Smartphone pro chytré lidi potřebuje chytrý web

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Zalohovani a obnova
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Zalohovani a obnova

Zalohovani a obnova 2 let, 1 měsíc #13684

• Igis_01
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Pratele, dle vasich navodu jsem si nainstaloval nejnovejsi cesky firmware, za coz vam vsem moc dekuji. Nyni ovsem mam problem s obnovenim zalohy. Zatimco seznam kontaktu jsem nahral pomoci synchronizace (i kdyz z ceskych znaku mam ted gulas a budu je muset rucne prepisovat), zpravy jsou fuc. Pomoci PC Studia a utilitky Backup jsem si zalohoval zpravy, nastaveni i kontakty. Ted mam k dispozici 1GB soubor s priponou .nbu ale nemohu ho nahrat zpetne do HD. Aplikace hlasi, ze chybi nejaka cast. Nevite co s tim? Ve zpravach mam velke mnozstvi dulezitych kontaktu, adres a udaju jsem z toho zoufaly. Za kazdou radu budu velmi vdecny...Igor
Poslední úprava: 2 let, 1 měsíc Napsal admin.

Re: Zalohovani a obnova 2 let, 1 měsíc #13689

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
z jakeho fmw si updatoval. vim, ze hodne lidi rika, ze treba z nekterych fmw zalohy pak nejdou obnovit v novym fmw (ja osobne zalohuji kalendar a kontakty pres outlook a zpravy pres pc studio, ale vzdy jsem smiren, ze o ne prijdu - stejne je symbian debilni v tom, ze umoznuje jen 999 zprav ((

Re: Zalohovani a obnova 2 let, 1 měsíc #13697

• Matty
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • XXJL2
JJ, tenhle problem jsem mel taky, znovu jsem preflashoval na puvodni fw a zalohoval veci pres PC Studio (Jak? Jiz brzy ve FAQ) a provedl opet flash fw. Dal jsem obnoveni opet v PC Studiu a kdyz mi to napsalo,ze to bylo ulozeno v jine jazykove mutaci,tak jsem dal ignore nebo OK, uz si to nepamatuju . Doporučuji nainstalovat poslední PC Studio (taky ho pouzivam), ktere najdes v sekci PC Programy Doufam,ze to pomuze
password: matty.i8910.cz

Pro nováčky: Čti,hledej, až pak se ptej!!
K+ vítána

Re:Zalohovani a obnova 2 let, 1 měsíc #13721

• Igis_01
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
panove, diky za odpovedi, tak to asi bude tim FW. mobil je od britskeho Orange a zakoupil jsem jej od ceskeho prodejce (FW mel v nazvu nakonci _test, byl ale v cestine). dnes jsem se rozhodl mobil flashnout, musel jsem rovnou dvakrat, protoze nejdriv bylo potreba nahrat prvni cesky firmware. pc studio mam ve verzi 7 a zalohu jsem provadel pred prvnim flashem, coz asi byla chyba:-( outlook jiz nejakou dobu nepouzivam, kalendar me vubec nemrzi, ani kontakty prilis ne (jen me prekvapilo to zprzneni ceskych znaku, ted to musim udelat rucne). zpravy postupne mazu, mel jsem jich tam kolem 200 a pri potrebe dulezitou vec jsem snadno vychledal, ach jo:-( zkusim jeste obnovit pc studio, ale moc tomu neverim. zitra svuj notas daruji kamosovi a prechazim na Mac a tam uz si s pc studiem uz vubec neskrtnu:-(

Re:Zalohovani a obnova 2 let, 1 měsíc #13731

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
ano je to tim, kdyby si zazalohoval po ofiko prvnim cz tak to slapat bude..

btw: na macu existuje sync..

Re:Zalohovani a obnova 2 let #17289

• urbanec.ivo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • I8910XX1E1 TEST
Mám takový, pro někoho možná hloupý dotaz. Musím provést hard reset telefonu. Když provedu kompletní zálohu a pak obnovu, budu muset poté znovu HACK mobilu, když ho teď mám? A bude nav. Sygic dále funkční, nebo budu muset instalovat znovu??? Díky moc za rady a díky všem, kteří tu pomáhají druhým. Bez vás by HD bylo jen 50%
ps: Nebudu nahrávat nový FW, jen potřebuji naformátovat tlf......

Re:Zalohovani a obnova 2 let #17296

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
Hard reset ti přemaže telefon, takže musíš dělat hack znovu. Pokud si z telefonu zazálohuješ všechny složky sygicu a po hardresetu je šupneš zpět do telefonu, stačí jen nainstalovat aplikaci sygic (bude aktivovanej a funkční). Jinak zálohou přes PC studio se aplikace zálohovat nedají, takže musíš pak vše instalovat znovu.

Re:Zalohovani a obnova 2 let #17300

• urbanec.ivo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • I8910XX1E1 TEST
Díky moc.... Jdu na to

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 10 měsíců #21234

• Bandicoot
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Faenil n2o5
Zdravím a mám problém,
Nenašel jsem jiný topic, který by mi sednul.
Chtěl jsem si udělat zálohu před novým HX_V3, ale u posledniho bodu zálohování mi to napsalo, že telefon byl odpojen. Potřebuju zálohovat aspoň kontakty a outlook nemám k dispozici.
Alcatel OT, Nokia5110, Nokia6110i, Nokia6230i, NokiaE51, Samsung I8910HD

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 10 měsíců #21238

• admin
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
zkousej dal, ale ikdyz se ti povede zaloha kontaktu pres pc studio jeste neni uplne 100% zaruka, ze ti pak pujde dat zpet...

osobone mam zalohu v outlooku, vodafone360,pc studio a pro tebe asi nej..ve volby v kontaktech najdes zalohovat na kartu - udela ti v adresari vsechny kotakty vcf a ty pak stejne obnovis

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 10 měsíců #21239

• Bandicoot
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Faenil n2o5
A jo, ja jsem něco četl, ale nedošlo mi to. Děkuji, snad to bude stačit.
Alcatel OT, Nokia5110, Nokia6110i, Nokia6230i, NokiaE51, Samsung I8910HD

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 6 měsíců #28855

• okrujko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Motorola Atrix 4G
mna uz asi klepne, skusam cez pc studio zalohu, neide, skusam zalohu kontaktov na tlf a neide(111 copied, 70 not copied), skusam sa pripojit na kies ako odporucal Kynio myslim v jednej teme, neide...chcem flashnut na HXv7 ale nemozem pokial nezalohujem kontakty spravy poznamky a kalendar...a rucne prepisovat spravy sa mi teda nechce...

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 6 měsíců #28864

• wiktor74
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Hyper hx v11
Tak mne napada ja mel ten samej problem na nokii stary nemas nahodou pulku kontektu na karte a pulku v telefonu??

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 6 měsíců #28865

• okrujko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Motorola Atrix 4G
nie, vsetko je na mobile, na karte mam iba potrebnu zalohu ale je to neprehladne mat kontakty na simke...

Re:Zalohovani a obnova 1 rok, 6 měsíců #28867

• georgo
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HX-V8 SK, modem JC1, SPBShell 3.7.2.673
prípadne vyskúšaj, či ti nepomôže niečo z tohto www.8910.cz/forum/20-samsung-i8910-hd-up.../22397-zjednodusenie
Nevedel si si poradit a niekto ti pomohol? A zabudol si sa mu podakovat? Naprav to a daj mu K+
NEMAM RAD LUDI CO SA POVYSUJU. NA NIEKTORÉ PRIMITÍVNE KOMENTÁRE NEREAGUJEM!
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.51 vteřin