Chytré stránky pro uživatele smartphonů Samsung

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - Kynio

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: V.I.P.
  • Datum registrace: 11.10.2009
  • Poslední návštěva: 30.10.2011
  • Časové pásmo: GMT +2:00
  • Místní čas: 16:10
  • Shlédnutí profilu: 607
  • O mě: Samsung Wave
  • Místo: Brno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 30.06.1989
emo
škoda jen za ty blbý servery na kterých je to uloženo. Například filesonic.. achjo
Samsung WAVE Hry
Kategorie: Samsung Bada - hry
emo
jakoby to roztrhni zaber a neboj ono se to neroztrhne..jen se to ze sebe vycvakne )
Stereo bluetooth hea ...
emo
Asi bych na fórum už neměl čas. Když jsem byl tady, tak to bylo zrovna v době nezaměstnanosti. 9 měsíců na pracáku je šílenství plný nudy. Takže fórum zabavilo a samozřejmě HDčko ještě víc
Pro mě je už HDčko ohraný a chce to něco rychlejšího, stabilnějšího, hezčího, lehčího a kdo ví čeho ještě Rozhodl jsem se pro wave a dodneška jsem stále nadšenej.
Jak jsi admine psal, že na samsung appsu je 20 aplikací, je jich tam už pár stovek. Těch her od gameloftu co je už teď na badu za asi 2 měsíce, nebylo ani za celou existenci dotykovýho symbianu na HDčko. Nemluvně o widgetech a částečně i o aplikacích. Bada se rozjíždí a počet aplikací, her, widgetů a prodaných telefonů Wave dokazuje, že bada jen tak nezanikne. Já věřím, že bada budoucnost má. Nevím, proč by nemohla být i na hi-end telefonech
je sice stále v plenkách, ale rozhodně se rozvíjí svižným tempem, což u symbianu se říct nedá. Bada přišla ve správnou dobu. Éra HDčka tak nějak končí, na android je brzo a nic jinýho nepřipadá v úvahu. Takže vlastně jen Bada. Snad se podaří android 3.0..nebráním se "upgradu"
btw..co teď tak koukám na stránky hypera, co zase kouzlí za novinky, aji bych flashoval Tým hypera docela perlí...sem zvědavej jak je to dlouho ještě s hdčkem bude bavit
Jaký telefon jako ná ...
emo
Výrobní vada..reklamuj. Na wave se už taky objevil tento neduh.
Ošklivé kazy na fotk ...
emo
neukazovali to na I8910. Ten telefon je jen podobnej vzhledově..
Qt na i8910 prichazi ...
emo
čekat můžeš, ale nedočkáš se žádnýho WOW amatérských aplikací od amatérů je spousta a všechny stojej za prd..takže tahle informace je asi taková, jakože bude na HDčku funkční symbian3
Qt na i8910 prichazi ...
emo
Vím, že to není mířený na mě, ale dovolím si odpovědět i já
Stereorepráky chybí/nechybí. Je to hold jen jinej zvuk, je slyšet z jedný strany. Určitě jsou stereo repráky lepší, ale dá se bez nich žít. Repráček u wave je slušnej a bohatě dostačuje. Hraje hlasice a nechrastí. No ale neuškodily by ty stereo
Zvukovej výstuo na wave je prostě super. Určitě obrovskej rozdíl oproti HDčku. Wave strčí do kapsy spoustu známejch kvalitních mp3/mp4 přehrávačů. Jinak o dost větší hlasitost, než u HDčka.Takže tady spokojenost.
Foťák paráda. Není to jako HDčko, ale určitě mu šlape na paty. Video 30FPS je znát a zvuk je taky dobrej. Mnohem lepší, než original i upravenej (hyper atd) na HDčku. Jak budu mít zase net doma, tak nějaký video nahodím na youtube a zvlášť ke stažení v originále.
Menší display...jelikož je tak úžasně jemnej a ta dotyková vrstva je nesrovnatelná s HDčkem, dá se na to zvyknout. Malej mi určitě teď už nepříde. Vím na HDčku, když se posunoval widget, poskakoval si po displayi jak zblázněnej tady jede krásně hladce podle prstu. To stejný při psaní smsky, žádný překlepy. Občas samozřejmě jo, ale ne tak často, jako u HDčka.
Na hdčko samozřejmě vzpomínám, hlavně na SPB shell Na wave to chce víc widgetů..zatím je toho strašně málo.
Největší konkurence ...
emo
S tím iphonem souhlasím Celkově apple dělá z lidí prostě debily a ten, kdo si koupí něco od applu jen tupě naletí. Tím nechci říct, že je debil ale blbej asi trochu jo. Co si má takovej američan koupit jinýho, než Iphone u AT&T?? Dyť tam vyjde tak na třetinovou cenu, než v jiných zemích. To chápu, že amíci jsou z toho udělaný a nálepku apple mají i na zadku, ale co zbytek světa?? Furt nechápu co je na něm tak úžasnýho, že to jde celkem na dračku i mimo ameriku Koupím si HDčko/galaxyS/wave k tomu PSPčko a furt jsem na tom s cenou jinde a mám větší display na hry..
Největší konkurence ...
emo
sirka napsal:

