Samsung smartphone, telefony které neumírají

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Aktualizace HDéčka
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Aktualizace HDéčka

Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30074

• VR-6
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910XCSIJ1
koupil jsem si nedávno HD s tím že bude v cajku pochopitelně jsem ho koupil z druhé ruky nicméně vzáruce.musel jsem ho restnout protože tam bylo spoustu nesmyslných aplikací tudíž běžel pomalu.Ale k jádru věci,chtěl jsem si stáhnout aktualizaci přes PC to se nedaří,tak jsem to chtěl udělat přímo přes mobil ale chce to po mě noví profil,nevíte někdo co tam mám vyplnit ?Dík za odpovědí

Re: Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30075

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
projdi si FAQ nahore, pak forum a nejdriv si nahraj avatar a vypln verzi sveho fmw

Re:Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30252

• VR-6
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910XCSIJ1
ahojky všem tak jsem si vyplnil potřebné,informace na profil a snad mě někdo dá radu chci zjistit aktualizaci přes HDčko,ale pořád mě to hlásí vytvořít nový profil serveru bohužel to mám prázdné a nevím co tam napsat.Přes PC to nejde protože mám Visty.Moc děkuji za radu jsem tady novej a tato stránka se mě jeví jako nejlepší o proti těm co jsem na internetu viděl.

Re:Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30254

• doublehroch
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • HX11 CZ+JC1
Aktualizace primo v telefonu pokud vim stale nefunguje na HDcku (a uz asi nikdy fungovat nebude) To ze mas Visty v zasade nevadi, pokud chces provadet oficialni flash pres PC Suite. Ale pokud mas firmware, jaky si uvedl v profilu, tak mas nejnovejsi (vydan brezen nebo duben)a zrejme taky nadobro posledni oficialni. Pokud Ti z jakehokoli duvodu nevyhovuje, tak si flashni Hypera nebo Faenila. Vic se doctes v sekci FAQ.

Re:Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30255

• VR-6
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910XCSIJ1
Aha tak to jsem nevěděl,za rok vystřídám několik mobilu hlavně proto jelikož mám rád za vydané peníze kvalitu a HDčko si myslím že je hodně kvalitní mobil,jak jsem uvedl na začtku mobil jsem komplekt restnul ale bohužel jsem se předtím nepodíval co bi všecho v něm mělo být originál,například or. themata tam jsou jenom dvě.Ale co se mě líbí je i to že mě v HDčku funguje TV od o2.sice to chvilku trvalo než jsem do toho nacpal tu jejich aplikaci ale chodí to Jak jsem již uvedl tato stránka je na internetu nej

Re:Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30257

• doublehroch
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • HX11 CZ+JC1
Ty 2 temata to je ok...Precision a Universal

Re:Aktualizace HDéčka 1 rok, 5 měsíců #30258

• VR-6
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910XCSIJ1
je super být na foru kde se dozvíš tolik informací a kor když je odpověď téměř okamžitá B)I když si myslím že s mobilama to docela dobře umím tak i přesto se mám pořád co učit
  • Strana:
  • 1
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.25 vteřin