Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - nimkis

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 27.09.2009
  • Poslední návštěva: 07.09.2011
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:56
  • Shlédnutí profilu: 116
  • O mě: HX V11//Nokia N8
  • Místo: OPAVA
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: Neuvedeno

Podpis

emo
to M.a.R.i
na níže uvedené adrese jsou uloženy všechny efekty,které jsem používal,vše vyzkoušeno a funkční, enjoy

odkaz:
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
heslo:
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
"Universal" Kastor E ...
emo
Pixeline and the Jungle Treasure (23MB)

odkaz:

JAVA HRY
emo
to cestmir
jede to v pohodě jinak bych to tady nedal,pravděpodobně je problém ve fw,na faenil je vše o.k.
M Bounce Throw It
emo
M Bounce Throw It
snažíte se trefit papírovou kuličkou do nádoby
náhled:

odkaz:
ke hře je nutné mít naistalovaný QT installer4.06(3)
odkaz:
M Bounce Throw It
emo
mistr MORKINO pustil do světa další skvělé schématko s názvem TRON,v balíku jsou celkem čtyři,dvě s černým pozadím a dvě s obrázkem plus ikony by MORKINO a klasické ikony plus loga na černé pozadí i s návodem
náhled:

odkaz:
Nejlepší schéma
emo
to rhett
já jsem měl problém při napojení usb kabelu,nenabídlo mi to žádnou možnost připojení,ale stačilo restartovat mobil a bylo vše v pořádku,pravděpodobně způsobeno jen přeinstalací

to petan11
žádné modifikace pro tuto verzi zatím nejsou(nepodporující staré skiny),na předposlední verzi jsem měl modifikace dvě,ale nepracovali korektně,dal jsem je k dispozici Georgovi at se na ně mrkne,ale pravděpodobně nic z toho nebude,mi osobně to nevadí

to NaNooG
ANO

Já jsem s touto verzi max. spokojen,na rusech píšou taky jenom samou chválu snad jen malá chybička u zobrazení ikony 3G,prý se nezobrazuje-nevím,3G v Opavě není a stejně používám jenom GSM kvůli baterie
SPB Mobile Shell (up ...
emo
to burek
koukni se do PM,máš tam malou radu jak nenaštvat moderatory

///NaNooG: o dualpostu předpokládám
SPB Mobile Shell (up ...
emo
to burek
stačí přeinstalovat,jinak kody jsou v raru.
SPB Mobile Shell (up ...
emo
SPBShell verze 5.0.3.7.537
ZMĚNY-opravená horní lišta,zobrazování ikon,ukazatel baterie,stav signálu,nabíjení,wifi,připojení přes usb vše FUNKČNÍ ,vylepšená práce s kontakty viz.obrázek,načítání tapet přes wifi FUNKČNÍ
náhled:

odkaz:
heslo:

do raru jsem přidal i veškeré tapety co mám pro spb,proto má archív 41MB,pokud budete chtít upnout samostatnou verzi,stačí napsat
převzato z ruského fora Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte., ENJOY
SPB Mobile Shell (up ...
emo
georgo napsal:
vdaka za spolupracu NIMKIS

není zač,rád pomůžu
Faenil n2o4
emo
to georgo- máš to mít

to LPlachky-ve faenilovi používám kodek palm pre,nevím jestli je nejlepší,ale mi vyhovuje
Faenil n2o4
emo
to georgo-snad to je ono
Faenil n2o4
emo
to georgo-v náhledu jsou všechny položky backup,bude ti to stačit,nebo potřebuješ z n2o4 ještě něco?kdyby něco,tak napiš
Faenil n2o4
emo
to severin22-máš pravdu,pc studio a ukazatel nabíjení nepracuje tak jak má

to hogi-díky

co se týče počasí-předpověď funguje bez problému,widget na profily jede taky v pohodě,nevím kde je problém,na rusech jsem to teď pročítal a taky tam píšou o těchto problémech,ale zase jak kdo,já to mám instalováno na C a funguje,určitě si s tím na východě pohrajou a doladí to ,ale fullscreen je hezkej
SPB Mobile Shell (up ...
emo
to janis9-soubor je o.k. ted jsem to zkoušel