Tak já jsem naistaloval na satiu verzi (349) tu poslední a mám stejný problém když zamknu telefon zataví se hodiny když telefon odemknu zase se vratí aktuální čas . . .
Pomocte nám někdo

Bohužl nikdo nepomůže. Stejnej problém je i třeba s HTC hodinama v samsung widgetech. Taky se pozastaví zamknutím displaye. Stejný problém i s widgetem HTC hodiny pro Wave. Jsou naprosto stejný, jako na samsungu, jen pár změn v kódech, aby fungovaly na wave. Takže je to takovej globálnější problém..
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Jo powermp3 je ze všech asi nej. Možná až co vyjde novej TTpod. Ale to se jen plánuje a furt se neví, kdy vyjde. Pokud člověk nehledí na nemožnost vlastního ekvalizéru, tak je vestavěnej přehrávač ze všech nejlepší, ale jen co se kvality zvuku týče.. Prostě si ty jednotlivý přehrávače odzkoušej a uvidíš sám, kterej ti bude vyhovovat nejvíc
Nejlepší MP3 přehráv ...
emo
U HDčka čekals rok na vylepšení..například SPB. Dodneška nemáš pořádnej VoIP, skype atd. Tolik měsíců, než samsung opravil základní chyby a ještě furt ani není plynulej kinetik. Teď čekáš na hypera co vyvoslí za hovadiny Furt se na všechno čeká. Nikdy si nevybereš. Desire stojí za hovnec, galaxy S už stojí za zvážení, jen by mohl ubrat na velikosti a mít diodu. Možná do verze Pro půjdu, ikdyž android zatím ve verzi 2.2 za nic extra nestojí. Uvidíme co Android 3..jediný co teď zbývá je Wave. Dokud si ho člověk nevyzkouší, nepochopí
HDčko je díky Symbianu zastaralý, pomalý a nestabilní.. Kdo čeká na android, popřípadě symbian3 od hypera, ať si rovnou liskne Teď bude každej šílet po Galaxy S..

to admin: čekat až se vývojaři usmyslí dělat něco pro badu? Mi řekni kolik toho dělaj pro symbian. Kolik je tak moc užitečných aplikací a kolik jich v telefonu potřebuješ. Není to jen o aplikacích. Ve wave je vše potřebný a krom navigace a pořádnýho ICQ klienta je tam prostě všechno

to hogi: Matty jde do Galaxy S (popřípadě Pro, pokud bude GSM verze pro evropu)..zatím má stále HDčko
Největší konkurence ...
emo
Tak to ti nezávidím
Největší konkurence ...
emo
mno těžko se to mínus hledá. Zatím jsem na nic zásadního prostě a jednoduše nepřišel. Jediný mínus je zatím neexistující Sygic a něco pořádnýho na ICQ ve stylu QIPpda. Je jen palringo, ale na to si nemůžu zvyknout. Webovej prohlížeč není třeba, vestavěnej je podle mě bez problémů.
Já fakt marně hledám nějaký chyby. A je to divný až podezřelý já takovej detailista..

edit..
Ono asi těch 6 firmwarů za 2 měsíce od samsungu ve výsledku dělá dost vypadá to slibně s badou. Ještě to chce ty aplikace, je jich máálo. Jen sem tam něco použitelnýho.

