Vše v jednom, to jsou smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - jackOO7

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 04.09.2009
  • Poslední návštěva: 02.01.2011
  • Časové pásmo: GMT +2:00
  • Místní čas: 16:11
  • Shlédnutí profilu: 162
  • O mě: HX-11 konečně opraven boot :)
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Neuvedeno
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
muze mi nekdo kdo ma 100% cestinu udelat export disku Z a hodi mi PM, kde si to muzu stahnout?

Predem diky.
HyperX-V^3(CZ)
emo
vidis, tohle jsem ani nezkousel, nepouzivam T9. Ale ten soubor tam myslim je, tak je divny ze ho to nenacte. V K1 to slo, tak nevim proc to nejde ted. Kouknu na to.
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
Panove nehadejte se, akorat fakt nechapu, jak muzete rict ze tam kinetik neni. Kdyz vsechny Lednove FW ho maji. Bez do kontaktu a palcem soupni smerem nahoru.... A nerikej, ze se seznam nehne. Pokud ale bude opravdu stat, cemuz osobne neverim, zkusil bych hard reset. Za dobu pocestovani po kazdem kroku, sem se nesetkal s tim, ze by kinetik prestal jit. Nejsou to wokna panove
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
Kinetic tam urcite je, jinak co ukazuje sprava telefonu zalezi na tom co tam napisu pri zabalovani a ta utilita si tam prida vzdy jeste neco, tentokrat to bylo to B.

Jinak pismo sem nestihl otestovat a muj telefon stale zatim nema boot, tak nemam ani na cem.
V pondeli jdu za kamosem, tak kdyz bude mit na prodejne HDcko, vyzkousim to.
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
No ono staci ze unor je tam jako uno Jinak si myslim, ze cesky samsung nema zadneho programatora na preklad. Podle se jim poslou jen slovicka a na centrale to upravi.
Oficiální informace ...
emo
kouknu na to pismo, ale nevim jestli staci jen vymenit font nebo prepisovat nejaky konfigurak.... A dnes musim vratit pujceny telefon, ktery mam na testovani. Ten muj stale nema opraveny boot. Zatim cekam do jake krabicky jit, chci mit jistotu, ze to s ni opravim
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
extenzi napsal:
prej tento ital je nepovedeny FW je to pravda ? nebo jede bez problemu ? diky za info pouzivam K1 cz .

Muj osobni nazor je, ze je lepsi nez K1, zda se mi rychlejsi.

Fotky jsem ted nejak moc nezkousel.
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
Dalsi muj vytvor, tentokrat pocesteny Italsky XXJA1.

pocesteno na 95%, v novem FW s plnou cestinou padalo nastaveni v menu.
Bluetooth menu je cele anglicke, tez padalo. WEB browser je tez cely anglicky.

Tentokrat je mene mych uprav.

zvysena kvalita fotek
33MB na C
efekty z hyperx 2.0
smazany italske widgety

Proste klasicky "skorooriginal" v CZ a samo SK.

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
I8910XXJA1 CZ od jac ...
emo
Kaktus napsal:
No to právě ne , wap sem nikdy nepoužíval a nevim proč by se to mělo všechno odečíst přesně v době flashe a tolik do mínusu to by asi "oficiálně" nešlo ...

Prave ze to oficialni cestou neni mozny a zadna jina ani neexistuje, ta castka odpovida skoro 100MB pres WAP, tak si vzpomen. Chyba bude 100pro u tebe, zazadej o vypis nebo kontrolu.
POZOR!!!!!! FLASH OD ...
emo
Elix napsal:
Tak ma napadlo, je to len taka moja myslienka. V niektorych zariadeniach ako je satelit alebo navigacia sa da botoovanie vnutit zariadeniu z volne pristupnej pamate alebo karty. Nieje taketo nieco mozne urobit aj na tomto mobile. Vytvorit alebo nakopirovat potrebne subory na kartu a skusit boot. Myslite, ze by to bolo mozne?

