|
Re:OVI Maps = Free Navigace od Nokie Před 7 měsíce
|
|
|
To už jsem vyřešil, mám to česky ale pozor mám český firmware ale nevadí i na českém to předtím jelo anglicky, teď jede česky...
|
|
petrik
I8910XXIJ1+Hack
Nováček
|
|
Petrik
|
|
|
|
|
|
A jak jsi to vyřešil? Můžeš prosím poradit. Mám taky český firmware ,ale česky to nejde. A angličtina není moje hoby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nebylo by od věci, jak se to povedlo rozchodit česky.....
|
|
radar
HX-V3-18 CZ
Přispěvatel
|
|
|
|
|
|
|
Čau, tak tady je ta rada jak to mít česky. Nainstaluj podle návodu od Mattyho včetně Map Loaderu do PC a nahraj do mobilu mapy, které budeš používat. Následně to přeinstaluj tím souborem, který vkládám níže a je to česky...tak enjoy
Část zprávy je nepřihlášeným uživatelům skryta, pro prohlédnutí skryté části se prosím, přihlas nebo zaregistruj.
|
|
petrik
I8910XXIJ1+Hack
Nováček
|
|
Petrik
|
|
|
|
|
Super už to jde, zítra to zkusím venku. Dík moc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Díky a za snahu máš + 
|
|
radar
HX-V3-18 CZ
Přispěvatel
|
|
|
|
|
Re:OVI Maps = Free Navigace od Nokie Před 6 měsíce, 4 týdnů
|
|
petrik napsal:
Čau, tak tady je ta rada jak to mít česky. Nainstaluj podle návodu od Mattyho včetně Map Loaderu do PC a nahraj do mobilu mapy, které budeš používat. Následně to přeinstaluj tím souborem, který vkládám níže a je to česky...tak enjoy
Část zprávy je nepřihlášeným uživatelům skryta, pro prohlédnutí skryté části se prosím, přihlas nebo zaregistruj.
Tak jsme to zkoušel. Stahl jsem si z článku verzi od Mattyho, nainstaloval, nahrál mapy a hlas. Poté jsem chtěl nainstalovat výše uvedený soubor a hle chyba: Update error.
FW mám verzi 2.02 final a je to ta veze, kde je ruština, němčina a AJ. Dál jsem se nedostal. V rompatcheru mám vše aktivované. Poradíte mi prosím někdo? Měl bych i klidně ovi verzi 3.01.4401 ale v ČJ. Děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAk tu verzi od Mattyho odinstaluj a nainstaluj jen tu vyse uvedenou. Protoze jde prakticky o to same,akorat v te vyse uvedene je cestina,v te Mattyho neni 
|
|
Matty
Samsung Wave
V.I.P.
|
|
|
|
|
|
|
Matty napsal:
TAk tu verzi od Mattyho odinstaluj a nainstaluj jen tu vyse uvedenou. Protoze jde prakticky o to same,akorat v te vyse uvedene je cestina,v te Mattyho neni
Tak po odinstalovaní map od Mattyho  jsem nainstaloval CZ 3.01.4401 ale čeština tam není. Myslel jsem, že je to nějak ošéefované pro FW pouze s AJ. Ale jinak děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm,tak to se omlouvam,ze to neni cesky. Nevim,kde muze byt zakopany pes,ale i tak je to vcelku pouzitelne,ne?  Ikdyz bych doporucil radeji Sygica,je to vychytanejsi program a cesky 
|
|
Matty
Samsung Wave
V.I.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sygic ma super navigaci,myslim tim jakym zpusobem zobrazuje navigovani do cile,to u OVI Maps chybi,ty body zajmu jsou asi jinde zvlast,kdyz ovi umi i pripojeni k internetu a taky mapy u Ovi vypadaji trosku privetiveji.Nicmene funkcnosti Sygic Ovi naprosto prebije,je to podle meho c.1 a mapove podklady,co jsou kd stazeni zde jsou velmi aktualni.
|
|
Matty
Samsung Wave
V.I.P.
|
|
|
|
|
|