Chytré stránky pro uživatele smartphonů Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - matejchvalek

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Diskutující
  • Datum registrace: 18.02.2010
  • Poslední návštěva: 23.05.2011
  • Časové pásmo: GMT +2:00
  • Místní čas: 17:02
  • Shlédnutí profilu: 608
  • O mě: HX V11 CZ
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 09.06.1993

Podpis

emo
Dnes mi tento nabušený krasavec přišel a je to fakt bomba, konečně něco pořádného po HDčku, nebylo by možná od škody, aby se zde taky více řešil Android...
Samsung Galaxy 2
emo
Tak dnes po roce a půl jsem prodal své milované HDčko a tímto se s vámi všemi chci rozloučit a popřát hodně "mobilních" úspěchů, i když symbian je bohužel mrtvý. Snad se to tu nerozpadne a možná časem zde vznikne podpora dalších Samsungů. Já osobně volím Samsung Galaxy S II a doufám, že to bude hrdý nástupce HDčka. Díky všem za rady, pomoci a doporučení. Zároveň žádám admina o zrušení mé funkce (moderátor).

Měj se. Mates
Loučení
emo
kofy - neumíš číst pravidla?! nepiš více postů po sobě! dávej EDIT!!
Certifikat
emo
Petr1989 - a ty víš, jestli je Tegra horší než Exynos? myslím, že ne a s tou horší výbavou i displejem zbytečně neplaš, jeden chytrolín tam něco napíše a hned se toho chytáš...zbytečně, počkáme pár týdnů nebo měsíců a pak můžeme dělat závěry

EDIT: navíc hned v prvním postu máš - V České republice by se měla oficiálně dostat do prodeje verze s označením GT-I9100, která je osazena dual-core procesorem Exynos 4210 a grafickým akcelerátorem Mali-400 MP.
Samsung Galaxy 2
emo
zkus se podívat v hlavním menu úplně dolů, měla by se tam objevit nová ikona Seznam...
mapy.cz pro symbian
emo
dajin44 nevím, proč si myslíš, že v novém fw bude flash player, mnohokrát faenil psal, že to není možné...
Faenil´s n2o5 (CZ)
emo
hologram žádný, maximálně made in china
Výdrž baterie
emo
nemusíš vůbec táhnout, stačí podržet 1-2 sekundy prst na obrazovce a uvidíš, jak ti nabíhá síla kopu...
PRO EVOLUTION SOCCER ...
emo
SUPER! K+
PRO EVOLUTION SOCCER ...
emo
Zdravím všechny, hned ze začátku chci říct, že zůstanu našemu milému samsungu věrný a po představení samsungu galaxy s2 budu na 100% měnit... Jistě bude ještě chvíli trvat, než dorazí k nám do čech, ale jak už všichni víme, tak naše HDčko bohužel nemá budoucnost a kdoví jestli vůbec bude ještě nějaký fw. Doufám, že také admin podpoří můj návrh na podporu nové galaxy s2. Myslím, že tohle monstrum má velkou budoucnost.
Ahoj :-)
emo
georgo tak jsem to zkusil a ten kod je 0000, s tímhle kodem mi to funguje...zkus to znovu
Blokovací kód
emo
určitě to mít nemůžeš
Let's golf 2 HD ???
emo
konečně zase nějaká aplikace, která stojí za to
Magic Brush (malovan ...
emo
zkušenosti nemám, ale jelikož původní baterie má 1500mAh a tato má o 300 více, tak ta výdrž jistě nebude závratně vysoká, řekl bych, že bude rozdíl pár hodin, max půl dne
Výdrž baterie
emo
no pokud nám nekecáš, tak jediný fígl by mohl být v tom, že máš V8 a my ostatní máme jiný fw...
Závodní hry?
emo
a na 100% víš, že ten telefon na videu má stejný "střeva" jako HDčko? soudíš pouze z podobného vzhledu...
Windows 7 mobile
emo
když tedy podle tebe lze dát něco jiného místo tohoto symbianu, proč po 2 letech na trhu tohoto telefonu ještě nikdo nic takového nezkusil a natož neudělal??
Windows 7 mobile
emo
omílá se to pořád dokola zde i na hyperových a faenilových stránkách!!! NEJDE TO
Windows 7 mobile
emo
přesně tohle se mi stalo před půl rokem, hrál jsem si s těma kódama a rozladil jsem si signál...pomohlo mi, až když jsem tady našel velice podrobný návod jednoho uživatele...zkusím tu pohledat, nevím už jak to bylo, ale 100% ten návod na "opravu" tady musí být

EDIT: 8910.cz/forum/6-samsung-i8910-hd-symbian...imit=15&start=30 tohle ti musí na 1000000% pomoci, pročti příspěvek od bulit69...mně to fungovalo
Slabý příjem signálu
emo
pánové žádná zrada to není, v hlavním menu se vytvoří další složka Seznam a v ní to je... Takže musíte scrolnout dolů v hlavním menu
QR code
emo
Já se rozhodně přidávám, šel bych do toho...Ale chtělo by to nějak zorganizovat a domluvit se co a jak
Predam HDčko
emo
zkusil bych flash na nejnovější firmware
fotoaparát a bluetoo ...
emo
doporučil bych tuto čtečku Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
rozpozníní textu
emo
přesně tak!! pořád se to tu mele DOKOLA! nastavení-připojení-cíle-a všude si nastav připojení na wifi (aspoň tak to mám já)
Internet od operator ...
emo
8910.cz/forum/7-samsung-i8910-hd-aplikac...389-handy-guard-full

hledej příště, říkal jsem ti, ať vyzkoušíš handyguard
File lock alebo zahe ...
emo
Darakes: pravidla asi moc nečteš viď??! co takhle EDIT a ne 4 posty za sebou!
Problem pri pisani S ...
emo
přesunuto
Android
emo
jsme rádi, že se ti to povedlo...zde je vše jasné, takže LOCK
Flash error - Pomoc ...
emo
zkus vyndat a zase dát zpátky baterku a zkoušel jsi teda znova flashnout??
Flash error - Pomoc ...
emo
a co takhle nahrát si avatara a hlavně si vyplnit verzi FW?!!!!!!!!!!
The Sims 3 HD
Další
Doba nahrání stránky: 0.48 vteřin