Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ?

Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ? 1 rok, 9 měsíců #24537

• petrik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • I8910XXIJ1+Hack
Možná mám nezvyklý dotaz ale chtěl bych mít tapetu pouze na úvodní obrazovce a již ne po stisku středního tlačítka, protože používám HANDY SHELL a tam tapeta překáží. Je možno tuto věc nějak ošetřit. Děkuji
Petrik

Re:Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ? 1 rok, 9 měsíců #24538

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
nechapu co chces osetrovat...vyber si jine tema ktere ma v menu cerne pozadi nebo si uprav stavajici a tapetu na HS si zmenis
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G

Re:Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ? 1 rok, 9 měsíců #24540

• petrik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • I8910XXIJ1+Hack
Asi opravdu nechápeš..theme s černým pozadím mám a když nastavím tapetu zobrazuje se i po stisku stř. tlačítka jak jsem napsal to chci upravit.... pokud víš jak tak mi poraď sis_edit mám ale nevím kam sáhnout...díky
Petrik

Re:Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ? 1 rok, 9 měsíců #24543

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
na HS si nastavuji tapetu jakou chci a po stisku str.tlacitka se mi zobrazuje menu kde mam pozadi odpovidajici tematu takze jestli sis neinstaloval nake ptakoviny na hratky s tapetou nebo neco takoveho tak ti asi neporadim protoze jsem takovy problem jeste ani nevidel...
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G

Re:Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ? 1 rok, 9 měsíců #24545

• petrik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • I8910XXIJ1+Hack
Kdyby to bylo jak píšeš tak bych byl v pohodě ale mi se tapeta zobrazuje i HANDY SHELL, byť v theme je černá obrazovka,a to nechi, tak nevím co s tím. Na HS si můžu dělat s tapetou co chci upravit ji jak chci ale proč se mi zobrazuje i po stisku stř. tlačítka to nechápu...
Petrik

Re:Jak mít tapetu pouze na úvodní obrazovce ? 1 rok, 9 měsíců #24562

• RenoFucker
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • N2o3 CZ
Tak zkus flash animaci misto tapety.
Podle navodu zde. ta se zobrazuje jen na uvodni obrazovce,jinde to ani jit nemuze... (ale musis mit tema bez tapety jak napsal kultus)

jo a kdybys chtel jenom tapetu(ne nic meniciho),tak jsem ti schopny udelat flash animci ze dvou stejnych obrazku. Telefon ti to vezme jako flash animaci,ale ty uvidis jen jeden obrazek. Ale prvni si to otestuj,zda ti to vubec tedy takhle pujde...
Tak jak chcete,aby se k Vám chovali ostatní lidé, tak se chovejte vy k nim!

Nováčku: Klikni,čti,až pak se ptej!!
Poslední úprava: 1 rok, 9 měsíců Napsal RenoFucker.
  • Strana:
  • 1
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.26 vteřin