Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - Alien

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: 8910 maniak
  • Datum registrace: 19.08.2009
  • Poslední návštěva: 10.11.2011
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 16:00
  • Shlédnutí profilu: 239
  • O mě: Bývalý majiteľ i8910 HD od 1. Apríla 2010
  • Místo: Bratislava
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 19.08.1992

Podpis

KARMA+ VŽDY POTEŠÍ, DÍKY
FACEBOOK FAN SITE
emo
ja som napísal s SGS som zatiaľ spokojný
Největší konkurence ...
emo
mitarai: lenže ja som čítal, ja vždy čítam no hold teraz sa to posralo fakt že z neznámeho dôvodu, asi ako moje 14. downgradnuté PSP kde vinu dávam pamäťovke. Potom keď som si zaobstaral vlastnú pamäťovku už ďalších 1000+ celé 4 roky až do teraz išlo bez problémov
Takže kamoš si troška počká no.
Největší konkurence ...
emo
No ja som išiel kamošovi jalibreaknúť verziu 3.1.3 3GSka a už nešiel zapnúť, nešlo nahodiť ani ROMku cez iTunes, jediná možnosť bola nechať iTunes stiahnúť iOS v4.0.1 a nechať ho tam nainštalovať, inak to bola tehla. No a ten iOS4 už asi tak ľahko nehacknem čo? lebo jak sa píše na nete tak od verzie 3.1.3 sa dá LEN nahodiť "už jalibreaknutý" iOS4, ale samozne iOS4 sa jalibreaknúť nedá čiže som to posral. Myslel som si že to bude jednoduché jak flashovanie i8910 HD alebo môjho Galaxy S a to nehovorím o PSP, no nie je.
Neviete kedy by to asi mohlo ísť? základná otázka lamera (aj mňa sa ľudia pýtajú na PSP to isté)
Největší konkurence ...
emo
Ja sa im v podstate ani nečudujem. Ich vlajkové lode sú teraz Samsung Wave a Samsung Galaxy S na ktoré vychádzajú každý týždeň nové aktualizácie. Neoplatí sa im investovať na mobil, ktorý je už rok starý a sú si toho vedomí preto už nemienia takto pokračovať a chcú to napraviť Samsungom Wave a Galaxy S a ďalšími mobilmi.

Vlastním už Samsung Galaxy S a môžem vám na rovinu povedať, ľudia, žiadny sa na Galaxy S nechytá. Všetko je rýchle, jediné čo mi vadí je občasné trhanie skrolovania v menu ale to som si troška posral aj sám že som vymýšľal s kernelom, inak je miestami naprosto plynulé. Oba telefóny či wave alebo galaxy s sú najpodarenejšie mobilné telefóny od Samsungu. Grafika je 2x výkonnejšia čiže Quake 3 Arena ide úplne hladko aj so Simpsons mapou, zvuková reprodukcia je úžasná, môj Sony Ericsson P1i hraje lepšie než i8910 HD čiže občas som počúval na P1i ale tak na tento telefón nemá žiadny iný ani reprodukciou zvuku :O všade ho vychvaľujú, ani sa im nečudujem, zvuk má že vraj možno aj o trošku lepší než iPhone. Čo sa týka displeja, tak Galaxy S je na tom lepšie, Wave by som nebral. Tie potláčané pixle na Wave sa slušne vypaľujú ako som čítal od majiteľov tohto telefónu, po troch dňoch používania sa im začal ziavovať vypálený pixel (aspoň dvom) a nejaké škvrny na displeji. Super-AMOLED rieši problémy s čiernym podaním na dennom svetle, filmy sú konečne pozerateľné aj cez deň. Dokonca večer nemá v úplne čiernom pozadí žiadne svietiace škvrny ako i8910 HD ale čisto rovnomerne vyváženú mierne svietiacu plochu ktorú vidieť len ak prestanete pozerať a zavriete oči aspoň na 10 sekúnd. Galaxy S je úplne podarený, video v H.264 zvláda v najvyššom profile na 5.1 dokonca aj s 50fps to ide plynulo !!! (2x väčší výkon čiže by bolo možné prehrať aj 1080p jak sa aj ku jeho rovnako založenému chipsetu ako je Samsung Hummingbird píše, keby to nezablokovali tak by to prehrávalo aj FULL HD), podporuje 5.1 kanálový zvuk a dokáže vám ho dať do slúchadiek a zážitok je ohromný na KOSS PORTA PRO. Bitrate som skúšal 20Mbps s profilom High 5.1 v 50fps v 720p skonvertované z mojej kamery. Väčší bitrate som neskúšal, tie súbory už zaberajú moc takže nebolo treba, kvalita je v tomto profile dostatočná.

Na i8910 HD mi HDčko v 50fps sekalo jak fras a to bol obyčajný Xvid v 5Mbps.
Preto boli videá v takomto framerate pozerateľné len v rozlíšení displeja 640×360.

