Stop představám, uskutečněte je - smartphony Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - Gambler007

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 26.09.2009
  • Poslední návštěva: 27.01.2012
  • Časové pásmo: GMT +2:00
  • Místní čas: 16:54
  • Shlédnutí profilu: 376
  • O mě: HX - V11 (CZ)
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 30.01.1987

Podpis

K+ potěší
Siemens C35i -> Siemens M55 -> nokia 5300 xpressmusic -> Samsung SGH U900 -> Samsung i8910 HD (very good)
emo
Něco málo sem taky přidám, i když se asi některým neviovnám:laugh:

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
Ukázkové fotky aneb ...
emo
Takže pokud se nepletu chceš změnit tapetu v menu. To se ovšem dá ale bohužel musíš provést změnu u sis balíku ještě před instalací.
Je to to samé jako změna barvy písma o které se mluví ZDE
Budeš potřebovat program SISContents a jelikož se mi to nechce moc rozepisovat udělal sem screenshoty na kterých je stručně napsáno co dělat

Pokud si četl návod na změnu barvy písma mělo by to být jednoduché.
Než začneš upravovat nějaké schéma tak si je rači zálohuj.
Zmena pozadie v menu ...
emo
Galaxy S2 mám v plánu koupit někdy v příštím roce a to že Hyper se zaměřil právě na tento telefon mě opravdu těší
HX vi8910 Final
emo
Něco podobného by se mi hodilo pokud by to ovšem dokázalo při zamčeném telefonu zapípat když se čas dostane na nulu
Pokud někdo z vás zná aplikaci která by to uměla dejte vědět
Time Machine
emo
zdá se že si jediný komu to tak dělá, neběží ti na pozadí nějaká aplikace která se z GPSP neshodne? SPB SHELL, nebo nějaká aplikace nahrazující Lock Screen?
gpsp emulátor
emo
Super hra K+
Flight Control
emo
důležité sou ty soubory key a cer stáhni si je pak pomocí nějakých programu k tomu určených můžeš aplikace ocertifikovat a jak se zdá tak to zpoplatnili ... to stažení, pak si těch aplikací můžeš ocertifikovat kolik chceš.
gpsp emulátor
emo
Pokud ti telefon hlásí špatný certifikát, můžeš buď aplikaci ocertifikovat nebo telefon nějakým způsobem hacknout. Co se týká toho ocertifikování zkus mrknout SEM
gpsp emulátor
emo
Firmware sem přehrával už "X" krát ale obnovu kontaktů ani jednou. Někteří používají pro zálohu kontaktů Microsoft Outlock

Něco se o tom píše TADY

Taky pomůže stáhnout PC Studio přímo ze stánek Samsungu než to cos instaloval z CD
to aby si měl jistotu že máš nejnovější verzi

To je asi tak vše co ti poradím
Určitě se tu najdou lidi co s tím mají více zkušeností než já a dají ti lepší radu.
Videonávod na flash ...
emo
Já mám ten samej problém, měl sem nastaveno aby se aktualizoval při připojení zdarma a pokaždé když sem spustil operu začal se automaticky aktualizovat a bylo to prd..
Pro to sem tam nastavil aby se aktualizoval jednou za 24 hodin abych mohl aspoň brouzdat po netu.
O no je to docela divný SPB se mi většinou restartuje akorát v nočních hodinách, když aktualizuju počasí dopoledne tak je vše OK.
Možná je chyba u nich.
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Darakes napsal:
akurat ze tlacidla spodne su ine... tlacidlo stredne ma znak windows a zdvihnut polozit niesu ciernym oznacene.... hmmm hmm hmmm je to dost zaujimave

Máš naprostou pravdu, ten telefon na obrázku je úplné jiný typ. Z naším telefonem má stejný pouze vzhled. To že má ten telefon Win klávesu naznučuje že byl foun navržen přímo pro Windows7 mobile.

A navíc pokud si pamatuju o tom telefonu se tu už jednou mulvilo. Liší se taky v tom že display podporuje Multi-touch.

PS: Omluvte překlepy píšu z mobilu.
Windows 7 mobile
emo
Ta aplikace se mi líbí
MazeLock (zámek)
emo
Tuto verzi sem musel po pár hodinách odinstalovat a vrátit se ke starší. Při přidržení střední klávesy se má normálně otevřít okno taskmana já používám Jbak. Bohužel se tak nestane, pořád se mi otevíralo menu a to sem nesnesl někdy potřebuji přepínat mezi více spuštěnými aplikacemi tohle by mě akorát zdržovalo. Navíc hned vedle ukazatele signálu je zobrazený název operátora, což mi taky vadí.
Toť můj názor
SPB Mobile Shell (up ...
emo
yuri napsal:
a ako sa to da previesť? Ja som to na paypaly nikde nenašiel.
A niekde som čital že na Slovensku to nefunguje.

