|
Ako je to teraz s VOIP? pohlo sa nieco alebo je to v nasom telefone nemozne? Sice ide volat s voip uctom cez fring, ale lepsie by bolo pouzit original aplikaciu MobileVOIP a ta podla supportu co snimi pisem tvrdia ze im to na nasom telefone funguje... mohli by ste to prosim niekto otestovat? Mne na HX11 pri volani vyhodi hlasku unsupported media
|
Integrovaný SIP klie ...
|
před 6 měsíců
napsal voughne
|
|
ide v tomto fw od faenila nastavit orientaciu na hocijaku aplikaciu? totizto sa mi jedna o garmin, kedze niekedy to na drziaku po jamach podskakuje a pretaca mi obrazovku casto v najnevhodnejsej chvili a rad by som to lockol na landscape ... moze to niekto porovnat s HX 11 ? zaujima ma pretaktovanie, tie landscape mody, stabilita a funkcnost
|
Faenil´s n2o5 (CZ)
|
před 6 měsíců, 1 týden
napsal voughne
|
|
Mna ten player dozral uplne, po nahrati m3u a obnoveni kniznice ho telefon nenajde a momentalne som nuteny pouzivat tento player lebo jedine tu mi funguje plne ovladanie cez bluetooth. V ttpode to niekedy blbne a ten taktiez nema podporu adresarov a v 360ting co je premna najlepsi prehravac funguje len zvysovanie hlasitosti a posuvanie pesniciek ,ale pauza ci stop alebo rychle rev mi uz nefunguje. Neskusal to uz HX opravit ?
|
Playlist nenajde pís ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal voughne
|
|
tak aj ja som si kupil Jabru 3030 a musim pochvalit  zvuk je akokeby bolo zapojene priamo na telefon a prekvapili ma aj sluchatka ,kt. hraju docela dobre ,ale na spunty sony co mam sa nechytaju  Rad by som vedel ako dam dole tu retiazku z toho? je to nejako spojene ,ale nemozem to odkrutit
|
Stereo bluetooth hea ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal voughne
|
|
Ja som dlho odolaval HX ,ale popravde bola to chyba. Teraz mam HX7 a nemam absolutne ziaden problem. Hlavne ,ze mi to poriesilo padajuce wifi a pridalo mnoho dalsich skvelych veci ako landscape, 24fps, scrolovanie atd atd
|
HX or Offi pls pomo ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal voughne
|
|
Ide vam v tomto fw najnovsi Sportstracker? Vcera som odinstaloval 1.81 a dal najnovsiu 3.51 a mam to rozhadzane ,teraz som si stiahol 3.11 a ta je vporiadku. Na HX8 funguje aj najnovsia vpohode ,tak neviem ci je chyba umna alebo to vazne nejde ?
|
HX-V7
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal voughne
|
|
odflaknuty FW, sorry ,ale podla mna bol predcasne uvolneny. Nepaci sa mi to menenie homescreenov kazdy fw , chcem original touchwiz ,ale teraz sa mi tam nevojdu vsetky widgety pretoze z nejakeho dovodu je z hora aj zdola menej miesta, zrejme potrebujem original ss60_toolbar_icons.mif a samsungtoolbar.mif ak by niekto stym vedel pomoct bol by som rad. Rad tento FW otestujem ,ale pokial nebudem mat tie widgety vporiadku tak sa budem musiet vratit k starsim HX co by som nerad
|
HX-V8
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal voughne
|
|
Mozno uz nieje velmi co vdaka hyperx vylepsovat ,ale mal by sa zamerat na stabilitu pretoze umna sa objavili velmi zavazne chyby ,ktore sa nesmu v telefone ukazovat. Spomeniem len tie najzavaznejsie - stalo sa mi ,ze ma budik zobudil o 17 minut neskor, niektore widgety sa stratili na tyzden a nedavno pri telefonovani bolo odomna pocut iba chrapcanie a pomohol az restart. Take nieco som za oficialneho firmwaru nepostrehol ani raz. Chvalim hyperovu robotu predsa len telefon posunul do inej dimenzie ,ale namiesto toho ,aby sme vyberali ake ma dat kastor efekty do fw by sa mohol zamerat na poriadny test a stabilitu
|
Oficiální informace ...
|
před 1 rok, 7 měsíců
napsal voughne
|
|
Jedina vazna vec ,ktora ma napada je Qwerty klavesnica na landscape aj portrait mode ,riesit ikonky,homescreeny a podobne veci nema zmysel. A tiez by som sa nepohneval rychlejsie nacitanie programov ,mne to snad aj 5s nacitava
|
Seznam vylepšení,opr ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal voughne
|
|
Pred 4 mesiacmi som kupil 6 mesacne HD za vasich cca 7000 vo vybornom stave ,takze si myslim ,ze rozumna cena za ktoru ti to niekto kupi bude mezdi 7000-7500.
|
Cena 8910
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal voughne
|
|
Zatial +3€, ked dojdu peniaze na ucet este pridam
|
Peníze pro Andyho (h ...