Môžem len poradiť, berte Galaxy S alebo Google Nexus One (Andreno 200 grafika je 2x slabšia než PowerVR SGX540 dôkazom je jeden Benchmark a navyše má problémy s multitouch, všetko nájdete na youtube) alebo ešte iPhone 4 s privretými očami, tie žlté flaky na jeho slávnom IPS displeji no otras no a ešte že ak na to vôbec máte, pretože Galaxy S je pravým konkurentom iPhone 4 a nie iPhone 3G S.

A... už sa neviem dočkať na Android 2.2 s podporou formátov súborov NTFS, pretože tie HD filmy ma nebaví furt deliť na dve časti alebo hľadať na nete HD filmy do 4GB
Samozrejme to má aj iné výhody, taký JIT Compilator ktorý zvýši rýchlosť o 3 až 5 násobok, čili 8,5 MFLOPS vs. 40 až 45 MFLOPS
Největší konkurence ...
emo
Presne tak. Ja čakám na Samsung i9000 Galaxy S a je to to najlepšie čo môže byť. Ako druhé najlepšie je Samsung S8500 Wave s Bada platformou no ja chcem radšej Android a 4" Super-AMOLED displej a nie nejaky pidi 3,3" : )) Mimochodom rozdiel medzi AMOLED a Super-AMOLED je taký, ako doteraz LCD TFT vs. AMOLED. Totiž AMOLED má tu čiernu farbu naozaj čiernu len v tme čo pri svetle už nie a to vďaka nejakej odstránenej vrstve Super-AMOLED má aj cez deň )

http://www.youtube.com/watch?v=z7CPYQMTSSw#t=5m27s
Samsung I8910 HD vs ...
emo
Keby si spravil tutoriál aspoň s textom tak by sa to určite zišlo aj iným ľuďom (samozrejme po anglicky) a mal by si možno aj dosť views ale to len tak mimo témy
Upadlá krytka u mikr ...
emo
Odporúčam pozrieť prvé video na tejto stránke, proste nevidel som tam ani jeden bug čo sa týka sekania, vždy to išlo plynulo ako iPhone. A tá galéria s obrázkami, a tie videá v nej no proste úžas :
www.itechnews.net/2010/03/24/samsung-gal...1ghz-cpu/#more-35997
Největší konkurence ...
emo
Závěr: Vivaz bude určitě úspěsšný telefon, o tom bych nediskutoval. Otázka je, začne Samsung bojovat za HDčko když uvidí silnou konkurenci od SE? Toť otázka. Rád uslyším vaše názory.

Rok 2009 samsung považoval za dotykové telefóny, rok 2010 považuje za smartfóny čiže HDčko nepovažujú za smartfón ale len ako výkonnejšiu dotykovku. Samsung sa teraz zameriava hlavne na ich Badu a Samsung Galaxy S ktorý má byť najúspešnejší Android telefón aký kedy bol a tomu aj verím. Absencia diódy mi je ukradnutá, aj tak na našom HDčku bola nepoužiteľná možno tak keby fungoval nočný režim s prisvietením tak potom áno.
Samsung Wave (S8500) má byť dostupný začiatkom leta za cenu pod 10 000,-Kč a Samsung Galaxy S (i9000) až po letných prázdninách takže si počkám až 6 mesiacov na nový telefón ! to je doba ! mal som pravdu, nový mobil budem mať až o pol roka, kokos to mám časuu dovtedy budem musieť vydržať s mojou P1i čo nie je problém

Odporúčam pozrieť, jak krásne to povedal ten z českého zastúpenia Samsungu !!!
Největší konkurence ...
emo
Aký máš firmware?
podivné chování při ...
emo
Hmm takže problém vidím výrazne asi len s Orange a niektorými T-Mobile kartami. Ja mám totižto O2 a nemám s ním najmenšie problémy
Akého operátora použ ...
emo
Chcel by som sa spýtať akého operátora používate a aké máte SIM karty či 3G alebo normálne. Nedočítal som sa tu, či nemáte problémy s 3G Orange alebo T-Mobile SIMkami poprípade inými od iných operátorov. Zistil som, že s 3G Orange kartou sa nedá nikam dovolať a chodia len správy o neprijatých hovoroch. Občas sa dovoláte ale to fakt skoro vôbec. Táto SIMka bola skúšaná aj na vystavovanom HDčku v Samsungu a robilo to to isté. Ak vám to ide jak má, napíšte prosím čo treba presne nastaviť poprípade aký používate firmvér, mobil je totižto takto nepredajný a nepoužiteľný v iných sieťach.
Akého operátora použ ...
emo

tá galéria a tá plynulosť
Největší konkurence ...
emo
Nemáte prosím vás niekto Orange firmware? na stránke samsungi8910omnia.com kde boli uvedené všetky ROMky sa to nedá stiahnuť... je to tam ale linky nikde, prihlásim sa a zmizne aj to čo tam bolo a sú uvedené len tie príspevky pod "tým".

