Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Winphone 7 a Samsung i8910 HD?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Winphone 7 a Samsung i8910 HD?

Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21033

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
Co toto ma znamenat? mluvi se o updatovane verzi i8910HD nebo je too nejaky prehmat..ci co? Opravdu tam bezi Winphone 7? Nova budoucnost pro nase HD? Jsem zmaten..

pro blizsim prozkoumani ma mozna jine tlacitka..nevim...

takze v tom dokumentu jsou videt rozdily, ale nechapu..stejny design - 2 OS? To se v Samsungu zblaznili?
Poslední úprava: 1 rok, 3 měsíců Napsal fildin. Důvod: nefunkcni odkaz

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21035

• Matty
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • XXJL2
No nechci uplne kazit radost,kdyz jsem tak koukal na ten dokument,tak mi to az zmeny budou asi ve 2 komponentech a to co ukzali z HDcka GT mi prijde spis jako obrazek udelany ve Photoshopu a nahrany do tlf. Proc si s ostatnimy telefony aspon trochu hraje a s GTckem prakticky vubec jen ho otoci? Jsem v tomhle skeptik
password: matty.i8910.cz

Pro nováčky: Čti,hledej, až pak se ptej!!
K+ vítána

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21037

• NaNooG
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
wtf?

zas ale proc slozite menit neco, co potrebuje jedinou zmenu - OS. HD ma i dnes porad co nabidnout a ikdyz je WM7 asi ten nejhorsi novy OS tak treba se dockame vydani i na starsi HD, popripade by to pro andyho nemel byt problem nejak prebootovat. To jsem zvedavej teda co ze samsungu vyleze. Zatim to ale vypada ze si z nas delaji permanentni prdel - napred na nas serou, pak vydaji HD gold, pak naslibujou new prevratny FW, ktery samozrejme neprijde, a ted vydaji "nove" HD s pouzitelnym OS. To jsou dneska veci
Všichni o mě říkají, že jsem flegmatik... ale mě je to jedno

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21038

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
Asi ty WM 7 půjdou jen na updatovanou verzi HDčka z 22.9.2009..po sejmutí baterie vpravo dole mám A. Vůbec mi to ani nevadí, protože WM 7 je HumusHnus V každým případě je to zajímavý s čím to zase přišli. Jinak kdyby HDčko mělo vysouvací klávesnici, určitě by ju vysunul stejně jako u LG, který ani nezapnul asi je to vše v plenkách

EDIT: ještě tady sem našel pekný foto

www.engadget.com/photos/three-windows-ph...ll-in-a-row/#2803176

EDIT2..na těch fotkách je vidět, že ty tlačítka dole jsou přizpůsobený win mobile takže je možný, že budou dvě verze HDčka, symbian a WM 7...

a tak ještě do třetice
EDIT3..na našem stávajícím HDčku asi nebude možný ty WM provozovat. Jinak by totiž neměnili kus hardwaru a jen by šupli WM7 do stávajícího modelu
Poslední úprava: 2 let, 2 měsíců Napsal Kynio.

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21041

• nuffdome
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • s60Rulez-3650-N70-9500-N95-i89​10 since 2002
nevim proc jste takovy skeptici, vzdyt se vsechno toci jenom kolem softwareu. Kdyz si budu chtit dat na svuj pc linux nebo treba google chrome nebo jak se ma jmenovat ten OS, tak preci nebudu menit hardware.Zalezi jenom na vyrobci jak moc velkou praci si s tim chce dat, vymena urcitych hw casti mi nedava smysl.
A propo, mobilni widle bez stylusu ani nahodou.

Ot PS: myslite si ze kdyz Nokia udelala ze Symbianu OpenSource, ze bude i novy Symbianˇ3 taktez OS ?? Tak v tomhle se za skeptika povazuji, ale bylo by to fajn novej s60 se zdrojakama..

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21043

• havja
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XXIJ1
Hmm, tak to jsem opravdu zvědav, co z toho vyleze, ale taky mi to příjde tak, jako by si z nás dělali pořád jen a jen srandu Za chvíli z nich vyleze bůh ví co

BTW: Admine, změn prosímtě tu poslední větu v článku: "Pojďme si pustit tedy slibované video, ať si uděláte obrázek samy." - tak to vypadá, že tohle fórum je čistě jen pro holky

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21051

• Juraji
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V7
www.mobilmania.sk/bleskovky/windows-phon...1123204/default.aspx
Zariadenie spĺňa všetky minimálne hardvérové nároky, ktoré sú na telefóny kladené. Ide o procesor taktovaný na 1 GHz, aspoň 256 MB pamäte RAM, kapacitný dotykový displej, päťmegapixlový fotoaparát (s bleskom), grafika (GPU) zvládajúca DX9 a tri špeciálne hardvérové tlačidlá – „Search, Start (Windows kláves) a Back“, písal Engadget.com. Vyžaduje sa i prítomnosť A-GPS, akcelerometra, kompasu.

Podľa Pocket-lint.com má ísť o Samsung Slate.

toto píše mobilmania.sk...čiže ak by to bola pravda, nejde len o "kozmetické HW úpravy"...a vlastne, kedy sa objavila tá indická 1GHz verzia? nebolo to náhodou až po 22.9.2009? Lebo ak hej tak im mohla uniknúť...

