Samsung smartphony mají vše, co potřebujete

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Nejde zapnout telefon
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Nejde zapnout telefon

Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28357

• shawnn
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
Zdravim,
tak tady je můj příběh. Podařilo se mi moje hdčko, bohužel zapnutý, totálně utopit v bazénu. Asi tak 5 sekund si plavalo, než sem ho na dně našel, kdy než sem stihnul rychle vyndat baterku, tak na displeji byli asi 4 barevný pruhy. Pak sem dal mobil uschnout a asi tak po 10 hodinách sem jej spustil. Mobil samym zázrakem normálně fungoval, ale občas se my sám vypínal. Nejdřív sem nevěděl, čím to je, ale pak sem si při normálním užívání telefonu všimnul, že se samovolně softwarově stiskávají tlačítka, konkrétně zelený telefonek a červený, tim červenym se to vypínalo ... nečekaně. Asi po dnu od doby, kdy jsem mobil po tý koupačce zapnul se mobil vypnul, ale už sem ho nezapnul, zřejmě, že tlačítka vypověděli službu úplně. Mobil ale stále reagoval, že když sem ho strčil do sítě, tak se nabíjel, čili ňákou aktivitu to dělá. Mobil sem neváhal strčit do opravny, kde mi po měsíci řekli, že je motherboard zničenej a podle šroubků se do něj ani nepokoušeli dostat, ale to je vedlejší. Podle mýho souzení by se mohlo jednat o nějakou softwarovou chybu u funkce tlačítek, protože samotný tlačítka sou hardwarově hrozně jednoduchá a pravděpodobnost, že by se tim utopením zničila je mizivá. Bohužel tim, že červenej telefonek nefunguje, ho nezapnu, ani nepustim v režimu na flash. Brouzdal sem tu po fórech, ale nepodařilo se mi najít žádnou jinou kombinaci, která by mobil oživila a byla by možnost ho naformátovat. Samozřejmě sem mohl něco přehlédnout, takže bych se chtěl zeptat, jestli někdo neznáte nějakou kombinaci nebo způsob, jak mobil naformátovat, abych se pokusil ho softwarově oživit a při troše štěstí i znovu přivést k životu. Předem děkuji všem za jakoukoli pomoc ... Marek

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28362

• dickobrazz
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • HX_5
to asi nebude software.. ty tlacitka muzou byt membranovy.. jak tam natece voda a zacne to oxidovat tak se podelaji.. elektrika jim jeste pomuze.. podle me si to mel nechat susit na nejakym teplym miste aspon 2dny.. nejmin..

tezko rict co ted.. pokud ti ho nechcou vyreklamovat tak mozna nejakej servis (kde zaplatis).. pokud ti nehelfnou ani tam tak si muzes nastudovat jak se k tem tlacitkum dostat a zkusit si to vycistit sam... pokud se citis dostatecne zrucny a pokud vis co delas.. ztratit uz asi nemuzes nic.. pokud ti nikde v servisech nepomohli..

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28364

• javak810i
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • původní český (zatím)
Prodej mi ho za symbolickou částku

Jinak, podepisuji se pod příspěvek nademnou.
KARMA+ ZA MOU POMOC POTĚŠÍ
Alcatel One touch -> Ericsson T65 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson K810i -> Nokia 5800 -> Sony Ericsson W995 -> Sony Ericsson Xperia X1 -> Samsung i8910 HD 2x -> Nokia 5800 -> Samsung i8910 HD

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28366

• georgo
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
  • HX-V8 SK, modem JC1, SPBShell 3.7.2.673
ja by som ho na tvojom mieste rozobral a komplet vycistil...ale nespravil by som to, ze by sopm ho zapal bez toho ocistenia...staci aby bola v telefone len jedina kvapha a mozes sa s nim rozlucit...ja som mal problem, ze mi zle reagoval display...nejak bol odlepeny a nadvihoval sa...mobil v zaruke, ale nedalo mi to a komplet som ho rozobral...nasiel som zly kontakt na "zasuvke" na foliovy kontakt z obrazovky co ide do mobilu...bol moc volny a nedal sa nijak utesnit...tak som ho poskladal, nahral original FW a modem a poslal na reklamaciu...za tyzden som mal mobil doma, opraveny (vymena displeja)...ale presiel nejaky cas a zas sa odlepuje...riesim to drobnou kvapkou lepidla a vsetko je ok (displej nemoze mat volu, lebo zle reaguje)..
tym som chcel povedat, ze nieje problem ho rozobrat a znovu poskladat...a bez znamok zasahu
Nevedel si si poradit a niekto ti pomohol? A zabudol si sa mu podakovat? Naprav to a daj mu K+
NEMAM RAD LUDI CO SA POVYSUJU. NA NIEKTORÉ PRIMITÍVNE KOMENTÁRE NEREAGUJEM!

