Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - krepi

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 18.08.2009
  • Poslední návštěva: 30.01.2012
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:59
  • Shlédnutí profilu: 212
  • O mě: I8910XCSIJ1
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
Tak nevím,ale mít baráky ve 3D?Spíše při řízení sleduji silnici a i mi štve,když se musím podívat před křižovatkou,která z křižovatek hned za sebou je ta spráná apod.,spíše si myslím,že to pak svádí se více věnovat navigaci než řízení,odpotává to pozornost,jsem spokojen s verzí 8.06,jen čekám na nové mapy pro letošek,snad vyjdou před odjezdem na dovču!
GPS Sygic ve 3D?
emo
Franklin napsal:
krepi napsal:
Jsou nějaké novější mapy od Navtequ,než z 12/09?

Navteq 07.2010 zde:

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.

Dík,ale když je stáhnu a nahradím ty v telefonu,tak tam mám jen CR a Slovinsko,ostatní nevidí!
Sygic Mobile Maps (U ...
emo
Bosna a Hercegovina se značí jak ve zkratce?
Sygic Mobile Maps (U ...
emo
Pokud to bude jako minulý rok,tak budou na začátku srpna!
Sygic Mobile Maps (U ...
emo
Díky,snad letos vyjdou zase v srpnu nové před tím než pojedu!
Sygic Mobile Maps (U ...
emo
Jsou nějaké novější mapy od Navtequ,než z 12/09?
Zde:
www.4shared.com/dir/17891029/9b6e73de/Sygic_maps_032009.html
je prázdná složka z data 7/10!
Od teleatlasu se mi je stahovat moc nechce,minulý rok mi tyto mapy tahali v řecku přes neskutečné vesničky(cesta mi trvala přes 5h),při cestě zpět jsem jel podle Navtequ a stejná cesta za necelé 2h!
Letost chci jet do Chorvatska a potřebuji hlavně aktuální mapy Slovinska,abych mohl v klidu objet dálnici.
Sygic Mobile Maps (U ...
emo
Jak je to s tím nový QT-pack?Nerad bych,aby starší aplikace nefungovali?Jde kdyžtak starší QT-pack pak jednoduše přeinstalovat?Pokud ano,jak zjistím,jaká verze je u HX-v7?
BLStream ColorizIt v ...
emo
A ten vemu kde?A jak ho tam dám?To je nějaká aplikace,co se jen nainstaluje?