Hmm tak jak to mají na Slovensku nevím, v nejhorším by sis mohl založit nový paypal účet a zadat tam českou republiku.

Jinak jak na to sem popsal v obrázku níže.
Tlachárna
emo
Na paypal se dají posílat peníze přes internet bankink. Důležitý je aby se jméno na paypal účtu zhodovalo se jménem tvého bankovního učtu.

EDIT: Až budu doma u PC můžu ti říct jak na to pokud mě někdo nepředběhne.
Tlachárna
emo
Pokud vím tak menu je taky druh aplikace a má vlastní UID. Nejspíš tam máš špatné UID a to pak dělá neplechu.
3DNavigation Customi ...
emo
Název té složky máš napsaný nějak divně. Myslím že se jmenuje 10202be9 a musí být v tomto umístění C:\Private\10202be9
3DNavigation Customi ...
emo
Hmm..
Nabízejí se tyto možnosti
1. Zkus jiný USB port (myslím že by se mělo jednat o USB 2.0)
2. Máš nainstalované potřebné ovladače v těch virtuálních XPčkách?
3. Máš telefon v bootovacím módu?
HX-V8
emo
Zkusil sem to stáhnout a vše je vpořádku. Co používáš za správce RAR archívů? Nemůže být chyba v něm?
HX-V8
emo
Jedná se sice o staré téma, ale i tak přidám jeden malý koment.
Píše se zde o změně barvy u zadávání číslic, ale u některých motivů se stává že barva psaní textů je bílá což většinou znemožňuje psaní.

Jak změnit barvu je velmi jednoduché budeme postupovat stejně podle návodu tak jak uvádí
The._.One v prvním příspěvku. Ovšem až na pár změn.

Zaklad je programek SISContents, ktery umoznuje manipulovat se .sis baliky.
1. Staci v tomto programu nacist .sis vami vybraneho tematu, potom Tools > Edit package.
2. Pak je potreba prepnout na zalozku Contents (ikona vedle icka).
3. Vyberte polozku ktera konci .skn a dejte prave tlacitko > Viev Details.

4. Na levé straně vybereme z nabídky položku Call Handling Colours
5. Na pravé straně změníme barvu u položky Call Handling Texts Call Bublle Texts na černou.
(Samozřejmě to nemusí být zrovna černá záleží na vás)

Zmena barev pisma pr ...
emo
Je to divný, ale občas se místo 3G zobrazí písmenko "H"
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Kdyby tam bylo možný použít klasický tapety 360x640 bylo by to super, já si na tapety dost potrpím ale pokud si tam nemůžu dát svoje oblíbený tak se SPB zatím vyhýbám. Jinak za Fulscreen velký plus
SPB Mobile Shell (up ...
emo
SPB
Shell si špatně rozumí s patchem prox který by měl display při hovoru uzamknout, bohužel se tak nestane. Po vypnutí toho to patche by to MĚLO být ok.
HX-V7
emo
doublehroch napsal:
Vsim jsem si jedny veci, nevim jestli vam to nekomu dela taky, ale nefunguje mi zhasinani displeje pri hovoru, kdyz pribilizim telefon k uchu. Akorat nevim jestli to je kvuli SPB Shell nebo jestli je to bug na fw HX-V7... Displej zhasne az po uplynuti doby, co je nastavena v telefonu. Prisel jsem na to nahodou kdyz jsem si uprostred hovoru aktivoval uchem rezim letadlo

Skus spustit ROMpatcher a vypnout patch prox. Ten totiž automaticky uzamiká displej při hovoru a to i v době kdy némáš telefon u ucha. Pokud ale vytáčíš nějaké číslo pomocí "SPB telefoního seznamu" a ne klasického muže to dělat trochu problémi. Po vy pnutí toho patche by mělo čidlo reagovat normálně.
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Přidal sem odkaz ke stažení na uloz.to
Jak se zdá někteří mají z ediskem problémy.
gpsp emulátor
emo
Já si vybírám telefon i podle vzhledu a tento bych si určitě nekoupil, ani bych si ho v obchodě nevšiml.
HX v8
emo
TO: Darth.Ragnos
Abych řekl praudu s tím ti moc neporadím, já sem stím problém neměl.

