Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

3DNavigation Customization!!!
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: 3DNavigation Customization!!!

3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14768

• Matty
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • XXJL2
Diskuze k návodovému článku: Změna aplikace v 3D navigaci

Takže zatím malá videoukázka ukázka na co se těšit:

Takže ENJOY
Matty
password: matty.i8910.cz

Pro nováčky: Čti,hledej, až pak se ptej!!
K+ vítána
Poslední úprava: 9 měsíců Napsal fildin. Důvod: oprava odkazu

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14778

• Gambler007
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • Android 4.0.2
Bohužel ta aplikace co má zobrazit instalované aplikace nejde spustit
Jenom to problikne a konec, znáš nějaký jiný způsob jak zjistit ty čísla?
K+ potěší

Siemens C35i -> Siemens M55 -> nokia 5300 xpressmusic -> Samsung SGH U900 -> Samsung i8910 HD -> Samsung Galaxy Nexus

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14780

• Matty
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • XXJL2
Prave na tom pracuju

UPDATE:Článek byl doplněn i o návod na získání UID aplikace i pro telefony nepodporující *.wgz widgety/aplikace. Řešení je na konci celého návodu (Obsahuje animační obrázek)

Tak teď už snad bude vše v pořádku
password: matty.i8910.cz

Pro nováčky: Čti,hledej, až pak se ptej!!
K+ vítána
Poslední úprava: 2 let, 4 měsíců Napsal Matty. Důvod: přidáno řešení

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14786

• Mission
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
kůůůůrva matty tys to pojal ve zcela novem a cool duchu :-P uz i videa ??? mas ode me vsechny 4 palce nahoru a davam ti karmu + ...

Velice dobře jen tak dále

PS: kdybys udelal treba cesky videonavod pro debily jak udelal hack telefonu tak bych te zaplavil gratulacemi a pripadne bych ti mohl poslat symbolicke kilíčko na ucet nebo ja nevim jak se odvdecit... ja sem si jeste netroufl hacknout mobil podle pisemnych navodu

bye

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14787

• janiss
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • Samsnug i9000 Galaxy S
Mission s heckom ti kludne pomozem minule som to robil akutar mne z toho nejak zblbol fon.Ale vsetko som robil podla navodu takze ak to je good navod tak ja mam nejaku chybu v mobile.Ak mas skype tak si tam mozme zavolat a budem ti hovorit co mas kedy robit.moje meno na skype je jan.dadej

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14788

• janiss
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • Samsnug i9000 Galaxy S
Mtty ty si sef jak ja som rad ze ta mam po ruke :-D mozno ten navod vyuzijem pretoze mi pride hlupe ze z pohotovostneho displaya mas tri pristupy no menu je to zbytocne cize tu aplikaciu v pravo si asi zmenim. K+

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14790

• petan11
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HyperX V7 CZ
Matty. Skvělá práce, super vychátavka. Ty návody byl skvělej nápad. K+

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14791

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
Mission napsal:

PS: kdybys udelal treba cesky videonavod pro debily jak udelal hack telefonu tak bych te zaplavil gratulacemi a pripadne bych ti mohl poslat symbolicke kilíčko na ucet nebo ja nevim jak se odvdecit... ja sem si jeste netroufl hacknout mobil podle pisemnych navodu

Mission dobré ráno Videonávod na HACK od Mattyho už tu dávno je a podle něj to uděláš úplně bez problému.. FAQ

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14793

• Boris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Stalo se mi,že UID aplikace Xplore je 0xffffffffa0000bcd, pořád mi to nechtělo chodit, až mě to trklo, smazal sem ty f-ka 0xffffffffa0000bcd a teď to chodí báječně, díki Matty K+.
Konfucius - " Karma je svině "
Poslední úprava: 9 měsíců Napsal fildin. Důvod: oprava odkazu

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14809

• smejko777
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
tak ja som spravil vsetko podla navodu a nefunguje to... posuniem do stran a mi hodi ciernu obrazovku a vrati ma na hlavnu obrazovku.... ....poradte
<p align="center"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/...ersion=5,0,0,0" width="745" height="100" id="darkelf_aHead" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="movie" value="www.darkelf.sk/images/reklama/darkelf/74...lf.sk/?from=49" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="www.darkelf.sk/images/reklama/darkelf/74...lf.sk/?from=49" quality="high" bgcolor="#000000" width="745" height="100" name="darkelf_aHead" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object></p>

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14814

• Boris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Smejko777: jaky firmware máš, jaké aplikace tam chceš mít ?
Konfucius - " Karma je svině "

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14815

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Faenil´s n2o5 Tiger (CZ)
ta wgz app. mi nešla, tak jsem to bral z té druhé, ty UID jsou ale o dvě místa kratší a po každém restartu jsou jiná, je to ono? 3D pohyb mi nejde (jak jinak) když jsem tam zadal zpět ty čísla co jsi am měl ty, tak mi to tam hodilo menu a foto kontakty. To UID není pro všechny telefony stejný? hází mi to např: opera mini: 0x669894, 0x66b27c atd. po každém restartu jiná.

EDIT: stejně jako smejko777, chci tam mít operu a media player stejně jako matty, ale i když tam dám stejná čísla, tak nic

EDIT2: ten cre soubor, který jsem smazal se po reetu má vytvořit znovu podle toho txt co jsem tam vložil? a matty jak je C:\Private\10202be9 mám tam jen ty tři složky + ten txt, ty ostatní tam taky mají být?
Prodám HDčko v perfektním stavu za 15 000Kč
Poslední úprava: 2 let, 4 měsíců Napsal dummy.

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14818

• smejko777
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
mam firm Hx 1.5 a 2x som to teraz urobil a mam ten pocit ze stale ine oznacenie je tych programov....a chcel som si dat operu a btswitch
<p align="center"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/...ersion=5,0,0,0" width="745" height="100" id="darkelf_aHead" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="movie" value="www.darkelf.sk/images/reklama/darkelf/74...lf.sk/?from=49" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="www.darkelf.sk/images/reklama/darkelf/74...lf.sk/?from=49" quality="high" bgcolor="#000000" width="745" height="100" name="darkelf_aHead" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object></p>

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14822

• dummy
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Faenil´s n2o5 Tiger (CZ)
dělal jsi to také podle toho alternativního programu protože ten wgz ti nešel? mám dojem, že v tom bude problém.
Prodám HDčko v perfektním stavu za 15 000Kč

Re:3DNavigation Customization!!! 2 let, 4 měsíců #14825

• smejko777
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
ano ten 1 program nesiel tak som robil cez 2 a ten bol iny ako bol popisany v navode
edit:neda sa to nejak vratit spet?
Poslední úprava: 2 let, 4 měsíců Napsal smejko777.
Moderátoři: Tatrox, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.46 vteřin