No neco podobneho ma sony-ericsson (ted nevim typ), kdyz tam vlozis spravnou pametovku, bootne z ni a cely se flashne. Bohuzel Samsung toto nema.
BOOT DEAD
emo
Jeste se mi kamos popta v Praze, zna nekoho kdo ma milion takovych "krabicek". NS Pro kamos ma, ale z dostupnych informaci na netu to na nem zatim nejde. Takze pokud veskere levne varianty opraveni selzou, koupim omnia repair tool.

Jinak pri samotnem testu cestiny je clovek relativne v pohode, upravuju jen ROFS2, takze zmena XML souboru je jen v jednom radku.

Stalo se mi to az s pouzitim toolu, ktery prebaluje cely FW. Kde uz sem upravoval efekty v ROFS1 a rusil widgety. A problem byl v tom, ze italsky JA1 fimware nemel *.nbl soubory a boot image.

A i kdyz sem mel boot vyskrtnuty, tak se pokazil. Asi kvuli tomu, ze formatuje proste cely prostor (mozna kdybych mel format odskrtnuty, tak se to nestalo). Moc dobre to nechapu, ale asi je to tak. Ono je asi opravdu jistejsi, kdyz si clovek pred uploadem FW smaze vsechny dummy soubory, nejsou tam potreba a nehrozi riziko zameny.

Italsky FW JA1 uz mam finalne pocesteny, cekam az bude mit kamos na prodejne jeden kus pro me na testnuti. Abych si byl jisty, ze je v pohode a neznici vam boot.
BOOT DEAD
emo
jj telefon jede, nastesti uz tam mam skoro finalni FW, tak se da v klidu pouzivat.

Ted mi prisla zprava z britexu, opravu boot menu resi jen vymenou desky 5500 + prace ...HAHA
BOOT DEAD
emo
zkusim v pondeli nekam brnknout a kdyz to bude do 500 tak to podstoupim, jinak si to koupim, bude se to hodit.. kurna dnes 30x flashnuto, celkem snad uz vic jak 500x. Dalo se to cekat. Nemam rad FW bez bootu.
BOOT DEAD
emo
takze to jisti Omnia Repair Tool 329 dolaru, nekup to
BOOT DEAD
emo
Kynio napsal:
Ajej tak to nase*e Tyy jacku dokážeš do toho FW vložit ty DLLka z nokie N86? nebo která to byla, co nejlíp fotí

jj to by nemel byt problem, jen bych je musel mit. Uz koukam po NSPro co si koupil hyperx, asi se mi to bude hodit

Jinak uz mam hotovou pocestenou italskou JA1, jen ji nemohu vyzkouset, takze az v pondeli si pujcim nahradni phone a vyzkousim to.
BOOT DEAD
emo
Tak uz sem taky v pr... Jsem bez bootu, telefon jde, ale uz neflashnu.. Asi unava po 10ti hodinach pocestovani JA1 A to uz jsem ladil jen detaily. Tak uvidime kolik po me budou chtit.
BOOT DEAD
emo
Diky toto jsem potreboval.
"Universal" Kastor E ...
emo
zkusim, myslim ze by mohlo, jen jestli to neni jen jedna cast, tech nastaveni kdy co a jak se ma delat je tam vic.

