Buďte chytří se smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Slabý příjem signálu
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Slabý příjem signálu

Slabý příjem signálu 2 let, 5 měsíců #1927

• mardo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Slabý příjem signálu ... Máte taky někdo tento problém? mám na HD dost slabý signál u mne doma,operátor O2,signál 3G,ale je to slabota,máme v rodině další tři mobily,včetně mé Nokie N73,kterou jsem používal před HD,ale všechny tři mají plný signál. Samsung jakoby se signálem kolísá.Plý není nikdy,ale to by bylo ok. Problém je,že najednou klesne na dvě nebo jednu čárku,zmizí ikona 3G a někdy se stane,že signál na 2-3 sekundy zmizí úplně.Říkal jsem si,vada hardwaru...jdu do servisu. pak mne ale napadlo vložit tam kartu Vodafonu a hle ,signál plný a drží.Podobně jsem dopadl i s kartou T-mobile.Jsem z toho jelen,máte někdo podobnou zkušenost?? Mám HD oficiální dovoz.Dík za názory.

Re: Slabý příjem signálu 2 let, 5 měsíců #1928

• finalman
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
No, já mám vodafone a ještě jsem se nesetkal s tím, že bych neměl signál. Ne, že bych stav signálu zkoumal nějak často, ale nevybavuji si, že bych tam někdy viděl výrazně málo čárek. většinou je plný

Re: Slabý příjem signálu 2 let, 5 měsíců #1941

• havja
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XXIJ1
Ahoj, no já mám Vodafone a taky se mi zdá, že to příležitostně kolísá... Ikdyž já jsem v jedné zapadlé vísce, takže síla signálu tu není nějak velká... Ale ve městech nebo tak se signálem problém nemám...

Re:Slabý příjem signálu 2 let, 5 měsíců #1981

• snov
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • faenil n2o4 + JC1
Sila signalu zalezi na operatorovi. Ne vsichni operatori maji ve stejné lokalite stejne silny signal.
Kousek od Brna, kde bydli dcera, mel t-mobile tak slaby signal, ze nebylo mozno volat a vodafone byl v pohode. Pod pohruzkou, ze dcera vypovi smlouvu pro nemoznost volani, byl do tri dnu signal taky v pohode.

Re:Slabý příjem signálu 2 let, 5 měsíců #2105

• NaNooG
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HyperX V7 CZ
mam vodafone a problemy se signalem nepozoruji. Tam, kde signal nemam, tam ho nema nikdo, a kde maj signal ostatni, tam mam plnej i ja
Všichni o mě říkají, že jsem flegmatik... ale mě je to jedno

Re:Slabý příjem signálu 2 let, 5 měsíců #2106

• javak810i
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • původní český (zatím)
Tak je pravda, že HDčko je na tom se signálem hůř - např. Nokia N73 - 4-5čárek, 8910 - 2-3čárky, ale zas Xperia - 1čárka xD. Velký vliv má na tom i umístění atény.
KARMA+ ZA MOU POMOC POTĚŠÍ
Alcatel One touch -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K810i -> Nokia 5800 -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X1 -> Samsung i8910 HD 2x -> Nokia 5800 -> Samsung i8910 HD

Re:Slabý příjem signálu 2 let, 4 měsíců #3954

• mardo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Tak ten můj článek ,ještě poopravím,,slabý příjem signálu se koná jen při příjmu signálu 3G,,když má 3G výpadek a jede edge,,tak signál je plný a stabilní.Spíš by mne zajímalo z technického hlediska,jak je to možné.Dle mého laického rozumu jsem předpokládal,že by měl být signál lepší... a nevíte někdo zda jde v HD-čku příjem 3G signálu vypnout? Já to nenašel,,ale nejsem žádný odborník.Díky.