Co jsem se dočetl,tak pak nefungují některé starší hry,dá se pak nový QT jen odinstalovat,aby fungovali starší aplikace,které se z 90% spíše používají?
Heroes Of Kalevala H ...
emo
Mně to nejde spustit?Nainstaluje se to,ale po kliknutí na ikonu se nic nestane!
Heroes Of Kalevala H ...
emo
Něco na způsob Angry Birds,ale podstatně horší!
Monty Python's Cow T ...
emo
O vikendu v noci mne nekdo volal,zazvonilo to asi 3x,takze jsem se nestihl ani probrat.Ve zmeskanych hovorech mam misto tel.c.napsno „Private”,nevite nekdo co to znamena?Volani ze skryteho cisla to neni,to se tam tam kdyztak objevi.Kdyz na ten Private kliknu,tak se nic nestane,nerozbali se vyber volat-sms apod.Poradi nekdo?
Pomoc s telefonem
emo
No jsem zvedav,kdy nam udelaj konecne podoiru Flash 10.1 na HDecko.
BADA 2.0
emo
Koupil jsem přítelkyni tento telefon k vánocům a chci se zeptat,zda existuje navigace jako např. Sygic pro symbian.Ta co je v telefonu je k ničemu,stahuje si věci z internetu.
Samsung Wave navigac ...
emo
Hrya dobré,jen bych se zeptal,jak mám smazat případně hru v telefonu,abych nemusel telefon připojovat k PC!
Samsung WAVE Hry
Kategorie: Samsung Bada - hry
emo
Umí už konečně flash 10.1?
Opera Mobile 11 (Upd ...
emo
Má někdo s S8500 Wave zkušenosti?
Přítelkyni se líbí a chci jí ho koupit,ale zajímámě,jestli se do něj dají nahrávat klasicky java aplikace a hry,Samsunga co má teď to nejde,jen stáhnout.U Vodafounu jsem četl,že aplikace se stáhnou do mobilu přes nějakýdům nebo co,má s tím někdo zkušenosti?
Můžete odpovědět i SM,díky všem.
Samsung Wave za Sams ...
emo
umí Flash 10?Pokud ne,není to pro mě přínos.
UCmobile alpha - kon ...
emo
No já na to čekám jak divej a stále nic.
SkyFire - Alpha - Sy ...
emo
Pry do konce roku ma vyjit nejaky dodatek,co bude doplnovat i symbian o flash 10.1,tak jsem na to zvedav,docela bych ho potreboval,ale kvuli tomu kupovat jiny mobil nebudu.
SkyFire - Alpha - Sy ...
emo
Ano tak jsem to také udělal,ale nikde jsem neviděl možnost připojit se přes wifi síť,popiš,jak jsi to udělal a kde jsi co vybral.
Wifi
emo
Poradí někdo,jak se připojit na net přes Wifi a použít přijímač v tel.?V Pc Studiu se po kliknutí na připojení aut.nainstaluje modem S60 a připojí se přes operátora,i když jsou všechny přístupové body smazané!
Jednoduše řečeno,potřebuji se přes tel.připojit na notebooku,co nemá Wifinu v sobě.Tel.neumí flashové věci a potřebuju to proto přenést do noťasu a tahat xx metrů kabelu není ani reálné.
Wifi
emo
V PC Studiu to funguje normálně,dám připojit na net a ono si to vyhledá wifi připojení?Nebo se zobrazuje výběr wifin klasicky na PC?
Tak nefunguje tak jak jsem si myslel i přesto,že mám v mobilu všechny datové packety smazané,tak po kliknutí v Pc Studiu na Connect internet mi přišla SMS od operátora,že jsem začčala využívat internet v mobilu na den(nechápu jak se mohl bez přístupového bodu připojit!),fakt super,akorát se nainstalovat modem S60,ale wifi nikde nevidím,jak připojit,poradí někdo?
Připojení PC k inter ...
emo
Dá se použít HDéčko jako Wifi přijímač?Abych se přes telefon mohl připojit na noťasu na net a využil wifi signál,když noťas nemá wifinu.
Wifi
emo
Já bych potřeboval zjistit,zda se dá přes 8910ku připoijit na notebooku na net z wifiny,myšleno to tak,že telefon chytne wifi signál a na notebooku bych brouzdal,stejné jako přes GPRS,ale využít wifi připojení,má to někdo vyzkoušené?Noťas co mám doma nemá v sobě wifi kartu.
Připojení PC k inter ...
emo
Tak s HX7 přestávám být spokojen,přeházet ikonky v menu např. v aplikacích,to chce pořádný nervy,buď se přesunou do nějaké složky,nebo se stále přetáčí menu doleva,nebo se prostě nedá prstem přetáhnout a když se už tak stane,tak kolikrát to přesune úplně jinou ikonu,šílené.Navíc jsem zjistil,že v některých hrách (*.sis) telefon zamrzne,silně přemýšlím o zpětném přechodu na oficiální,tam jsem neměl problémy žádné.
HX-V7
emo
Ano to vím,ale ten u nás už nefunguje.
Flash player
emo
Docela mně chybí integrovaný flash player v telefonu.Existuje nějaký prohlížeč pro symbian,který ho v sobě má?Nebo máme prostě smůlu a flash player prostě v našem telefonu nebude?
Flash player
emo
Tak to je super,počkám na informace od uživatelů,kteří si HXv8 flešnou,jestli jsou tam nějaké nedostatky.
Rohoduji se mezi v7 a v8.Případně bych uvítal informace,co je v HXv8 nového,případně bugy a výhrady.
HX-V8
emo
Chtěl bych se zeptat,má Hx v7 nebo Hx v8 v sobě hack?
Co jsem koukal na to video o trochu výše,tak mu tam přetáčení obrazu moc nefungovalo a nepřipadalo mi to tak rychlé jako u Hx v7 co jsem viděl v práci u kolegy.
HX v8
emo
Jo už jsem to našel,nekoukl jsem až dolů na stránce hledal jsem někde sekci download nebo tak něco.
HX-V7
Další
Doba nahrání stránky: 1.21 vteřin