Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Problém se zvukem při hovoru
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: Problém se zvukem při hovoru

Problém se zvukem při hovoru 2 let, 1 měsíc #14177

• tomiK9
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX_V11_CZ
Prosím o pomoc,
stává se mi to velice často a jsem z toho už nervózní.
Ať už volam já, nebo přijmu hovor, první půl minutu slyším protějšek parádně, ale pak začne reprák nějak blbnout a není rozumět skoro nic... nestává se vám to někomu taky???
Nevíte co s tím ???

Mám I8910_HX1.71_RELEASE_LO
Signál vždycky téměř plnej, nastavení sítě na GSM.

Dík za postřehy a rady

Re: Problém se zvukem při hovoru 2 let, 1 měsíc #14179

• erik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • HX 8
Já mám také problém se zvukem při hovoru ,projevuje se to jako praskání a nebo nesrozumitelnost .Někdy je zvuk OK :-)Kdosi tu psal ,že se to více projevuje ,když baterie není úplně nabitá ...Měl jsem předtím N85 a tam byl zvuk parádní..... Na zahraničních testech hodnotili GSM modul jako průměrný .

Re: Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21883

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
s HX3 v18 asi naximálne sklamanie čo sa týka tohoto, ja som tomu človekovi čo som mu predal ten mobil absolutne nerozumel, len prvých 5 sekúnd. Dúfam, že zajtra po preflashovaní to pôjde jak má.
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re: Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21896

• michal.vrzak
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • I8910XXJC2
Ahoj, tak já mám zvuk OK, mám poslední originální český firmware.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21916

• Picos
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
Ja mám problém s tým, že keď pri telefonovaní hovoríme obaja súčasne, t.z. ja ešte hovorím a volaný niečo povie, tak jeho hlas v repráku je úplne trhaný. Ak hovorí len volaný, tak je zvuk OK. Čím to môže byť ? Mám prvý oficial. FW.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21918

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
tak ja mam nejnovejsi oficialni a taky mi to obcas vypadava...

...jinak doplnim ze to vypadava ikdyz ten druhy hlasity odposlech nema...

Kynio: dela ti to taky na nejnovejsim HXv3???
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal kultus.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21920

• Kynio
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Samsung Wave
Tohle dělá pokud má jedna ze stran spuštěnej hlasitej odposlech. Dost mě to vytáčí, když to má zapnutý brácha a mobil na stole..je to hnus nedá se takhle vůbec mluvit.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21921

• Picos
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
No ja to pozorujem pri normálnom hovore, kedy určite druhá strana nemá zapnutý hlasitý odposluch. Sieť nastavená na GSM. A robí mi to ako pri volaní do inej mobilnej siete, tak aj pri volaní do pevnej linky. Všimol som si, že to počujem ale aj keď nevolám s HD ale napr. s pevnej linky na mobil. Niekedy zase v HD počujem v repráku ozvenu svojho hlasu.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21926

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
tak tu ozvenu jsem taky obcas zaslechl ale opravdu jen malo i s jinyma mobilama takze to nebude problem HD...zatim jsem moc nevolal takze to jeste budu prozkoumavat ale zajimave bylo ze mi vcera volala holka kdyz jsem volal s nekym jinym a to upozornovani na druhy hovor bylo az desive na i8510ce to jen piplo tady to vydavalo takovy divny zvuk fuj az jsem se lekl...no a potom mi volala znovu (to uz jsem mel telefon v kapse) a vubec jsem o tom nevedel az pak mi vynadala ze proc ji to nezvedam pritom jsem si nasel zmeskany hovor... hodne divne a jestli to takhle budepokracovat tak nevim nevim jak se na nej mohu spolehnout...ale zatim nepanikarim mam ho jen treti den
Alcatel OT 302 -> Alcatel OT 525 -> Sagem myX-5m -> Motorola V500 -> Nokia 3220 -> Panasonic X700 -> SDA Eurotel -> Asus P525 -> HTC Kaiser + Samsung U600 -> HTC Diamond + Dell X50v -> Samsung i8510 -> Sony Ericsson Vivaz -> Samsung i8910 + iPod Touch 2G

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21940

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
no takže asi nie som jediný kto má ten problém, teda aspoň ten človek ktorému som to predal a ak to nevyriešim firmvérom tak mu budem musieť vrátiť peniaze takže na OFIKO to nemám dávať? ja že to je jediné riešenie :/ tak čo tam mám dať? čo mi odporúčate? aký je naj FW?
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21946

• Picos
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
Kultus, aj mne sa to pár krát stalo, že mi telefón nezazvonil ani nevibroval pri prichádzajúcom hovore. Len som si našiel neprijatý hovor. Dva krát sa mi to stalo, keď bol normálne položený, jeden krát sa mi stalo keď bol normálne položený, že vydal len akýsi krátky zvuk ale videl som, že sa rozsvietil display, tak som vedel o hovore. Viacej krát sa mi ale stalo, že vo vrecku košele, keď bol vlastne naboku, tak buď nezvonil alebo iba krátko cinkol. Toto prisudzujem polohovému čidlu, ktorým sa zvonenie ruší lebo inak keď som ho vybral z vrecka, tak "vyzváňal" ale potichu.V sluchátku občas takisto začujem keď volám divné zvuky / pri tóne volania je občas prvý taký divný / ale inak buď v klude, to sú výnimky a na tlf sa môžeš spoľahnúť.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21950

• kultus
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HXv8-32
tak dik za reakci to cidlo me nenapadlo kdyz byl v kapse mohl jsem si jej otocenim ztisit nebo polozit...stejne to pouzivat nebudu tak to vypnu dik za typ...

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21951

• Franklin
  • PŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Faenil n2o3 CZ
I mně se párkrát stalo to, že telefon vůbec nezazvonil při příchozím hovoru. Projevuje se to v případě, že telefon běží bez vypnutí hodně dní. Asi chyba v Symbianu. Teď telefon preventivně vypínám aspoň 1x týdně a problémy zmizely.

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #21955

• jirkami
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XCSIJ1 + SPB Schell
Franklin napsal:
I mně se párkrát stalo to, že telefon vůbec nezazvonil při příchozím hovoru. Projevuje se to v případě, že telefon běží bez vypnutí hodně dní. Asi chyba v Symbianu. Teď telefon preventivně vypínám aspoň 1x týdně a problémy zmizely.

S vypínáním tlf se určitě nic nezkazí. Sony ericsson to měl napsaný i v návodu tlf 1 krát denně vypnout. Ten telefon taky někdy potřebuje srovnat "myšlenky".

Re:Problém se zvukem při hovoru 1 rok, 10 měsíců #22049

• Tomor
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • HX V7 CZ
Picos napsal:
Kultus, aj mne sa to pár krát stalo, že mi telefón nezazvonil ani nevibroval pri prichádzajúcom hovore. Len som si našiel neprijatý hovor. Dva krát sa mi to stalo, keď bol normálne položený, jeden krát sa mi stalo keď bol normálne položený, že vydal len akýsi krátky zvuk ale videl som, že sa rozsvietil display, tak som vedel o hovore. Viacej krát sa mi ale stalo, že vo vrecku košele, keď bol vlastne naboku, tak buď nezvonil alebo iba krátko cinkol. Toto prisudzujem polohovému čidlu, ktorým sa zvonenie ruší lebo inak keď som ho vybral z vrecka, tak "vyzváňal" ale potichu.

To s nepřijatým hovorem, který jsem ani nezaznamenal se mi také stávalo. Kvůli tomu jsem si vypnul pohybové čidlo pro ztlumování hovorů. Od té doby se mi to nestalo.
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.37 vteřin