TO: 10kubec10
Ani nevím že by se o tom Hyper nějak zmiňoval. Nějaká zmíňka o této aplikaci padla na stránce allaboutsymbian.com kde byla řeč o QT knihovnách od faenila.

TO: swensonn
Hmm... zkus jiný prohlížeč. Někdy odpoledne až budu mít přístup k PC to kdyštak hodím na uloz.to
gpsp emulátor
emo
Díky QT knihovnám od faenil můžeme na telefonu spouštět složitější aplikace.
Já sem na internetu našel aplikaci gpsp což nintendo emulátor.

Zde na foru sem sice něco našel o gpsp, ale autor toho příspěvku psal jenom o tom že něco nešlo stáhnout nebo nainstalovat, takže sem se o to ani nepokoušel, ale zato se mi podařilo najít funkční verzi o které se tu trochu rozepíšu.

Vše potřebné sem dal do jedné složky ke stažení zde
Heslo: 8910

1
Jako první nainstalujeme qt knihovny, spustíme tedy soubor i8910qtinstaller.sis

2
Nainstalujeme gpsp4Symbian_v051.sis což je samotná aplikace gpsp

3
Připojíme telefon ve velkopacitním režimu a do telefonu zkopírujeme složku GPSP v které je uložena hra Metal Slug Advance a bios pro aplikaci.

4
Telefon odpojíme a spustíme aplikaci.

5
Nyní je potřeba nastavit klávesy kterými budeme hru ovládat.
Každému může vyhovovat jiné nastavení je potřeba zkoušet.

V menu které se nám zobrazilo po spuštění aplikace vybereme Controls
nahoře v rohu zvolíme Run Key Config

Potom se nám budou jednotlivě zobrazovat tlačítka které je potřeba nastavit

Jako první se nám zobrazí nabídka na klávesu Up což je směrová klávesa vzhůru.
V tomto případě stiskneme Skip(přeskočit) neboď ji není třeba nastavovat.

U klávesy Down rovněž stiskneme Skip stejně tak i u Left a Right.

Jakmile se nám zobrazí dotaz na klávesu „A button“ je potřeba zbystřit. Jedná se o klávesu která bude představovat skok zde jsem zvolil klávesu foťáku.
„B button“ představuje vystřel, zvolil sem klávesu odmítnutí hovoru
„L button“ zvolil sem klávesu přijetí hovoru u hry Metal Slug nebyla potřeba
„R button“ představuje hod granátu (u hry Metal Slug) zvolil sem prostřední klávesu „menu“
„START button“ není třeba jí nastavovat vybereme Skip totéž uděláme u „SELEST button“

6
Jakmile máme nastaveny ovládací klávesy, klikneme v menu na File.
Jako první je třeba nastavit Bios, bez toho bychom žádnou hru nespustily.
Vybereme tedy „Set Bios“ tady není třeba se moc rozepisovat bios je uložen ve složce GPSP kterou ste si do telefonu zkopírovali.

7
Nyní můžeme spustit hru která je rovněž uložená ve složce GPSP. Vybereme Load ROM a vyhledáme v telefonu soubor Metal Slug Advance (U).gba.
Jakmile tento soubor otevřeme hra se spustí. Jak se orientovat v menu hry se už rozepisovat nebudu jen dodám že pro potvrzení složí klávesa „A button“ což je v mém případě klávesa foťáku, jako klávesa zpět slouží „B button“ což je u mě klávesa odmítnutí hovoru.

Dodatek
Bohužel zde nejede zvuk ale abych řekl pravdu vůbec mě to netrápí.

Když chcete změnit hru je lepší z aplikace odejít, po spuštění pak zopakujte krok 7
O této aplikaci sem se dozvěděl z tohoto videa

Kde sehnat hry
Můžete zkusit tyto stránky
Pod nabídkou Downloads zvolte Gameboy Advance

Docela slušný výběr je tady

Jen doplním že soubor musí mít po rozbalení koncovku *.gba

Pokud narazíte na nějakou pěknou hru určitě sem dejte odkaz ke stažení, důležité je aby byla odzkoušená a funkční.
gpsp emulátor
emo
horsefeathers89 napsal:
jen se chci zeptat, jestli někdo už flashoval na vistach?? je to trošku OT, ale za odpověď budu rád.

Na vistách se flashovat dá, podívej se do návodů.
HX-V7
emo
Dle mého názoru bude Hyper tvořit jiné jazykové verze až si bude jistý že je FW bez bugů. Ti co pravidelně sledují jeho stránky nám dají určité nějake info pokud o tom padné řeč.
HX-V7
Další
Doba nahrání stránky: 0.60 vteřin