|
Ahoj mam takovy problem nainstaloval sem si verzi 3.7.0.567 a pote skin symbian3 dailymobile.sedailymobile.se ale objevujou se mi blbe konakty (neni tam odeslat sms atp)
Dekuji mockrat.
Belis
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal Belis
|
|
Když dáš stahovat objeví se ti takovej seznam a musíš jet dolu nejdřív tam budou samí složky z C: ale pak dole je E: a F:
|
OPERA Mobile v.10 - ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal Belis
|
|
Mě ještě napadlo jestli by nějak šlo udělat když mi někdo volá aby se stopla hudba abych to vysvetlil.. jedu v tramvaji posloucham hudbu se sluchatkama bez mikrofonu... a nekdo mi vola.. tak vyndam sluchatka z mobilu zvednu hovor vyridim si co potrebuju a pak kdyz ukoncim hovor tak mi na plny pecky zacne hrat hudba na celou tramvaj nez to stihnu pauznout nebo vratit z5 sluchatka...  Díks..  Jinak K+
|
Seznam vylepšení,opr ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal Belis
|
|
Zdravim,
Chtel sem se zeptat jde standarne nastavit budik??? Mel sem mr.milk v pohode sem psal atp.. ale narazil sem kdyz sem chtel nastavit budik... neobjevila se mi numericka klavesnice a proste tam nesel napsat cas...
Dik moc...
|
Nová kávesnice! *NEW ...
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Belis
|
|
posláno na b.ú. 100,-Kč
|
Peníze pro Andyho (h ...
|
před 1 rok, 10 měsíců
napsal Belis
|
|
Děkuji!!! K+
|
Balík HD Tapet ke st ...
|
před 1 rok, 12 měsíců
napsal Belis
|
|
neni to jen tvuj nazor taky mi to tak prijde...
|
SkyFire - Alpha - Sy ...
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
na FB chat myslím ze je momentálně nejlepší Palringo sám ho požívám a sem snim spokojen hodím si tam fb chat + icq a mám to vše při jednom... jinými slovy paráda... 
|
Facebook na i8910HD
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
a jaky je rozdil mezi 1.71 a 1.76... krom jazyku..??
Dekuju
Belis
|
Jaký Firmware si nai ...
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
todle by snad mělo fungovat... RaceChrono ale nemam to vyzkoušeny... kdyby jsi to náhodou testoval tak dej vedet... 
|
Tempes GTx v3.10
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
matty.i8910.cz
|
Themes Uploaded by M ...
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
taky by mě to zajímalo... o co je vlastně 1.76 lepší nez cz 1.71... Děkuji mockrát za odpověď...
Belis
|
HyperX verze 1.7 a v ...
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
dekuju....  k+
|
nakupováni v USA
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
Zdravím všechny měl bych na vás takový dotaz nelze si nevšimnout že nakupujete přes ebay, amazon atp.. jednu věc za druhou a chtěl bych se zeptat jak nakupovat přes eshop v usa..? A kolik zaplatím "navíc" (doprava,clo).
Mockrát děkuji a přeji hezký zbytek dne
Belis
|
nakupováni v USA
|
před 2 let
napsal Belis
|
|
me ten odkaz na navod popravde nejde ani v IE ani v mozille a ani v chrome.. at s www nebo bez nej chyba 404 
|
Vodafone UK HomeScre ...
|
před 2 let, 1 měsíc
napsal Belis
|
|
|
První Český oficiáln ...
|
před 2 let, 2 měsíců
napsal Belis
|
|
taky uz o tom hodne premyslim mam porad puvodni... ale uz me se**! a cekani na offiko cz... no co si budeme povidat... takze asi taky flashnu asi na I8910HX_1.5_HaX jinak myslim (jestli ne tak me opravte) ze je zatim jen jeden CZ HyperX firm a to prave I8910HX_1.5_HaX tak drzim palce a dej vedet... 
|
Novy firmware od Hyp ...
|
před 2 let, 2 měsíců
napsal Belis
|
|
jsem 167  ale nejak extra v to neverim 
|
Šokující zpráva
|
před 2 let, 2 měsíců
napsal Belis
|
|
jj clanek by byl urcite super a myslim ze nemluvim jen za sebe super  Diks
|
Novy firmware od Hyp ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
 date plosim pak nejak vedet nejaky postrehy obrazky a treba i videjka??  Dekuju mockrat hezky vecer 
|
Novy firmware od Hyp ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
to Chuchmi: ahoj, chtel jsem se zeptat nevis nahodou co to bude za FW? Jako jen jestli nejakej pocestenej, co tam bude? atp. jestli by jsi z nej nevytahl aspon nejaky info kdyz to nehodi na net a ty se tam dostanes az pristi tyden... Jinak preju aby ses brzo uzdravil a mockrat ti za vsechny dekuju
S pozdravem Belis
|
8910.cz vs Samsung Č ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
super dekuju mockrat za odpoved 
|
Sportstracker oficia ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
a co to je za aplikaci? Aj moc neovladam a nejsem nejak extra znalej  Dekuji mockrat
|
Sportstracker oficia ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
Tak přidávám i ja Video...
Info:
Název videa: Video008.mp4
Kvalita: 1280x720
Firmware: I8910XXIFB (PUVODNI CZ)
Velikost: 149.22 MB
Délka videa: 2:23
Prostředí: Natočené z auta
Stáhnout:
http://www.edisk.cz/stahni/50685/Video008.mp4_149.22MB.html
|
Samsung i8910 HD - ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
skoda ze je nutnej HACK...  jinak bych urcite zkusil...
|
Portrait Qwerty kláv ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
tak se zkus poptat ceskyho zastupce samsungu treba ti vysvetli proc sou tak blby a nedokazou vydat jeden blbej firmwar sice je pravda ze co sem cetl tak ani na zahranicnich novejsich to "snad" nebeha uplne v pohode ale na zakladnim CZ je to fakt hruza des... spis zakladni cz da se rict nema podporu JAVY...  snad uz brzo neco vydaj a az to vydaj tak to bude stat za to...
|
Fifa 2010 [JAVA]
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
mam stejyn problem zapnu to jakoby se to nacita a najednou se to vypne...
|
Smartmovie,Coreplaye ...
|
před 2 let, 3 měsíců
napsal Belis
|
|
ale ja ne :-D nehodil by sem pls nekdo link...?
|
SPB Mobile Shell??
|
před 2 let, 4 měsíců
napsal Belis
|
|
Ahoj vim ze asi "nepochodim" ale za zeptani nic nedam... existuje pro Symbian neco jako SPB Mobile Shell?? Info: http://www.spbsoftware.com/pocketpc-software/mobileshell/  Dik moc
|
SPB Mobile Shell??
|
před 2 let, 4 měsíců
napsal Belis
|
|
ahoj, diky moc.. poslal sem ti SZ... Dekuji
|
Přehled navigací pro ...
|
před 2 let, 4 měsíců