Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Faenil´s n2o3 (CZ)
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: Faenil´s n2o3 (CZ)

Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24915

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
Je tu další skvělý firmware od Faenila.
Tentokrát ve verzi n2o3

Changelog:

Linky ke stažení:

Nejprve anglickou globální verzi ZDE

Potom český balíček ZDE

Verze s klasickýma čtyřma ikonkama od samsungu ZDE
- spodní ikonky Menu,Kontakty, Zprávy, Telefon..

Doporučuju flashnout Modem JB1 pro lepší výdrž baterie! Ověřeno ZDE

Postup flashe je snad jasný. Nejprve anglickou globální verzi a pak hned českej balíček, popřípadě modem JB1

Poznámky faenila k tomuto firmwaru (nemám čas to překládat. Doufám, že se tu najde nějaká dobrá duše, která s tím pomůže a přeloží to)

:pinch: Klikni zde pro rozbalení

Doinstalovatelné balíčky:

3D task manager

3D navigace, vlevo fotokontakty, vpravo menu

3Dnavigace a 3D taskman v jednom balíčku

Ikonka paměťové karty (tento balíček ji přídává!)

Vypnutí Pre-Autofocusu

Instrukce pro TASK3D, NAV3D, nebo obojí:
Po stažení příslušného balíčku
1) nainstalujte powerboot.sis a potom teprve stažený balíček .sis. Vše instalovat do C

Dále si můžete přiinstalovat odebrané aplikace od Samsungu:

SMARTREADER
SmartSearch
GyPSii (with ExploreMe, SpaceMe, PlaceMe)
uTalk (IM software)

The only backdraw is that if you chose to use TASK3D, the task3d will popup when you switch the phone on, but I think this is not a problem just close it down or use it to switch to menu It could be useful as well

Dále klasické Samsung startovní animace a zvuky
- složku Anim nakopírovat na paměť E

Original Samsung
Poslední úprava: 1 rok, 8 měsíců Napsal Kynio.

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24916

• martin555
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • HX-V7-CZ
Kynio ,řekni mi prosím tě jednu věc. Jsou v téhle n203ce lepší fotky a video, je tam zase samsung codec a tak mě zajímá kvalita. Mám n202 a na to co potřebuju mi královsky vyhovuje, ale jestliže by v n203 byly lepší fotky a video ,byl bych ochoten flešnout. Má to tedy cenu? Jen tvůj názor ,nic víc nepotřebuju slyšet. Díky moc.

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24917

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
Rozdíl ve kvalitě je skoro nerozeznatelnej už. Takže pokud ti současnej firmware vyhovuje, nemusíš flashovat fotky jsem neměl čas testovat, ale furt se omílají dokola dva hooodně podobný kodeky..

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24918

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • SonyEricsson Xperia X10_Mini 16 GB Android 2.1
martin555: mám už N2O3 a fotky sou skutečně srovnatelný!Souhlasím s Kyniem, možná ale mi přecijenom ten Samsung kodek, co je tam teď je nejsympatičtější- přijde mi, že sou ty fotky drobet lepší ještě Ale i u n2o2 se mi už fotky hooodně líbily-ten už fotil skutečně pěkně.Prostě není to nějakej markantní rozdíl, a když- tak trochu ještě k lepšímu Ale je to jenom můj názor,takže nemusí bejt až tak směrodatnej!Jinak ale flashem nic nezkazíš- mám ho sice krátce, ale N2O3 je dobrej FW.Moc dobrej FW

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24919

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
martin555 napsal:
Kynio ,řekni mi prosím tě jednu věc. Jsou v téhle n203ce lepší fotky a video, je tam zase samsung codec a tak mě zajímá kvalita. Mám n202 a na to co potřebuju mi královsky vyhovuje, ale jestliže by v n203 byly lepší fotky a video ,byl bych ochoten flešnout. Má to tedy cenu? Jen tvůj názor ,nic víc nepotřebuju slyšet. Díky moc.

faenil se pry hodne s*al se synchronizaci videa a audia
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
tak jestli ti to v tomhle nevyhovovalo tak by te to mozna mohlo zajimat, jinak co se tyce fotek uz bych zadne zazraky necekal videl jsem srovnani tech kodeku a opravdu jsou ty rozdily skoro neznatelny...

Ja sam zvazuji lestli stoji za to flashnout prijdou mi to spis kosmeticky upravy a opravy a navic n2o2 mi hodne vyhovuje protoze je cisty a bez KS v menu, tak mozna po vikendu pockam si jeste na reakce ostatnich...
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
Poslední úprava: 1 rok, 8 měsíců Napsal kultus.

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24920

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
n2o2 bez KS v menu??? v tom firmwaru je to jedna z nejdůležitějších změn takže bez KS určitě není..aspoň ne bez úpravy. Nevím jestli vůbec jde oddělat jen tak.

