Buďte chytří se smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - motoo

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Nováček
  • Datum registrace: 17.08.2009
  • Poslední návštěva: 22.07.2010
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:12
  • Shlédnutí profilu: 108
  • O mě: HyperX-V5-CZ
  • Místo: Praha
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
kultus napsal:
a muzu se zeptat jaka to je vyhoda ten odhadovany radius s moji polohou???

Jde o to, že se to připojí na internet a odešle data která se pak vrátí zpět a dle připojeného převaděče GSM se určí poloha. Je to dobré v tom, že není potřeba GPS signál. Například v budovách když potřebuješ něco rychle najít ve svém okolí se nemusí člověk dotazovat, kde to vlastně je... Google mapy to mají také (aplikace v mobilu)
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Tak že.....
na internetu jsem našel novější verzi upravenou pro náš telefon.
OVI Maps v3.04.165
Jediné co opět nejde a asi ani nepůjde je kompas. Další co mě štve
je to, že se nejde připojit pro případnou synchronizaci se servrem
OVI Maps. Holt daň kvůli *racku pro náše telefény
Testoval jsem ji v provozu, nepadala, naváděla přesně. Mapové podklady a
hlas normálně přes Map loader. Má plno vylepšení: například odhadovaný radius
s vaší polohou (jako google mapy) Další výhoda je údajně rychlost celé aplikace.
Můžete být ve stavu online na internetu, vše funguje.
Jediné co mi "blbne" je to, že RoomPatcheru musím vypnout c2z aby se aplikace
spustila. Instalace je na C:\
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
Heslo je:8910.cz
OVI Maps = Free Navi ...
emo
kultus napsal:
HX tam nahodou nema nakou upravenou co se instaluje na kartu? mne to nejelo vubec...

Ano, ano, to je přesně ta. Náhodou co je tady na fóru se instaluje na C:\ ?
Pokud ano tak neblbne?
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Oto_net napsal:
Taktéž mám úrpblém s OVI mapsi, mám nejnovější verzi,hacklý telefon s novou verzí HX firmware, ale dělám mi to zásek, když pustím navigovat na cíl, při vyhledání jak online nebo offline se mi zasekne program, ale vsiml jsem si když dám navigovat na cíl, přímo z historie tak navigace na dane misto funguje, opravdu nevím jak dál, aby mi to plnohodnotně fungovalo. Dík za případnou pomoc

Tak tvůj problém nemám. To mi funguje. Mě zase nejde když jsem v mapě kliknu někam na nějakou ulici, kliknu nahoru "na název" a vyjede mi nabídka Pěšky do místa, Autem do místa, přidat do trsy.....atd. a když dám Autem do místa, naviguje mi to, jako kdybych šel pěšky.
jen pohled shora a vyznačené kudy mám jít. Jediné co funguje je hlasová navigace.
Přemýšlím o trojhmatu a novou instalaci OVI Maps, popřípadě ji stáhnout někde jinde než od HX.
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Zdravím všechny.
Nevíte náhodou proč nejde synchronizovat s ovi maps? Respektive u dřívějších verzí Ovi maps mi to šlo ale u této verze mi to nejde. Napíše to "Synchronizace nebyla dokončena"
Zkoušel jsem to s wifi nebo od Vodafone 3G+
na maps.ovi.com mám pod registrací plno bodů zájmu a nechce se mi je vkládat ručně do mobilu. Blbne to ještě někomu ?
Navigaci jsem si stáhl od HX na jeho stránkách.
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Už je HX_V5 v ČJ na hyperových stránkách....
Sosáááámm
HyperX FW-V5
emo
Route 66 bych na ČR nedoporučoval. Mapy nejsou tolik obsáhlé. Spíš se jedná o průjezdní
mapy. Větší města jsou podrobná, malé nikoliv. Pokud na tom nemákli a není to př. jako Sygic
Route 66
emo
kultus napsal:
presne tak poradne se podivej na horni a spodni cast je to odzecadlene akorat jsou pridane tlacitka misto repraku, kamerky a svetlocitliveho cidla, na pravem boku je stejny skrabanec nahore i dole takze FAKE jak vysitej

Je to tak. Jenom nechápu ty lidi, proč to dělají a že si s tím dají i kolikrát velkou práci.
Samsung i8920 HD2
emo
martin.developer napsal:
Je to hezky nepovedený fake. Stačí se jen blíže podívat

Myslíš fake telefon a nebo fake 30FPS? Na youtubu jsou sample z tohoto tlf.
Je tam také video preview.

No jo, už na to koukám
Samsung i8920 HD2
emo
bloodsoul napsal:
no jestli by měl mít nástupce hdčka 4palcovej displej a rozlišení 360/640 tak je to trošku málo ne???to bych si nekoupil ale jinak jsem zvědavej co ze samsungu vyleze

No já nevím. Iphone také nerenovuje displaye( pokud mám dobré informace )
Myslím že se to pak stejně nepozná kdo má kolik rozlišení.
Spíš půjde o pužitou technologi, pouze můj názor
Samsung i8920 HD2
emo
Co takový Samsung W880 Monaco? Zatím se v evropě neprodává a neví se, jestli vůbec bude.