proto by bylo dobry mit celou slozku effects
HyperX 2.0
emo
Cau panove, muzete mi nekdo udelat dump Ztka z HyperX 2.0, potrebuju ty castrol efekty. Pisnete mi kdyztak PM pro odkaz. Diky
HyperX 2.0
emo
To je tak, kdyz se prelozi jen jeden prispevek a nekoukne se dal, co rikaji ostatni, kteri to uz maji nainstalovane
Firmware I8910JVJA1
emo
Presne tomu "vse se dukladne testuje" sem se taky zasmal, to by ten telefon nebyl doted na trhu
i8910XEUIL2
emo
Taky mam kamose ktery mu to nejde, ani v jeho ani v mem.
T-mobile a sim banko ...
emo
Tak jsem taky nevydrzel a zkusil ho pocestit, zatim teda nic moc, hodne bugu v CZ. Prekvapilo me ze je to firmware pro UK. V cestine pada menu v nastrojich (uz sem to mel v tom E1 testu a zapomel sem si napsat cim to bylo ) Pokud tam mate flashku tak se telefon nehorazne seka, musite ji vyndat, aby se zacal hybat (nevim proc ale ukladala se ni cache, takze varovani ze to muze flasku znicit je pravdive). Kintecky pohyb funguje nadherne. Browser je tez novy, takze cestina ze stareho nejde pouzit. Aplikaci je tam vic co nejdou. Opet je tucne pismo dole v menu, ale to asi nebude problem zmenit pokud bych chtel. No a ted si to musim prehrat, protoze to nestihnu prepnout back to anglictiny
i8910XEUIL2
emo
urcite by ti to slo dat do bootu a mohl sis to opravit sam. me se to obcas stavalo, kdyz sem si nahral obnovu i s nastavenim z jineho fw. I kdyz jen ten start, hlasku zakazano jsem nemel.
i8910 nelze zapnout
emo
Norinco napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu věc s tímto novým českým FW, zda se s tím už také někdo setkal. Pokud fotím více fotek, tak pak se mi někdy stane, že po vyfocení fotky je na displeji černo (venku je světlo, nejedná se o focení v noci) a ať mačkám spoušť foťáku jak chci, tak je tam černo. Takže musím vyskočit z aplikace foťáku a spustit ji znovu.

JJ toto je bug italske II1ky a tento fw je vlastne jen jeji pocesteni. Takze s tim nic bohuzel neudelas. Nevim jestli uz je to v K1 opravene, testnu.
První Český oficiáln ...
emo
Takze link aktualizovan na opravenou verzi.

efekty z puvodni IK1
misto na Cecku 53MB

S fotakem vam asi nic neudelam, opravuju jen kvalitu foceni (jsou to ty 3 urovne) - velmi jemny, jemny, normalni

Wifi je kvalitni bez jakehokoliv nastaveni jsem doma pripojeny bez vypadku.

Hard reset budu teprv zkouset, stejne jako pridani SmartSearchu a dalsich veci.
I8910BRIIK1 CZ od Ja ...
emo
uz je pryc
I8910BRIIK1 CZ od Ja ...
emo
renosj napsal:

Myslíš, že dokážeš pořešit ten hard reset(že je poté nutno vyndavat baterii?).Nemyslím si, že to bude umístěním systému na disk E, protože to samé měl počeštěný ital a tam hardreset fungoval bez problémů...

toto je zajimavy postreh, tezko rict zda to dokazu opravit, pokud to v italskem bezelo, tak by to klidne mohl byt bug K1. Vyzkousim.

Jinak opraveny FW kde bude vice mista na disku C, bude kolem devaty, mozna driv koukam na telku
I8910BRIIK1 CZ od Ja ...
emo
renosj napsal:
Mimochodem, když je systém z disku C přesunut na disk E, jak pracuje telefon pokud je připojený k PC jako USB mass storage? Jsou pak vůbec přístupné základní funce telefonu(volání atd.)? Protože pokud je telefon připojen v tomto režimu, tak pro něj interní paměť disku E přestává existovat...a jelikož je tam přesunutý celý systém....

no dobra otazka, nevim presne jak to funguje, ale ta cache bude asi jen kdyz by mu nestacila pamet. System jako takovy je porad na disku C.
Telefon funguje, nastaveni je stejne jako v me pocestene II2 a ta fungovala v poho.

Jinak uz sem toho mel dnes dost a na pribalil sem do jednoho rofsu dalsi image, takze ted je jen 26Mb volnyho mista na C:. Uz makam na oprave.
I8910BRIIK1 CZ od Ja ...
emo
extenzi napsal:
uz ho tam sypu jen ty efekty Hyperx bych odstranil zanechal bych puvodni jeslti to pujde diky jinak super prace. K+

JJ pujde, neco jsem zkousel a zapomel sem je tam.
Vecer to bude.
I8910BRIIK1 CZ od Ja ...
Další
Doba nahrání stránky: 1.55 vteřin