EDIT2..

vlastně je tu mínus, který mě štve. Odemykání telefonu i díky dlouhýmu podržení tlačítka zámku. Telefon se prostě odemkne v kapse, nebo v pouzdře

Pak třeba ještě to, že když telefon sám zhasne a já chci rozsvítit display, nejde to zamykacím tlačítkem. No jde, ale telefon se rozsvítí a hned zamkne to je spíš o zvyku ..na hdčku sem tak display rožínal často
Největší konkurence ...
emo
www.jbenchmark.com/result.jsp

ano java funguje bez problémů a je mega rychlá

EDIT..aplikaci Locify zkusím
Největší konkurence ...
emo
Menší dodatek:

DLNA konečně funguje parádně. HDvideo, divX cokoliv jde z telefonu přes wifi přehrát v telce. Nic se neodpojuje a vše jede plynule a rychle. Ve wave pustím soubor a v telce se přehraje. Další možností je, že telka si vyhledá soubory v telefonu a přehrává je. Obě možností fungují bez problémů

Nahrávání hovoru zde je a funguje Nahrává se do amr souboru.

Redukce hluku v okolí aby mě druhá strana líp slyšela tu taky je, ale zatím jsem neměl možnost vyzkoušet. Telefon má jeden mikrofon, takže to nebude asi nic extra

Falešný hovor je zajímavá fičurka, když se chcete dostat z nepříjemné schůzky a netrpělivě čekáte, až skončí, nebo vám někdo zavolá. Telefon se dá nastavit tak, že po stisku klávesy se za několik minut (dá se nastavit) telefon tváří, jakoby někdo volal, vyzvání. Dokonce je možný namluvit i hovor, jakej se přehraje ve sluchátku, aby to bylo co nejvíc reálný no mazec

Tak už někomu dělám chutě?

EDIT

Upozorňování na zmeškané (nepřečtené) SMS po 2, 5 a 10 minutách
Už žádná aplikace navíc
Největší konkurence ...
emo
Už to tady jednou je..přímo ode mě
HáDéčko jako webkame ...
emo
Píšu si čárku za double post

Kde ušetřit:
-souhlas
-čistě deore je minimum. Samozřejmě XT je lepší a XTR pak nejlepší. Funkčně samozřejmě srovnatelný ve více věcech. Hlavně se liší váhou a o to spoustě lidem jde. XT bude na tebe asi drahý, tak zkus jen deorko, popřípadě sram (dobře konkuruje shimanu).
-tady asi zase nejde poradit nic jinýho, než shimano s ohledem na finance. Náboj se zapouzdřenýma ložiskama vydrží hoodně dlouho a bude se točit jako žádný jiný Jenže tady asi není jak vybírat, těžko by sis nechal kola skládat. Nejspíš bys sáhnul po zapletených fullcrumech, popřípadě mavic crossride. Jsou to nejprodávanější kola na XC a rekreační výjezdy za příznivou cenu:)
U šlapacího středu je to už celkem jedno. Shimano, nebo truvativ. Je tam u obou stejně už jen holowtech s ložiskama mimo rám, takže tady je to jasný.

Řazení na řidítka je celkem dražší celkově. Tady se mrkni na cenu a snaž se udržet výrobce (přehazka, přesmykač, řazení). Opět asi deore..
postupně to jde LX, XT a pak je XTR

Rám je určitě na prvním místě, od něj se pak odvíjí jaký komponenty musíš nakoupit. Šlapátka to už záleží, jestli se spokojíš s obyčejnýma, nebo spešl odlehčenýma, popřípadě SPDčkama (nášlapný).

uvidíš co by ti byl schopnej složit hogi když už má obchod, mohl by nahodit lepší ceny..
Horské kolo do 15k
emo
To obrovský nadšení už pominulo už se začínám zklidňovat..
Čím začít..

