Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Upadlá krytka u mikroUSB
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Upadlá krytka u mikroUSB

Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22680

• Rawac
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • n2o5
Ahoj všem, nevím kam to napsat, tak to zkusím sem...

Nabíjel jsem HDčko, pak jsem kabel odpojil od konektoru, krytku jsem NEZACVAKL zpět a vytáhl jsem tel. z pouzdra. Protože to moc nešlo (ono to nikdy moc nejde), tak jsem použil větší než malou sílu. Telefon jsem vytáhl, ale při tom se mi samozřejmě utrhla krytka od konektoru nabíjení/USB. Po nasazení zpět krytka drží v pohodě, ale po otevření a připojení k PC nebo nabíjení ji musím mít položenou vedle mobilu, což je pěkně na prdlajz. Nejlepší to je, když jedete autem, HDčko naviguje a krytka poletuje všude možně

Takže: Nemáte někdo tip na nějaký servis nebo sám osobně přístup k sehání této nové krytky? Nechci s tím hned běhat do servisu a zbytečně platit. Net jsem už projel, ale takovýto druh zboží jsem bohužel jen tak volně k prodeji nenašel...

Předem dík...
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal Rawac.

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22681

• desos
  • PŘÍTOMEN
  • Moderator
  • OS 6.0.0.668
Mě se jí včera také podařilo urvat, když jsem si vytahoval mobil z Krussel pouzdra Od té doby mi již nepřipadá tak pěkné Dneska jsem tu krytku raději nechal doma - pořád lepší aby byla na stole vedle klávesnice než abych jí pak hledat po zpáteční cestě domů někde na zemi

EDIT: zůstal Ti u té krytky ten gumový špagátek či czo to je? : )
BlackBerry 9780 bold os6.0
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal desos.

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22682

• Rawac
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • n2o5
Shodou náhod mám taky pouzdro Krussel (ale už si sháním jiné)

Jinak mi u té krytky zůstala nepoškozená ta část s takovým tím malým zobáčkem. U druhé části, která kdysi vedla do těla telefonu, mi zbyl takový krátký oválný průsvitný "špalek". Hádám, že u nové krytky je ten špalek o něco delší a je zakončený nějakým zobáčkem, aby šel do mobilu a z něho ven...

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22684

• desos
  • PŘÍTOMEN
  • Moderator
  • OS 6.0.0.668
takovým tím malým zobáčkem. U druhé části, která kdysi vedla do těla telefonu, mi zbyl takový krátký oválný průsvitný "špalek"

Přesně jako mi : )

Zkusím zavolat kolegovi do servisu jestli na to existuje náhradní díl a kolik to stojí : )

EDIT: Náhradní díl stojí cca Kč 20,- s DPH ale prej není uživatelsky měnitelný (já osobně jsem si myslel že jen prostrčím zobáček ), tčili se s tím musí do servisu

Jestli máš zájem, mohu dát kontakt
Lu.
BlackBerry 9780 bold os6.0
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal desos.

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22688

• Likviq
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX 7
Mam taky Krussel pouzdra..... a jsem rád, že nejsem sam jelito co si urvalo kryt od USB

Dik za info o opravě

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22761

• Rawac
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • n2o5
Tak už mám nové pouzdro, které se mi více hodí - jednoduché, černé, kožené - a hodí se jak k obleku, tak i k džínům ...

Jinak k té krytce, prozatím jsem to vyřešil takto:

Přes oheň jsem lehce nahřál ten gumový špalíček, rozšířil jsem ten jeho konec a pak jsem ho nacvakl do mobilu a zatím drží, no skoro jako originál Samozřejmě záleží na tom, kolik komu toho špalku zbyde. A docela to vypadá, no k nerozeznání.

Pokud budete někdo řešit tento problém stejně, tak pozor, ať se vám nespeče ta krytka, je na teplo dost nachylná ...
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal Rawac.

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 10 měsíců #22764

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
Keby si spravil tutoriál aspoň s textom tak by sa to určite zišlo aj iným ľuďom (samozrejme po anglicky) a mal by si možno aj dosť views ale to len tak mimo témy
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 5 měsíců #29677

• Berys
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX - V11 CZ
zdravim, ja mam trochu jinej problem, ale nechci kvuli tomu zakladat novy tema.. jde o to ze se mi docela casto stava ze mi mobil spadne z ruky na zem a tim jak pada tak se mi postupne zacali na zadnim krytu na baterku odlamovat ty zobacky co to drzi, tak se chci zeptat jestli uz nekdo resil koupi novyho krytu, jestli se to da normalne sehnat v servise a kolik to tak orientacne muze stat?

Re:Upadlá krytka u mikroUSB 1 rok, 5 měsíců #29701

• stanekl
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • n2o3
Dá se normálně sehnat, stojí cca 250Kč. Mě zase upadla krytka sluchátek, ta by sehnat nešla?
Za pomoc K+ potěší
  • Strana:
  • 1
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.31 vteřin