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
Samsung i8920 HD2
emo
Kynio napsal:
nstaluj aplikace klasickým způsobem..návod je v FAQ. V rompatcheru musí bejt zapnutý pach Installserver a C2Z..jak aktivovat rompatcher je opět ve FAQ

Paráda díky. Jen mě zajímá ještě jedna věc. Co když chci instalovat aplikaci, co se neptá kam a rovnou to instaluje na C:, nainstalovat na E: ? je na to nějaký fígl? Dále potom co se složkou PTCH kde je složka C a E a v ní instalačky programů? Dají se ty insalačky smazat? Proč to tam je? TO ve FAQ nebylo, díky
HyperX-V4 (CZ)
emo
Dobrý den/ ahoj
Chtěl bych se zeptat... Jak na HX stránkách tak tu jsem nenašel návod, jak instalovat aplikace v tlf. Na co je složka E:\PTCH ??? a pokud chci instalovat nějakou aplikaci kam mám co nakopírovat a v jaké složce ji mám spustit? Nebo aplikaci dám do néjaké složky a restartuji tlf. Dále mě to přivádí na otázku, co mám mít spuštěné v ROMPatcheru: patches vše nebo remove to auto, nebo každé zvlášť, nebo něco jo a něco ne. Nějak se v tom začínám motat Děkuji předem za odpovědi.
HyperX-V4 (CZ)
emo
Tak jsem si to stáhnul a paráda. Jen bych se chtěl zeptat jak je to s tím kompasem? A jestli někdy bude fungovat? Připadá mi nevyužitý a to je škoda. Hlavně na pěší dopravu Každopádně se hodí do centra města na couračku po památkách.
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Kynio napsal:
Musíš si v rompatcheru vypnout patch switchoff2reboot napíšem to hyperovi pak, on to opraví

edit: jedná se jen o překlad, stačí pak přepsat slovo

Ano, mělo tam být: reboot!
Pokud chcete telefon vypnou, držte tlačítko do doby, než se telefon vypne. Když ho pustíte co vyjede nabýdka profily, vypnout, vyjmout kartu....znovu ho zmačkněte a držte do doby než se telefon vypne.
PS: omylem jsem zmačknul upozornit admina na tento text. Překlik jsem se, je to nad slovem citovat a píšu to z mobilu
HyperX-V^3(CZ)
emo
Takteď jsem koukal na hx stránky a je tam možnost staženi cz/sk fw. Mimo toho je tam také velké poděkováni skvělé cz komunitě. Já za sebe také děkuji všem. Nikdo asi nečekal, že to půjde takhle rychle
HyperX-V^3(CZ)
emo
Mám ho od 8/2009 a bez problémů. Určitě to chce ale nějké pouzdro. Jde o to, že na tlačítkách menu,zvednutí hovoru a vypnutí hovoru/tlfnu jsou vidět škrábance. Takové to klasické optřebení. Je to plast. Navíc povrch tlfnu je lesklý = škrábance. Konstrukce ale drží a ani se nehne.
Kvalita i8910 HD?
emo
Posláno 150 Kč na B.Ú. z článku. Doufám...veřím, že to s Hyperem klapne
Mám českou a dorazí to zítra.
Peníze pro Andyho (h ...
emo
Nějak se mi nepovedlo do telefonu s tímto FW nainstalovat žádnou aplikaci. Dokonce ani podepsanou vlastním certifikátem z OPDA. Tzn. Že nešel tlf hacknout. Je to veliká škoda. Rád bych tam dostal OVI mapy a další programy.

Už jsem na to příšel. Původně jsem použil HelloOX 1.3 a teď jsem to rozjel s v 2.03.
Tak že beru zpět
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
Pokud se chci připojit na wifi či 3G píše mi to:
Could not establish connection to the fring network. Would you like to start automatic search ?
Ať volím připojení jaké chci, nedostanu se do programu abych se mohl připojit na fring účet. Při instalaci mi vyjela hláška u balíčku VOIP
Unable to install.....
FW mám HX 2.02 verze s rusikým jazykem. Tato verze mi přišla lepší, že nezabírá cca 2mb více místa na C: (fring jsem nikdy na HD nainstalovaný neměl)

Poraďte prosím.
Fring for i8910 S60v ...
emo
To je skvělá zpráva. Jen se zeptám, je FW s hackem? a jak je na tom WIFI a nahrávání videa v 720 (synchronizace zvuk/obraz) ???
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
Matty napsal:
Hmm,tak to se omlouvam,ze to neni cesky. Nevim,kde muze byt zakopany pes,ale i tak je to vcelku pouzitelne,ne? Ikdyz bych doporucil radeji Sygica,je to vychytanejsi program a cesky