Rychlost: tam opravdu není co vytknout. Telefon reaguje hned, nikde žádný prodlevy, záseky atd. Nahrál jsem 2,8Gb mp3 a hned jak jsem pustil Přehrávač, tak se objevil douhej seznam mp3 i s obrázkama alb a jde hladce skrolovat. Načetlo to prostě okamžitě a nechápu jak Všechno je tam prostě hned a v tomhle teda symbian zaostává neskutečným způsobem. Tady je to prostě jednička s *

Fotky a videa: Tady už je to horší. Hold těch 5Mpix bohužel poznat je. Za šera určitě, za slunka jsou fotky pěkný. Věřím tomu, že se fotky zlepší, přece jen ve vetší části záleží na softwaru. Bada je nová, chce to ladit Zaostřování je bezvadný. Jak u Iphonu dotykem prstu si určím co chci zaostřit a vyfotím. Fotka se uloží okamžitě a hned se dá fotit další.
Za šera jsou fotky samozřejmě nic moc..hodnotil bych to spíš průměrně a asi trochu horší, než HDčko.
Video je parádní, těch 30fps je opravdu poznat a co se zvuku týče, je to nesrovnatelný s HDčkem. I po úpravě od hypera a kolegů je to stále prostě o něčem jiným. Určitě přibude nějaká ukázka.
Bohužel marně hledám fotky z HDčka, který bych mohl nafotit znovu, ale wavkem. Jen něco málo. Tady aspoň na ukázku pár fotek z Wave a pár srovnání.

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.

Prohlížení videí a fotek je tu super rychlý. Prostě fotku vyfotím a do 2 sekund fotku vidím, zoomuju atd. To stejný u videa co natočím. Opět není co vytknout. Tady jsem prostě šťastnej, je to dokonalost

Hud. přehrávač nemám slov řazení do složek, popřípadě playlisty atd já osobně neřeším, takže dopodrobna neřeknu, jak to tady je. Vzhledově a funkčně je přehrávaš super. Kinetik plynulý, přechodý pěkný, rychlý, jednoduchý ovládání. Dětaily atd se dají vyhledat v recenzi třeba na MM.

Wifi bluetooth jde rychle a jednoduše zapínat opět v horní výsuvné liště. Taky v recenzi. Tady bez problémů. telefon funguje s BT modulem Jabra BT3030

Hry asphalt a NFS se nesekají, jedou plynule, ovládání pomocí čidla dokonalý. Nic přecitlivělýho, tak akorát. Samozřejmě je víc her, ale nezkoušel jsem.

ICQ..musím si zatím zvyknout na JAVA palringo, nebo nimbuzz. Hold QIP PDA se tu nekoná

QWERTZ a alfanum. klávesnice..v každým režimu se dá nastavit rozdílná klávesnice. Přesně to co v HDčku chybí. Taiže portrait alfanum. a v landscape qwertz.

WEB browser: ani nepotřebuju operu. Vše jede rychle a zatím bez problémů. Youtube přehrává vpohodě a rychle. Samozřejmě flash chybí (jak která verze)

KIES je něco jako PC studio, jen z jiné dimenze. Doporučuju Kies i pro HDčko. Je to super prográmek. Pro Wave dokonalost.

Zvukový výstup je taky o dost lepší než u HDčka. Dosahuje vyšší hlasitosti a hlavně kvalitou je o trochu lepší. Konektor bez krytky může vadit i vyhovovat. Já mám BT, tak je mi to fuk

Reproduktor hlasitý, nechrčí a je srovnatelný s HDčkem. Rozhodně mi nechybí stereo..

Konstrukce opět super, ovšem to bylo i na HDčku. Tady hliníková záda, krásně tenkej design, v ruce se drží rozhodně mnohem líp, než HDčko. V kapse skoro není ani cítit, je lehoučkej. Taky nemám co vytknout.
SUPERamoled je opravdu super. Na slunku o dost lepší čitelnost, než u HDčka. Otisky prstů se na skle stále drží, ale jdou snadněji setřít. U hdčka se dost rozpatlávaly, tady to není tak hrozný.

Teď něco co patří spíš mezi zápory tohoto telefonu.

Profily: Buď nevím jak, nebo opravdu nejdou přejmenovat, popřípadě vytvořit si vlastní. Lze upravit pouze základní Normal, Tichý, Řízení, Schůzka, Venku. Přepínání mezi profilem Tichý a normálním naposledy zvoleným probíhá lehce v horní výsuvné liště jedním ťuknutím. Ovšem jak lehce a rychle si přepnout z normálního profilu třeba na Schůzka už nevím. Musím do menu > nastavení > zvukové profily. Žádná tragédie, ale mohlo by to být lepší.

