|
Ze stránek mi vše do PC stáhnout jde, ale do tel když instaluju jak .sis tak po předělání z .dm mi po odklikání napíše instalace se nezdařila, také nevím kde je chyba...  Rom patcher+ mám normálně zapnutý. Šli mi nainstalovat akorát demo verze pár her jinak ostatní aplikace vůbec
|
Jak stahovat aplikac ...
|
před 2 dny, 4 hodin
napsal Miky
|
|
Zdravím lidičky,
prosím Vás nemáte někdo funkční aplikaci na parkovací automaty? Na android je dostupná v marketu zdarma aplikace parkovaczech atd. Zadáte si město ve kterém jste, ulici a samo najde parkovací automat, jeho označení a odešle sms upravenou pro vaší značku automobilu a dobu parkování. Moc se mi tato aplikace líbila a chtěl bych se zeptat, zdali něco podobného existuje na náš I8910 HD se symbianem?
Předem moc díky za odpovědi a rady... 
|
Car parking
|
před 3 dny, 19 hodin
napsal Miky
|
|
Zdravím lidičky,
ovi store se mi podařilo nainstalovat bez problémů, ale jakmile ho spustím na svém I8910 HD tak at se snažím přihlásim nebo cokoliv stáhnout tak mi pokaždé napíše hlášku: PROSTŘEDEK NEEXISTUJE. Nevím co s tím a tady na foru jsem tuhle hlášku nenašel, poradíte někdo čím to může být prosím?
|
OVI store fungujici ...
|
před 3 dny, 21 hodin
napsal Miky
|
|
S tím naprosto souhlasím...firmwaru se už těžko dočkáme
|
prodejnost hd
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal Miky
|
|
Prosím o radu, jak dostat zpět slovník do tel, nevím kam umístit složku PowerDicSymbianV9 a zbylých 9 souborů typu PDF. Karma nemine... jako angličtinářovi mi tam moc chybí, servis už mi ho zpět nenainstaloval 
|
Soubory z telefonu
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal Miky
|
|
Jj plánujeme si dát HX, snad se to povede, přejdeme z visty na win7 a uvidíme. Ted budík opravdu stále blbne a to je zrovna aplikace, která je důležitá, snad se to s HX nebude opakovat, akorát ani nevím, která verze HX bude nej... 
|
Nefunkčný budík a up ...
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal Miky
|
|
Asi máš pravdu ale nějak se mi do toho nechce pouštět přes virtuální prostředí když to nejde na vistě, nějak jsem si na to netroufl ale rád bych tam měl nějaký HX no 
|
Nefunkčný budík a up ...
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal Miky
|
|
Mám nainstalované klasické aplikace jako každý jiný - opera, slick, pár her, kompas, navigaci sygic a toť tak nějak vše. Fmw je nedávno aktualizovaný na novější českou verzi přímo v servisu, tak právě nevím čím by to mohlo být...
|
Nefunkčný budík a up ...
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal Miky
|
|
Mně se také stává že nastavím budík a vůbec mě nevzbudil, už jsem takhle několikrát zaspal, poté co odemknu telefon tak se teprve spustí a je to třeba po hodině kdy už měl dávno zvonit, to mě také docela dost štve tohleto...
|
Nefunkčný budík a up ...
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal Miky
|
|
Mám druhou oficiální verzi českého firmwaru a taky mi wifina padala ( např. opera bo slick ) tak zkusíme a uvidíme 
|
Odstránenie padania ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal Miky
|
|
Je zbytečné se hádat, tady jsme od toho abychom si pomáhali s telefonem, ale souhlasím s tím, kam jaké téma psát, sem to opravdu nepatří, já chtěl poradit jak dát zpět anglický slovník do tel a místo rad, se tu rozjíždí zbytečná hádka 
|
Soubory z telefonu
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal Miky
|
|
Ahoj Matty, promiň nevěděl jsem, že dva příspěvky by zas sebou neměli být, už se to nestane  já právě nevím jak to tam nainstalovat, je tam dost souborů, když jsem to stáhl, poradíš mi prosím?
|
Soubory z telefonu
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal Miky
|
|
Prosím o nějaký link, kde bych mohl stáhnout instalačku originál anglického slovníku, který byl původně v našem miláčkovi. Nechal jsem si přehrát software a bohužel mi ho tam nedali, je tam čistě ikona a když jsem hledal na stránkách samsungu, tak tam opravdu není. Omlouvám se jestli tu někde na foru je, ale nenašel jsem ho.
