|
to M.a.R.i
na níže uvedené adrese jsou uloženy všechny efekty,které jsem používal,vše vyzkoušeno a funkční,  enjoy
odkaz:
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
heslo:
Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
|
"Universal" Kastor E ...
|
před 5 měsíců
napsal nimkis
|
|
|
JAVA HRY
|
před 1 rok
napsal nimkis
|
|
to cestmir
jede to v pohodě jinak bych to tady nedal,pravděpodobně je problém ve fw,na faenil je vše o.k.
|
M Bounce Throw It
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal nimkis
|
|
M Bounce Throw It
snažíte se trefit papírovou kuličkou do nádoby 
náhled:
odkaz:
ke hře je nutné mít naistalovaný QT installer4.06(3)
odkaz:
|
M Bounce Throw It
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal nimkis
|
|
mistr MORKINO pustil do světa další skvělé schématko s názvem TRON,v balíku jsou celkem čtyři,dvě s černým pozadím a dvě s obrázkem plus ikony by MORKINO a klasické ikony plus loga na černé pozadí i s návodem
náhled:
odkaz:
|
Nejlepší schéma
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
to rhett
já jsem měl problém při napojení usb kabelu,nenabídlo mi to žádnou možnost připojení,ale stačilo restartovat mobil a bylo vše v pořádku,pravděpodobně způsobeno jen přeinstalací
to petan11
žádné modifikace pro tuto verzi zatím nejsou(nepodporující staré skiny),na předposlední verzi jsem měl modifikace dvě,ale nepracovali korektně,dal jsem je k dispozici Georgovi at se na ně mrkne,ale pravděpodobně nic z toho nebude,mi osobně to nevadí
to NaNooG
 ANO
Já jsem s touto verzi max. spokojen,na rusech píšou taky jenom samou chválu  snad jen malá chybička u zobrazení ikony 3G,prý se nezobrazuje-nevím,3G v Opavě není a stejně používám jenom GSM kvůli baterie 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
to burek
koukni se do PM,máš tam malou radu jak nenaštvat moderatory
///NaNooG: o dualpostu předpokládám 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
to burek
stačí přeinstalovat,jinak kody jsou v raru.
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
SPBShell verze 5.0.3.7.537
ZMĚNY-opravená horní lišta,zobrazování ikon,ukazatel baterie,stav signálu,nabíjení,wifi,připojení přes usb vše FUNKČNÍ  ,vylepšená práce s kontakty viz.obrázek,načítání tapet přes wifi FUNKČNÍ
náhled:
odkaz:
heslo:
do raru jsem přidal i veškeré tapety co mám pro spb,proto má archív 41MB,pokud budete chtít upnout samostatnou verzi,stačí napsat
převzato z ruského fora Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte., ENJOY 
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
georgo napsal:
vdaka za spolupracu NIMKIS 
není zač,rád pomůžu 
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
to georgo-  máš to mít
to LPlachky-ve faenilovi používám kodek palm pre,nevím jestli je nejlepší,ale mi vyhovuje 
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
to georgo-snad to je ono

|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal nimkis
|
|
to georgo-v náhledu jsou všechny položky backup,bude ti to stačit,nebo potřebuješ z n2o4 ještě něco?kdyby něco,tak napiš

|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal nimkis
|
|
to severin22-máš pravdu,pc studio a ukazatel nabíjení nepracuje tak jak má
to hogi-díky
co se týče počasí-předpověď funguje bez problému,widget na profily jede taky v pohodě,nevím kde je problém,na rusech jsem to teď pročítal a taky tam píšou o těchto problémech,ale zase jak kdo,já to mám instalováno na C a funguje,určitě si s tím na východě pohrajou a doladí to  ,ale fullscreen je hezkej
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal nimkis
|
|
to janis9-soubor je o.k. ted jsem to zkoušel
to severin22-zkus tyhle kody
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal nimkis
|
|
další verze spb shell 3.7.498
bez černé horní lišty,tapeta přes celý displej,registrovat není nutné,pokud byla nainstalována starší verze
náhled:
odkaz:
převzato z ruského fora
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal nimkis
|
|
přidávám reg.čísla k trial verzi SPB od cestmira,převzato z ruských stránek,funkční
|
SPB Mobile Shell (up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal nimkis
|
|
mini qwerty klávesnice,po rozbalení soubor peninputcommonctrls.dll zkopírovat do c/sys/bin a restartovat mobil,můžete vyzkoušet než výjde HX-V8
odkaz:
náhled:

