Wooha! Je právě něco okolo jedné hodiny ráno a já si právě dohrál s textovým editorem a zajímavým nápadem Admina
Aplikaci jsem trochu prověřil a podíval se co je divného a co by se dalo vylepšit..
- Za 1. se mi nezdál odkaz do aplikace OVI store (nechápu co tam dělal?) takže jsem ho nahradil odkazem na Operu Mobile 10 - tedy rozhodnete se napsat odpověd a nebo si chcete rychle něco prověřit jen kliknete na logo Opery a otevře se Opera Mobile..
- S tímto vylepšením přišla i nová dolní lištička právě s logem Opery.
- Dále.. když otočíte mobil "naležato" aplikace využije
celou šířku displeje na čtení (
nejsou tam
ovládací prvky, ty se zobrazí
pouze v
normální poloze telefonu..)
- To šíleně dlouhé jméno alikace, které se zobrazovalo v menu přejmenováno na "8910.cz"
Co dále?
Dalším cílem budou hlavně nové ikonky a grafika.. (Logo aplikace v menu, logo na celou šířku displeje když je "naležato" .. apod.) na to už nemám sílu teď, jen jsem tam něco naplácal..
Dalším bodem je otevírání odkazů z článků a témat přímo do Opery Mobile (většina používá Operu)..
....
Věřte, nevěřte, není to tak jednoduché jak se může zdát.. Fakt, že jsem se s tím dělal
6 hodin (a to jsem opravdu nemyslel že strávím celej večer u PC

) a měl jsem
21 verzí než vše fungovalo - to mluví za vše..
Nezapomente, že toto je jen taková "fanouškovsky" upravená verze
ten pravý originál je od Admina!
Nejsem žádnej grafik nebo programátor ale jen člověk co se rád učí nové a nové věci
(mezi článkama, fórem a twitterem se přepíná po stisknutí pruhu pod "logem" (tedy na fotce níže na "SAMSUNG i8910HD FORUM")
DOWNLOAD .WGZ
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.