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28383

• shawnn
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
Naja ... bohužel jsem to už rozebíral a myslim, že jsem očistil co jsem mohl :/ asi na to ještě jednou juknu a když už nic nevymyslim, zkusim to strčit do nějakýho schopnějšího servisu, kde by si chtěli udělat kšeft ( v tom minulym jsem to už právě dával jako servis, ne reklamaci, pač sem si myslel, že ve founu je nějaká páska, co indikuje zásah tekutinou ) ... ale evidentně neměli o kšeft zájem ... každopádně díky za vaše posty a za váš čas

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28513

• havja
  • NEPŘÍTOMEN
  • Diskutující
  • I8910XXIJ1
Já když jsem utopil svůj mobil, taky mi nešel zapnout... Tak jsem jej rozebral, jak nejvíc to šlo a hodil do auta (které bylo na rozpáleném slunku) a asi 3 dny jsem to v tom autě nechal jen tak ležet a mobil se krásně vysušil... A po těch 3 dnech kupodivu naběhl
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal havja.

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28516

• georgo
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
ak niekedy utopite telefon, superrychlo z neho vyberte baterku a vysuste ho. vobec ho nezapinajte, mozno ste ho rychlo zachranili, ale zapnutim ho mozete ihned odpalit. ak je to mozne, rozoberte ho a riadne ho vysuste(najlepsie fenom-vyfukat vsetko do sucha) az potom vyskusat zapnut. nezabudnite, ze schopnost vody je rozpinavost, to znamena, ze z uzkej strbinky sa len tak lahko nevytrasie ani nevysusi. a jedna kvapka v telefone, moze byt iste K.O. v servise je potom dost mozne, ze budu namietat, nakolko to zbadaju tak, ze najdu zaoxidovane cesticky na plosnom spoji atd. potom povedia ze je to chyba spodobena nevhodnym pouzivanim. samozrejme to tak moze byt aj nemusi. rozhodne by som telefon vytriasal a prefukoval ked uz aj nerozobrany (teda aspon bez krytu a baterky) ale aspon hodinku, pre istotu. ved neni len z par supov
Nevedel si si poradit a niekto ti pomohol? A zabudol si sa mu podakovat? Naprav to a daj mu K+

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28520

• dickobrazz
  • NEPŘÍTOMEN
  • Kolemjdoucí
  • HX_5
toz nevim jestli je zrovna ten fen ok... asi bych mel trochu strach o display...

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28525

• georgo
  • NEPŘÍTOMEN
  • V.I.P.
ziadny problem, ale samozrejme fukanie bez horuceho vzduchu, len studeny...take tlacitko vacsinou na kazdom fene je

Re:Nejde zapnout telefon 1 rok, 6 měsíců #28551

• RenoFucker
  • NEPŘÍTOMEN
  • 8910 maniak
  • N2o3 CZ
Ani horky fen neuskodi...
Berte to jako kdyz se telefon zahriva pri navigaci-je opravdu horky. a ted kolikrat primo na slunku.. jsou to obrovske teploty. Fen je proti tomu nic... Jinak kluci radi dobre.
Vzdy okmazite vyndat baterku a poradne susit.... Uz jsem takhle par telefonu zachranil-me pritelkyni i kamaradum...

Jinak nemyslim ze by nekde v servisu kontrolovali kazdou soucastku jestli neni zoxidvana... Jak to neni jasne zrejme tak se s tim nese... a rovnou meni celou tu zakladni desku...

Kazdopadne hodne stesti a at ti to dobre dopadne...
Tak jak chcete,aby se k Vám chovali ostatní lidé, tak se chovejte vy k nim!

Nováčku: Klikni,čti,až pak se ptej!!
  • Strana:
  • 1
Moderátoři: Tatrox, desos, Kulisek
Doba nahrání stránky: 0.39 vteřin