|
HX v8
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal nimkis
|
|
to orechovnicek
stáhni si tenhle rar,je tam pár upravených instalaček KS,jedná se o různé rychlosti a zpomalování,ale je tam i DISABLE KS (vypnutí scroolingu),po instalaci je nutný restart mobilu,funkční i na n2o3,nevím jak to je v prohlížeči-nemám wifi
odkaz:
|
Faenil´s n2o3 (CZ)
|
před 1 rok, 8 měsíců
napsal nimkis
|
|
BlackBlue Pearl by Morkino
odkaz:
náhled:
funkční a hezké
link oživen 
|
Nejlepší schéma
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Taky se na tu CZ verzi těším jak malej kluk  ,v sobotu jsem to hodil na faenila a je to prostě další svěží vítr do plachet našeho HD-čka,jinak fotokontakty tam jsou,ale musí se spustit přes widget,taky je hodně používám,filebrowser se musí doinstalovat.Kynio měl jsi problém s otevřením Gallery?Jde o to,že při prvním kliku na otevření Gallery mě to vyhodí zpět do menu,podruhé už funguje vše jak má,dík za odpověď
edit:
a jdem na to 
|
Faenil´s n2o2 (CZ)
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
vše funguje jak má,schéma mi nezpůsobilo žádný problém,jak origoš tak to upravené.Že by to bylo fmw?nevím
|
Nejlepší schéma
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Přidávám další efekt,dle mého názoru velmi slušný,hezké a rychlé přechody.Můžete vyzkoušet 
odkaz:
heslo:
link funkční 
|
"Universal" Kastor E ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Přesně tak jak píše Injektions,a podle toho návodu jsem to taky upravil,čísla jsem změnil v číselníku na žluté,je to opravdu jednoduché.Tapeta je přiložena v raru.
odkaz:
|
Nejlepší schéma
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Není zač,taky děkuji 
|
Nejlepší schéma
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Přidávám balík sedmi aplikací v sis formátu na kinetic scrooling.Každá ze sedmi aplikací obsahuje jiné nastavení rychlosti a zpomalování scrolování včetně úplného vypnutí(Disable KS).Ještě napíšu něco o názvu KS crazie fastest,je to taková malá fičůrka,po instalaci a otevření tel.seznamu začnete scrolovat a když seznam dojede na poslední položku, tak se jakoby odrazí a jména jedou zase nahoru.Aplikace instalujte každou zvlášť,odinstalace jde přes správce aplikací v tel.,po každé instalaci je nutný restart tel.,vyzkoušeno-funkční 
odkaz:
to Injektions K+
|
KineticScrooling + B ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Taky přidám jedno schéma v tmavém kabátku-Lilla by morkino
odkaz:
|
Nejlepší schéma
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Nedá,jde změnit jenom barva displeje,čas po kterou bude displej svítit a rychlost blikání v morse režimu.
|
Widgety ze zahraničn ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
Lamp Widget by Joker2009
animovaný widget na spuštění aplikace Phonetorch
video:
v raru je widget+aplikace
odkaz:
|
Widgety ze zahraničn ...
|
před 1 rok, 9 měsíců
napsal nimkis
|
|
to kvikacek:
mrkni se do PM
|
"Universal" Kastor E ...
|