Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - georgo

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: V.I.P.
  • Datum registrace: 14.09.2009
  • Poslední návštěva: Včera
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 16:01
  • Shlédnutí profilu: 980
  • O mě: HX-V8 SK, modem JC1, SPBShell 3.7.2.673
  • Místo: Šurany
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 09.08.1978

Podpis

Nevedel si si poradit a niekto ti pomohol? A zabudol si sa mu podakovat? Naprav to a daj mu K+
NEMAM RAD LUDI CO SA POVYSUJU. NA NIEKTORÉ PRIMITÍVNE KOMENTÁRE NEREAGUJEM!
emo
Parada...K+
FlipFont
emo
vyzera to dobre a jednoducho
mas to odskusane na HDcku?
FlipFont
emo
vyzera to ze nijak...
EAP-LEAP pripojenie ...
emo
ako to myslis ze fw obsahuje/neobsahuje modem? fw a modem su dve rozne casti...modem je vzdy zvlast a fw zvlast...tak ako je mozne si fw hocikedy zmenit tak je mozne si hocikedy zmenit aj modem - resp. softver pre modem...
Připojení PC k inter ...
emo

SPB SHELL modifikáci ...
emo
aplikacia je chranena certifikatom...treba pouzit aplikaciu na odstranenie certifikatu napr. FREESIGNER...potom sa bude dat nainstalovat...
co som ja odskusal, tak:
-instalacia OK
-spustenie apl. na pozadi OK
-bez pipania pocas hovoru OK
-bez casoveho obmedzenia nahravania OK
-ulozeny subor VADNY/NEDA SA PREHRAT (standardne uklada do E:\system\aps\dudu\*.AMR
velkost suboru 6bytes :/

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
Auto recorder
emo
vsimni si ci sa ti neodlepuje, ci nieje pod nim co len 1mm medzera...vtedy to zacina byt na servis (skusenost s 2 HDckami-rovnako sa zacali spravat)...
Pomoc!!! display
emo
slubil som temu...bude, len prosim strpenie do konca tyzdna, lebo nastali neprijemne neocakavane udalosti, takze som odcestovany...ked pridem, upnem to :/
SPB SHELL modifikáci ...
emo
potvrdzujem tobiasov prispevok...fungujem rovnako
Free I-SMS (updated ...
emo
nie, pda mna v telefone chyba NIEJE...len nieje potrebny ovladac v pc...nemam do konca tyzdna cas, takze sem nestiham hodit ovladac (ktory mam v c) ae pohladaj tu na ore, isto ho najdes...riesilo sa to tu pr krat...aj rovnaky problem
HX-V7
emo
da sa na to jednoducho prist...
vo filebrowseri:
1.vytvorit na karte zlozku napr C1 a C2
2.ist do c:, oznacit vsetky subory a zlozky a dat ich zkopirovat do vytvorenej zlozky C1
3.spustit cistiaci program
4.znova ist do c:, znova vsetko oznacit a zkopirovat do C2
5.potom hodit obe zlozky C1 a C2 do PC a porovnat obsah (napr. v total commandery)

ak budem mat cas tak to vyskusam...ak to niekto vie spravit, dajte vediet ako to dopadlo...diik
Cleaner
emo
kes sa nezmeni tlacitko DOWNLOAD z sedeho na cierne, tak nieje korektne nainstalovany ovladac k flashovaniu...myslim ze to je jediny problem...v mobile chyba viacmenej nema kde byt...
HX-V7
emo
jednoznacne...hudba pritomnosti a buducnosti
eBooks
emo
nefunkcny link!!!!
Instant Menu S60
emo
trosku popis o com to je a nemas nejakly lepsi nahlad k tej hre? nech to vidia este pred nainstalovanim aj tii, co to nepoznajuu...
The Treasure of Mont ...
emo
rad by som vedel co konkretne vymaze a ako to moze vediet ze to vymazat moze :o
Cleaner
emo
NaNooG, zrovna tuuuto neviem najst...nemam k nej ulozeny nahlad, tak neviem ktora to z tych vsetkych je...budem to mat trosku zdlhavejsie...ale posnazim sa...len dnes uz niee
ale je peknaaa
SPB SHELL modifikáci ...
emo
PEKO, vyplň si profil...presne k tomuto tvojmu dotazu je to dosť potrebné...
wifi
emo
4 príspevky po sebe! To je proti pravidlám fóra... Používaj EDIT
POMOC POMOC
emo
ak sa uz dohodnete, treba tento prispevok vymazat...
Koupím držák na HDčk ...
emo
tak ako pise Durii...nainstaloval si potrebne ovladace? u kamosa si to skusal na XPxku? to ze to nejde, musis specifikovat...po kade si sa dostal a kde to uz prestalo ist...
HX-V7
emo
nie...ak je o nieco zaujem, treba napisat, lebo je toho dost vela...
SPB SHELL modifikáci ...
emo
A co poviete na nove dimenzie SPBshellu? Ala WINDOWS PHONE 7...
Posuvna obrazovka (hore-dole), novy vzhlad, bez spodnej listy...

SPB SHELL modifikáci ...
emo
mate malo miesta na obrazovke SPBshell? a chcete viac? napriklad takto (tak aby nezavadzal spodny panel)? :

SPB SHELL modifikáci ...
emo
na novej verzii SPBshellu uz nejdu celkom spravne stare skiny
SPB SHELL modifikáci ...
emo
tu to je...vratane pozadia...vratane mojho nastavenia (tak ako je to na obrazku)...

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
SPB SHELL modifikáci ...
emo
klofak666 napsal:
georgo:Mohl by jsi prosím poslat odkaz ke stažení obrázku té prsaté slečny ? Dík

Brenda Lyyn je tu:
www.pulsarmedia.eu/data/media/13/Brenda_...rawing-1680X1050.jpg

obrazky.4ever.sk/data/obrazky/sexi/zeny/...usnice%201669069.jpg

PS: nahlady v mojom predchadzajucom prispevku su opravene

EDIT:
tak toto je moja aktualna tema...kraaasa

a profi obrazovka

SPB SHELL modifikáci ...
emo
jedna tema krajsia ako druhaa

SPB SHELL modifikáci ...
emo
riesenie je na predchadzajucej strane...prispevok 29161...zatial jedine riesenie...
SPB SHELL modifikáci ...
emo
EDIT:

novsia verzia:
i-SMS 1.12 beta international - cesky jazyk original!

pre cestinu musi byt telefon nastaveny v ceskom jazyku...idealne je nainstalovat aplikaciu len v ceskom jazyku, ostatne jazyky odznacit...

ak nejde v cestine, tak treba po instalacii vymazat vsetky subory v *:/resource/apps/FreeiSMS_0x200218EF.r** okrem toho s priponou .r25 (to je cesky preklad)
Free I-SMS (updated ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.65 vteřin