Samsung smartphony mají vše, co potřebujete

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - doublehroch

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 11.12.2009
  • Poslední návštěva: 14.06.2011
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 16:06
  • Shlédnutí profilu: 131
  • O mě: HX11 CZ+JC1
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
pres RoadSync (Aplikace\RoadSync). Uzivatelske jmeno a heslo jsou tvoje prihlasovaci udaje na G-mail, Nazev serveru bud m.google.com nebo www.google.com, to ted presne nevim. Bohuzel jde synchronizovat pouze 1 kalendar. Ale funguje to perfektne
Synchronizace s Goog ...
emo
Ahoj. Může mi prosím někdo poradit, jakou verzi OVI Maps nainstalovat, aby jsem mohl spravovat mapy přes Nokia Ovi Suite, když mám v HX11 nastaveno ID na Nokii N97, případně X6. Díky
OVI Maps = Free Navi ...
emo
nojo ja si to myslel ale i tak díky
Video jako vyzvánění ...
emo
Ahoj, dá se nastavit video jako vyzvaneni ke kontaktu?
Video jako vyzvánění ...
emo
jestli to neni tim, že si při přehrávaní střídavě odkrýváš a zakrýváš prstem to čidlo na korekci jasu... Na HDčku jsem nikdy autamatiku nepoužíval...vždy manuálně a tak 40% jasu...
Automatické nastaven ...
emo
protoze jednoduse pri jejim nastavovani drzis telefon vertikalne...zkus ho otocit Taky sem nad tim sveho casu dumal dost dlouhou dobu, nez mi to doslo
HX-V8
emo
Ty 2 temata to je ok...Precision a Universal
Aktualizace HDéčka
emo
Aktualizace primo v telefonu pokud vim stale nefunguje na HDcku (a uz asi nikdy fungovat nebude) To ze mas Visty v zasade nevadi, pokud chces provadet oficialni flash pres PC Suite. Ale pokud mas firmware, jaky si uvedl v profilu, tak mas nejnovejsi (vydan brezen nebo duben)a zrejme taky nadobro posledni oficialni. Pokud Ti z jakehokoli duvodu nevyhovuje, tak si flashni Hypera nebo Faenila. Vic se doctes v sekci FAQ.
Aktualizace HDéčka
emo
Myslim ze to resi klavesa HOME na klavesnici...
Nový vzhled stránek
emo
Ahoj. Kdyz otevru aplikaci telefon (cifernik, vytaceni cisla), tak se mi vytukane cislo nezobrazuje (kurzor stoji a nic se nenapise). Stavalo se mi to i na HX fw, i proto sem presel na ofiko fw a ted sem zjistil ze to nefunguje zas. Nevi nekdo co s tim?

EDIT: Omlouvam se, zacatecnicka chyba....spatne schema, takze cisla nejsou videt. Prosim o vymazani topicu.
Nefunguje psaní čísl ...
emo
Zdar. Nevite o nejakem dobrem (klidne placenem) programu pro kompletni spravu pro nas telefon? Mam na mysli synchronizaci, zalohovani, presun souboru, uprava kontaktu a SMS, psani SMS atd. Instalaci programu asi nepredpokladam.... PC Suite mi moc nevyhovuje, navic ne vzdy funguje bezchybne nebo tak jak bych potreboval. Predem diky za tipy
PC Program pro i8910
emo
tak ted jsem udelal hard reset, protoze mi telefon blbnul. A uz mi najednou nefunguje to pretaceni klavesnice. Kdyz dam zvolit a QWERTZ, display jen problikne a nic....nepomohl ani 2x reflash...vracim se zatim na V7...
HX-V8
emo
Uz jsem prosel vvsechna nastaveni a nikde jsem to nenasel. Da se nekde nastavit aby se jmena v kontaktech radily podle prijmeni? I kdyz mam v defaultnich kontaktech (tech puvodnich v telefonu) nastaveno Prijmeni Jmeno, v SPB shellu se stale radi podle jmena. Diky
SPB Mobile Shell (up ...
emo
rad bych se zeptal, co jsou v nainstalovanejch aplikacich tyto: blue_spectrum, HX package, LockScreen a S60OA.

Orange Tsunami je predpokladam home screen z HX-V7.
diky

EDIT: Blue spectrum bude ta nova home screen koukam
HX-V8
emo
diky, to by mohlo pomoct, to sem nevedel. Ale ja za chvili odjizdim na dovolenou a az se vratim, bude uz HX-V8, takze uz na to pecu flashovat tam HX-V7. A kazdopadne to neni kvuli SPB Shell, takze timto omlouvam za par OT postu.
SPB Mobile Shell (up ...
emo
georgo napsal:
nieco podobne sa deje aj u mna...casto po skonceni hovoru si najdem rozhadzany SPB...

nefunguje mi to jen s HX-V7, zkousel jsem ofiko fw, faenila, nizsi HX a tam to cidlo beha jak ma
SPB Mobile Shell (up ...
emo
tak jsem zkusil vsechno mozny v nastaveni, hard reset, re-flash a nic..nakonec jsem flashnul ofiko fw a uz to funguje....tak nevim kde byla chyba...
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Vsim jsem si jedny veci, nevim jestli vam to nekomu dela taky, ale nefunguje mi zhasinani displeje pri hovoru, kdyz pribilizim telefon k uchu. Akorat nevim jestli to je kvuli SPB Shell nebo jestli je to bug na fw HX-V7... Displej zhasne az po uplynuti doby, co je nastavena v telefonu. Prisel jsem na to nahodou kdyz jsem si uprostred hovoru aktivoval uchem rezim letadlo
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Ahoj.

