Jsme nejlepší komunita majitelů smartmobilů Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - VR-6

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Kolemjdoucí
  • Datum registrace: 23.08.2010
  • Poslední návštěva: 24.12.2010
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 16:02
  • Shlédnutí profilu: 87
  • O mě: I8910XCSIJ1
  • Místo: NYMBURK
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 10.10.1966

Podpis

emo
Ahojky lidičky zkoušel jste někdo připojit noťase nebo PC k internetu přes HDčko?Já ano amohu říci že mě to mile překvapilo.Bydlím v Nymburce kam už se samozřejmě dostala síť 3G což je paráda a když jsem měřil rychlost DSL tak přpojení 3,16Mbit/s,stahování395,07kB/s.Samozřejmě že to není zase tak závratná rychlost,ale na dovolenou kde nemáte možnost se jinak připojit je to dostačující.Toto je muj poznatek u HDčka,nokie N96 kterou jsem předtím měl toto neuměla.
Připojení PC k inter ...
emo
je super být na foru kde se dozvíš tolik informací a kor když je odpověď téměř okamžitá B)I když si myslím že s mobilama to docela dobře umím tak i přesto se mám pořád co učit
Aktualizace HDéčka
emo
Aha tak to jsem nevěděl,za rok vystřídám několik mobilu hlavně proto jelikož mám rád za vydané peníze kvalitu a HDčko si myslím že je hodně kvalitní mobil,jak jsem uvedl na začtku mobil jsem komplekt restnul ale bohužel jsem se předtím nepodíval co bi všecho v něm mělo být originál,například or. themata tam jsou jenom dvě.Ale co se mě líbí je i to že mě v HDčku funguje TV od o2.sice to chvilku trvalo než jsem do toho nacpal tu jejich aplikaci ale chodí to Jak jsem již uvedl tato stránka je na internetu nej
Aktualizace HDéčka
emo
modrá je fajn
Nový vzhled stránek
emo
ahojky všem tak jsem si vyplnil potřebné,informace na profil a snad mě někdo dá radu chci zjistit aktualizaci přes HDčko,ale pořád mě to hlásí vytvořít nový profil serveru bohužel to mám prázdné a nevím co tam napsat.Přes PC to nejde protože mám Visty.Moc děkuji za radu jsem tady novej a tato stránka se mě jeví jako nejlepší o proti těm co jsem na internetu viděl.
Aktualizace HDéčka
emo
koupil jsem si nedávno HD s tím že bude v cajku pochopitelně jsem ho koupil z druhé ruky nicméně vzáruce.musel jsem ho restnout protože tam bylo spoustu nesmyslných aplikací tudíž běžel pomalu.Ale k jádru věci,chtěl jsem si stáhnout aktualizaci přes PC to se nedaří,tak jsem to chtěl udělat přímo přes mobil ale chce to po mě noví profil,nevíte někdo co tam mám vyplnit ?Dík za odpovědí
Aktualizace HDéčka
Další
Doba nahrání stránky: 0.23 vteřin