Jsme nejlepší komunita majitelů smartmobilů Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - horsefeathers89

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Diskutující
  • Datum registrace: 24.08.2009
  • Poslední návštěva: 15.01.2011
  • Časové pásmo: GMT +2:00
  • Místní čas: 16:58
  • Shlédnutí profilu: 121
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Neuvedeno
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
Opravdu si myslíte, že hyper bude ještě dělat další FW pro HD ? Nokie N8 má budoucnost a je to pro něj zajímavější mobil, takže myslím, že tento FW bude poslední a potom hyper pošle HD do kytek........... vždyť už ho ani nejde nějak zlepšit snad do něj nacpat jiný OS, třeba android
Návrhy na vylepšenie ...
emo
nevíte kdy má vyjít SPB 5.0, sice mám uz mám android, ale tady se diskutuje nejlíp a má to byt na vsechny platformy, takze i na symmbian, ale asi spis na symbian3

malá ochutnávka:
SPB Mobile Shell (up ...
emo
zni to jako konecne reseni, diky moc
Widgety
emo
no stahoval jsem to na mobilu pres wifi
Widgety
emo
Zdravim, chtel jsem se zeptat, proc mi nejde nainstalovat widget, uvedu priklad: stahl jsem si app PowerMP3, ktera fakci jak ma, tak jsem si rekl, ze by bylo dobre mit ho na plose jako widget, takze jsem si stahl powermp3.wgt a kdyz ho chci nainstalovat, tak se mi zacne spoustet internet a nasledne nacte stranka, ze ktere jsem widget stahl (nejde odtud stahnout znovu), takze to nechapu...nevite co s tim?
Widgety
emo
jj pres Operu
z C na E
emo
Zdar hosi, chtel jsem se zeptat, jak se da zmenit misto ukladani pri stahovani z netu na mobilu (pres Operu), jelikoz se mi stale nabizi jen ulozeni do zvuku, hudby, dokumentu a na C...pricemz na C mam volnych 68 MB a tak nemuzu stahovat soubory vetsi nez tato kapacita. Nevite tedy, jak to zmenit na ukladani na E? Predem dik.
misto ulozeni
emo
Zdar hosi, chtel jsem se zeptat, jak se da zmenit misto ukladani pri stahovani z netu na mobilu, jelikoz se mi stale nabizi jen ulozeni do zvuku, hudby, dokumentu a na C...pricemz na C mam volnych 68 MB a tak nemuzu stahovat soubory vetsi nez tato kapacita. Nevite tedy, jak to zmenit na ukladani na E? Predem dik.
z C na E
emo
pls reupload
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Ahoj lidi, potřeboval bych pomoct se soutěží

Vyfotil a upravil jsem tu fotku samsungem I8910 HD, tak proto to tady dávám.

tady je návod:
dej libi se mi na te strance
www.facebook.com/pages/HORSEFEATHERS-CLOTHING/129412480172
a potom najed na fotky a prvni album
a sedma fotka takova ta vyrazna z toho lega, tak dej libi se mi a je to

PS: kdo chce, tak si to může na FB vyvěsit i na zeď.
Kdo dá líbí se mi má u mě K+
Hlasování
emo
prosím hoďte to někdo na edisk
SPB Mobile Shell (up ...
emo
ja jsem predevcirem rano nabil, pak asi 30 min hudby, 20min wi-fi, a vcera vecer 30 min filmu, mezitim SMS a asi 10 fotek a 3min. video a ubyla zatim jenom jedna carka
HX-V7
emo
proč to hyper dělá už jsem si říkal, že si koupím něco jiného, ale jak to teďkom vidím, tak se mi zase nechce asi ještě u HD vydržím
HX v8
emo
tak to zkus vygenerovat pres XP mod
Marble Maze 2 [SIS]
emo
jak ho provětráváš na kole?? máš ho v kapse nebo máš stojánek přímo na kolo?? taky často jezdím, ale mám strach abych ho nějak nerozbil, tak ho mám raději v batohu.
HX-V7
emo
aha tak to je škoda, kdyby jsi našel ty hodiny v čestině, tak je tady prosím postni
SPB SHELL modifikáci ...
emo
vypada to krásně K+, ale budou ty názvy česky ?? podnelok, júl ............ a protom missed calls, contacts ............. kdyby to někdo upravil do čestiny, byla by to pecka
SPB SHELL modifikáci ...
emo
uz se mi to vcera nakonec podarilo stahnul jsem si nejake drivery a porad nic, tak jsem vyzkousel jiny USB port a ejhle jsem to ale pako
HX-V7
emo
uz jsem ten XP mod zprovoznil a vsechno tam dostal, nainstaloval i PC studio a telefon to najde, ale kdyz ho dam do boot rezimu, tak ho nenajde asi jsem zapomel jeste neco nainstalovat, ale co ?? uz jsi moc nepamatuju na posledni flash
HX-V7
emo
jen se chci zeptat, jestli někdo už flashoval na vistach?? je to trošku OT, ale za odpověď budu rád.
HX-V7
emo
možná proto, aby telefon nevrzal a byl odolnější
Největší konkurence ...
emo
PS: to video jsem tady dal já, a jestli máte zájem tak se koukněte na youtube, je tam druhé pokračování, ale zatím jen v angličtině a už ne tak zábavné
Největší konkurence ...
emo
hoď sem odkaz na TTpod 3.70 v CZ prosím
Nejlepší MP3 přehráv ...
emo
to auron123: kdyby jsi měl doma galaxy S a chtěl ho vyměnit za HD, tak bych do toho šel klidně bych ti koupil i nový kryt, aby jsi ho měl jako nový
Největší konkurence ...
emo
a vsechno jine ti jede ?? me se to tedkom nechce zkouset
SPB Mobile Shell (up ...
emo
zkus tady tohle forum, tam najděš skoro vše

forum.dailymobile.se/index.php/topic,23448.0.html
SPB Mobile Shell (up ...
emo
to rawac: ja jsem ten htc sense pack moc nepoužíval, teďkom používám HD pure pack a nějaké další vychytávky do toho a jsem spokojenej
SPB Mobile Shell (up ...
emo
tak co lidi líbí se vám ty vychytávky co jsem tady dal ?
SPB Mobile Shell (up ...
emo
to rhett: vecer vyzkousim, kdyžtak smažu a zkusim najít něco podobného

to sirka: no tak to nevim, možná se to má v satiu dát někde jinde, ale nevím

EDIT:
tady jsou nějaké aktualizované ukazatele baterie, nezkoušel jsem, tak snad půjdou

coffe battery
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
náhled:
:pinch: Klikni zde pro rozbalení

LightGlobeBattery
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
náhled:

Oddgeezers Battery
náhled:
SPB Mobile Shell (up ...
emo
tak všechno vyzkoušené nemám vžtyť jsem tu dal plno věcí ale kdyby něco nejelo, tak stačí napsat PM nebo tady a já to kdyžtak smažu. jinak když jsi našel plno věcí, tak se taky poděl
SPB Mobile Shell (up ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.52 vteřin