Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

nejlepsi a nejpresnejsi navigace?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: nejlepsi a nejpresnejsi navigace?

nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 9 měsíců #37444

• zaken
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Zdravim.. Chci se zeptat jelikoz se me nechteji testovat vsechny aplikace navigaci ktere navigace jsou podle vas nejrychlejsi,nejaktualnejsi,nejpresnejsi? zatim jsem mel moznost vyzkouset na par stech kilometrech auto navigaci navitel5 ale nektere mista se me zdaji neuplne mapy asi nejsou zrovna nejnovejsi a bohuzel jsem nenasel jine mepy pro tuhle Navitel nez ty co jsou tady na foru takze se me z navitelem moc do evropy nechce.. Mate nekdo vyzkousenych vic aplikaci ktera navigace je nej do auta?
Poslední úprava: 9 měsíců Napsal zaken.

Re: nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 9 měsíců #37445

• marmare
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • On the Wave...
podľa mojich skúseností to je Sygic. problém je v tom, že ak to budeš mať stiahnuté z netu, tak sa po pár desiatkach spustení sygic akoby sám vypol.... klikneš na ikonu, nabehne obrazovka a spadne... stalo sa to viacerým užívateľom... do európy by som sa s tým nejak extra nepúšťal, keďže sa ti môže stať, že sa ti niekde v írsku z ničoho nič ráno nezapne navigácia....
Samsung Wave S8500 - BADA ITALIA 100% spokojnosť
Poslední úprava: 9 měsíců Napsal marmare.

Re: nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 9 měsíců #37446

• Durii
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • galaxy S
tak ja som jednoznacne za sygic .. nemal som problem .. krasne funguje dokonca ked vojdes do tunelu tak sa spusti nocny rezim podsvietenia co ma dostalo a siel som cez pariz kde mas 6 pruhov a napr 2 idu tam kde chces ty a ostatne inde tak sygic ti aj ukaze v ktorych sa mas drzat a tak dalej s ovi by som to ani neporovnaval .. tatko ma nokiu s ovi a uz som mu dal sygic takze tak .. ine navi som neskusal

Re: nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 9 měsíců #37450

• 10kubec10
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Samsung Wave Bada 1.2 KF3
Uz treti krat po preinstalovani mi tiez zacal Sygic znova padat.. By ma zaujimalo v com je chyba a preco to zacne robit az po niekolkych spusteniach

Re: nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 9 měsíců #37451

• freewall
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
Route 66 - a spokojenost

Re: nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 7 měsíců, 1 týden #38733

• kolon
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • JK1
Kolik navigací, tolik názorů.. vyzkoušej warez.. pěkně si daný soft vyzkoušej a co ti bude nejvíc vyhovovat, tak si potom kup.
VANITAS VANITATUM ET OMNIA VANITAS...
WWW.MojeBada.cz

Re: nejlepsi a nejpresnejsi navigace? 6 měsíců, 3 týdny #39022

• Solun
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
Já jsem si aktivoval Route66. Doživotní licence mě vyšla na asi 890 Kč. Zdarma k tomu bylo upozorňování na radary po dobu 6 měsíců. Kdybych měl navigaci zhodnotit, dal bych jí asi dvojku. Naviguje dobře a v 98% se na ní můžu spolehnout.

Kdybych měl vypíchnout, co mi trochu vadí, tak jsou to dvě věci - v bada 1.2 je načítání navigace delší než 2 minuty, někdy to trvá i 5 minut. Za to ovšem nemůže navigace, nýbrž nedokonalý firmware. V bada 2.0, která má vyjít v nejbližších týdnech, už má být tento problém zcela vyřešen.

No a druhá věc, která mi trochu vadí, jsou rok staré mapy. Mnoho změn se sice neudálo, ale přece jenom vždy před delší cestou doufám, že se nesetkám s nějakými problémy. Ale chápu, že se mapy neaktualizují každý měsíc, to by asi bylo finančně neúnosné.

Mimochodem, pokud chcete co nejrychlejší "uchycení" navigace, zvolte (Nastavení -> Konektivita -> Místo) pouze první dva body, tzn. povolení navigace a rozšířenou navigaci. Pokud budete mít aktivované i služby sítě pro zjišťování polohy, prodlouží se čas uchycení navigace (a to jak v UMTS tak EDGE síti). Volba použití senzorů je vhodná pouze pro pěší navigaci.
  • Strana:
  • 1
Moderátoři: reny106, DaweT, Radeczek
Doba nahrání stránky: 0.33 vteřin