Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Leštění plastů
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Leštění plastů

Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27167

• King_David
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V8
Tak už to přišlo, čtyři měsíce sí HDčko hýčkám, už jsem si zvykl na stále vytahování z kabátku, a příjde pejsek, který zakopne o šňůru nabíječky, a je hotovo. Na zadním krytu, kde se dole mobil opíra dolním okrajem, je podřený, nevíte o nějakém zázraku kromě nového krytu??

Re: Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27169

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
No to má na telefonu snad každý... člověk to pokládá na sůl, šoupe s tím.. to by se ti udělalo tak jako tak po nějaký době.. tedy pokud s telefonem nemanipuluješ v rukavičkách .. myslím, že nemá cenu řešit.. Já už jen čekám kdy se mi ten kryt prodře na baterku

Re: Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27174

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
na lehký škrábance na displayi dřív fungovala spolehlivě zubní pasta. Aspoň u starších telefonu. Když si dáš na hadýrku kousek zubní pasty a zkusíš ten kryt chvíli "masírovat", třeba to trochu pomůže ale moc tomu nevěřím..

Re:Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27211

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • SonyEricsson Xperia X10_Mini 16 GB Android 2.1
Mít na HDčku jakoukoli formu ochrany je tedy přecijen dobrá věc,že ? Argumenty typu "Mobil v pouzdře vypadá hnusně.." už moc váhu po pár dnech krásy bez pouzdra nemají No, k věci: zubní pasta sice ano, ale existuje pasta přímo na takový případy a jmenuje se Displex, je německý výroby a mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti Kde jí mají určitě teď nevím, ale vím že ji měli v Brně v Alfamobilu za cca necelých 100 ,- ale ta pasta vydrží hoodně dlouho- ještě ji mám. Čili moje rada zní Displex a až bude kryt vypadat zase jako by sjel z výrobního pásu - pouzdro nebo probůh aspoň Invisible Shield na celý tělo od Zagga a nebudeš v budoucnu prožívat takovýhle stresy

Re:Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27213

• King_David
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V8
Díky kámo, super rada, dost nad tím teď uvažuju, jenom se bojím co to udělá na leštěném plastu, ono se všude píše že je to jen na display, i videa na youtube ukazuji jak se škrábance odstraňijí z displaye..prý to nějak mechanický brousí ty rýhy, takže jestli to nakonec nebude horší ty skrábance

Re:Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27218

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
No, co může bejt víc náchylnýho než displeje, na který je tahle pasta určená Neboj se toho - "úžasný" pouzdro Krusell mi skráblo HDčko taky na zadním krytu (ještě než se to pouzdro celý rozpadlo) a Displex to dal tak dokupy,že tam není ani památky! Jenom se mi zdálo,že to místo bylo trochu bez lesku oproti nepoškozýmu zbytku, ale tak za jeden měsíc už to bylo úplně stejný a teďka by to už nikdo neměl šanci poznat, že to bylo škráblý Není tam nic. Takže z vlastní zkušenosti doporučuju! Jenom poradím, že je lepší to leštit nějakou mikrovláknovou útěrkou - třeba na brejle. Normální tkanina není dost jemná a mohlo by Ti to poškrábat.Jo- a radši to dělěj spíš jemně,netlač moc a jakoby to hlaď. Zkrátka ne moc silou a musí se to podařit.Nevím přesně najakým principu to funguje,že by to nějak brousilo se mi nezdá - spíš jako by to nějak stmelilo ten poškozenej povrch,páč na dotek mi přišlo,že je ten kryt hodně zahřátej Hele mě to pomohlo ke spokojenosti na 100% a to nenávidím na telefonech ani ten nejmenší škrábaneček - na tohle sem pes!Takže zkus, cca 100,- není až tak veliká suma
P.S. samozřejmě nevím,jak veliký poškození toho krytu máš... Pokud se Ti tam udělal Grand Canyon, tak to spíš vidím přecijen na ten novej kryt, no U mě to byly tehda takový škrábanečky na povrchu v tom lesku a to Displex dokázal perfektně dát do pořádku To už musíš přecenit sám, jestli zkusit Displex,nebo rovnou novej kryt, no.. Držím palce každopádně

Re:Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27219

• Mitoush
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • HX11-7, SPB Shell + Swype
a myslis, ze by to zabralo i na ty skrabanecky na tom ramecku kolem dispeje a na tlacitka?
kdo si troufne na mého bruta? mitoushek.mybrute.com Samozřejmě K+ potěší...

Re:Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27220

• wiktor74
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Hyper hx v11
Tak myslim ze na ten chrom okolo dis. to neni to co popisuje je obyc brusna pasta (no na tel.) ten plast podle mne neni lakovanej je proste celej cernej tak ty s tim proste vylestis do lesku pac na tom neni zadnej lak .Ale na tom chromu (pokud to chrom je ) tak bude toho sajrajtu asi hodne slaba vrstva a pokud nebudes opatrnej nebo uz to mas az na podklad prodrene tak to akorad zhorsis . Jinak ta pasta na tel je na plastove dis. tak s tim nelesti ten nas (prej je sklenenej )

Re:Leštění plastů 1 rok, 8 měsíců #27225

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
V podstatě souhlasím s wiktor74 - na těch chrómovejch (nebo chrómovanejch) částí by to s Displexem dopadnout dobře nemuselo.. To je asi leda na výměnu,no.. Ikdyž zkusit se to taky může - ten Displex je fakt hodně dobrej! A když to budeš jenom jemně leštit - kdo ví třeba to dopadne parádně. Ale uznávám, že je to v tomhle případě trošku sázka do loterie, no.. Víte, já to mám tak, že mám HDčko úplně celý schovaný v IS (Inviseble Shield) na celý tělo - tý fólie je tam víc, mnohem víc a jde to udělat, jenom je potřeba si sednout a všecko si v klidu promyslet a rozvrnout co a kam nalepit. Uznávám - byla to kolikrát hodně makačka, ale vyplatilo se. Mám pod fólií i chromovanej rámeček, tlačítka, kulatej rámeček okolo fotoaparátu, dokonce i tlačítka odemknutí, spoušť foťáku, tlačítka hlasitosti, kryty konektoru a karty, dolní a vrchní stranu..prostě celý HDčko všecko komplet zabalený ve fólii. A teďka nemusím už nic řešit - HDčko je perfektně chráněný proti poškození. Mobily mi nikdy nijak zvlášť nepadaly na zem, takže toho se nebojím, ale můžu to v klidu položit kamkoli, šoupat ho po stole atd atd a nemusím se ničeho bát. A ještě k tomu to na HDčku neni nijak extra vidět - oproti pouzdru.

Re:Leštění plastů 1 rok, 7 měsíců #27239

• King_David
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V8
fajn, už jsem si displex našel na netu a je docela levný, takže určitě zkusím, mám tam jenom drobňoučké vlásky takové, ale přece jenom mě to štve , ještě jednou všem děkuji za pomoc, cením si tohoto fóra

Re:Leštění plastů 1 rok, 7 měsíců #27245

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
Jojo- takže když to sou jemný škrábanečky, tak to Displexem půjde určitě ! Tak dej potom vědět, jak jsi dopad - určitě to bude zajímat i víc uživatelů

Re:Leštění plastů 1 rok, 5 měsíců #29723

• matejchvalek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • HX V11 CZ
Na eBayi jsem nasel "pokrytí" celeho telefonu pouze za 35.5$
v jednom obchode u nas meli kompletni kryt za 1500kč, takze tohle je velmi dobra nabidka

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
  • Strana:
  • 1
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.36 vteřin