|
Opravdu si myslíte, že hyper bude ještě dělat další FW pro HD ? Nokie N8 má budoucnost a je to pro něj zajímavější mobil, takže myslím, že tento FW bude poslední a potom hyper pošle HD do kytek........... vždyť už ho ani nejde nějak zlepšit  snad do něj nacpat jiný OS, třeba android
|
Návrhy na vylepšenie ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
nevíte kdy má vyjít SPB 5.0, sice mám uz mám android, ale tady se diskutuje nejlíp  a má to byt na vsechny platformy, takze i na symmbian, ale asi spis na symbian3
malá ochutnávka:
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
zni to jako konecne reseni, diky moc
|
Widgety
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
no stahoval jsem to na mobilu pres wifi
|
Widgety
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
Zdravim, chtel jsem se zeptat, proc mi nejde nainstalovat widget, uvedu priklad: stahl jsem si app PowerMP3, ktera fakci jak ma, tak jsem si rekl, ze by bylo dobre mit ho na plose jako widget, takze jsem si stahl powermp3.wgt a kdyz ho chci nainstalovat, tak se mi zacne spoustet internet a nasledne nacte stranka, ze ktere jsem widget stahl (nejde odtud stahnout znovu), takze to nechapu...nevite co s tim?
|
Widgety
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
jj pres Operu
|
z C na E
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
Zdar hosi, chtel jsem se zeptat, jak se da zmenit misto ukladani pri stahovani z netu na mobilu (pres Operu), jelikoz se mi stale nabizi jen ulozeni do zvuku, hudby, dokumentu a na C...pricemz na C mam volnych 68 MB a tak nemuzu stahovat soubory vetsi nez tato kapacita. Nevite tedy, jak to zmenit na ukladani na E? Predem dik.
|
misto ulozeni
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
Zdar hosi, chtel jsem se zeptat, jak se da zmenit misto ukladani pri stahovani z netu na mobilu, jelikoz se mi stale nabizi jen ulozeni do zvuku, hudby, dokumentu a na C...pricemz na C mam volnych 68 MB a tak nemuzu stahovat soubory vetsi nez tato kapacita. Nevite tedy, jak to zmenit na ukladani na E? Predem dik.
|
z C na E
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
pls reupload
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
Ahoj lidi, potřeboval bych pomoct se soutěží
Vyfotil a upravil jsem tu fotku samsungem I8910 HD, tak proto to tady dávám.
tady je návod:
dej libi se mi na te strance
www.facebook.com/pages/HORSEFEATHERS-CLOTHING/129412480172
a potom najed na fotky a prvni album
a sedma fotka takova ta vyrazna z toho lega, tak dej libi se mi a je to
PS: kdo chce, tak si to může na FB vyvěsit i na zeď.
Kdo dá líbí se mi má u mě K+
|
Hlasování
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
prosím hoďte to někdo na edisk
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
ja jsem predevcirem rano nabil, pak asi 30 min hudby, 20min wi-fi, a vcera vecer 30 min filmu, mezitim SMS a asi 10 fotek a 3min. video a ubyla zatim jenom jedna carka 
|
HX-V7
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
proč to hyper dělá  už jsem si říkal, že si koupím něco jiného, ale jak to teďkom vidím, tak se mi zase nechce  asi ještě u HD vydržím
|
HX v8
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
tak to zkus vygenerovat pres XP mod
|
Marble Maze 2 [SIS]
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
jak ho provětráváš na kole?? máš ho v kapse nebo máš stojánek přímo na kolo?? taky často jezdím, ale mám strach abych ho nějak nerozbil, tak ho mám raději v batohu.
|
HX-V7
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
aha tak to je škoda, kdyby jsi našel ty hodiny v čestině, tak je tady prosím postni
|
SPB SHELL modifikáci ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
vypada to krásně K+, ale budou ty názvy česky ?? podnelok, júl ............ a protom missed calls, contacts ............. kdyby to někdo upravil do čestiny, byla by to pecka 
|
SPB SHELL modifikáci ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
uz se mi to vcera nakonec podarilo  stahnul jsem si nejake drivery a porad nic, tak jsem vyzkousel jiny USB port a ejhle  jsem to ale pako 
|
HX-V7
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
uz jsem ten XP mod zprovoznil a vsechno tam dostal, nainstaloval i PC studio a telefon to najde, ale kdyz ho dam do boot rezimu, tak ho nenajde  asi jsem zapomel jeste neco nainstalovat, ale co ?? uz jsi moc nepamatuju na posledni flash 
|
HX-V7
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
jen se chci zeptat, jestli někdo už flashoval na vistach?? je to trošku OT, ale za odpověď budu rád.
|
HX-V7
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
možná proto, aby telefon nevrzal a byl odolnější
|
Největší konkurence ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
PS: to video jsem tady dal já, a jestli máte zájem tak se koukněte na youtube, je tam druhé pokračování, ale zatím jen v angličtině a už ne tak zábavné 
|
Největší konkurence ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
hoď sem odkaz na TTpod 3.70 v CZ prosím
|
Nejlepší MP3 přehráv ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
to auron123: kdyby jsi měl doma galaxy S a chtěl ho vyměnit za HD, tak bych do toho šel  klidně bych ti koupil i nový kryt, aby jsi ho měl jako nový 
|
Největší konkurence ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
a vsechno jine ti jede ?? me se to tedkom nechce zkouset 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
to rawac: ja jsem ten htc sense pack moc nepoužíval, teďkom používám HD pure pack a nějaké další vychytávky do toho a jsem spokojenej 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
tak co lidi líbí se vám ty vychytávky co jsem tady dal ?
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
to rhett: vecer vyzkousim, kdyžtak smažu a zkusim najít něco podobného
to sirka: no tak to nevim, možná se to má v satiu dát někde jinde, ale nevím
EDIT:
tady jsou nějaké aktualizované ukazatele baterie, nezkoušel jsem, tak snad půjdou
coffe battery
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
náhled:
Klikni zde pro rozbalení
LightGlobeBattery
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
náhled:
Klikni zde pro rozbalení
Oddgeezers Battery
náhled:
Klikni zde pro rozbalení
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
tak všechno vyzkoušené nemám  vžtyť jsem tu dal plno věcí  ale kdyby něco nejelo, tak stačí napsat PM nebo tady a já to kdyžtak smažu. jinak když jsi našel plno věcí, tak se taky poděl 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal horsefeathers89
|
|
Další |