Kdo poznal Samsung smartphony, poznal vše

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

TÉMA: HX-V8

HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29419

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
Posledna aktualna verzia firmware od Hypera HX8-32 k stiahnutiu tu:
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.

Dnes vysel ocekavany novy firmware od HyperX

Changelog/Releasenote

* Easy to understand installation process…..
* All patches in ROMPATCHER disabled, the phone is now 100 % full hacked without any 3rd party app (hardcoded by PNHT)
* SE-Certificate, install java apps such as Facebook from Sony erriccon (mostly need jar and Jad) (Download)
* added Mini-qwerty on ALL peninput modes, and for ALL available languages hardcoded by PNHT
* added Autorotate keypad from portrait to landscape Fullscreen-qwerty keyboard. hardcoded by PNHT
* enabled anoying autorotate in default E-mail editor (was only portrait before) hardcoded
* fixed Musicplayer – smooth kinetic-scroll and full Theme customization hardcoded
* hacked toneserver, FULL-system-sounds customization, now put your prefered sound you like on: e:\system\sounds\* replace the musicfile with a new one (still wav format)
* new Kastor-effects made by ??? (tell me if you know which one these are)
* Back to modded precision Theme (by sceriffo) it´s it is demonstrably the fastest theme (tested)
* Back to bright keys QWERTY keyboard, as these keys can be customized via theme
* samsungtoolbar.mif on e:\resource\apps\ can be changed (icons for widget homescreen)
* also icons for Fingeruse/basic can be changed at: e:\private\10207254\themes\271012080\270513751\* (ss60_toolbar_icons.mif)
* New and better keylock function, as i has been anounced, (thanks goes to Timo Kauppinen from www.digitalfootmark.com please visit his site for more wonderfull apps !) want old keypad back ? uninstall lockscreen and install patch: Download
* NO QT integrated due to compatibility for the apps that needs different QT versions ! It´s recommended to install the modded n2o3 QT package ! (not the firmware )
* New better, faster brighter Homescreen slide the icons from left to right or right to left to start the app ! (thanks goes to andrecavallari) All shortcuts can be customized on e:\BlueSpectrum_home open shortcuts.xml and edit it´s UID to the one you like ! If you want the old Samsung widget-homescreen back, uninstall bluespectrum and install: Default-Widget-homescreen or Cube-widget-homescreen
* Messaging-app customization with the SMS app you prefer ! Install: Conversation-app Thread-SMS or Free-isms (1.03 free version) to have one of the apps integrated in the messaging-app !
* memory-card-showing is back some people have requested it

*

what´s new in HX-patcher?

* “System” Change BrowserID on the fly, if you want to use TrackID you need the SE-Vivaz ID ! If you want to download e.g. orange maps, you need to go back to the original Samsungi8910 ID. As for the OVI-store sometimes you need N97 and sometimes X6 is better.
* “Camcorder” it was requested by many users, so now you can change on the fly the jpeg codec you prefer from i8910, i8510,Vivaz, and new, the motorolla milestone (prefer this codec)
* changing apps from “3d-navigation” should now work on the fly, but i would recommend to REBOOT after you change an app !
* “Orientation-mode” force the application to use portrait/landscape or HW specified setting ! Now you can listen to music without the anoying album rotate and so on…..
* “Backup” not yet implemented…... coming soon.

ke stazeni CESKA VERZE ZDE:

hx-custom-roms.com/?page_id=2246

PRIMY LINK NA CESKOU VERZI:

hyperx.garrettcullum.com/HX-V8-CZ.rar
Poslední úprava: 1 rok, 3 měsíců Napsal georgo. Důvod: aktualizacia

Re: HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29420

• georgo
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HX-V8 SK, modem JC1, SPBShell 3.7.2.673
paraaada...snad do pondelka vydrzim s HX7 skor sa k tomu nedostanem
Nevedel si si poradit a niekto ti pomohol? A zabudol si sa mu podakovat? Naprav to a daj mu K+
NEMAM RAD LUDI CO SA POVYSUJU. NA NIEKTORÉ PRIMITÍVNE KOMENTÁRE NEREAGUJEM!

