Buďte chytří se smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - Belis

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Nováček
  • Datum registrace: 19.09.2009
  • Poslední návštěva: 15.11.2011
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:09
  • Shlédnutí profilu: 126
  • O mě: HyperX 2.0
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Neuvedeno
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
Ahoj mam takovy problem nainstaloval sem si verzi 3.7.0.567 a pote skin symbian3 dailymobile.sedailymobile.se ale objevujou se mi blbe konakty (neni tam odeslat sms atp)

Dekuji mockrat.

Belis
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Když dáš stahovat objeví se ti takovej seznam a musíš jet dolu nejdřív tam budou samí složky z C: ale pak dole je E: a F:
OPERA Mobile v.10 - ...
emo
Mě ještě napadlo jestli by nějak šlo udělat když mi někdo volá aby se stopla hudba abych to vysvetlil.. jedu v tramvaji posloucham hudbu se sluchatkama bez mikrofonu... a nekdo mi vola.. tak vyndam sluchatka z mobilu zvednu hovor vyridim si co potrebuju a pak kdyz ukoncim hovor tak mi na plny pecky zacne hrat hudba na celou tramvaj nez to stihnu pauznout nebo vratit z5 sluchatka... Díks.. Jinak K+
Seznam vylepšení,opr ...
emo
Zdravim,
Chtel sem se zeptat jde standarne nastavit budik??? Mel sem mr.milk v pohode sem psal atp.. ale narazil sem kdyz sem chtel nastavit budik... neobjevila se mi numericka klavesnice a proste tam nesel napsat cas...

Dik moc...
Nová kávesnice! *NEW ...
emo
posláno na b.ú. 100,-Kč
Peníze pro Andyho (h ...
emo
Děkuji!!! K+
Balík HD Tapet ke st ...
emo
neni to jen tvuj nazor taky mi to tak prijde...
SkyFire - Alpha - Sy ...
emo
na FB chat myslím ze je momentálně nejlepší Palringo sám ho požívám a sem snim spokojen hodím si tam fb chat + icq a mám to vše při jednom... jinými slovy paráda...
Facebook na i8910HD
emo
a jaky je rozdil mezi 1.71 a 1.76... krom jazyku..??

Dekuju

Belis
Jaký Firmware si nai ...
emo
todle by snad mělo fungovat... RaceChrono ale nemam to vyzkoušeny... kdyby jsi to náhodou testoval tak dej vedet...
Tempes GTx v3.10
emo
matty.i8910.cz
Themes Uploaded by M ...
emo
taky by mě to zajímalo... o co je vlastně 1.76 lepší nez cz 1.71... Děkuji mockrát za odpověď...

Belis
HyperX verze 1.7 a v ...
emo
dekuju.... k+
nakupováni v USA
emo
Zdravím všechny měl bych na vás takový dotaz nelze si nevšimnout že nakupujete přes ebay, amazon atp.. jednu věc za druhou a chtěl bych se zeptat jak nakupovat přes eshop v usa..? A kolik zaplatím "navíc" (doprava,clo).

Mockrát děkuji a přeji hezký zbytek dne

Belis
nakupováni v USA
emo
me ten odkaz na navod popravde nejde ani v IE ani v mozille a ani v chrome.. at s www nebo bez nej chyba 404
Vodafone UK HomeScre ...
emo
to mardo: tady mas seznam autorizovanych servisu cz.samsungmobile.com/supports/findingService/serviceCenter.do

Edit: Zkoušel jste nekdo volat do tech Pražských autorvanych servisu ( RADIOCOM,AB - plus TM s.r.o.)

Dik Belis
První Český oficiáln ...
emo
taky uz o tom hodne premyslim mam porad puvodni... ale uz me se**! a cekani na offiko cz... no co si budeme povidat... takze asi taky flashnu asi na I8910HX_1.5_HaX jinak myslim (jestli ne tak me opravte) ze je zatim jen jeden CZ HyperX firm a to prave I8910HX_1.5_HaX tak drzim palce a dej vedet...
Novy firmware od Hyp ...
emo
jsem 167 ale nejak extra v to neverim
Šokující zpráva
emo
jj clanek by byl urcite super a myslim ze nemluvim jen za sebe super Diks
Novy firmware od Hyp ...
emo
date plosim pak nejak vedet nejaky postrehy obrazky a treba i videjka?? Dekuju mockrat hezky vecer
Novy firmware od Hyp ...
emo
to Chuchmi: ahoj, chtel jsem se zeptat nevis nahodou co to bude za FW? Jako jen jestli nejakej pocestenej, co tam bude? atp. jestli by jsi z nej nevytahl aspon nejaky info kdyz to nehodi na net a ty se tam dostanes az pristi tyden... Jinak preju aby ses brzo uzdravil a mockrat ti za vsechny dekuju

S pozdravem Belis
8910.cz vs Samsung Č ...
emo
super dekuju mockrat za odpoved
Sportstracker oficia ...
emo
a co to je za aplikaci? Aj moc neovladam a nejsem nejak extra znalej Dekuji mockrat
Sportstracker oficia ...
emo
Tak přidávám i ja Video...

Info:
Název videa: Video008.mp4
Kvalita: 1280x720
Firmware: I8910XXIFB (PUVODNI CZ)
Velikost: 149.22 MB
Délka videa: 2:23
Prostředí: Natočené z auta

Stáhnout:
http://www.edisk.cz/stahni/50685/Video008.mp4_149.22MB.html
Samsung i8910 HD - ...
emo
skoda ze je nutnej HACK... jinak bych urcite zkusil...
Portrait Qwerty kláv ...
emo
tak se zkus poptat ceskyho zastupce samsungu treba ti vysvetli proc sou tak blby a nedokazou vydat jeden blbej firmwar sice je pravda ze co sem cetl tak ani na zahranicnich novejsich to "snad" nebeha uplne v pohode ale na zakladnim CZ je to fakt hruza des... spis zakladni cz da se rict nema podporu JAVY... snad uz brzo neco vydaj a az to vydaj tak to bude stat za to...
Fifa 2010 [JAVA]
emo
mam stejyn problem zapnu to jakoby se to nacita a najednou se to vypne...
Smartmovie,Coreplaye ...
emo
ale ja ne :-D nehodil by sem pls nekdo link...?
SPB Mobile Shell??
emo
Ahoj vim ze asi "nepochodim" ale za zeptani nic nedam... existuje pro Symbian neco jako SPB Mobile Shell??
Info: http://www.spbsoftware.com/pocketpc-software/mobileshell/
Dik moc
SPB Mobile Shell??
emo
ahoj, diky moc.. poslal sem ti SZ... Dekuji
Přehled navigací pro ...
Další
Doba nahrání stránky: 1.09 vteřin