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal voughne
|
|
Tak ako vyzera HD video? Mohol by niekto povedat ci to skutocne ide tych 23 fps? A bol by som vdacny ak by to aj niekto hodil na youtube. Je to jedina vec koli ,ktorej by som opustil origo cz-sk fw
|
HyperX 2.11 (update ...
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
Telefon ma viacero chyb a co zamrzi je to ,ze su najme softwarove cize odstranitelne. Pride mi to divne ,ze ich top telefon za 500eu nema skoro ziadnu podporu a musi sa onu starat nejaky HX a radsej nechcem ani vediet ako sa sprava samsung pri inych produktoch (napr. TV). Mnoho ludi sa napr. smeje z korejskych aut ,maju ich za podradne a to pritom niesu ,len mi pridu akoby su vyrobene len zeby nejake auto bolo ,aby to nejako vyzeralo a o zvysok sa nestarat. Korejci nejdu dotoho na 100% a vidim to aj u samsungu - telefon tu je, ako tak funguje ,ale nepohnu ani prstom ,aby ho este vylepsili ked mozu. Takze nech si nikto nerobi iluzie pretoze ani samsung ani ziadny wild ducks project nam novy symbian do HD nedostane o tom som presvedceny na 99% a kludne sa aj sniekym stavim o flasku Jacka 
|
Změna OS aneb úvaha ...
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
Pruhy ani 3D buildings v mobile XT nefunguju. Snad sa dockame podpori v dalsej verzii ,ked sa nato ovsem garmin nevybodne ...
|
Garmin XT
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
Nemyslim si ,ze samsung alebo hocikto iny bude schopny dat do tohto telefonu iny system. Pre zapad je to spotrebak a ked ich telefon omrzi kupia si novy. Ja som sa tiez nechal zlakat samsungom - telefon nieje zly. Hw je top aj po roku ,ale hodila by sa lepsia podpora a aj ked nam slubili novy fw na januar ,tak cochvila ja marec a kde nic tu nic. Samsung ma sklamal fw, nokia hw asi sa vratim spet ku SE lebo unho mi nikdy nic nechybalo
|
Změna OS aneb úvaha ...
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
Ze to vsetko system podporuje ,neznamena ,ze to vyrobcovia aj vyuziju. Ak niekto aj vyuzije naplno tak si zato draho zacvakame ,takze najblizsi polrok to este nejak z HDckom vydrzim ,ale kedze ma vcera nastvalo wifi do nepricetnosti ,pojde z domu co najskor ako sa objavi pouzitelna nahrada (samsung to samozrejme nebude) tomu uz neverim ani nos medzi ocami ,radsej nech ostane pri tom co mu ide najlepsie - telky ,chladnicky ...
|
Symbian^3 - diskuze ...
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
Mna nokia viedla len raz a to hned aj posledny , ked ma z hlavnej cesty zviedla na nejaku podivnu rozbitu vedlajsiu cestu ,aby som o kilometer dosiel zase na hlavnu. To sami z garminom nestalo a to mam najazdene nejake 15 tis km snim
|
OVI Maps = Free Navi ...
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
A wifi nepadalo?  ,ale nie nechcem tu zase rozsirovat inu debatu. Video skvele, premna skoda ,ze samsung nedal autofocus do videa lebo sa mi to paci. Taky editor videa si myslim je zbytocna vec ,ved nato mame milion programov pre pocitace ,ktore to jednak zvladnu rychlejsie a pritom sa nevybijaju  Tak ja len cakam s cim pride samsung v novom fw potom sa ukaze definitivne co je to za serioznu firmu.
|
ProtoX (dáreček od H ...
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal voughne
|
|
Suhlasim ,ale taky mensi problem - predtym som mal zase doma 2xN95 a cosi take ako vypadok a nedajboze nenajdenie routru som proste nikdy nezazil a pri samsungu hned 2 rovnake telefony a na oboch problem. Nedeje sa to vzdy ,ale je to casto ,takze ma to aj stve. Telefon musime brat komplexne a aj napriek tomu napisem ze i8910 konkurenciu podla mna stale NEMA
|
Největší konkurence ...
|
před 1 rok, 12 měsíců
napsal voughne
|
|
fw je CSIJ1 a cakam na novy ,kt. mal byt v januari. Ak nie ,tak sa prejde na hyperx. No neviem bud je to chyba vo fw alebo ja som cital ,ze stym ma naopak problem dost vela ludi. Na druhom HD mi niekdy prezmenu nenajde ani domaci router ,ale vsetky siete naokolo ano a nechce sa mi verit ,aby som mal doma dva vadne kusy telefonov. Podla mna tu nieco samsung dojebabral ,ale ku akej konkurencii pojdem? Nokia so slabym hw a vrzgajucimi plastmi? Ci ku iphone s 3mpix fotakom? Telefon je dobry ,len keby sa tie chybicky chcelo samsungu aj opravit bez nejakych uzivatelskych peticii
|
Největší konkurence ...
