Vše v jednom, to jsou smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

HACK i8910
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: HACK i8910

HACK i8910 2 let, 5 měsíců #21

• nuffdome
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • s60Rulez-3650-N70-9500-N95-i89​10 since 2002
Takže podle serveru finestfones.com je již možné provést hack MT s OS Symbian.

Bylo to v postu fóra mobilmánie, od uživatele Dreamery kde poukazuje na možnost kustomizace navigace - www.finestfones.com/2009/08/how-to-custo...msung-i8910s-3d.html

Jaký názor na to máte Vy? Máte tuto informaci ověřenou z jiných zdrojů? Popřípadě, myslíte si, že má cenu hackovat i8910 a přijít o záruku(zatím se ještě neprojevyly všechny neduhy tohoto MT) ?

HelloOx2 opens more doors than Ovi

With the release of new S60 phones like the N97 and N86, Nokia made sure to close the holes used to make HelloOx possible. Unfortunately for Nokia, it was only a matter of time until Symbian's hacking community created a newer solution - HelloOx2.

You can download HelloOx2 from HERE

Simply sign the file with a Developer Certificate, install and enjoy.

It should work with all S60 phones.

Posted by Mr. X at 14:58
Poslední úprava: 11 měsíců, 3 týdny Napsal fildin. Důvod: úprava odkazu

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #22

• Dreamery
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
o této možnosti vím a chystám se na ní,ale nevím kdy..asi tomu dám zatím čas..vyhody jsou jasné..člověk nemusí nic certifikovat, ale takhle to zatím taky jde..

svojí N95 jsem měl taky "hacklou" , ale to spíš už jen protože jsem už nevěděl co s ní ))

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #34

• tazzmania
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Hackovat, nehackovat, hm. protože nejsem tak znalý a je faktt že telefon je poměrně nový, raději půjdu do certifikátu. je to sice trochu delší, ale pohodlnější, nehledě k tomu že už jsem musel 2x provést hardreset founu. povyku bylo kolem hodně, ale vidím, že trošku pro nic. Mám pomalejší reakce na displeji founu, což nebylo a nějak nechápu proč mám možnost klikat na klávesnici pro vedlejší obrazovku, když je i v 3D, musím se podívat jak se co dá nahradit do volby klávesnice a implementuji si tam jinou volbu vyvolání nějaké akce. Je, ale co..? Ohledněnhlasového vytáčení je smutné, že stařičký panasonic X700 kterého je mi líto vyhodit a dodnes funguje, jedinou s,ůlou byla rychlost a vyhledávání v kontaktech, však hlasové vytáčení měl. Hledám nějaký program, který bude vyhledávat kontakty způsobem, že je bude podle psaní zobrazovat tak, jak mají vše uloženo v detailech a ne jen morbidně podle jména a příjmení, to je prostě morbidní. Já mám v telefonu cca 500 kontaktů s 2-3 čísly a když chci najít všechny členy firmy post, musím jít do vedlejší obrazovky , zadat si smart search a tak vše vyhledat. Přitom mi bylo sděleno že nový symbian už to umí, tak leda akorát tak velký ho..!!! I ten podělaný Iphone to tak umí. Zadáváte P O S T a ukazují se všechny kontakty, které mají POST zadanou třeba jako společnost, jak jednoduché. Já vím, že se dá dělit vše do skupin, ale zas, proč musím přehazovat na skupiny, tam vyhledat post, rozbalit a znova zadávat, chjo, jak je krásné když je vše tak jednoduché.....

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #46

• Mr.Katana
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HyperX V4-28 CZ
Hack telefonu neznamená ztrátu záruky. Byl jsem ujištěn, že po full resetu telefonu, kdy se telefon uvede do stavu jako byl při koupi, není po hacku ani stopy a nikdo prý nic nemůže poznat.
Já osobně tomu věřím, protože zaprvé mi to říkal člověk, který mi nemá důvod lhát a zadruhé to má logiku, full reset telefonu prostě telefon vrátí do původního stavu ať už je v něm cokoli a co jsem koukal na hack, tak je to defakto nějaký .sis file plus nějaká drobnost.
Hledej, čti, až pak se ptej! Proč chodit po vyšlapané cestičce, když si mohu vyšlapat vlastní?