Díky moc - karma nemine 
|
Soubory z telefonu
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Za tohle ti uděluji karmu Kohout - jsi frajer, taky by mě to fakt nenapadlo 
|
Finger Print
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Ahojky lidičky, nevím kde dělám chybu, ale také mi tato aplikace nejde naistalovat, rompatcher mám zapnutý jak installserver tak open4All, ocertifikoval jsem a stále nic
Stále píše nelze instalovat - omezeno certifikátem...
|
Finger Print
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Používám už delší dobu slick, ale občas taky blbne, chtělo by to něco spolehlivé ve full verzi 
|
ICQ nebo QIP pro Sym ...
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Tohle co psal Rumi se mi stává také, nezmění se celé schéma uložené a nainstalované na velkokapacitní paměťi, ale pouze tapeta v pozadí, která je uložená v galerii opět na velkokapacitní paměťi, jinak celé schéma je zachováno. Sms se přepnou u velk. paměti na paměť telefonu. Bohužel se to stává i při připojení přes režim PC studio, což právě taky nechápu 
|
Problém při odpojení ...
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Díky moc Kynio, uděluji karmu za ochotu a tvůj čas 
|
Widgety by Kynio
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
|
Widgety by Kynio
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Mohl bych poprosit o widget na SLICKa? Děkuju moc...  Současnou verzi mám 0.61
|
Widgety by Kynio
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Miky
|
|
Já právě to tak chtěl udělat, ale v těch zabalených složkách nikde žádnej soubor .wgt není  pouze složka images, js, config.xml, icon.png a index.html a nic víc proto jsem se ptal lidičky 
|
Widgety by Kynio
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal Miky
|
|
Ahoj Kynio,
asi budu za blbce, ale mám i8910 chvíli a nevim jak nainstalovat ty widgety do tel. Chtěl bych tam widget navigace sygic, opera mobile a asi tu wi-fi, které jsi sem dal, ale nevím jak poradíš mi? Kam ty složky po rozbalení mám dát aby to šlo? Není tu žádný soubor .sis tak právě nevim jak to tam dát a zprovoznit je.
Díky moc za odpověď a nezlob se že otravuju 
|
Widgety by Kynio
|
před 1 rok, 11 měsíců
napsal Miky
|
|
Ahojky lidičky,
snad už to ve foru není nikde zmíněno, hledal jsem a nenašel, pouze tuto diskuzi o obrázcích. Mám podobný problém ale s MP3. Jakmile dám vybrat vyzvánění tak mezi singlama v MP3 mám několik souborů, které nejdou přehrát ani smazat
Poradí někdo jak to dát pryč?
|
Nesmazatelné obrázky ...
|
před 2 let
napsal Miky
|
|
Taky bych chtěl nějakou spolehlivou aplikace, mně například qip pda pěkně blbne, pomalé načítání, lidé na icq mě vidí online i když jsem offline, zprávy od nich mi přijdou jak kdy a někdy padá, přitom wi-fi router mám úplně novej a rozsah signálu je vynikající... 
|
ICQ nebo QIP pro Sym ...
|
před 2 let
napsal Miky
|
|
Ahojky tento problém mi nastal taky a nevěděl jsem přesně jako ty co s tím. Jde o to, že složky co si vytvoříš v tel se nezobrazují v PC. Asi jsi udělala stejnou věc jako já a to je to že jsi v PC přehodila fotky do jiné složky a pak ti to vytvořilo tyto soubory, já jich tam měl 45 :-D a vyřešil jsem to tak, že jsem jen přesunul složku images na plochu odpojil tel, pak jí tam vratil a už bylo vše oki  soubory které nešly smazat jsou náhle fuč 
|
prosím o pomoc-DIVX ...
|
před 2 let, 1 měsíc
napsal Miky
|
|
Další |