Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - pakokun

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Kolemjdoucí
  • Datum registrace: 24.09.2009
  • Poslední návštěva: 15.08.2011
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:58
  • Shlédnutí profilu: 75
  • O mě: HX-V8
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 11.09.1988

Podpis

emo
chuchmi janiss: no ja myslim ze asi oba myslite jiny desire.. chuchmi desireHD 4,3" TFT a janiss desire(bravo) 3,7" AMOLED, teda aspon z toho co pisou na mobilmanii:-)
Ahoj :-)
emo
janiss: v pohode, je mi jasne, ze kazdej mame rad neco jinyho, kamos ma omniiII s WM a nerekl bych ze je ten OS nakej zazrak:-) ano prave mozna proti normalnimu HD z obchodu s prvnim czFW bez SPBshell, tak to ano, ten telefon je dobrej tak na hod do dalky:-) ale kdyz sem se koukal jak WM bezi vedle ted meho HX-V8 s spbshell, tak poznas prd co je jak pomaly, mozna bys rekl i omniiII neznat o co jde za telefony;-) to ne ze bych se chtel hadat nebo neco vyvracet to vubec, vim ze chuchmi urcite vi o cem mluvi a ty urcite taky;-) ja vim prd ja nikdy WM telefon nemel a android jsem jeste ani nezkousel takze nevyvracim co rikate:-)oproti normal FW symbianu v HD jsou to rakety, ale me slo o to porovnani galaxyS s hyperem HD, jestli je to porad nebe a dudy:-) urcite souhlasim s vyvojem a podporou pro s60 v HD, to by clovek blil..

chuchmi: no s tou diodou vim, ze to neni zadny zazrak, ale asi subjektivne mi pride, ze kdyz to tam blikne prinejmensim vic vidim:-D jasny ze xenonovej blesk to neni, ale tak asi to bude jen muj pocit:-) o tom zbavovani se HD jsem uvazoval, tak jsem byl zvedavej na postrehy a porovnani, origczFW je pro me v HD nocni mura:-D hyper dela z HD jinej telefon podle me.. cetl jsem nakou zpravu na FB skupine o laskovani flashnuti HD na andrid to by bylo urcite zajimave:-) to se divim, ze to na tebe zkouseli na jizaku, uz sem tam parkrat reklamoval i vymenoval a vsechno ok, no dam si na ne pozor s HD:-D
emo
ahoj, jestli bych mohl k diskuzi k tomu clanku chuchmiho na webu prispet se svym pribehem a postrehem k HD, ale teda jinym koncem:-)muze to bejt nudny tak klidne skok na posledni odstavec k jadru proc to vlastne pisu;-)

konec srpna 2009
zacina vyber telefonu ma N70 uz presluhovala:-) chtel jsem nejakou masinku, ktera by me bavila, takze pokud mozno technickou novinku, fotak s fotkama, ktery jsou co mozna nejkvalitnejsi a jelikoz jsem student, tak velkej dotykovej display s wifi ke zkouskam:-P
rozhodoval jsem se mezi N97, HTC diamond2 a omniaII
N97, nechtel jsem tu klavesnici, HTC spatny fotak a video a spolu s omniiII maj WM, ktery mi bylo neznamy

28.zari 2009
papirove parametry u me vyhrali pro HD, "rychlost" symbianu mi nevadila, tak jsem to objednal u mironetu na jizaku

29.zari 2009
nadseni, je to tu, jdu pro nej, super ani jsem nemohl prijit na to, jak to zapnout, zblblej z nokii hledam on/off tlacitko, ale jinak pomerne spokojenost, i kdyz jsem cekal vetsi bombu..

do konce 2010 /ed. 2009 :-P
zklamani..
"rychlost" budiz, rekl jsem si o ni

vydrz, volam aspon 2h denne, vydrz den je normalni z N70 jsem byl zvyklej

vypadky, z toho jsem byl nejvic na prasky, kazdy den az dva se telefon restartoval, vypadaval zvuk hovoru a sms, takze jsem nevedel o nicem

aplikace, fullhack je nutnost, to nejvetsi zklamani zmlsanej par HD hrama asphalt, spiderman, princeofpersia, jsem nedokazal pochopit, jak je mozne, ze se v tom nepokracuje, cekal jsem alespon par aplikaci podobnym iphonu, nic uspokujiciho jsem nevypatral

firmware, puvodni snad uplne prvni ceskej, 3Dmultitasking jsem znal jen z videi, wifi svyma vypadkama temer nepouzitelna, protoze na to jsem nemel nervy, kineticke scrollovani=sen, novy cesky firmware to sem si moc pral, petici sem myslim taky podepisoval8-) pokud sem to udelal spravne:-P

takze muj uzitek funkci HD = telefonicke hovory(pokud se mi pri hovoru nerestartoval), vytvareni sms, prijem hovoru a sms(kdyz zrovna sel zvuk), jediny s cim sem mohl byt spokojeny byl fotak a video, ale tak za 13tis.kc, to sem mohl mit asi kvalitnejsi fotak a na zbytek staci i starej alcatel;-)

