Vše v jednom, to jsou smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - Bossmaneo

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Nováček
  • Datum registrace: 18.01.2010
  • Poslední návštěva: 22.06.2011
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 16:07
  • Shlédnutí profilu: 86
  • O mě: HX-V8 Main ENG
  • Místo: Brno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 30.01.1991

Podpis

emo
Mě jede screenlock bez problému a moc se mi líbí
HX-V8
emo
Mě všechno funguje, nemám s tím problém.
HX-V8
emo
Tak to vypadá, že jsou problémy jen s fw s českou lokalizací, já jedu na Main HX-V8 a všechno běží v pohodě, trochu jsem popřeházel ikonky na nové homescreen a jsem s ní naprosto spokojen, je to velmi rychlý fw, kvalita fotek mi připadá stejná jako na V7, jak už někdo řekl, tak už není na foťáku co vylepšovat. Problémy s obnovením kalendáře a poznámek mi to sice nahlásilo, ale když jsem se mrknul jestli vážne synchronizace neproběhla, tak bylo vše v pořádku sesynchronizováno. Úžasná je také nová zamknutá plocha, radost pohledět.

Akorát co mi vadí je, že mi nejde nainstalovat Wikitude, píše mi to že mám odstranit starou verzi abych nohl nainstalovat novou

To je asi tak vše, jinak jsem s tímto fw nadmíru spokojen. Mimochodem, tenhle příspěvek byl napsán z mobilu s HX-V8.

PS: Skvělá práce Hypere
HX-V8
emo
Matty díky moc za ten widget K+
HyperX FW-V5
emo
Nevíte jestli je možný (nejspíš ale jo) oddělat ty ikonky z těch Cristelo flip clock, aby tam byly jen ty hodiny a počasí? Víte jak na to? Nechci se v tom moc vrtat, abych ho nezrušil úplně
HyperX FW-V5
emo
Díky za pomoc, problém vyřešen K+
Application start-up ...
emo
Dobrý den, mám menší problémek, po instalaci jakékoliv JAVA hry (zkoušel jsem COD MW2, NFL 2010, Texas HoldEm Poker, ...) když ji chci spustit mi vyskočí okno "Application start-up failed", koukal jsem do seznamu nainstalovaných aplikací a tam mám, že má aplikace velikost 1kB a ten malej čtvereček u toho obrázku "puzzle" kterej má být bílej je namísto toho modrej...nevím co s tím... je to BUG nebo dělám něco špatně?
Application start-up ...
emo
Já si počkám na Samsung Galaxy S PRO, teda jestli bude, doufám že jo
Největší konkurence ...
emo
Mě ty hlasy taky nejdou, Map loader mi je zobrazí ale v nabídce žádný hlas není a je tam zčernalý pozadí
HyperX-V4 (CZ)
emo
myslím si, že zkalibrovat nejde, ale zkus přepnout ovládání dotyky na displeji, mám to tak a je to lepší, přesnější..
Rally Master Pro 3D ...
emo
tento firm se mi moc nelíbí, připadá mi oproti HX poněkud "zastarale" , nic novýho jsem na něm neobjevil...
Faenil´s n2o2 (CZ)
emo
ještě mě napadlo, jestli by nešlo integrovat přetáčení plochy, aby šla i v režimu landscape, jako na N97
Seznam vylepšení,opr ...
emo
Landscape i portrait by se mi líbila QWERTY, QWERTZ klávesnici bych tam nedával.
Seznam vylepšení,opr ...
emo
CBS
Dobrý den,
mám dotaz který sem nepatří, ale přesto to risknu a zeptám se. Nevíte někdo, jestli se dá v ČR přijímat signál americké stanice CBS? díky
CBS
emo
Je to psáno ve článku nebo to můžeš nalézt v sekci ZAČÍNÁME - FAQ
HyperX-V^3(CZ)
emo
nikde jsem to tu nenašel, chtěl bych na HDčko homescreen jaký má Nokia N97 a aby uměl pracovat také v režimu landscape, neslyšeli jste o tom někdo někde? Je to možné? díky
Homescreen N97
emo
Až na kinetické scrolování jsem v posledních firmwarech od Hypera moc vylepšení nenašel. Asi dělám něco špatně, ale v HX2.1 i v HX2.02 mi telefon docela často zamrzá (klidně i párkrát za den), nevím čím to je. Prostě jsem něco udělal špatně a nebo mám vadný hardware. Nejrychlejší mi připadal HX1.71 a s tím jsem neměl žádný problémy, nikdy.

T9 SK tam je
HyperX 2.11 (update ...
emo
Jo jo, funguje to, zajímavý
Finger Print
emo
10kubec10 Autostart sice ano, ale když telefon zapínáš, tak skrze tu aplikaci neprocházíš, je na pozadí, "otisk prsu" tam dádáš až když zase zamčeš telefon. Takže se to tak dá obejít..
Finger Print
emo
Stáhněte si verzi Express.v2.00, a povolte "Replace System Lock" a obejít to už nepůjde... možná jo po restaru, ale to jsem ještě nezkoušel..

Edit: promiňte, je logický že když se foun restartuje tak se app vypne, nedošlo mi to
Finger Print
emo
Už dlouho přemýšlím, že si pořídím jěště jeden mobil, chtěl jsem Nokii N900, ale nejspíš zůstanu u Samsungu a místo Maemo zkusím Android 2.1, který má Samsung i8520 Beam. Nenašel jsem na něm chybu...
Největší konkurence ...
emo
Já už tu aplikaci nějakej týden mám
OVI store fungujici ...
emo
ten návod v pdf mám, kouknu se dovnitř a uvidím..
Paměť
emo
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné zvětšit (vyměnit) paměť/ E: Mass Memory/ vyměněním paměťového čipu. Nebo jestli je
'uvnitř' druhá pam. karta, tak by to bylo jednodušší...díky za odpovědi
Paměť
emo
Myslím, že tahle by neměla být zadarmo. Na mobilmanii (navigovat.cz) píšou přímo : "Pro odemčení doposud placených funkcí stačí stáhnout novou verzi aplikace Ovi Maps." A tohle není nová verze, ta nová jde jen nainstalovat, ale nejde spustit
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Nejde mi přihlásit se online, prolezl jsem všechno nastavení a už si s tím nevím rady, neví někdo co s tím? po chvilce navigování se objeví "Go online to enter shop?" a když dám no, tak se to vypne:(
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Tak to nepomáhá, asi ten firmware přehraju a raději s tím už nebudu nic dělat a upravovat a budu rád, že to vůbec funguje
3DNavigation Customi ...
emo
dobře, zkusím to děkuji
3DNavigation Customi ...
emo
Ahoj pánové, rád bych řekl, že mi to v poho frčí, ale poté co jsem vše udělal přesně podle návodu nejde telefon zapnout , zapnout jde - zapne se a poté běhá ta modrá čárka, jako že nabíhá, ale potom se stále zpomaluje a zpomaluje až se zastaví a nic , jediná možnost je asi přehrát firmware, ale nepočítal jsem s tím a nemám zálohovaný ani kontakty ani zprávy, bohužel
3DNavigation Customi ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.49 vteřin