vyriešené ďakujem, prosím zmazať...
Orange firmware
emo
Toto sme riešili, bol GSM a nešlo to skoro vôbec, dalo sa duál a tvárilo sa to odrazu že je všetko v poriadku a nakoniec mi večer chlapík volá že to ide ale padá to, bolo mu rozumieť tak 5 sekúnd a potom to totálne trhalo. Proste keď je na mieste, tak v pohode ale akonáhle keď jazdí, tak má problémy so signálom a nedá sa na mobil spoľahnúť. Dokonca mu chodia správy o neprijatých hovoroch pretože je často nedostupný a nedá sa mu dovolať :/
Slabý příjem signálu
emo
no takže asi nie som jediný kto má ten problém, teda aspoň ten človek ktorému som to predal a ak to nevyriešim firmvérom tak mu budem musieť vrátiť peniaze takže na OFIKO to nemám dávať? ja že to je jediné riešenie :/ tak čo tam mám dať? čo mi odporúčate? aký je naj FW?
Problém se zvukem př ...
emo
Náš Samsung má troška odlišnú kapacitnú technológiu, navyše je aj dosť nepresná takže nemá multitouch ani po hardwarovej stránke. Ja som sa rozhodoval nad Wave potom nad Galaxy i9000 ale uvedomil som si že to je strata peňazí toto všetko, preto sa zbavujem toho HDčka teraz lebo o rok zaňho nedostanem skoro nič... takže ako ďalej? vraciam sa k mŕtvemu UIQ3 čo mám na SE P1i a budem vyčkávať a pred tým než budem niečo chcieť, tak radšej každý deň tam budem chodiť a skúšať mobily až kým ma to neprejde.
Myslím Samsung v Poluse...
Cena 8910
emo
Takže mi chcete akože povedať že 3G SIMky majú problémy v našom mobile? dôvod prečo to hentomu čo som ho predal nefunguje? poteší..., fakt..... super !!!!!!! ako toto ma serie a dosť !
Slabý příjem signálu
emo
s HX3 v18 asi naximálne sklamanie čo sa týka tohoto, ja som tomu človekovi čo som mu predal ten mobil absolutne nerozumel, len prvých 5 sekúnd. Dúfam, že zajtra po preflashovaní to pôjde jak má.
Problém se zvukem př ...
emo
mobil bol kupovaný od niekoho cez aukro ešte pred tým než bol na našom trhu za 570,-€ a už bol bez záruky takže asi ťažko :/
HyperX-V^3(CZ)
emo
Hej trest asi hej, ale teraz strašne padá na hodnote tak ho nechcem predávať za 100 euro . FW je napísaný v mojom podpise, čiže ten najnovší HyperX V3-18 CZ
HyperX-V^3(CZ)
emo
Tak na čo to doj... 3G je? skúšal tam že vraj už aj T-Mobile kartu a tá robila presne to isté, nemôže sa mu nikto dovolať alebo keď sa dovolá tak len štastím pritom je to obyčajný hovor a jak mne volal tak signál úplne padal, proste hrozné. Napísal som mu kód na hard reset, uvidíme
HyperX-V^3(CZ)
emo
Však bol práve flashnutý, to ťažko pomôže, s inými to ide len s touto má problémy a tomu človekovi to na jeho mobile v pohode ide len na mojom nie sakra...
HyperX-V^3(CZ)
emo
Čaute všetci, prosím o pomoc, padá furt signál akonáhle tam je 3G orange karta. Neviete čo s tým môže byť? máte nejake skúsenosti? kua serie ma to pretože tento mobil som práve predal a nechcem vracia späť peniaze kvôli takej somarine, na O2 mi to išlo v pohode.
HyperX-V^3(CZ)
emo
Výdrž baterky pri prehrávaní DivXov: 6 hodín aj 5 minút
HyperX-V^3(CZ)
emo
Včera večer ešte celá baterka a dnes ráno 3 paličky preč

EDIT: Skúšam s tými štyrmi paličkami prehrať film. Možno to teraz vydrží dlhšie na jednej paličke ešte sa mi ho osobne nepodarilo vybiť úplne tak neviem povedať presnú výdrž, skúsim test, predošlé firmwari zvládali 5 aj pol hodiny prehrávania videa, uvidíme ako to bude na tomto
HyperX-V^3(CZ)
emo
nahraj nejaké zaujímavé video pre nás, napríklad jak hraješ Quake-a
a je to citlivé jak na PSP? či keď s ním pohneš tak to máš ako keby stlačené tlačídlo...?
bluetooth joystick
emo
No tiež ma to zaujíma keď už mám nový FW akosi tam ten ekvalizér abstinuje nemáte niekto novšiu, funkčnú verziu?
360ting - přehrávač ...
emo
Mne sa veľmi ľúbil Avatar, neviem prečo poniektorí naňho kibicujete, taktiež District 9.
District 9 - pro mě ...
emo
Zavrel sa ROMPatcher a zamrzol mobil :/
360ting - přehrávač ...
emo
kopírujem, a už na začiatku sa mi nezdalo že to nechce nahradiť žiadne nové súbory no a TTPod beží v štýle hláškou "Chyba systému"
360ting - přehrávač ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.69 vteřin