Samsung smartphony pro všechny

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Hyperx K2_CZ (HX 1.7)
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: Hyperx K2_CZ (HX 1.7)

Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10336

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
Zalozil jsem nove tema k novemu firmwaru od hyperx s oznacenim K2 ktery vyjde 6.12 2009 a to i v cestine! Takze vsichni co mate radi cestinu tak se teste na 6.12 kdy tu mate novy firmwarem se superrychlym web prohlizecem..

pisu z mobilu tak se omlouvam za háčky a čárky..
Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal admin.
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10415

• Bulit69
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HX 2.0 FINAL
vyborne a co to jeste obsahuje krom toho new prohlizece? mam 1.5 hax tak prosim o srovnani
dik
Šťastný majitel I8910 HD je to můj mazlíček a už ho nedám z ruky cena: 13729kč a tálo to za každý haléř (8GB verze)
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10416

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
co vim, tak NSpro s tim nesouvisi. Dokonce rika, ze se bude ted ppne venovat 1.7cce a potom teprve NSpro, ktery slouzi hlavne k tomu, aby mohl flashovat delat pokusy a pokud se tlf podela, tak ho nemusi odesilat do servisu, ale muze si prehrat ROMku timto servisnim pristrojem a ozivit tak mrtve HDcko
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10417

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
Bulit69 napsal:
vyborne a co to jeste obsahuje krom toho new prohlizece? mam 1.5 hax tak prosim o srovnani
dik

to budeme s urcitosti vedet prave toho 6.12
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10418

• Matty
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • XXJL2
JJ, taky jsem pochopil to,ze se bude plne venovat jen a jen 1.7,aby neohrozil jeho vydani 6.12. Moc se tesim,jinak informaci je zatim opravdu malo,zadny specifikace,nic. Tak jsem moooc zvedavej jak to dopadne
password: matty.i8910.cz

Pro nováčky: Čti,hledej, až pak se ptej!!
K+ vítána
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10436

• risanica
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • HX-V11 CZ
Pred chvili sem nasle na foru ze v novem firmwaru bude aplikace SlideIT. Tahle aplikacka bude dobra pro psani s mobilem na stojato. Tady mate odkaz na to

forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i89...some-typing-app.html
Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal risanica.
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10441

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
risanica: skvela zprava..
Bulit69: hned po vydani HyperX 1.7 mu posilam penize jako odmenu za CZ verzi jmenem fora 8910.cz z fondu V.I.P uzivatelu + muj prispevek (jeste jednou dekuji V.I.P uzivatelum)
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10446

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
Tak tak klávesnice vypadá docela luxusně .. jen pro ukázku zde na homepage je video jak celá klávesnice funguje: www.mobiletextinput.com/ ... zajímavě vyřešeno to je.. jinak už se fakt taky těším na HX 1.7 .. škoda že mě teď vodešelo poslední PC s XPčkama tak jsem v tahu.. no nějak se to zařídí.. no a s tou CZ verzí .. těško říct zda bude ihned v den vydání nebo až pár dní potom ale myslím že to nikomu nevadí .. všichni s rádi počkáme.. .. HyperX jsi náš bůh!
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10530

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
Tak a je to tu!! HyperX oficiálně potvrdil podporu Českého jazyka!!

Více informací:

Main release HX1.7 (multi 5):

* First will be based on the brand new Beta K4 (UK Firmware) with kinetic browser and (mostly) fixed java engine
* secound will be based on the Taiwan K1 Firmware without kinetic browser and fixed java engine (faster then K4 firmware)

Language Pack releases:

* Based on the UK K4 firmware with included language packages: arab,bulgarian, CZ,dutch, greece, Nordic, Poland, portugese, and russian+turkish

HX Speed release 1.4:

* based on Taiwan K1 and breaks again all previously firmwares!

+ toto suuuper rychlé video!!! (je to až neuvěřitelné co s telefonem udělal):

Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal PORSCHE007.
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10540

• fajn.snek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XXIJ1
Ty voe Porche, ty mě zkoušíš... Já jsme s oficiálním českým spokojenej, hodně se povedl, ale tenhle Firmware vypadá luxusně... Počkám na první ohlasy... Jen problém bude pokud flashnu tak kde pak seženu případně ofiko český firm...
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10541

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
myslím, že otázek, kde sehnat ofiko českej FW, je tu hodně a to různě na fóru. Stačí hledat...
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10542

• fajn.snek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XXIJ1
Kynio napsal:
myslím, že otázek, kde sehnat ofiko českej FW, je tu hodně a to různě na fóru. Stačí hledat...

Kynio, problém je, že mám již novou verzi, a pokud půjdu do Britexu znovu tím, že chci nahrát nový firmware, tak jim to asi nebude vůbec divné, že jsem si nechal přehrát na nový fimware, a najednou tam mám zase starou verzi
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10543

• Bulit69
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HX 2.0 FINAL
fajn.snek napsal:
Kynio napsal:

Kynio, problém je, že mám již novou verzi, a pokud půjdu do Britexu znovu tím, že chci nahrát nový firmware, tak jim to asi nebude vůbec divné, že jsem si nechal přehrát na nový fimware, a najednou tam mám zase starou verzi

na to je jednoducha odpoved: zapirat, zapirat, zapirat a kdyby se nekdo ptal tak zapirat

2 ADMIN: Dobra tedy dekuji tobe i VIP uzivatelum za prispevky a pokusim se v nejblizsi dobe (az najdu praci) taky prihodit co nejvic

2 HyperX: You are AWESOME GAY, and i have like your work, i send you happy christmas and happy new year and Thank YOU to your beautiful work and all FW where you maded.
Šťastný majitel I8910 HD je to můj mazlíček a už ho nedám z ruky cena: 13729kč a tálo to za každý haléř (8GB verze)
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10544

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
fajn.snek: Fakt doporučuji flashnout na tento nový CZ od HyperX až bude.. myslím, že nemá chybu .. a to tam ještě nějaké bonusy určitě budou o kterých nám HX neřekl .. a kdykoli můžeš flashnout zpět na ofiko CZ a záruka je zpět .. prostě luxuuuuuuuuuus!
Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal PORSCHE007.
Téma bylo zamčeno.

Re:Hyperx K2_CZ (HX 1.7) 2 let, 5 měsíců #10549

• Matty
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • XXJL2
Hmm, zajimave, vypada to super rychle,jsem na to zvedavej,protoze 1.6 je celkem dost pomala. Jinak jak je psano jinde,tak to sice neni Big Surprise jak sliboval Hyper,ale vzhledem k tomu,ze tam bude cestina, to bude mit slusnej ohlas . Jsem taky zvedavej na dalsi Features,ale to se dozvime asi az na Mikulase. Zase mam duvod se na nej tesit , po dlouhych letech
password: matty.i8910.cz

Pro nováčky: Čti,hledej, až pak se ptej!!
K+ vítána
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Tatrox, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.40 vteřin