|
Ty jo, už jsem skoro přesvědčen  , jen na starých analogových TV mám smůlu, kvůli absenci TV-out pres 3.5mm jack , ale tu má v rodině jen jedna babíčka  . Teď se ještě rozhodnout pro barvu, no a kvůli 32GB verzi platit více nebudu, tzn. objednávám 16GB, snad nebudu sklamaný.
Po čase zdělím dojmy
Akorát HDčko si asi nechám jako stolní hodiny, bo bych za něj dostal skoro h.vno , navíc ho mám v rohu trochu naprasklé. Je to hrozné, jak takové super zařízení, ztratí na hodnotě a postupem doby i na jedinečnosti.
To Havja K+ , pomohl jsi mi doooost s rozhodnutím
EDIT: Tak 32GB verze pro CZ trh ani není, takže rozhodnuto
|
Galaxy S2
|
před 3 měsíců, 2 týdny
napsal hogi
|
|
Ahojte všici !!
Tak jsem dospěl k názoru, že je také čas na změnu. Chci se Vás, uživatelů Galaxy S II zeptati, zdali oproti Hdčku skutečně funguje plynulé natáčení videa a přehrávání videí v net. prohlížeči, resp. pravdivost specifikace tlf. ? Trochu mne mrzí absence HDMI výstupu, bo DLNA v telce nemám a nehodlám jí kvůli tomu kupovat. Proto trochu pokukuji ještě po Nokii N8 ,ale raději bych zůstal věrný Samsungu. Designově se mi taktéž líbí víc Galaxy.
Vím, že to sem moc nepatří, ale zkuste mne přesvědčit  , proč zrovna Galaxy, nemohu se rozhodnout.
Poslední dotaz by směřoval k nákupu samotnému, budu telefon zcela nepochybně kupovat v nějakém e-shopu. Mám si dát na nějaký snad pozor?
díky všem za poznatky a rady !!!!!!
|
Galaxy S2
|
před 3 měsíců, 2 týdny
napsal hogi
|
|
neni a nebude, nas tlf. ho neumi. Pochybuji, ze jsi to cetl na HX webu?!
|
HX-V11
|
před 11 měsíců, 1 týden
napsal hogi
|
|
musíš mít jiný fw než máš uveden v profilu  , tzn. flashni na HX-V11
|
ovistore/shop
|
před 1 rok
napsal hogi
|
|
Na provedení uvedeného postupu v návodu, musíš mít v telefonu nainstalován nějaký pokročilý správce souborů (třeba X-plore, najdeš taktéž zde na foru). Pak už jen překopíruješ ty čtyři soubory do C:\System\Data a budeš mít neomezený trial 
|
LCG PhotoBook (aktu ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
 tak to je rada za vsechny prachy, diky moc! Ale take Te preji stastne a vesele 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
Aplikace funguje na bazi sms bran, tzn. kdyz posles smsku z netu, platis snad neco??!!Takze pokud jsi na Wifi free, tak urcite nic, pokud resis pripojeni pres operatora, tak snad vis jaky mas tarif.......
|
Levnejsi sms
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
Oskarek, sam ho pouzivam a je super.Ale je potreba pripojeni k netu. Coz dneska neni problem, kdyz WiFi je na kazdem rohu, nebo si propocti , zdali by se Ti nevyplatil nejaky tarif na net oproti uprave tveho soucasneho tarifu (snizeni poctu volnych SMS) , ja si vystacim s WiFinou, protoze pisu minimalne, bo radeji volam.
|
Levnejsi sms
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
Asi sa to "bije" s HX-V11 .....Áááno, přesně tak to je. Já jsem na tom "zatím" lépe. Mne blbne jen ukazatel budíku, mám místo něj ty sluchátka. Ale flashovat kvůli takové prkotině na horší (pro mne) fw NEBUDU!!!