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24921

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
n2o2 bez KS v menu je jen EN, je to nejlehci ROM proto jsem si ji tam dal...ja to KS nevyuziju protoze nemam slozky s tolika ikonama... vim ze to nejde oddelat takze kdyz flashnu budu se s tim muset smirit stejne jako s kompletnim landscape rezimem ktery rovnez nevyuziji jen se mi zbytecne otaci menu kdyz lezim, co nadelam vule vetsiny...
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
Poslední úprava: 1 rok, 8 měsíců Napsal kultus.

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24924

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
Mě zase jediný, co nechápu je, jak nainstalovat Smartsearch..?Docela se mi to občas hodí. Když chci nainstalovat- hodí to buď hlášku: Component's build in" a nebo po pohrání si s Rompatcherem něco o update.. Každopádně se to ani nenainstaluje,ani to tam potom nikde nejni v HDčku... Přitom je to.sis, takže by se to mělo instalovat a hlavně nainstalovat jako každá jiná normální aplikace na naše HDčko.. Nejni to něco, bez čeho by se nedalo žít, ale docela by se mi to hodilo, no..

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24927

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
Teď jsem zkusil ten Smartsearch..normálně mi jde nainstalovat. Instaluju ho na E a vpohodě. Zkus to znovu..

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24936

• axel77
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • Samsung I9000 galaxy s
tak jsem presel na Faenil n2o3 je vychytanejsi nez jeho predchozi verze n202 muzu doporucit vsechno se da jenoduse doinstalovat takze super.

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24973

• erik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX 8
Tak jsem si telefon přehrál na Faenil´s n2o3 CZ a vypadá to velmi svižné jsem překvapen,uvidíme jak se to bude tvářit po nahrání aplikací

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24974

• Brave.Maxton
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • Samsung Galaxy S2
Můžu říct, že i po nahrání veškerých aplikací a her se telefon nezpomalil a jede fakt krásně.
Alcatel OT301->Nokia 5110->Nokia 3310->Nokia 8310->Siemens A70->Siemens SL55->Motorola Razr V3->Sony Ericsson W800i->Nokia N82->Samusng i900 Omnia->Nokia N97-> Samsung i8910HD-> Samsung Galaxy S2

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #24979

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
Taak, dneska jdu opět flashovat na n2o3 .. s n2o2 jsem byl maximálně spokojenej a to jsem ten, kdo nejvíce podporuje Hypera ale jak sám Hyper píše, že V4 nebyla tak dobrá jak to vypadalo a jak se očekávalo, tak je to pravda! Bohužel si Hyper na tohle zaškobrtnutí vybral asi ten nejblbější moment, zrovna moment kdy se v plné síle vrátil Faenil.. Tak uvidíme zda si V5kou napraví pověst ale stejně.. kdyby se dal hyper a falenil "dokupy" tak je tu možnost vzniku toho nejlepšího od každého a tak vzniku "super-firmwaru" od Hyper-Faenil .. Jen škoda že se to nikdy nestane.. Teď už to bude o tom kdo má více času na to si s tím hrát a dá se očekávat že každé nová /významná/ funkce se stejně ukáže v obouch firmwarech.. Nicméně.. Faenil má teď situaci o něco lepší.. Vše je přehlednější, nemusím flashovat 3x abych měl fw tak jak ho chci..

.. uvidíme co ukáže čas..
ale ta příležitost k vytvoření toho nej nej firmwaru je hodně blízko, škoda že se ti dva blázni nedaj dohromady

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #25005

• Nikolaomnia
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
Takže se sem ještě vracím ohledně toho Smartsearch problému u mojí verze FW - tedy N2O3_INTERNATIONAL. Faenil mi odpověděl, že se na tu INTERNATIONAL verzi kouknul po mým upozornění a že mi dává zapravdu. Je tam chyba, jak on sám napsal stupidní chyba, kterou opraví tím, že v pondělí bude vyvěšená na jeho stránkách nová, opravená verze N2O3_INTERNATIONAL Takže problém je vyřešen Píšu to sem proto, kdyby náhodou ještě někdo měl třeba stejnou verzi FW jako já a tím pádem stejnej problém - tak aby věděl, že problém je skutečně v samotným FW.

P.S. chci se zeptat: může mi někdo, prosím dát vědět, jestli je v tý CZ verzi obsažená klávesnice na psaní i jinejch jazyků - třeba ruská, bulharská atd..? Nebo jenom CZ,SK..a EN? Hodně tyhle klávesnice totiž používám a proto mám tu N2O3_INTERNATIONAL verzi... Díky

Re:Faenil´s n2o3 (CZ) 1 rok, 8 měsíců #25007

• rhett
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • Galaxy S2
to Nikolaomnia:mam cz verzi 2o3 a je tam pouze cestina,slovenstina,slovencina a ang.na vyber je pouze jazyk telefonu
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.60 vteřin