Re:Slabý příjem signálu 2 let, 4 měsíců #3955

• Nations
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • Faenil N2O3 CZ
Hoj hoši. Co se týče 3G je odpoved asi taková. Už kdysi jsem to řesil s Operátorem a odpovědi jsem se dočkal jak pro psa. Takže Vám to řeknu uplně jednoduše. Všechno je o tom kde se připojujete a vše zavisí na tom kolik je na daném 3G uzlu připíchnuto lidí. Není to o tom ze když budete 10 metru od vysílače ze budete mít plný signál. Každý vysílač rozděluje kvalitu a rychlost dle počtu připojeným uživatelů. Ja osobně jsem byl napojen na 7 KM vzdálený vysílač a byl jsem rád že jsem z toho vymáčknul 2 čáry a udrželo mi to spojení. Možná proto jsem už s 3G dávno skončil a jedu si to na WiFi doma.

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 10 měsíců #21884

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
Takže mi chcete akože povedať že 3G SIMky majú problémy v našom mobile? dôvod prečo to hentomu čo som ho predal nefunguje? poteší..., fakt..... super !!!!!!! ako toto ma serie a dosť !
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 10 měsíců #21895

• michal.vrzak
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • I8910XXJC2
Ahoj tak signál jsem měl také dost mizerný a ještě kolísal, potom jsem v nastavení režim sítě zvolil místo dualní režim GSM a je po problémech.

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 10 měsíců #21942

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
Toto sme riešili, bol GSM a nešlo to skoro vôbec, dalo sa duál a tvárilo sa to odrazu že je všetko v poriadku a nakoniec mi večer chlapík volá že to ide ale padá to, bolo mu rozumieť tak 5 sekúnd a potom to totálne trhalo. Proste keď je na mieste, tak v pohode ale akonáhle keď jazdí, tak má problémy so signálom a nedá sa na mobil spoľahnúť. Dokonca mu chodia správy o neprijatých hovoroch pretože je často nedostupný a nedá sa mu dovolať :/
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 10 měsíců #22047

• Tomor
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • HX V7 CZ
mardo napsal:
a nevíte někdo zda jde v HD-čku příjem 3G signálu vypnout? Já to nenašel,,ale nejsem žádný odborník.Díky.

Menu - Nastavení - Přpojení - Síť - režim sítě: GSM

A jelikož to šetří i baterii, tak já to mám takhle nastavené.
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal Tomor.

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 9 měsíců #24105

• michal.vrzak
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • I8910XXJC2
Ahoj, nepřišel už někdo na to, proč síla signálu je mizerná na dual režim? Docela by mě to zajímalo, protože mám i nokii n82 a tam je to jedno jak to přepnu. Ještě mě napadlo jestli to neovlivňuje firmware modem.
Poslední úprava: 1 rok, 9 měsíců Napsal michal.vrzak.

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 7 měsíců #27256

• klofak666
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Faenil´s n2o5
Ahoj mám také docela zásadní problém se signálem.Např.jsem doma a mám plný signál a najednou jsem uplně bez signálu.A tohle dělá celkem často!Ale je divné,že přítelkyně má také T-Mobile a na tom samém místě se samsungem 5230 problém nemá a já předtím také s 5230-kou problém neměl a měl jsem signál pořád.Každou chvíli mám zprávu o zmeškaném hovoru i když telefon nikdy nevypínám?
Nemáte někdo radu co zkusit nebo je to vadnou anténou v telefonu a na reklamaci?
Zkusil jsem si nechat vyměnit simku,HR i soft reset ,nastavit dual i gsm ,ale nic nepomáhá a signál každou chvili není
hdčko je ofic. cz distribuce ,žádná šedivka koupené před měsícem.
Díky za každou radu co zkusit, nechci být měsíc bez tohodle jinak skvělého telefonu.

Re:Slabý příjem signálu 1 rok, 7 měsíců #27257

• michal.vrzak
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • I8910XXJC2
No mě to dělalo, když jsem měl zapnutý Dual teď mám Gsm a je to v pohodě. Jedině zkusit servis, když ti nepomůže to přepnutí.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.39 vteřin