Re: HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29421

• krepi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • I8910XCSIJ1
Tak to je super,počkám na informace od uživatelů,kteří si HXv8 flešnou,jestli jsou tam nějaké nedostatky.
Rohoduji se mezi v7 a v8.Případně bych uvítal informace,co je v HXv8 nového,případně bugy a výhrady.
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal krepi.

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29426

• matejchvalek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • HX V11 CZ
tak jsem flashnul a dokonce jsem to zkousel 2x...dole nemam ty ctyri ikony, proste tam jsou jen prazdny ctverecky a HS mam tak z 90% stejnej jako na videu Hyper, coz nechapu

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29428

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
zajimave, no to by me asi nevadilo..prvni aplikace, kterou davam tak je SPB Shell. Normal Symbian uz nemuzu ani videt

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29429

• matejchvalek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • HX V11 CZ
ja prave SPB nevyuzivam vubec a ten novej HS se mne stejne nelibi, takze to dam do pryc a instaluju Tsunami

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29430

• CHytras 9
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V11
já tam ty ikony nemám taky,zajímalo by mě co to znamená

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29431

• matejchvalek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • HX V11 CZ
rekl bych prvni bug

EDIT: jo nataci se...
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal matejchvalek.

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29432

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
co klavesnice? nataci se?

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29433

• power2
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX V8
Já tam ty 4 ikony taky nemám, klávesnice se otáčí supr. Ta malá qwerty je taky supr, akorát jsou mnohem častější překlepy
Ještě jdu zkusit tu main lokalizaci, třeba ty ikony tam budou

EDIT: Dělá to jen ta česká lokalizace, že tam nejsou ikony. Ta MAIN je OK
Ještě jeden postřeh a rozdíl mezi CZ a MAIN je v horní liště na homescreenu. CZ má styl něco jako apple a MAIN má klasiku, akorát se tam neukazuje profil a datum:( takže bug u obou verzí
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal power2.

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29434

• Darth.Ragnos
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V4-28 CZ --> HX-V7
Flash proběhl v pořádku. Ikony jsem taky neměl, ale ten homescreen je stejně divnej. Stejně používám spb. Problém zatím v hxpatcheru, kde se neukládá nastavení kodeků. Ale o tom hyperx už ví. Pro flash zpátky na V7 zatím tedy žádný důvod(+ to auto otáčení klávesnice je super )

EDIT:btw zámek obrazovky vypadá taky skvěle
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal Darth.Ragnos.

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29435

• zeleny
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
Jeden problém. Uložen kalendář v HX7 přes SAMSUNG PC STUDIO a v HX8 nejde obnovit. Má někdo to samé? Děkuji

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29436

• danny.88
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V8 CZ
Tak jsem přešel z HX7 na HX8 a mám pro vás pár postřehů :

Rychlost , foktky , video a funkce stejné .

Novinky :

-Lock screen - jde odinstalovat a vrátit starý - mě se nelíbí a hlavně je tam natvrdo wallpaper HX8
-nový Homescreen - jde odinstalovat a vrátit starý - mě se nelíbí a hlavně je buglý ...

Bug :

-nejde PhotoContacts
-chybí a nefunguje spodní ovládací lišta u Samsung Widget , Finger Use a Navigation Bar ( SPB nepoužívám , tak že jsem musel použít motiv Base , ten je vpohodě )

Jediná významná a pozitivní změna :

automatické natáčení klávesnice !!! - moc dobré , na tohle jsem čekal celý rok

Závěr - počkejte na opravenou verzi , nebo ( pokud to bude možné ) na instalačku samotné klávesnice a nainstalujte do HX7

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29437

• Ivik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
Vyskusal som firmware od roznych autorov, stale som riesil nejake bugy a problemy. Mozno som konzervativny, ale vratil som sa k ofiko update CZ-SK firmwaru a som uplne spokojny. Jedine tu funguje mobil podla mojich predstav.

Re:HX-V8 1 rok, 6 měsíců #29439

• danny.88
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX-V8 CZ
Ivik napsal:
Vyskusal som firmware od roznych autorov, stale som riesil nejake bugy a problemy. Mozno som konzervativny, ale vratil som sa k ofiko update CZ-SK firmwaru a som uplne spokojny. Jedine tu funguje mobil podla mojich predstav.

No HX-V7 CZ je naprosto dokonalý bez jediný chybičky .
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 1.01 vteřin