EDIT: jen doplním, proč jsem si tím "bije" tak jistý, bo na HX-V7 i HX-V8 fungovala horní lišta korektně. Bavím se o verzi 3.7.2,sestavení 673
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
K+ Franklinovi za ochotu a TRPĚLIVOST  !! Já na to neměl. Jen doplním-opravím ten doporučovaný fw se jmenuje HX-V11 tzn. pročíst celé téma o HX-V11 a zhlédnout VŠECHNY videa, než se zase na něco zeptáš!!!!! 
|
Co to je HACK telefo ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
a nemáš náhodou nastavený budík? Některé verze SPB Shellu v kombinaci s custom FW měli tento "bug" (místo ikony budíku ikona sluchátek)
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
Abych pravdu řekl, moc změn mezi posledními verzemi nepociťuji  a ani u této tomu není jinak. Přijde mi to úplně stejné, ještě večer doma zkusím aktualizaci počasí přes WiFi, se kterou jsem měl občas problémy a napíšu.Ale jinak skutečně nepociťuji nějakou změnu, používám cca půl dne, možná , že ještě něco objevím.....
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
SPB MobileShell V3.7.2.673 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged By zAWS!
Change Log:
Misc bugfixes
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
SPB Software SPB MobileShell v3.7.2.673 S60v5 S^3 SymbianOS9.4 UnSigned OEM Cr@cKeD -By- R@me$h
Change Log :
* Symbian 3 support improved (eg Nokia N8)
* Supports Nokia Widgets
* Full screen view
* Search Widget
* New Image Selection
* New profile selection
* Additional formats for ringtones
* Slideshow in pictures widget
* Many other improvements
* Fixed bug
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
já osobně žádnou změnu nepociťuji, ale testuji tutu verzi krátce, takže možná později.......
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
nastaveni...osobni...motivy...obecny....volby...efekty motivu...zapnuty/vypnuty
|
Búrka, dážd na pozad ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal hogi
|
|
Nevim sice proc byl tento topic zalozen, nebot zde na foru uz jeden pomerne rozsahly o Opere je?!Ale pokud resite nejnovejsi verzi, tak volne dostupna- stahnutelna je na oficialnim webu Opery, a sice 10,10 (1178)
|
Opera Mobile 11 (Upd ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
kdyz to vsem funguje, tak bude na 99,9% chyba mezi PC a zidli, nepletete si nahodou nuly s ockama v reg. kodu?! Stokrat omylane navody, zde uvadene, jsou blbuvzdorne!! Tezko uz v tomto pripade pomoci!
|
Sygic Mobile Maps (U ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
tak si ji v PC zase nastav jako "odkrytou"  , nebo v mobilu v nejakem pokrocilem spravci souboru, (treba Xplore) 
|
Složka ICONS v sygic ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
Nic jineho , nez hardreset, popr. softreset mi nenapada. Ale to uz mas lepsi rovnou flashnout na lepsi a novejsi, nejlepe custom firmware (HX nebo Faenil) .Nic na tom neni a polepsis si uplne ve vsem. Jinak , kde jsi sehnal kartu 32GB a jake znacky? Ted mi tak napada, nemuze to delat prave ona?! Zkus ji vyjmout, restartuj tlf. a instaluj bez ni, za pokus nic nedas.
|
Problém :-(
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
|
SPB-TV v.1.0
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
pročti si tohle: www.8910.cz/forum/20-samsung-i8910-hd-up...-zmena-kastor-efektu
zde jsi se měl i zeptat a ne zakládat nové téma ..........víc Tě neporadím, sice jsem aplikaci chvíli používal, ale nevybavuji si, že bych měl podobný problém. A znovu se mi jí instalovat nechce , v současnosti je pro mne nejdůležitější rychlost telefonu, nežli různé p.čovinky (bez urážky) 
|
aplikace AnimationPl ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
to Kalmia: ano je to tak, jak pises, napred odemknes HW tlacidlem a pote Mazelockem, pak spatris homescreen, treba SPB Shell, Jirkami mozna poradi, jak se zbavit "mezikroku" odemykani HW tlacitkem
to Jirkami: prozrad mi prosim zaklinadlo, kouzelniku, diky!!
|
MazeLock (zámek)
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
georgo napsal:
na to zamykanie je jeden widget v SPB shell (NASTROJE-ZAMKNUT ZARIADENIE)...staci ho dat na plochu SPB, tuknut a je zamknuty rovnako ako s bocnym tlacitkom...