|
před 1 rok, 12 měsíců
napsal voughne
|
|
Sice konkurencia tu je ,ale nieje kam prelietnut kedze kazdy jeden telefon ma nejaku drobnu vadu na krase. A podla mna 8910 ma tych vad najmenej ,mna osobne mrzi trosku marketingovych 720p, padajuce wifi a hlavne pristup samsungu ,ze neopravuju stare veci ,ale pridu radsej rovno s novym telefonom. Tazko povedat dokedy bude treba cakat na telefon snov -podpora ala nokia ,technologicka vyspelost ala samsung a vymakany soft ako od apple. Podla mna toto nebude dosiahnute ani v dalsej generacii mobilov aj ked iphone 4G by sa ktomu uz aj mohol priblizovat. Dovtedy si ja vystacim s nasim HD ,ked prizmurim jedno oko tak som snim koniec koncov velmi spokojny 
|
Největší konkurence ...
|
před 1 rok, 12 měsíců
napsal voughne
|
|
mna skor zaujima aku kvalitu ma zvukovy vystup z tychto prehravacov lebo pri N95 sa ani jeden znich nechytal na original player. Nechce sa mi instalovat teraz vsetky 3 tak ak by niekto vedel porovnat a napisal tu svoje dojmy ,tak by som bol rad
|
music player
|
před 1 rok, 12 měsíců
napsal voughne
|
|
mame tu novu verziu a FUNKCNU podla mojich poslednych testov. Instalator je upraveny tak ,ze je mozne nainstalovat kdekolvek nie len C. Dakujeme m0h1t
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
|
OVI Maps = Free Navi ...
|
před 2 let
napsal voughne
|
|
tak som si nainstaloval novu verziu ,ale nefunguje mi to poriadne. Vyhladane miesto sice najde ,ale akonahle tam dam drive ,tak aplikacia zatuhne alebo nevypocita trasu vobec. Spet ku starej i ked ju nepouzivam na vyhladavanie bankomatov je to ok. Niet nad garmin
EDIT: aplikaciu som odinstaloval poriadne, zmazal priecinok cities z pametovej karty a nainstaloval setko pekne odznova. Funguje to uz normalne ,ale pyta kupit licenciu ,takze stale nepouzitelne
|
OVI Maps = Free Navi ...
|
před 2 let
napsal voughne
|
|
jeden taky program existuje pre nokiu ,ale mne na HD nefungoval. Inac ide vam dobre Best profiles? Lebo mne na oficialnom cz fw zacne po 2-3 dnoch v menu vypisovat v rohu displaya nejake cisla po dotyku aj pri fotoaparate. Rad by som si ten program kupil a mozno napisem aj autorom len by som rad vedel ci sa to prejavuje takto aj ostatnym
|
Automat. vypinani/za ...
|
před 2 let
napsal voughne
|
|
a co padajuce wifi? nikde som sa o nom nedocital ,ale mne to pada stale a casto. Treba napisat slovenskemu samsungu? 
|
i8910XEUIL2
|
před 2 let
napsal voughne
|
|
Dakujem za doteraz vytvorene widgety, tiez prosim o vytvorenie wdg pre spravcu suborov, dik
|
Widgety by Kynio
|
před 2 let, 1 měsíc
napsal voughne
|
|
Povodne som chcel nato zalozit temu ,ale ako tak citam to nacitavnie satelitov na 7 dni dopredu cez wifi nerozbehame co? Vcera som si to stiahol cez internet operatora a GPS je funkcne okamzite len co zapnem Garmin XT. Na N95 to pesi trvalo aj 5-10 min a za pohybu auta to dokazala aj do 2-3 min.
|
GPS nefunguje
|
před 2 let, 1 měsíc
napsal voughne
|
|
Mne vydrzi 2 dni ,ale jedine ak absolutne nic nerobim. Staci sa prejst po menu (ziaden internet) a baterka je vybita za jeden den. Nechapem ako niekomu moze ist 5 dni 
|
Výdrž baterie
|
před 2 let, 1 měsíc
napsal voughne
|
|
Tak sa to nakoniec poriesilo. Nainstaloval som neviem co presne ,ale sposobilo to taku vec ,ze ked som sa dotkol displaya tak mi v pravom hornom rohu ukazovalo nejake cisla vo fialovom ramceku a pri foteni napr pri zapnuti blesku to vypisovalo napr p_page-up_prs. a hned zmizlo. Neviem co to presne bolo ,ale mam dojem ,ze to ukazovalo nejaky programovy kod toho co som stisol na display. Odstranit to nepomohol ani soft reset az po hard resete sa to vratilo do normalu. Ale co som chcel povedat je to ,ze pamet D mi sformatovalo celu a po predchadzajucom majitelovi pomazalo tonu mp3 a fotiek. A dnes rano ,ze idem sa este pohrat s fotakom a ono po stisnuti nabehol nahlad do 3s  A popri tom testovacom foteni som este zistil ,ze je menej rozmazanych fotiek ak je nastavene Meranie expozicie na Normalne oproti povodnemu na stred. Dnes sa este s fotenim pohrajem viac ,ale uz som s telefonom na 98% spokojny , ostava ,aby dal samsung dolaty HD video.
|
Fotoaparát
|
před 2 let, 1 měsíc
napsal voughne
|
|
Další |