No také névím. Sygic používám už dva roky ale tohle se mi zdálo více propracovanější na mapy a tak nějak rychlejší a přehlednější ale zase to není tak ovladatelné jako Sygic a další věci jsou body POI... Jinak ovi mapy také povedená navigace.
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Matty napsal:
TAk tu verzi od Mattyho odinstaluj a nainstaluj jen tu vyse uvedenou. Protoze jde prakticky o to same,akorat v te vyse uvedene je cestina,v te Mattyho neni

Tak po odinstalovaní map od Mattyho jsem nainstaloval CZ 3.01.4401 ale čeština tam není. Myslel jsem, že je to nějak ošéefované pro FW pouze s AJ. Ale jinak děkuji.
OVI Maps = Free Navi ...
emo
petrik napsal:
Čau, tak tady je ta rada jak to mít česky. Nainstaluj podle návodu od Mattyho včetně Map Loaderu do PC a nahraj do mobilu mapy, které budeš používat. Následně to přeinstaluj tím souborem, který vkládám níže a je to česky...tak enjoy

Tak jsme to zkoušel. Stahl jsem si z článku verzi od Mattyho, nainstaloval, nahrál mapy a hlas. Poté jsem chtěl nainstalovat výše uvedený soubor a hle chyba: Update error.
FW mám verzi 2.02 final a je to ta veze, kde je ruština, němčina a AJ. Dál jsem se nedostal. V rompatcheru mám vše aktivované. Poradíte mi prosím někdo? Měl bych i klidně ovi verzi 3.01.4401 ale v ČJ. Děkuji
OVI Maps = Free Navi ...
emo
kudlayz napsal:
tak dik ja sa to uz dva dni skusam spravit a stale nic

Mě to taky pěkně štve ty mapy. Zatím ale používám verzi Nokia Ovi Maps 3.01.4401 S60v5 (vyléčená)
a nemžus si stěžovat. Jenom jak máš FW v angličtině, bude i aplikace v tomto jazyku.
Původně jsem ji měl na FW HX 1.71 a byla v ČJ.
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Tak jsme zkoušel také ten soubor co má být česky a po úspěšné instalaci nelze spustit
OVI Maps = Free Navi ...
emo
misak81 napsal:
Zdravim vsetkych. Moj problem je nasledujuci,ako vzdy som nechal nabit bateriu cez noc rano stav ukazoval plne nybitu,okolo obeda som ho zapol,nic s nim nerobil a asi tak za 10 hodin baterka ukazovala len 3 ciarky za dalsie 2 hodiny uz len jednu,najskor som myslel,ze sa len zle nabila ale na druhy den sa to opakovalo znovu.Telefon mam len 2 mesiace,myslite,ze sa mi odpisala baterka?Alebo je nieco zapnute co ju tak hrozne vycucava?Pred dvomi dnami mi vydrzala 2-3 dni(hranie hier,volanie).Skusal som nybijat aj cez PC aj autonabijackou ale ziadna zmena.Budem vdacny za kazdy napad a radu.Vopred dakujem

Také zdravím.
Nejprve bych se zkusil podívat na fóru a popřípadě si něco vyhledal. Je zde plno rad co dělat, aby se baterie rychle nevybíjela. Záleží také co máš za firmware. Na začátek bych to zkusil zde:

www.8910.cz/forum/6-samsung-i8910-hd-sym...dware/5-vydr-baterie
problem z bateriou
emo
Mr.Katana napsal:
Ano, pokud nemáš internet předplacený, tak ti skutečně přijde velice, velice zajímavá faktura. Ale jestli máš skutečně aktivovanou službu internet v mobilu, tak platíš měsíčně 177,- a ničeho navíc se bát nemusíš. S předplacenkou a Připojení Vodafone karta bys dával vypadá to asi 60,- za 1MB...

Mě to ale na 3G vůbec nejede a wi-fi taky nic extra.

Nezapomeň ale, že Vodafone má jen 100 MB limit měsíčně. Já jsem ho překročil.
Nic se nestane a ani nic nezaplatiš navíc, ale příškrtí ti rychlost na
cca 56kbs (rychlost -> starý modem na PC po pevné) Je to děs. Já jsem to zrušil.

Omlouvám se, že to píšu semka, ale když už je tu řeč u Vodafone, tak jsem musel
SPB TV 1.1.195 (CZ)
emo
Ta podložka to drží jak kdyby to bylo přilepené. Jen se musi cca 1x týdně opláchnout vodou a nebo utřít vlhčeným ubrouskem kvůli prachu. Potom lepí jako nová.
To, že to mám u kolen, mi nějak nevadí. Poslouchám hlasovou navigaci a když neví, juknu cca na 1-2 sec dolů. Stejnak máte zorné pole částečně i na sklo. Používám Ovi maps a jsem velice
spokojen.
GPS na čelním skle - ...
emo
Zdravím Samsungáře.
Já jsem koupil nano podložku a vyřešil jsem to jinak
Sice mám nepřístupné tlačítko klimatizace ale teď jí stejnak nepotřebuji

Viz odkaz.

GPS na čelním skle - ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.94 vteřin