Jooo rozfachal som to dnes ráno som sa s tým drbal asi 2 hodiny a o pol štvrtej sa mi to podarilo spustiť. Musel som hacknúť mobil cez Hellox ktorý som len podpísal a nainštaloval xD

pretože aplikácie a ovládače na grafiku sa nedali ani po podpísaní nainštalovať. Mám bluetooth klávesnicu takže ovládanie bolo v pohodičke a drtil som to a užíval grafiku skoro viac než hodinu do piatej rána

. Ako prvé keď som tú hru spustil sa dala na default nastavenia takže som išiel pod grafiku kde bolo všetko na stredných detailoch tak som to napeckoval všetko na plné - kvalita textúr high, filtrovanie textúr bilinear a všetko high, hĺbka farieb 32bit (na PSP máte 16 keď drtíte hru ako je FlatOut, 65000 farieb bolo dosť vidno ale za to hra je menej náročná na grafiku) proste všetko high a keď som to spustil mal som okolo 20-30fps a obraz bol ostrý, nie rozpixlovaný za to môže to filtrovanie pripadalo mi to ako by tam bol zapnutý antialiasing a bežne to ale fičalo na 23 (podla toho keď pozeráte film s 23,976fps tak tak to asi išlo, proste máte pocit ako keby ste hrali na kompe nejaku najväčšiu pecku) - veľmi rád nahrajem nejake slušné HD video a ukážem vám čo tento stroj dokáže. Hra je originálna počitačová verzia a zaberá 482Mb. Chcem si rezervovať priestor na návod ako to nainštalovať tak mi ho prenechajte

- ešte dnes by ste ho tu mali mať
Video v HDčku nahrajem na večer alebo zajtra na obed
PS: Ešte musím dodať dôležitú informáciu:
Vyhladenie hrán teda PSAA alebo antialiasing má hra framerate okolo 15 až 20fps a na jednom mieste cca 10fps
Bez PSAA/Antialiasingu má hra 24-30fps a na tom mieste tiež okolo 10fps
Samozrejme všetko na high quality takže grafika je neuveritelná

len otiene neviem kam sa podeli, mali by tam byť - asi nejaka chyba v ovládačoch - odrazy ale fungujú
Nahrajem video aby ste ma lepšie pochopili
PS2: Na mojom notebooku som spustil túto hru a zaujímalo ma koľko budem mať fps na tom mieste, kde mám na mobile 10fps. Výsledok bol cez fraps pod 30 fps !!! Konfigurácia notebooku je Intel Core 2 Duo 2.0~Ghz (procesorom to asi nebude že áno xD) a grafiku Intel GMA X3100 s 384Mb zdielanej pamäte !!!
To znamená že keď mi fičí hra na notebooku nejako fakt že dobre aspoň 60fps tak na mobile by som si ju aj zahral !

EDIT: Návod Ako nainštalovať Quake III Arena