|
Dnes mi tento nabušený krasavec přišel a je to fakt bomba, konečně něco pořádného po HDčku, nebylo by možná od škody, aby se zde taky více řešil Android...
|
Samsung Galaxy 2
|
před 8 měsíců, 2 týdny
napsal matejchvalek
|
|
Tak dnes po roce a půl jsem prodal své milované HDčko a tímto se s vámi všemi chci rozloučit  a popřát hodně "mobilních" úspěchů, i když symbian je bohužel mrtvý. Snad se to tu nerozpadne a možná časem zde vznikne podpora dalších Samsungů. Já osobně volím Samsung Galaxy S II a doufám, že to bude hrdý nástupce HDčka. Díky všem za rady, pomoci a doporučení. Zároveň žádám admina o zrušení mé funkce (moderátor).
Měj se. Mates
|
Loučení
|
před 9 měsíců, 4 týdny
napsal matejchvalek
|
|
kofy - neumíš číst pravidla?! nepiš více postů po sobě! dávej EDIT!! 
|
Certifikat
|
před 11 měsíců, 1 týden
napsal matejchvalek
|
|
Petr1989 - a ty víš, jestli je Tegra horší než Exynos? myslím, že ne  a s tou horší výbavou i displejem zbytečně neplaš, jeden chytrolín tam něco napíše a hned se toho chytáš...zbytečně, počkáme pár týdnů nebo měsíců a pak můžeme dělat závěry
EDIT: navíc hned v prvním postu máš - V České republice by se měla oficiálně dostat do prodeje verze s označením GT-I9100, která je osazena dual-core procesorem Exynos 4210 a grafickým akcelerátorem Mali-400 MP. 
|
Samsung Galaxy 2
|
před 11 měsíců, 1 týden
napsal matejchvalek
|
|
zkus se podívat v hlavním menu úplně dolů, měla by se tam objevit nová ikona Seznam...
|
mapy.cz pro symbian
|
před 11 měsíců, 1 týden
napsal matejchvalek
|
|
dajin44 nevím, proč si myslíš, že v novém fw bude flash player, mnohokrát faenil psal, že to není možné...
|
Faenil´s n2o5 (CZ)
|
před 11 měsíců, 2 týdny
napsal matejchvalek
|
|
hologram žádný, maximálně made in china 
|
Výdrž baterie
|
před 11 měsíců, 2 týdny
napsal matejchvalek
|
|
nemusíš vůbec táhnout, stačí podržet 1-2 sekundy prst na obrazovce a uvidíš, jak ti nabíhá síla kopu... 
|
PRO EVOLUTION SOCCER ...
|
před 11 měsíců, 2 týdny
napsal matejchvalek
|
|
SUPER! K+
|
PRO EVOLUTION SOCCER ...
|
před 11 měsíců, 3 týdny
napsal matejchvalek
|
|
Zdravím všechny, hned ze začátku chci říct, že zůstanu našemu milému samsungu věrný a po představení samsungu galaxy s2 budu na 100% měnit... Jistě bude ještě chvíli trvat, než dorazí k nám do čech, ale jak už všichni víme, tak naše HDčko bohužel nemá budoucnost a kdoví jestli vůbec bude ještě nějaký fw. Doufám, že také admin podpoří můj návrh na podporu nové galaxy s2. Myslím, že tohle monstrum má velkou budoucnost. 
|
Ahoj :-)
|
před 11 měsíců, 3 týdny
napsal matejchvalek
|
|
georgo tak jsem to zkusil a ten kod je 0000, s tímhle kodem mi to funguje...zkus to znovu 
|
Blokovací kód
|
před 12 měsíců
napsal matejchvalek
|
|
určitě to mít nemůžeš 
|
Let's golf 2 HD ???
|
před 12 měsíců
napsal matejchvalek
|
|
konečně zase nějaká aplikace, která stojí za to
|
Magic Brush (malovan ...
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
zkušenosti nemám, ale jelikož původní baterie má 1500mAh a tato má o 300 více, tak ta výdrž jistě nebude závratně vysoká, řekl bych, že bude rozdíl pár hodin, max půl dne
|
Výdrž baterie
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
no pokud nám nekecáš, tak jediný fígl by mohl být v tom, že máš V8 a my ostatní máme jiný fw...
|
Závodní hry?
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
a na 100% víš, že ten telefon na videu má stejný "střeva" jako HDčko? soudíš pouze z podobného vzhledu... 
|
Windows 7 mobile
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
když tedy podle tebe lze dát něco jiného místo tohoto symbianu, proč po 2 letech na trhu tohoto telefonu ještě nikdo nic takového nezkusil a natož neudělal??
|
Windows 7 mobile
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
omílá se to pořád dokola zde i na hyperových a faenilových stránkách!!! NEJDE TO
|
Windows 7 mobile
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
přesně tohle se mi stalo před půl rokem, hrál jsem si s těma kódama a rozladil jsem si signál...pomohlo mi, až když jsem tady našel velice podrobný návod jednoho uživatele...zkusím tu pohledat, nevím už jak to bylo, ale 100% ten návod na "opravu" tady musí být
EDIT: 8910.cz/forum/6-samsung-i8910-hd-symbian...imit=15&start=30 tohle ti musí na 1000000% pomoci, pročti příspěvek od bulit69...mně to fungovalo
|
Slabý příjem signálu
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
pánové žádná zrada to není, v hlavním menu se vytvoří další složka Seznam a v ní to je... Takže musíte scrolnout dolů v hlavním menu 
|
QR code
|
před 1 rok
napsal matejchvalek
|
|
Já se rozhodně přidávám, šel bych do toho...Ale chtělo by to nějak zorganizovat a domluvit se co a jak
|
Predam HDčko
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal matejchvalek
|
|
zkusil bych flash na nejnovější firmware
|
fotoaparát a bluetoo ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal matejchvalek
|
|
doporučil bych tuto čtečku Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
|
rozpozníní textu
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal matejchvalek
|
|
přesně tak!! pořád se to tu mele DOKOLA!  nastavení-připojení-cíle-a všude si nastav připojení na wifi (aspoň tak to mám já)
|
Internet od operator ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal matejchvalek
|
|
|
File lock alebo zahe ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal matejchvalek
|
|
Darakes: pravidla asi moc nečteš viď??! co takhle EDIT a ne 4 posty za sebou! 
|
Problem pri pisani S ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal matejchvalek
|
|
přesunuto 
|
Android
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal matejchvalek
|
|
jsme rádi, že se ti to povedlo...zde je vše jasné, takže LOCK
|
Flash error - Pomoc ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal matejchvalek
|
|
zkus vyndat a zase dát zpátky baterku a zkoušel jsi teda znova flashnout??
|
Flash error - Pomoc ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal matejchvalek
|
|
a co takhle nahrát si avatara a hlavně si vyplnit verzi FW?!!!!!!!!!!
|
The Sims 3 HD
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal matejchvalek
|
|
Další |