Táák a máme tu další a tentokrát zdařilejší klávesnici postavenou na "DayHand"..
Takové klávesnice v podobě třeba té z Opery, která podporovala i portrait mod (klávesnice nastojato) tu jsou, ale teď je to jiné!
Uživatel jménem muveszur "postavil" klávesnici, která je vlastně téměř podobná s tou defaultní co je v telefonu a k ní přidal i "klávesnici nastojato" postavenou právě z layoutu té originální! (tedy né dizajn ala opera)...
[/b]
- Největší výhoda je v tom, že obashuje v landscape modu tu origoš samsung klávesnici na které se píše opravdu výborně .. (podle mého)
- Překvapivě dobře se píše i na portrait režimu..! (stále né perfektně)
- V další verzi bude pravěpodobně obashovat portrait klávesnici ještě větší pro větší komfort, protože by mohla být přeci jen trochu větší..
VERZE 1.3 - *OLD* (bez slovníků)
VERZE 2.0 - *NEW* (CZ/SK slovníky)
NÁHLED:
DOWNLOAD: edisk:
(POZOR!! - Pouze verze 1.3, má jen 4MB! - verze bez slovníků) Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte. původní server:
(POZOR!! - verze 2.0 - velikost 28MB!! - tato verze obsahuje i CZ/SK slovník + spousty dalších slovníků!) Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
Klávesnici zapnete podle tohoto obrázku:
Potom ťukněte na šipku vpravo nahoře a na druhé straně změňte obě klávesnice na "Cz_Sk_Slo BIG by muveszur"
KLÁVESNICE JE STÁLE UPDATOVANÁ! BRZY MUŽEME OČEKÁVAT NOVOU VERZI!
TESTED POTŘEBA HACK! Napište jak vám tato klávesnice vyhovuje a zda se zas vracíte k původní..
\\kynio
Nová klávesnice ve stylu Iphone!!
- neobsahuje český slovníky atd!
- mě osobně zaujala a budu jí používat, rozložení tlačítek mi vyhovuje a qwerty na výšku je taky parádní viz video..
- anglickou T9 vypnete ťuknutím na ikonku světa nalevo od space
Instalace je jenoduchá, nainstalujte se zapnutým C2Z a installserver patchem, pak aplikaci spusťte, horní AknFEP změňte na čtverečky, dejte ok a vpravo nahoře šipečku doprava, obě 5800 změňte na EN Iphone key...
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
ja teda zkousel QWERTZ i v portait rezimu, a nejak mi to nesedi, mam pocit ze na klasicke alfanumerice jsem rychlejsi a jistejsi, je to proste skill z dob tlacitkovych telefonu
Všichni o mě říkají, že jsem flegmatik... ale mě je to jedno
porsche hod jsem jeste plss ten obrazkovej navod od muveszur. Jsem kazdopadne, ze me muveszur vyslysel a pripravil cz/sk verzi o kterou jsem ho zadal. Jdu to zkusit, odpoledne me to neslo naistalovat z hlaskou, ze je to soucast systemu a ze to nejde
Ahojte, co s tymi stvorcekmi, som to nainstaloval, len ten stvorcekovy jazyk neovladam Existuje nejaky navod obrazkoveho charakteru co dalej s tym ? Diky pekne
Xperia Mini PRO and 1.6 + i8910
ASRock NETTOP ION 330HT
EEEPC 901 Green 2GB RAM
Hyundai Coupe 2.0 2002
presne tak . nejak nechapu co je na ni cz/sk kdyz ani t9 ani z/y nejsou ceske ... takze je zakladni klavesnice lepsi vtom ze nemusim odklikavat napsane slova v t9
tak jsem ji zkusil a je supr akorat me ted chybi moznost nastaveni klavesnic...nekdy se muze hodit treba ta alfanumericka ale nejak se s tim smirim pise se na ni opravdu dobre
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
Ja nevim no, mne pripada ta z opery proste lepsi, at uz na vysku nebo na sirku, ale je to vec nazoru.
Díky za K+ nokia 3310> siemens MT50> nokia 7210> siemens CX70> nokia 3120> nokia 3230> nokia 5310 XM> iphone 3G 16gb> iphone 3G 8gb> samsung s5230> samsung i8910 HD> Samsung S8500 Wave
no pre mna je lepsia tato..len tu nie je funkcia copy&paste co je u milk opery klav..
ale na tejto iphone sa mi pise fajn myslim ze to aj "rychlejsie" reaguje na pisanie niekedy na tej opera milk ked som klikol na pismeno tak nic.alebo ked som rychlo pisal ako keby to nestihalo...
kynio vdaka
vidis to me ani nenapadlo ze to tam vlastne neni protoze se to neda zapnout...je nejaky zpusob jak zaroven zprovoznit alfanumerickou klavesky v pripade nouze??? lezt zase k ctvereckum kdyz rychle budu potrebovat kopirovat text to neni zrovna lakava predstava
takze klavesnice pujde asi do pryc ted nemuzu ani zaregistrovat resco photo viewer vubec zadna klaveska mi nevyjede
tak to je teda pekny kram vubec nejde odinstalovat
nejaky napad jak to dostat z telefonu??? krome HR samozrejme...
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
Kultus: musíš v nastavení tý klávesnice dát místo čtverečků ten AknFEP nebo co to je,plus ještě ev. vypnout Rompatcher-teď už to odinstalovat půjde Teda aspoň mě tohleto vždycky pomohlo- jestli ne,tak se omlouvám!Zkus a uvidíš
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal Nikolaomnia.