Hackovat, nehackovat, hm. protože nejsem tak znalý a je faktt že telefon je poměrně nový, raději půjdu do certifikátu. je to sice trochu delší, ale pohodlnější, nehledě k tomu že už jsem musel 2x provést hardreset founu. povyku bylo kolem hodně, ale vidím, že trošku pro nic. Mám pomalejší reakce na displeji founu, což nebylo a nějak nechápu proč mám možnost klikat na klávesnici pro vedlejší obrazovku, když je i v 3D, musím se podívat jak se co dá nahradit do volby klávesnice a implementuji si tam jinou volbu vyvolání nějaké akce. Je, ale co..? Ohledněnhlasového vytáčení je smutné, že stařičký panasonic X700 kterého je mi líto vyhodit a dodnes funguje, jedinou s,ůlou byla rychlost a vyhledávání v kontaktech, však hlasové vytáčení měl. Hledám nějaký program, který bude vyhledávat kontakty způsobem, že je bude podle psaní zobrazovat tak, jak mají vše uloženo v detailech a ne jen morbidně podle jména a příjmení, to je prostě morbidní. Já mám v telefonu cca 500 kontaktů s 2-3 čísly a když chci najít všechny členy firmy post, musím jít do vedlejší obrazovky , zadat si smart search a tak vše vyhledat. Přitom mi bylo sděleno že nový symbian už to umí, tak leda akorát tak velký ho..!!! I ten podělaný Iphone to tak umí. Zadáváte P O S T a ukazují se všechny kontakty, které mají POST zadanou třeba jako společnost, jak jednoduché. Já vím, že se dá dělit vše do skupin, ale zas, proč musím přehazovat na skupiny, tam vyhledat post, rozbalit a znova zadávat, chjo, jak je krásné když je vše tak jednoduché.....