Tak se zase hlasim po dlouhe dobe, protoze sem si flashovanim HX V4 v dubnu umrtvil telefon a do servisu sem se dostal az vcera

Zkousel jsem tady procist par vlaken ale nikde sem nenarazil na odpoved, tak se ptam. Chtel bych do HD CESKY firmware (myslim ze posledni cesky HX je V5 a Faenil o2n3) O oficialnim radsi ani neuvazuju z vasich postrehu soude.

Chci ze zeptat :
a) bude HX V6 MAIN kdyz je V6 Speed?...pri vydani V5 Hyper uvedl ze je definitivne posledni....
b) Od firmwaru ocekavam hlavne stabilitu, rychlost a vyborne fotky. Je pro me lepsi Faenil nebo Hyper?

vsem diky za odpoved a trpelivost
HX nebo Faenil
emo
michal.vrzak napsal:
doublehroch
Ahoj, tak jsi dopadl s telefonem v servisu? Chtěl jsem si flashnout na n2o2 a teď se bojím

este sem v servisu nebyl, pudu az tak za mesic, sem ted na dyl ve Vidni. Nebo mozna zkusim splasit neco tady. Kazdpoadne uz jsem flashoval tak 30x a nikdy se mi nic takovyho nestalo...takze ted na nejaky cas viva Nokia 6300...
HyperX-V4 (CZ)
emo
Tak mi flash prave totalne umrtvil telefon. Po rebootu, tam naskocil napis samsung a na nem to zamrzlo. tak sem asi po 5 minutach vyndal baterku a telefon uz nenabiha vubec. Ani ťuk...ani bootloader nejde zapnout...
HyperX-V4 (CZ)
emo
to Rawac: este predtim musis vypnout vsechny patche v rompatcheru, jinak ti ten prikaz nebude fungovat. Mel jsem tehle problem na HyperX 2.0 a to co ti poradil Kynio pomohlo. Akorat to nefungovalo se zapnutejma patchema.
Faenil´s n2o2 (CZ)
emo
rad bych se podelil o sve prvotni poznatky:

+ RYCHLOST
+ Kinetic scrolling v menu + landscape rezim v menu
+ Zvuk 3 u fotoaparátu je tichý
+ Autoinstaller

- patch keylock - reseni zamykani a odmykani se mi nezda stastne. clovek tezko odlisuje zda je telefon zamcenej nebo ne...
- Znovu ikonka pametove karty v pravem hornim rohu
- V nasataveni telefonu -> nastaveni snimacu chybi polozky ztlumit hudbu a video...docela sem to pouzival
- neni integrovany file explorer jako v hyperovi
- stale qwerty, nikoli qwertz klavesnice

asi pockam na hypera v4: qwertz klavesnice, pretaceni Alfanumericke a QWERTZ klavesnice podle rezimu, zmizi ikona pamet. karty, file explorer
Faenil´s n2o2 (CZ)
emo
To si nemyslím jelikoz jsem tech motivu vyzkousel celou radu...i hard reset a reflash jsem zkusil...
HyperX-V^3(CZ)
emo
kdybys nasel nekde prosim neco na zpusob air hokeje.. (treba pro iphone se to jmenuje Glow Hockey) diky
Hry na přání
emo
ted jsem prisel na jeden bug...pokud uz to sem nekdo psal,tak se omlouvam..jde o to, ze kdyz zvolim jakekoli jine schema nez predinstalovany Precision, nejdou otvirat fotky v galerii...jen problikne display a vrati se to zpet do galerie. s Precisionem to jede v pohode
HyperX-V^3(CZ)
emo
stanekl napsal:
Na klávesnici bez rozestupů se píše špičkově, za to 1*. Jediné, co mi pořád chybí a je to asi jen můj sen je, aby při zvolené QWERTZ a hození do portrait modu se automaticky zvolila numerická. Myslíte, že ohle je už moc náročné?

A nebo naopak :-D...pri zvolene Numericke v portrait modu a otocenim do landscape modu by se automaticky zapla QWERTZ. Ale vysledek bude stejny..

to jsem zas neco vymyslel... :-D
HyperX-V^3(CZ)
emo
Bulit69 napsal:
Dalsi vec: ohledne anglicke klavesnice s rozestupy jsem u hx2.0 zaznamenal spoustu chybovych mist

jj, uplne souhlasim, ty hluchy mista tam byly... Ja jsem zase pro tu klavesnici co je tam ted (bez mezer). Od vcerejska sem napsal tak 40 SMS a ani jedno prekliknuti, vse spravne "zmacknuto" na prvni pokus...
HyperX-V^3(CZ)
emo
400 kč odesláno na b.ú.
Peníze pro Andyho (h ...
emo
vyborne,dekuji K+
HyperX 2.11 (update ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.69 vteřin