|
Asi se ti nějak rozesral FW, mě se taky občas stalo že jsem telefon připojil k nabíječce a on se pořád odpojoval a připojoval, pomohlo až vytažení a připojení znova. Nedávno (před flashem na N2o5) se dokonce nechtěl připojit ke kompu, PC ho neuměl rozpoznat. A celkově už měl dost chyb (pomalý, občas se sám restartoval, a plno dalších ojedinělých bugů), tak jsem ho flashnul a zatím zase pohoda... je dost možný že se ti FW špatně flashnul, zkusil bych to přeflashovat (pokud ti půjde mobil spustit v servisním modu)
|
Faenil n2o5 + Garmin ...
|
před 4 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
pri ID N8 me to funguje uplne v pohode 
|
ovistore/shop
|
před 7 měsíců, 3 týdny
napsal NaNooG
|
|
jj to tak sice funguje i u 2.72, ale ten interval kdy se vypne je 3 hodiny což je moc málo... jedeš v autě, a po třech hodinách se ti to vypne. Tak to zapneš znova, jenže se vymaže playlist takže si to nepamatuje kde to skončilo a tak jestli přehráváš nějaký větší seznam písniček, tak musíš začít znovu od začátku... což je opruz.
|
LCG Jukebox
|
před 8 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
umí to flac? A funguje tomu konečně eq? 
|
TTPod Extreme v4.31 ...
|
před 8 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
tak to nestahujte, nefunguje to, po čase se to vypne a už to nejde spustit  jako všechny vyléčené verze. Pokud tenhle přehrávač někdo chce, tak si ho bude muset koupit... a je docela mastnej, ale bohužel pro mě asi jediné řešení. Jako jediný totiž nabízí funkční EQ, přehrávání flac, a inteligentní zeslabování při navigaci v jednom. Asi ty necelé čtyři stovky obětuju... protože TTpod furt neumí EQ, navíc nejnovější verze nejde ani spustit, Power MP3 taky moc neumí a žádný jiný přehrávač s tím co potřebuju není... a zrovna jukebox musí stát 20 dolarů a ne 5 jako ostatní produkty LCG, na zabití fakt...
|
LCG Jukebox
|
před 8 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
tak přidávám nejnovější vyléčenou verzi 2.72  zvuk - pecka. EQ - pecka. Flac - pecka... hraje sice trochu tižšeji než Power MP3, ale dostatečně  a to celé samozřejmě česky
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
|
LCG Jukebox
|
před 8 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
dik, ale potrebuju tu placku presne na nas telefon, aby v ni telefon hezky drzel, byla mala a mela diru na fotak 
|
Koupím držák na HDčk ...
|
před 10 měsíců
napsal NaNooG
|
|
nikdo už doma nemá zbytečnej držák? 
|
Koupím držák na HDčk ...
|
před 10 měsíců
napsal NaNooG
|
|
tak jo, s mitoushem jsme se dohodli, ale hodil by se mi jeste jeden, tak jestli mate jeste nekdo nevyuzity a chcete se ho zbavit, tak dejte vedet 
|
Koupím držák na HDčk ...
|
před 10 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
já si prostě umím vybrat 
|
SPB SHELL modifikáci ...
|
před 10 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
tohle já chtít, ty hodit link já prosit
PS: a neboj, to téma s tím držákem si pak smažu 
|
SPB SHELL modifikáci ...
|
před 10 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
Jistě je tu plno lidí kteří přešli na nový telefon, a doma se jim třeba válí starý držák na kolo/do auta, a pokud jste ho ještě nestihli prodat, já bych jeden potřeboval  bohatě mi stačí samotná placka do drží telefon, nepotřebuju k tomu držák, ale ty placky se blbě shání a protože mám jeden držák na kolo, druhý do auta a jeden na helmu, tak bych těch placek potřeboval víc  jestli teda někdo máte a za symbolickou cenu se ho rádi zbavíte tak dejte vědět  dík
|
Koupím držák na HDčk ...
|
před 10 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
android jede a je opensource, symbian je mrtvy a opensource dlouho nebyl. Navic na androidove telefony samsung nesere.
|
Proč X10 a naše HDčk ...
|
před 10 měsíců, 1 týden
napsal NaNooG
|
|
celkem dobrý, ale chtělo by to ještě pár úprav - dole v liště mi nevyhovuje položka počasí, nedalo by se místo ní narva zprávy? A dost mi vadí že v téhle úpravě nefunguje widget na změnu profilů  nedalo by se s ním taky něco udělat? protože jinak to půjde z telefonu
|
SPBShell iOS4 theme
|
před 10 měsíců, 2 týdny
napsal NaNooG
|
|
Jelcin: čím jsi odstranil tu certifikaci? Nebo jsi někde našel verzi bez ní?
|
SPBShell iOS4 theme
|
před 10 měsíců, 2 týdny
napsal NaNooG
|
|
Desos: co používáš na odstranění certifikace?
|
SPBShell iOS4 theme
|
před 10 měsíců, 3 týdny
napsal NaNooG
|
|
vytahování a vkládání karty vůbec neřeším, prostě to tam peru za chodu a nic se zatím nestalo 
|
Paměťové karty
|
před 10 měsíců, 3 týdny
napsal NaNooG
|
|
bohužel jsem ho zatím pro nový spb nenašel 
|
SPB SHELL modifikáci ...