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21089

No pokud tedy bude tzv. relaunch našeho HD s Windows Phone 7, tak už jdu hledat kupce na stávající.
Protože portace bude nereálná a podle všeho ani Symbianu na třetí se tenhle telefon nedočká.

Takže pro mě je to jasná volba.

Jinak pro lidi kteří si spojují Windows Phone 7 s Windows Mobile tak chci podoknout že Windows Phone 7 je kompletně od nuly přepsaný systém. A není zastaralý pouze dotáhl to co včem se blejsknul Android, Apple OS, Meemo apod. Pouze dotáhl, bohužel nepřinesl nic co by jiné neměli.
Mj. Symbian 5th a Phone 7 se nedaj srovnávat.

Takže pokud HD s WinPhone 7 jde na českých trh, tak je to pro mne jasná volba.
C++, C#, PHP, F#, SQL, JS programátor

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21090

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Faenil´s n2o5 Tiger (CZ)
nedaj - wm7 nebude mít multitasking, asi ani podporu sd karet a app. půjdou jen přes marketplace samsung si z nás dělá srandu, vrátilo se jim tam pár HDček, tak tam dali ten jedinej systém, kterej nikdo nechce - WM7. Dnes bylo preview Wave, porovnání displaye Wave, HD a iphone. SuperAMOLED asi stojí za to.
Prodám HDčko v perfektním stavu za 15 000Kč

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21091

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
Já myslím, že multitasking mít opravdu bude --

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21092

Multitasking mají, SD karty to netuším a ten marketplace je něco podobnýho jako u iPhonu takže to zas takový problém není.

tak tam dali ten jedinej systém, kterej nikdo nechce - WM7

ROFL jak někdo může nechtít systém který vpodstatě ani nevyšel takže nejsou žádný pořádný recenze nebo preview.

K tomu z těch informací které jsou tak to OS nevypadá vůbec špatně, jak říkám dohnali konkurenci nikoliv ji předběhli bohužel. (Symbian 5th není konkurence)

EDIT: Nejsem sice člověk který si vybírá OS podle her apod. ale tomuhle říkám konkurence pro iPhone hry smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=n..._single&ide=1299

EDIT2: Také Windows Phone 7 mají zpětnou kompaktabilitu se starým WM, potom také perfektní věc jménem .NET takže o aplikace se nebojím a také (pro mě hodně překvapující) XNA alias framework postavenýn na .NET speciálně udělaný pro tvorbu 2D/3D her.

EDIT3: O grafické rozhraní se má starat WPF což je další pecka pro ty co to znaj. (ve zkratce extrémní konkurent pro Qt postavený na .NETu, jen stím rozdílem že kód pro Qt je v C++ (složitějí) a pro WPF je v C# (lehčí)).

EDIT4: Jsou zde silné spekulace o tom že WinPhone 7 má umět auto-update OS (nemyslím tím firmware ale update například z 7.1 na 7.2 apod.)
C++, C#, PHP, F#, SQL, JS programátor
Poslední úprava: 2 let, 2 měsíců Napsal martin.developer.

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21095

• NaNooG
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
Kynio napsal:

tak opravdu se nejedna o stejny model, zaprve ty tlacitka, a za druhe, vsimnete si o kolik je tohle 2nd HD vyssi nad displejem, to snad bude mit tak 13cm...
Všichni o mě říkají, že jsem flegmatik... ale mě je to jedno

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21096

• dido1994
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Faenil´s n2o5 witch KS & GD & CZ
samsung je fakt svina ked urobil nieco take lebo sme cakali, ze nam mozno spravia novy soft, no oni spravili novy telefon... fakt mi je na hovno ked bude novy fon ked mam stary a znova vyhodit kopec penazi a zistit ze je na prd, tak to mi za to nestoji... fakt je to od nich hnusne

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21099

• whitehand
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • I8910XXJC2
Nevěřím že by Samsung vydal stejný tlf. znovu s WP7S. To je to same jako by nam rekni: "Jdete se vysrat s vasim trapnym mobilem!(koho zajima ze jsme ho vydali my... koupili jste si ho vy - vas problem)"
Kdyby vydal update pro naše HDčko, to by byla jiná...

Re:Winphone 7 a Samsung i8910 HD? 2 let, 2 měsíců #21102

• mr.pip
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • HX-V11 / Modem JC1
NaNooG napsal:
Kynio napsal:

tak opravdu se nejedna o stejny model, zaprve ty tlacitka, a za druhe, vsimnete si o kolik je tohle 2nd HD vyssi nad displejem, to snad bude mit tak 13cm...

Při prohlížení obrázku na HáDéčku v Opeře je vidět že horní část displeje je pouze "ztmavená" černou barvou na displeji a tudíž není nijak vyšší než nynější verze 8910.Dal jsem si jen větší zoom v Opeře a je tam vidět "šedá" plocha nad ikonami WP 7.

Edit: Tlačítka jsou ale jiná
Poslední úprava: 2 let, 2 měsíců Napsal mr.pip.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátoři: Tatrox, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.45 vteřin