Jasne, to vim, ale jak eliminovat to odemceni HW tlacitkem ? Chtel bych totiz zamknout napr. pomoci widgetu v Shellu a odemknout pomoci teto aplikace....
|
MazeLock (zámek)
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
Pěkný zámek, zase něco jiného než Iphone styl!
Ještě by to chtělo nějak vymyslet zamčení, tzn. odemykat i zamykat bez použití bočního tlačítka, ale k tomuto účelu už nějaká aplikace byla ne? Jen už jsem zapomněl jaká
Díky, K+
|
MazeLock (zámek)
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
Tak jestli jeste nekdy nekdo uvari novy firmware, co takhle "povolit" funkcnost aplikaci na nahravani hovoru?! Nebo uz jste snad nekdo objevil funkcni aplikaci?
|
Návrhy na vylepšenie ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
|
Prosím poradte.
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
Nastav si GSM, baterie Te pak vydrzi dele a signal budes mit skoro vsude. Podrobneji "problematiku" rozebirat nebudu, je to zde ve foru jiz popsano vicekrat!
|
3G sit nastavení
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal hogi
|
|
to dobbin a apu : odkazy patří do hide
to Darkhstar : před instalací jsi měl odinstalovat starou verzi, poté smazat složky s aplikací související (pokud Tě nějaké v tlf. zůstaly) a pak teprve instalovat novou verzi. Tak si to zkus zopakovat , nejlépe s verzí 1.10, je totiž ještě mnohem lepší a navíc, jak psal dobbin možno dohrát CZ
málem bych zapoměl, dobbin K+ , díky!
|
Free I-SMS (updated ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal hogi
|
|
no jo, je to otrava, tou starší verzí jsem myslel už tu fullscreenovou, takže skoro stejnou.....ale Shell pořád někdo tuní, tak se snad dočkáme nějaké vychytanější verze, stejně určitě  čekáš na nový HX firmware , takže budeš vše instalovat na novo 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal hogi
|
|
To je správný, že to nemůžeš najít  , protože se nastavit nedá. Musel by jsi ho nastavit pevně v telefonu a všechno ostatní zakázat + ostatní body smazat.....ale kdyby jsi chtěl brouzdat na netu , přes jiný přístupový bod musel by jsi zase přenastavovat  , což je asi velká otrava, ne?! Ještě dotaz na tebe, jak jsi psal, že jsi aktualizuješ počasí sám, tzn. že Tě aktualizace funguje, jen ne ta automatická při připojení? Protože jak jsem již psal, mě nefunguje jen na domácí WiFi(net jede normálně), jinak ano??!!Tento problém začal až s touto poslední verzí, zkoušel jsem jí zpětně přeinstalovat na starší, ale to už také nejde.Musela by se asi provést čistá instalace, ale tu budu zkoušet až po flashi na nový firmware, teď hardreset dělat nechci....
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal hogi
|
|
Používám A-Data 16GB class 6 (turbo) asi půl roku a naprostá spokojenost. Předtím jsem měl Nokia 16GB class 2 a to byla tragédie, i ve smyslu používání v telefonu, pomalejší načítání fotek, aplikací + občasné záseky , poté bylo nutno kartu vyndat, zandat.....prostě otrava! Čtečku nepoužívám, vše řeším po kabelu 
|
Paměťové karty
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal hogi
|
|
Další |