|
před 10 měsíců, 3 týdny
napsal NaNooG
|
|
škoda jen velikosti a rozlišení displeje... 16:9 na čtyřech palcích by bylo dokonalé, takhle je to hrozné pádlo a rastr bude moc hrubý (Galaxy S2 má jen o trochu jemnější displej než HD). Ostatní parametry ale paráda.
|
Samsung Galaxy 2
|
před 11 měsíců, 2 týdny
napsal NaNooG
|
|
hod sem pls screen jak ta hra vypada 
|
Závodní hry?
|
před 1 rok
napsal NaNooG
|
|
muj telefon je krasne rychlej a ve speedy go dava taky 600-700, nevim proc to tak je. Tvuj problem bych videl ve spatnym flashi nebo nejake aplikaci ktera ti tam dela bordel.
|
rychlost telefonu
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal NaNooG
|
|
Tenhle obrázek mě fakt velmi pobavil
Jinak šťastné a veselé všem!
|
Tlachárna
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal NaNooG
|
|
Darkhstar napsal:
toto je troska mylne nakolko mam doma zopar .flac pesniciek a kazda ma okolo 25 mega :-D
protože originál bude mít kolem 40 mega víš  asi taky zkusím nějaký flac v telefonu, ale nevím jestli to půjde poznat... co si budeme namlouvat, audio výstup z HD není zrovna nejlepší
|
Přehrávač Flac soubo ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal NaNooG
|
|
a jake mas nastavene iso? dej ho na automat
|
Tipy jak fotit
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal NaNooG
|
|
taky jsem jednou zkoušel, do auta při navigování by to bylo super (pokud to teda umí fungovat na pozadí) ale nejelo, asi to jde jen na nokie. Na HX11 se ale dá měnit ID telefonu, mohl by někdo zkusit jestli se tím tahle aplikace nedá ojebat.
|
MP3 přehrávač MOOVE
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal NaNooG
|
|
zauvažoval bych i nad plazmou, přeci jen LCD je pořád jen LCD, ikdyž maj LED podsvícení...
|
Tlachárna
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal NaNooG
|
|
u pseudo 3D (jakekoli dnesni 3D) je problem v tom, ze oko se zaostruje na promitaci plochu kde je ostry obraz, ale mozek chce ostrit na ten 3D predmet ktery vystupuje z promitaci plochy, tak na nej necha oko zaostrit, ale tim se obraz rozostri protoze se uz nebudete soustredit na promitaci plochu kde je puvodni ostry obraz. No a pak z toho mozek blbne, zacykli se a boli z toho hlava, oci, chytaj se zachvaty a malokdo vydrzi celovecerak bez problemu 
|
Tlachárna
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal NaNooG
|
|
jj některé televize umí 2D předělat na 3D, ale výsledek bych nechtěl vidět. Pro mě je 2D stále nejlepší a dlouho ještě bude, na 3D jsem byl jednou na "nejdokonalejší" zpracování 3D (Avatar) a bylo to hezký, ale klasické 2D slále nabízí víc detailů a lepší obraz. Tyhle 3D jsou podle mě úplně k hovnu.
|
Tlachárna
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal NaNooG
|
|
na PC to umí KM Player. Nevím jestli ho budou mít v servise, možná se dá sehnat přenosná verze na flash disk a pustit jim to tam, ale servis by přece měl mít možnost zjistit tyhle parametry ne? Jak pak chcou dělat opravu když ani nezjistí základní info o natáčeném videu
EDIT: jinak ten video player v telefonu neumí zaokrouhlovat FPS, takže u všech HD videí ukazuje 23 FPS, protože pravé HD nemá 24 ale 23,976 FPS. U videí z HD ale někdy ukáže i 21,22 záleží jak moc to telefon nepobral. Jako nouzovka na demonstraci to stačí, lepší je KM player ten ukáže i maximální a minimální FPS a minimální je často i jenom 8FPS a celkově jsou ty FPS dost nestabilní. Proto se to pak seká. Tohle je dost zapeklitý případ, chtělo by to nějakého právníka co se v tom vyzná aby nám řekl jestli to je ta jejich "vlastnost telefonu" nebo klamavá reklama.
|
Reklamace - trhání v ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal NaNooG
|
|
jirkami napsal:
NaNooG napsal:
neporadím kterou, ale vyhni se kingstonům
mám 16GB class 6, zatím žádný problém.
mě to lehce pokurvilo telefon, napřed jsem měl velké problémy ji vůbec zprovoznit (telefon ji nebral a to jsem formátoval na všem možným) a když jsem ji konečně rozběhal, tak telefon přestal přehrávat pár avi kodeků u videí větších jak 1GB. Neumím si to vysvětlit, ani flash nepomohl, prostě ty videa před tím jely, po prvním vložení karty už ne. A víc lidí tu hlásilo problémy s kingstony, takže radši jinou kartu.
|
Paměťové karty
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal NaNooG
|
|
Další |