ten návod. Díky

Re:Quake III Arena - o chvíľu bude aj návod 2 let, 8 měsíců #1540

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Môžte sa pozrieť ako plynulo mi to šlape na najvyššej kvalite textúr a detailov s FSAA (myslím ten antialiasing čo som spomínal, omlúvam sa že som písal FSAR bolo to moc malé tak som to posledné písmeno moc nevidel pretože bolo rozpadnuté však ste screeny videli, skratka FSAA znamená Full-Scene Anti-Aliasing takže som sa nemýlil že tá funkcia je anti-aliasing a že je obraz omnoho krajší (pixle ani nevidieť pretože okraje sú hladké) ):

KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE
Poslední úprava: 2 let, 8 měsíců Napsal Alien.

Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov ! 2 let, 8 měsíců #2010

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Pre záujemcov mám tu stránku s okolo 2000 mapami a dalšia stránka je na modely (nájdete tam Homera aj Nea z Matrixu alebo Mr.Burns či jak sa volá ten zelený zo Simpsons proste prča):

Stránka na Mapy (pozor niektoré sú robené pre lepšie než 128Mb grafiky ako napríklad Simpsons mapa ktorá má okolo 12-20fps na niektorých miestach aj 4fps a na mojom notebooku s integrovanou Intel GMA X3100 20fps takže mi vychádza že PowerVR SGX530 je 4x pomalšia než Intel GMA X3100 čo sa dáva do notebookov takže na miesto 90fps mám 22 čo je aj reálne a keď mám 20fps tak na mobile 5fps - viem to uhádnuť, stačí to porovnať so skonvertovaným videom na 5fps a hneď to sedí a takisto aj s 10fps videom kde mám minimálne tolko na mape v prvých screenoch)

Stránka na Botov (môžte si vybrať byť napríklad Neom alebo Homerom keď si ho stiahnete)

A nejake tie screeny (minimálne 10fps inak normálne 20 až 30fps - ako fakt tieto mapy sú robené pre PC nie mobil hej? môžem byť rád že mi idú - zatial sa nestalo že by mi nejaka nešla a strašne sa teším že z tejto hry sa už nestáva Quake 3 Arena ale strielačka s rôznymi zaujímavými mapami ktoré si môžte stiahnuť a vyskúšať - vdaka 256Mb RAM som spustil simpsons mapu a to tam písali že treba minimálne 512Mb na PC a aspoň 128Mb grafickú kartu s najnovšími kodekmi teda lepšiu než Nvidiu GeForce4 a na plných detailoch som mal len 4Mb volnej RAM takže fakt o chlp inak je to najväčšia mapa aká sa dá stiahnuť takže s ostatnými problém mať nebudete):

KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE
Poslední úprava: 2 let, 8 měsíců Napsal Alien. Důvod: Pridanie galérie obrázkov

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov ! 2 let, 7 měsíců #5572

• patrokles
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
poradte nakou dobrou virtualni klavesnici ktera se nehybe pri hrani

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov 2 let, 7 měsíců #5583

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Žial neviem, ale ešte musím doplniť, že na šírku sa to dá tiež hrať (na výšku ako vidieť na screenoch tie zbrane nie sú celé pretože na taký pomer nie sú robené), len musíte mať otvorenú nejaku aplikáciu napríklad správy alebo 3D MultiTasking ktorá sa vám prepne po naklonení mobilu na šírku a potom sa tak spustí aj hra (hra sa spúšťa 10-15 sekúnd takže máte 5 sekúnd času kým vám nezamrzne a následne sa nespustí hra).

A ty patrokles si zožeň nejaku BT klávesnicu a myšku, všetky virtuálky sú oničom.
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov 2 let, 5 měsíců #11697

• erik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX 8
ahojky ,nainstaloval jsem v poho QuakeIII,ale zatím jsem nepřišel jak je to se střelbou podle videa jsem vytušil ,že střelba je pravou hardv. klávesou ,ale to se mi quake vypne,je to třeba ještě nastavit ??? děkuji za radu erik

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov 2 let, 5 měsíců #11715

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Áno je, a treba na to HW BlueTooth klávesnicu inak je to s tou virtuálnou dosť naprd.
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov 2 let, 5 měsíců #11761

• erik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX 8
Avien dík za info HW BlueTooth klavesnice je už na cestě ,,,,ještě jsem se chtěl zeptat na tu virtuální ,na softwerové klavesnici je střelba pod jakým tlačítkem ???? Vše mi funguje pohyb ,výměna zbraní ale jen nemůžu zjistit pod jakým tlačítkem je na virtuálce střelba

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov 2 let, 4 měsíců #13939

• pbehal
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • i8910HX1.7_K4_UK
mužete poslat link na download pls

Re:Quake III Arena + 2042 nových máp a 160 modelov ! 2 let, 1 měsíc #22070

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
tak za prve diky za typ, navod a linky vsechno se mi podarilo stahnout a nainstalovat ale...nevim k cemu je virtualkeyboard pouzival jsem virtualkey a stoji docela za prd protoze porad meni barvy, hra spatne reaguje a obcas se zasekne a pak se tocik dookola, nevim jak se mi pdarilo podivat se nahoru ale zustal jsem tak a chodil jako blazen nevim hra bezela celkem plynule ale to ovladani hruze nejaky typ jak to nastavit??? pouzil jsem ten config soubor... jo a ani za boha jsem neumel vystrelit tak nevim mam z toho docela smisene pocity...ale vypadalo to pekne jeste to dostat na landscape...
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderátoři: Tatrox, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.52 vteřin