10. zari 2010
"novy telefon", tak jsem se konecne premluvil a udelal si cas na spravu telefonu, puvodne jsem si rikal, ze udelam pouze hard reset, oprasim ucet na 8910.cz mrknu co je nveho za aplikace a hotovo, no nakonec sem se dokopal k flashi, HX-V8, kdyz jsem uspesne premluvil sevny ke komunikaci pres XPmode s mym telefonem, flash byla zalezitost kliknuti a vysledek? Muj boze, takhle jsem si predstavoval, ze bude telefonovat, kdyz jsem si ho koupil:-) nainstaloval jsem spbshell, wow:-), a nakonec vysly i nejake pekne aplikace a hry (i k tomu Q3 sem se dostal:)) nemuzu snad byt spokojenejsi:-)

no ted k tomu proc todle pisu, precetl jsem si tvuj clanek (chuchmi) a zaujalo mne tve nadseni z galaxy S a trochu zaskocilo, ze je to nej telefon co jsi kdy mel, jelikoz s HD jsem ted velice spokojen:-), koukal jsem na galaxyS, zdal se byt perfektni az na, pro me nepochopitelnou vec, dioda, na co vyrobci mysleli, udelaj perfektni telefon s fotakem bez diody, proc? zajimalo by mne, jestli jsi zkousel HD s novym FW od hypera? je to galaxyS stale oproti nemu o tolik lepsi? vyfotis vubec neco za horsich svetelnych podminek? jeste jaka to byla pobocka mironetu? Jinak bych rad timto podekoval vsem na tomto foru za rady a tak, bez tohodle fora by mul telefon nefungoval tak jak by podle me mel:-) Diky
emo
Zajimava hra, skutecne to nemate nekdo ve full verzi?
Reaction Challange h ...
emo
Zdarec tak pustil jsem se do flashe a jak sem tusil problem a zacinam uz panikarit:-DPopisu to rovnou tedy omniaHD massstorage format a hardreset OK. W7professional64bit, nainstaloval jsem XPmode, stahl HXV832(HXV8CZ), stahl ty flash drivery OK. A ted, kam mam nainstalovat ty drivery? W7 nebo XP? Jsou tam tri drivery(SSDN_V1....,SAMSUNG mobile USB DRIVER.., PHONE DRIVER) v W7 mi nejde nainstalovat SSDN_V1... a zbytek jde a v XP mi nejde nainstalovat SAMSUNG mobile USB DRIVER.. a zbytek jde. no kdyz v XP mode spustim HXV832.exe(HXV8CZ) tak se mi spusti ten programek, ale nejsou vubec vyplnena pole CODE atd. po pripojeni mobilu v boot rezimu se nenajde nic W7 nenainstaluje spravne soft a je to nerozpoznane zar v USB..kdyz spustim HXV8CZ.exe v W7 vypisou se mi radky code atd ale taky po pripojeni telefonu se to nerozpozna. XPmode mi rozpozna ext disk v rozhrani USB vse pripojim a ok.. tusim neco s temi flash drivery asi nemate radu pls? smazano instalovano vse nekolikrat zadna zmena:-( Co delam spatne? diky za odpoved
navody FAQ videa vse jsem prochazel pomoci hledat sem nasel typka co mel problem stejny, ale jen prepojil do jineho USB a vse ok u me ani jednoUSB.

EDIT: Tak jestli muzu tak vyreseno, problem byl, ze jsem pouzil tento download driveru z FAQ jak pripravit PC pro flash 8910.cz/zaciname/1-otazky-a-odpovedi/15-...ipravit-pc-pro-flash kde chybel instalacni balicek msxml, kterej sem stahl spolu s drivery ze stranek hypera, pak jdou drivery nainstalovat vsude a vse bez problemu
Videonávod na flash ...
emo
to jeste furt plati i u tohodle FW (HX-V8.32) ze pokud mam W7 professional 64bit, musim pouzit XPmode nebo virtualbox abych to flashnul i kdyz uz je to jen jeden .exe?
sry za blby dotazy, ale nekde ctu todle jinde tamto, ve FAQ je FW nekde 1.1xx..
HX-V8
emo
urcite dej vedet jak ses rozhodl
HDčko s 6x optickým ...
emo
nevim nevim co si z toho budou delat zatim sem #1101.. na zivo by to bylo hodne zajimave;-)
PETICE za podporu I8 ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.32 vteřin