Vítejte na mobilním fóru o smartphonech od Samsungu

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - 10kubec10

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: 8910 maniak
  • Datum registrace: 13.10.2009
  • Poslední návštěva: 27.01.2012
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 16:01
  • Shlédnutí profilu: 547
  • O mě: Samsung Wave Bada 1.2 KF3
  • Místo: Neuvedeno
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 08.02.1992

Podpis

emo
Takze moje postrehy. Na bade 1.2 islo nadstavit aby sa telefon po pripojeni pytal ako ho ma pripojit (kies, velkokapacitne atd). V 2.0 to treba furt prehadzovat v menu, vobec nechapem tomuto primitivnemu rieseniu. Obrazovka na 2.0 sa mi vobec nepaci, nejde tam dat klasicke pozadie v rozliseni na displej (aspon som to nenasiel nehral som sa s tym dlho) Ekvalizer prehravaca je tiez nutne prehadzovat v nadstaveniach telefonu, v media playeri to nejde. Na druhu stranu neocenitelny autofocus pri videu je iba v bade 2.0, tak isto ovela lepsi webovy prehliadac.

Tak jak samsung sral na symbian (8190 HD), teraz sere na badu. Asi fakt treba ten android
Porovnání BADA 2 vs. ...
emo
Pietor: Funguje prosim ta v tejto poslednej verzii BADA 2.0 Clip? Myslim to ci sa ti ukazuje kto vola, alebo iba cislo. Diky
Bada 2.0 Oficiálně
emo
Nahral som KF3 a Kies mi pise toto
Vie niekto poradit?

Bada 2.0 Oficiálně
emo
Ked to je pravda, tak ma pekne nasrali
Bada 2.0 Oficiálně
emo
Neda sa nejak zablokovat aktualizacia v Kies? Predsa to musi fungovat aj na PC bez internetu. Zasrany samsung kies budu aktualizovat a 2.0 nikde
Firmware s8500XXKF3
emo
Chce to 32gb pametovku k tomuto telefonu .. 48gb dokopy, nadhera xD
9mm
Kategorie: Android - Hry
emo
Keby su uvolnili, davno to tu je..
Další zpoždění Bady ...
emo
Tak asi zle kopirujete link chlapci lebo normalne to ide
Sygic pro Android
emo
Som zvedavy ked to konecne vide, podla mna automaticke zaostrovanie videa nebude dotiahnute dokonca vobec, a to ze v tomto poslednom firmwary (o ktorom boli dokonca spravy ze je FINALNY) nezobrazuje meno volajuceho (pokial neni ulozeny +421..) tak tomu fakt nechapem xD Školacke chyby
Další zpoždění Bady ...
emo
To zalezi ci ma v sebe fotku konkretne ta pesnicka .. Treba si vo Windows media playery urobit kniznizu, vsetko usporiadat ako potrebujes a potom nahadzat do telefonu
Hudební přehrávač - ...
emo
Pises ze mas najnovsiu verziu firmwaru. Mame tomu chapat tak ze mas BADU 2.0? Na tu este neni funkcny applist takze tam stiahnute hry nenainstalujes. Nahraj si Avatar a vypln profil s verziou firmwaru..
Samsung WAVE Hry
Kategorie: Samsung Bada - hry
emo
Nejdu otvorit tie stranky. A k tomu ze 32gb je prehnane. Kedysi sa zdalo 250gb v PC ako uplna zbytocnost, teraz mame bezne terabajtove disky . Tych 32 v mobile by som vedel zaplnit bez problemov, teraz mam 8 a je to malo strasne.
Karta 32gb
emo
Super, dlho som cakal kym budu vedet telefony pracovat s USB klucmi. Kebyze je este ten USB port integrovany tak brutalita. Ale spokojnost aj takto, ked budu peniaze tiez pojdem do G2
Galaxy S2 a využitel ...
emo
Uz som zistil preco niektore ukazuje a niektore ne. Tych ludi co mam ulozenych klasicky 090.. tak tych neukazuje. A ludi ktorych mam +421.. tych ukazuje. Nechapem co to je za sifry
Další zpoždění Bady ...
emo
Ukazuje vam kto vola? .. Mam cloveka ulozeneho ale ukaze mi iba jeho cislo, nie meno..
Další zpoždění Bady ...
emo
Neviete niekto ci to ostrenie vo videu bude vo final verzii doladene? Lebo ako fakt mi to robi neuveritelne nervy. Facebook nefunguje vobec zas..
Další zpoždění Bady ...
emo
Autofocus pri videu zatial sklamanim. Nezaostruje automaticky ale az po kliknuti na displej. Niekedy nezaostri aj ked uz je to sekundu ostre, znova sa to dodrbe Nechapem preco..