Widgety: je jich málo použitelných. Zatím teda. Každou chvílu nějakej přybyde, navíc jsou totožný se samsung widgetama v HDčku. Takže instaluju SDK bada a pokouším se (pak až bude venku zase hnusně) nějaký ty Hodiny HTC třeba předělat na wavko.

Reset telefonu proběhne v případě, kdy je telefon zamčený a déle jak 10-15s držíte tlačítko položení hovoru. Nevím, ale asi je to schválně. Možná když se nějaká aplikace zasekne, stačí držet dlouho položení hovoru a telefon se resetuje (nemám odzkoušeno, telefon se mi zatím nesekl) V případě HDčka to bylo vytáhnutí baterie

Vibrace při dotyku se tu nekonají. Alespoň prozatím ne. Fungují pouze při psaní SMSky/MMSky/E-mailu atd.

Multitasking sice funguje bez problémů, ovšem Galerku a třeba Moje soubory si současně nespustíte. Ten systém je vzájemně propojený a běží jako celek. Takže když vlezu do galerky a chci pak ještě do mých souborů, v galerce normálně zmáčknu HW tlačítko menu a přejdu do Moje soubory (přitom v task manageru teď vidím jen moje soubory). Není to možná nevýhoda. Ukončení music playeru jde jen přes tento task manager. MP nemá tlačítko pro ukončení. Aspoň jsem teda na to zatím nepřišel.

Odemčení telefonu jde i dlouhým stiskem tlačítka pro odemknutí. Výhoda/nevýho to už si rozhodněte sami

Momentálně jsem vyčerpanej a už nevím co dál bych řekl Spíš se mě zeptejte. V každým případě nebudu wave vychvalovat jen proto, že ho vlastním a naopak kritizovat HDčko, protože ho už nemám
Největší konkurence ...
emo
Hogimu nemám co vytknout. Na mongoose bych se raději ani nedíval. Jejich rámy praskaj a sou s nima jen problémy, navíc vzhledově taky moc nevynikaj
Cube má dobrý kola, respektive dobře vybavený až ve vyšších cenových hladinách. Tady do 15 000Kč je těžký najít sestavený kolo, kde bude vyhovovat vše. Vždy tam musí být něco na čem se ušetřilo. Já doporučuju mrknout se po modelech 2008 a 2009. Rozhodně ne letošní. Jsou zbytečně předražený a příští rok bude zase o půlku levnější je to tak stále dokola.
S vidlicema na těchto kolech je to těžký. Tady spíš ani není potřeba zámek, protože tyhle vidlice neoslňují citlivostí na menší nerovnosti. Takže pokud chceš jezdit spíš po silnici, asi to pro tebe bude vhodný. I když na naše silnice je už někde potřeba i celopéro Snad jen ohledně vidlic si dát bacha na RST a Santour (dost je můžeš vidět na kolech z tesca, intersparu atd
Bejt tebou nebál bych se mrknout i na bazar na bike-forum (cz). Občas jsou tam totiž celkem pěkný zachovalý kousky za dobrý ceny Je to na tobě.
Je tam myslím i dost témat ohledně kol do 15000kč atd. Takže si udělej čas a zkus si to projet a uvidíš názory více lidí. Však to znáš, čím víc hlav, tím víc rozumu.
Celý složený kolo do týhle ceny jsem nikdy nesháněl, takže ti neporadím konkrétní model a značku. Jediný co ti říct můžu, je brát výbavu minimálně shimano deore, níž už bych rozhodně nešel. Přehazku klidně Sram, tam stačí něco od řady 7 vejš. Starší verze chytají rychle vakl.
Brzdy by ti mohly stačit Včka, protože mech. kotoučovky jsou opravdu zbytečný. Je to spíš pak jen o vzhledu. Dobře seřízený Včka taky dobře brzdí.
Jinak náboje, ráfky atd nemá cenu řešit v týhle cenový kategorii.
Nevím co víc bych ti ještě mohl říct. Když tak se ptej, odpovím a třeba i Hogi doplní, nebo opraví Ale raději zkus fakt to B-F
Horské kolo do 15k
emo
Wave míchá vše dohromady. Když si v jeden den na přehradě nafotím přehradu a natočím parník, chci to mít přece u sebe, že když se na to večer dívám, nemusím pouštět videopřehrávač a pak ještě prohlížeč fotek tohle je prostě praktický..