to severin22-zkus tyhle kody
SPB Mobile Shell (up ...
emo
další verze spb shell 3.7.498
bez černé horní lišty,tapeta přes celý displej,registrovat není nutné,pokud byla nainstalována starší verze

náhled:

odkaz:

převzato z ruského fora
SPB Mobile Shell (up ...
emo
přidávám reg.čísla k trial verzi SPB od cestmira,převzato z ruských stránek,funkční
SPB Mobile Shell (up ...
emo
mini qwerty klávesnice,po rozbalení soubor peninputcommonctrls.dll zkopírovat do c/sys/bin a restartovat mobil,můžete vyzkoušet než výjde HX-V8
odkaz:
náhled:

HX v8
emo
to orechovnicek

stáhni si tenhle rar,je tam pár upravených instalaček KS,jedná se o různé rychlosti a zpomalování,ale je tam i DISABLE KS (vypnutí scroolingu),po instalaci je nutný restart mobilu,funkční i na n2o3,nevím jak to je v prohlížeči-nemám wifi

odkaz:
Faenil´s n2o3 (CZ)
emo
BlackBlue Pearl by Morkino

odkaz:

náhled:

funkční a hezké

link oživen
Nejlepší schéma
emo
Taky se na tu CZ verzi těším jak malej kluk ,v sobotu jsem to hodil na faenila a je to prostě další svěží vítr do plachet našeho HD-čka,jinak fotokontakty tam jsou,ale musí se spustit přes widget,taky je hodně používám,filebrowser se musí doinstalovat.Kynio měl jsi problém s otevřením Gallery?Jde o to,že při prvním kliku na otevření Gallery mě to vyhodí zpět do menu,podruhé už funguje vše jak má,dík za odpověď

edit:
a jdem na to
Faenil´s n2o2 (CZ)
emo
vše funguje jak má,schéma mi nezpůsobilo žádný problém,jak origoš tak to upravené.Že by to bylo fmw?nevím
Nejlepší schéma
emo
Přidávám další efekt,dle mého názoru velmi slušný,hezké a rychlé přechody.Můžete vyzkoušet
odkaz:
heslo:

link funkční
"Universal" Kastor E ...
emo
Přesně tak jak píše Injektions,a podle toho návodu jsem to taky upravil,čísla jsem změnil v číselníku na žluté,je to opravdu jednoduché.Tapeta je přiložena v raru.

odkaz:
Nejlepší schéma
emo
Není zač,taky děkuji
Nejlepší schéma
emo
Přidávám balík sedmi aplikací v sis formátu na kinetic scrooling.Každá ze sedmi aplikací obsahuje jiné nastavení rychlosti a zpomalování scrolování včetně úplného vypnutí(Disable KS).Ještě napíšu něco o názvu KS crazie fastest,je to taková malá fičůrka,po instalaci a otevření tel.seznamu začnete scrolovat a když seznam dojede na poslední položku, tak se jakoby odrazí a jména jedou zase nahoru.Aplikace instalujte každou zvlášť,odinstalace jde přes správce aplikací v tel.,po každé instalaci je nutný restart tel.,vyzkoušeno-funkční
odkaz:

to Injektions K+
KineticScrooling + B ...
emo
Taky přidám jedno schéma v tmavém kabátku-Lilla by morkino

odkaz:
Nejlepší schéma
emo
Nedá,jde změnit jenom barva displeje,čas po kterou bude displej svítit a rychlost blikání v morse režimu.
Widgety ze zahraničn ...
emo
Lamp Widget by Joker2009
animovaný widget na spuštění aplikace Phonetorch
video:

v raru je widget+aplikace
odkaz:
Widgety ze zahraničn ...
emo
to kvikacek:
mrkni se do PM
"Universal" Kastor E ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.52 vteřin