Videotest:

Další zpoždění Bady ...
emo
Další zpoždění Bady ...
emo
Na PC su programy ktorymi obnovis uplne vymazane data. (samozrejme niekedy su uz poskodene alebo neuplne, niekedy to nejde uz vobec ked sa prepise ten sektor disku na ktorom subor bol)

Na telefone myslim ze na 99% nic take neexistuje, ked neboli data zalohovane, je ponich
Nechtěný hardreset.
emo
Stranka s youtube videom? Tak bud to je youtube alebo ina stranka .. Youtube na Bade 1,2 funguje pouzivaju tusim nejaku nizsiu verziu flashplayera ako väcsina inych stranok Na kompletny flash si musime pockat kym vide BADA 2.0
Flash player ?
emo
Ja som tento KF3 nainstaloval na 4 pokus xD.. Baduitaly na druhy. Zalezi aj ktory usb port pouzijes atd.
Firmware s8500XXKF3
emo
Reny, nepockame na toto?
mobil.idnes.cz/galaxy-s-iii-ma-mit-ctyrj...0847_mob_samsung_ram

Stvor jadro, kazde 2gzh, 1,5gb ram, nejaky novy displej zas SuperAmoled III. s HD rozlisenim a Full HD video 60fps.

Nechapem z toho
čtyřjádrový procesor ...
emo
Keby mal Wawe vecsi displej, nemal by som dvovod menit ani v blizkej buducnosti..
Reny, videl som pretaktovane Desire HD na 1,4ghz. Ide to na kazdom novom telefone s androidom? Ked sa nataktuje dvoj jadro SGS2 tak to bude ina brutalita (to uz je samozrejme aj bez taktovania)
Wave 3 / Galaxy S2
emo
Ked cena nerozhoduje, tak si myslim ze neni co riesit a ist do SGS2.. Ale zas paci sa mi jednoduchost systemu BADA, Android bude zlozitejsi..
Wave 3 / Galaxy S2
emo
Reny, ale ved rezistivny je odporovy
Aj v elektronike REZISTOR (odporova suciastka)

www.mobilmania.cz/clanky/rezistivni-nebo...1123060/default.aspx
Android 2.2 na Samsu ...
emo
Nie, nevidis ze to ani neni .zip archviv? Mas tam zlozku s nazvom hry, tento typ instalacie sa robi spofovanim (nahradenie zlozky) Naco ti to vlastne je, ked vsetko co chces je tu aj v appliste?
Nový způsob instalov ...
emo
Z novym applistom co sem dal Reny to uz slape na WIN XP 100%.. Ked boli tie pluginy a prepisovanie suborov tiez mi to neslo. Vcera som akurat skusil nainstalovat SpiderMana (cez 500mb asi najväcsia hra jaku som videl na WAWE) a uplna bomba, super hratelnost a grafika supova

Edit: A tiz doporucujem DungeonHunter
Nový způsob instalov ...
emo
Reny mal si na mysli vymazleny z kapacitného
Tu sa pise ze ma kapacitny displej: fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&am...mp;cislo_clanku=1416

Ked ma ale odporovy tak menim nazor tiez
Android 2.2 na Samsu ...
emo
Galaxy Note sa vam nepozdava?
Android 2.2 na Samsu ...
emo
Pravo Galaxyx S2
srovnání fullHD vide ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.45 vteřin