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #71

• tazzmania
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
No tak nějak sem si to myslel že by HRST mohl uvést foun na pravou míru zpět, jen sem nevěděl, jestlinějaký takový klikiháky nezasagují taky do disku s obnovou a neměmní vlastnosti obnovení, jak vidět talk asi ne, nový firmware se po HDD taky už nahrává jako nové, zřejmě HACK nezasahuje do disku s těmito daty

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #73

• Mr.Katana
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HyperX V4-28 CZ
Zaprvé musím říct, že sám jsem to nezkoušel, takže za to neručím, ale jak už jsem říkal, má to jistou logiku.
A i kdyby to do systémového disku zasahovalo, jako že určitě zasahuje, tak zaprvé reset obnovuje i systémový disk a zadruhé bych si určitě udělal před hackem zálohu a byl bych klidný.
Hledej, čti, až pak se ptej! Proč chodit po vyšlapané cestičce, když si mohu vyšlapat vlastní?

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #161

• finalman
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
Co se hacku týče... Měl jsem Nokii N95 a měl jsem ji hacklou od prvního dne, co jsem ji koupil. během týdne se mi zbláznil display, nicméně naštěstí ukazoval a dalo se z něj číst, takže jsem telefon vrátil do původního stavu a odvezl na reklamaci. Co by jste dělali, kdyby se telefon porouchal tak, že by nešel pustit? To už by bylo díky hacku, na který by se přišlo, po záruce. Ale i přesto mám na svém Samsungu hack, protože to pohodlí při instalaci různých "zakoupených" aplikací a her si nenechám ujít. A opravdu, když uděláte hard reset, tak se vše smaže (včetně hacku). jediný problém je, když telefon nejde pustit a chcete reklamovat

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #258

• nuffdome
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • s60Rulez-3650-N70-9500-N95-i89​10 since 2002
Tak pravě mě jde spíše o to, pokud se mi díky hacku začne telefon zasekávat a blbnout, oprava telefonu dovezeného ze zahraničí bude trochu nákladnější a časově delší (v případě reklamace v zakoupené zemi), a ještě více nákladnější pokud telefon nechám opravit tady u nás.

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #301

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Faenil´s n2o5 Tiger (CZ)
A k čemu vlastně ten hack je (kromě toho, že nemusím podepisovat aplikace) je nějaké další zajímavé využití?
Prodám HDčko v perfektním stavu za 15 000Kč

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #307

• javak810i
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • původní český (zatím)
No, jsou aplikace (různě cr*cklé), které nefungují ani po podepsání a k jejich rozběhání je nutné mít hack (např. n-gage, kaspersky 8), no a druhá věc je, že se nemusíš otravovat s certifikací. Já o tomhle hacku silně uvažuju, ale počkám až to bude víc ověřený.
KARMA+ ZA MOU POMOC POTĚŠÍ
Alcatel One touch -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K810i -> Nokia 5800 -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X1 -> Samsung i8910 HD 2x -> Nokia 5800 -> Samsung i8910 HD

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #310

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
Tak to vypadá zajímavě... pořád lepší než každou aplikaci po jednom certifikovat. Je velké riziko že se něco podělá? je to hodně obtížné?

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #399

• smith
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Nic by se podělat nemělo....jak už tady bylo řečeno tak po resetu se telefon uvede do původního stavu...nebo ještě jinak...telefon bude v takovém stavu jako když jste ho poprve vytáhli z krabice.A jak už tu někdo poznamenal....je dobré si udělat zálohu.já telefon pořád ještě nemám ale jak se mě dostane do rukou tak hack hned vyzkouším......sem z mé E51(taky hacklá) zvyklej že nemusím nic certifikovat a chci to tak mít i u tohoto samsungu........ušetří to spoustu času a nainstalujete tam prakticky cokoliv.

N-Gage má Nokia chráněnou nebo je tam šance že by po hacku mohla fungovat?na netu sem o tom jestli to někdo na samsungu zkoušel nic nenašel.

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #400

• javak810i
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • původní český (zatím)
Na tu N-gage si taky brousím zuby, s nějakou "onscreen" virtuální klávesncicí by to mohla být sranda, ale jak znám Nokiu tak to asi moc dobře nepůjde
KARMA+ ZA MOU POMOC POTĚŠÍ
Alcatel One touch -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K810i -> Nokia 5800 -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X1 -> Samsung i8910 HD 2x -> Nokia 5800 -> Samsung i8910 HD

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #402

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
N-GAGE už je i pro n97, tak by mohli tvořit pařby v nHD. akorát ten klient jde nainstalovat jen do nokií Nseries, tak nwm, jestli to po hacku pojede.

Re:HACK i8910 2 let, 5 měsíců #404

• smith
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
To si jen myslíš nebo to víš že je ten klient jen pro Nkovou řadu? Já si vzpomínám že toto se tvrdilo i před rokem když sem kupoval E51 a N-Gage tam mám normálně nainstalovanou a normálně hraju a dokonce nepotřebuju ani ten N-kovej grafickej akcelerátor.....všechno běhá jak má.
Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal smith.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.41 vteřin