wave umí ty fotky roztřídit podle data, tzn, že před začátkem nové série fotek napíše datum a oddělí to prázdnou řádkou, viz screen (bada umí dělat i screeny )

Jinak nejlepší na tý galerce je prostě to, že tam člověk vloží stovky fotek a jak se vytvoří náhledy, už tam zůstanou na furt. Takže za 2 dny pustím galerku a hned (prostě okamžitě jak ťuknu na galerii) krásně plynule skroluju dolů bez záseku a bez (znovu)načítání náhledů tohle je prostě přesně to co jsem chtěl. Všechno hned a co nejrychleji

To admin: efekty neomrzí není to jak u kastoru u HDčka
Největší konkurence ...
emo
Ani resco není geniální. Navíc když chceš projíždět fotky i natočený videa, máš už jen možnost pustit si giganticky zasekanej prohlížeč médií, když ne galerii. Já sem uplně udělanej z galerky u Wave..to je teprve galerka
Největší konkurence ...
emo
to horsefeathers89: Nechtěl by ses prosím tě naučit konečně psát podle pravidel? Žádný posty po sobě a odkazy do hide díky
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Pokud jde o úpravu pro SPB shell..kopčí se do C:\Data\Others\Spbshell (jednotlivý soubory *.dat)
Pokud o úpravu symbianu, tzn instaluje se téma, tak jednoduše nainstaluješ a pak v nastavení symbianu to téma zvolíš. Nehledej v tom vědu
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Co dodat..snad jen: každýmu sedí něco jinýho.

proč NE symbian jsem už psal pár příspěvků z5 a nechci se opakovat Takže když už někdo vymění HDčko za něco jinýho, neprohloupí (nevím proč by taky měl, když každej má svý potřeby )
Největší konkurence ...
emo
S wave bych to do začátku roku 2011 vydržel možná tohle je pecka, ale nevím nevím, jestli opravdu bude..je to až moc dokonalej stroj zase tomu bude něco malýho/nezanedbatelnýho chybět
Největší konkurence ...
emo
asi telefon používáš jinak nevadí ti pomalejší reakce, stačí ti to co máš. Tady jde hlavně o otevírání natočenýho videa..to se čeká věčnost a navíc se to ještě stejně hryzně někde v galerii (myslím ten media browser). Já chci prostě vyfotit fotku a hned se na ni podívat, natočit video a hned si ho pustit a ne čekat, až se telefon uráčí video spustit a vytvořit si pro něj náhled. Tohle mi hodně vadí ty prodlevy a nekonečný loadingy
Největší konkurence ...
emo
Od telefonu se hlavně čeká stabilita a to se o HDčku prostě říct nedá ať už je firmware jakejkoliv. Když člověk potřebuje hned rychle něco udělat, telefon se začne srát a neudělá co chceš a neudělá. Hlavně tohle mě na HDčku štve..onen "skvělej" symbian. Já teď hledám něco aspoň trochu stabilnějšího. Snad to bude bada..

EDIT: taky něco rychlejšího, což symbian taky není. Hlavně ta jeho galerie, přehrávání videí a music player...jedno k druhýmu
Největší konkurence ...
emo
injektions: moje řeč
Největší konkurence ...
emo
V mým případě jde o zkoušku..láká mě bada. Líbí se mi jak vypadá a jak je svižná. Symbian je pomalej a navíc hnusnej sice je tu SPB, ale proč nemít tyhle fičury už přímo v systému. Music player bez sekání, snad spolehlivej systém atd. Chci to zkusit. Kdo ví, třeba zjistím, že je bada k prdu a vrátím se zpět k HDčku (ikdyž tomu nevěřím). HDčko už mi s těma svejma haluzema leze tak trochu krkem
Největší konkurence ...
emo
no je mega trapnej. Od toho snad slouží TV-out ne?
i8910 a Tv
Další
Doba nahrání stránky: 0.77 vteřin