Smartphone pro chytré lidi potřebuje chytrý web

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

TÉMA: Fotoaparát

Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #2337

• Igis_01
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Pratele, nechcete nekdo sepsat nejaky delsi clanek/navod o schopnostech fotaku na nasem milovanem mobilu? Patrim k amaterum, kteri foti opravdu malo a vetsinou jen nejake momentky a mi sikovni kamaradi dokonce z 3,2 Mpx mobilem dokazou nafotit mnohem lepsi snimky nez ja se svym HD. Chyba zrejme ve mne:-) Tak jsem si rekl, ze by nebylo od veci byt poucen, co a jak nastavit, kdy to pouzit, prip. jak se s tim v pc vyhrat. Co vy na to?

Jinak mam mensi otazku. Ten podivny zvuk, kdyz mackam spoust fotaku, je normalni? U mych predchozich mobilu nic podobneho nebylo a klasicky olympus taky podobne vrzani nevydava. Diky za postrehy.

Re: Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #2340

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
Ten zvuk myslíš zvuk spouště(takový ten tón) a nebo zvuk takový potichý, jako když se něco posouvá?

Re: Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #2343

• Igis_01
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
prave ze ton spouste nemyslim, ten jsem si hned vypnul. jde o takovy podivny zvuk, kdyz drzim tlacitko. u predchoziho modelu jsem spoust napriklad drzel, kdyz jsem potreboval si prisvitit, prave pri stejne cinnosti jsem si to vsimnul tentokrat

Re: Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #2344

• Mr.Katana
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • HyperX V4-28 CZ
On myslí cvakání při zaostření - hodně lidí je z toho vylekaných, ale je to normální. Nevím sice, proč to některé foťáky dělají a některé ne (tedy proč když jde, aby to nedělali, proč to dělají - asi otázka ceny/technologie), ale dělá to například i můj starý digiťák Minolta Dimage Z1, která to dělá ale tak hlasitě, že natáčení videa pak docela postrádá kouzlo, když tam má člověk pořád cvakání...
Tím chci říct, že cvakání u HDčka je ještě docela dobré
Hledej, čti, až pak se ptej! Proč chodit po vyšlapané cestičce, když si mohu vyšlapat vlastní?
Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal Mr.Katana.

Re: Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #2346

• PORSCHE007
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Custom I8910 Firmware HyperX-V5 EN
Ja si to myslel .. Mr. Katana mě předběhl ale je to pravda .. třeba nokie N95 to nedělala a HDčko to dělá.. aspoň víme že to hezky ostří
Poslední úprava: 2 let, 5 měsíců Napsal PORSCHE007.

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3043

• Tokotoko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910 XXIFB SK/CZ
No ja som z toho ako fotí sklamaný, robí to horšie fotky ako moja stará n82 alebo dokonca W810. Video moc nepoužívam, ale nejaké som skúšal pri najvyššom rozlíšeni a vsetky natočené videá mi sekali. Aj vám to robí alebo nemáte s tým problémy?

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3047

• Franklin
  • PŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • Faenil n2o3 CZ
Tokotoko: Ptáš se na věci, které můžou hodně záviset na verzi firmwaru. My ale nevíme, jakou verzi používáš. Bylo by dobré, kdyby sis zeditoval svůj profil tak, aby se to u tebe zobrazovalo. Mrkni na příspěvky ostatních lidí.

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3072

• Tokotoko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910 XXIFB SK/CZ
Mám HD z oficiálnej distribúcie, takže tam je len ten SK/CZ firmware.

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3074

• Alien
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
Prečo sa sťažujete na ten zvuk? mne sa ľúbi robí to aj moja SE P1-ka, aspoň viem že ostrí, je to cítiť a dáva to najavo že tam ten Autofocus je a čo sa týka fotiek, na CZ/SK je ešte ten prvý firmware čo fotí dosť nahovno, videl som porovnania a musím povedať, že je to výrazný rozdiel oproti Talianskému IG2 :- ))
KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3076

• gaston
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
A jak je to prosím vás se stabilizátorem při focení, mě se v nastavení neukazuje, že ho mohu zapnout ?

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3078

• Tokotoko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910 XXIFB SK/CZ
No ja mám rovnaký problém so stabilizátorom, možno práve preto sú fotky neostré a je problém odfotiť peknú fotku aj pri optimálnom osvetlení.

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3081

• zikpik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Přispěvatel
  • n2o5
Stabilizátor jde zapnout pouze pokud je vypnutý blesk.

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3082

• gaston
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Díky, vyzkouším...

Re:Fotoaparát 2 let, 5 měsíců #3083

• Tokotoko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • I8910 XXIFB SK/CZ
Vďaka, teraz mám robiť, že je to už lepšie, len škoda toho prisvetlenia, snáď toto tiež doriešia s novým firmwarom

Re:Fotoaparát 2 let, 4 měsíců #3719

• fajn.snek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XXIJ1
Chci se zeptat, předtím jsem měl Nokii N82, fotila parádně. Fotky z HD se mi také líbí ale mají divný poměr stran... Nokia N86 -3 264 × 2 448 (8 Mpx) Samsung i8910 - 3 280 × 2 464 (8 Mpx). Poradte prosím
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.45 vteřin