Samsung smartphony mají vše, co potřebujete

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - Brave.Maxton

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 24.10.2009
  • Poslední návštěva: 21.01.2012
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:11
  • Shlédnutí profilu: 164
  • O mě: Samsung Galaxy S2
  • Místo: Plzeň
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 02.10.1984

Podpis

Alcatel OT301->Nokia 5110->Nokia 3310->Nokia 8310->Siemens A70->Siemens SL55->Motorola Razr V3->Sony Ericsson W800i->Nokia N82->Samusng i900 Omnia->Nokia N97-> Samsung i8910HD-> Samsung Galaxy S2
emo
Tak už vím co si pořídím jako nástupce HD-čka. Už jen počkat až se objeví na trhu a hurá do Sony Ericssonu Xperia Arc.
Jaký telefon jako ná ...
emo
Tak to je docela zajímavý. Mě to fungovalo jak na náraz tak na dotyk (dnes už nepoužívám). Když nejde aplikace spustit, tak zkus v RomPatcheru vypnout a nebo naopak zapnout různý patche.
Další blbůstka od Pi ...
emo
Bohužel ale musím s tebou naprosto souhlasit. HX FW-ry jsem zkoušel všechny ale na Faenila to prostě nemá. V poslednim HX se mi často stávalo, že byl pomalej, zamrzal a výdrž baterky byla jeden den. U Faenila se mi tohle nestalo a výdrž je bomba.
Faenil n2o4
emo
Trochu OT: To že má někdo jiný názor na FW (a nemusí to byt jen na FW) než ty, ještě neznamená, že mu hned musíš strhávat karmu. Pokud bys byl alespoň trošku normální a soudnej, tak si uvědomíš jen jednu takovou maličkost a to jest, že už se tu mnohokrát řešila např. výdrž baterie s různým FW a každý na tom byl jinak. Čili je to kus od kusu (myslím tím telefon). Osobně se mi zdá Faenil mnohem stabilnější, rychlejší, a co se týče výdrže baterie, tak mi telefon běžel bez nabíjení tři i čtyři dny s normálním používáním. Když jsem provedl flash na HX-V8 tak jsem nabíjel denně, telefon zamrzal celkově mi připadal FW nějak nedotaženej alespoň co se stability týče. Jen si laskavě uvědom, že ta karma (ikdyž pro mě je zbytečná ale...) je tady proto, aby lidi mohly nějakým způsobem poděkovat jiným členům fora za jejich pomoc nebo vychytávku a za spousty dalších věcí. To že se ti zdá LAKOTAMM-ovo příspěvěk nepravdivý je absolutní blost!!! Sorry za OT ale tohle mi nepřijde normální.
HX-V8
emo
Horymir napsal:
Už aby byl nový Faenil Ty Hypery jsou pořád dost bugový To je rýpnutí do vosího hnízda co

Bohužel ale musím s tebou naprosto souhlasit. Faenil je alespoň podle mého názoru mnohem stabilnější a rychlejší. Je sice paráda, že Hyper udělal kinetic v MP ale není tak plynulý a rychlý. Celkově se mi mnohem víc zamlouvá n2o3 než Hyper a to už od HX-v5
HX-V8
emo
proboha co je složitýho na tom, dát to na E a přes správce souborů spustit instalaci???
Ferrari GT [sis]
emo
Zkus Hard Reset. Vypni telefon a najednou stiskni vsechny tri tlacitka pod displayem
místo loga operátora ...
emo
už dvakrát se mi telefon kousnul tak, že jsem musel vyndat baterku Nehledě k tomu, že nevidím teda pořádně využitelnost jak už je napsáno i v článku
Wikitude World Brows ...
emo
asi je u vás pořád slunečno Chtělo by to aktualizovat a nastavit si správně město.
SPB Mobile Shell (up ...
emo
projdi si tohle

8910.cz/forum/2-samsung-i8910-hd-obecna-...ne-obrazky-v-galerii

Dal neni co resit. Zamykam. Reno
Nefunkční obrázkové ...
emo
aaa tak to sry, to jsem nevěděl
SPB Mobile Shell (up ...
emo
nemusíš ani přeinstalovávat ale stačí smazat ty soubory z C:/Data/Others/SPBShell
jsou to soubory .... vp_bkp_now.dat , va_misc_now.dat a qa_layouts.dat
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Když už jsme u toho spodního panelu... jak se dostanu do všech kontaktů? Vždycky mi to skočí jen na oblíbené kontakty, ale nikde není nabídka na všechny kontakty
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Kynio už nejede ten edisk, kde má bát ta černá klávesnice Pls o reup. Díky
SPB Mobile Shell (up ...
emo
jde tam maximálně hexadecimal 32 znaků při 152-bitovým. Těch 100 znaků jak je napsáno je jenom jako příklad. Ale to nemění nic na věci, že je prostě pí...... tam mít tolik znaků a ještě ktomu jen na WEP-ku. Kdyby to bylo WPA2 ,tak si tam klidně může nabouchat celejch 64 znaků a je to celkem jedno (ikdyž jak na kterém zařízení)
Pripajanie do zabezp ...
emo
1) proboha proč ta wifina má WEP klíč o 100 znacích (jestli je tvoje)
2) Je tady klávesnice DayHand Mr.Milk kde jde kopírovat a vkládat
3) jestli je ta wifina tvoje, tak si určitě můžeš nastavit MAC filtr anebo mnohem kratší heslo. Je to mnohem lepší jak na přístup, tak i na rychlost. Jelikož heslo o tolika znacích a ještě ktomu na starém WEP strašně zpomaluje propůstnost šifrováním
Pripajanie do zabezp ...
emo
Mitoush: Tohle je to menu jak chceš Nakopíruješ vyextrahovany soubory .dat do C/data/others/SPBShell

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
SPB Mobile Shell (up ...
emo
osobně bych si nedovolil (asi je to jen v mé hlavě) dělat flash na jiných než XP woknech. Ikdyž mám na NTB Win7, tak ale mám udělanej na stolním pc ještě jeden disk, kde mám jen XP a vše co se týče našeho HD. Je to podle mě nejlepší řešení než pokoušet štěstí s XP Modem
Chyba při Flashi
emo
zkus při vypnutém mobilu udělat hard reset (zmačknout všechny tři tlačítka najednou) a pak zkus zase bootloader jestli naběhne
Chyba při Flashi
emo
Tak dve výborní modi odešli, ale jednoho jsme zase získaly Reno gratuluju
Zmeny pravidel a pri ...
emo
Tady je vyléčená verze 1.3 CZ/SK

Část textu je kolemjdoucím skryta - pro shlédnutí celého textu se prosím přihlašte nabo zaregistrujte.
LCG PhotoBook (aktu ...
emo
Injektions : Bohužel v mém případě byl rozdíl ve výdrži baterky obrovský. S HX-V5 jsem jel maximálně den ale s Faenilem jedu bezproblémů 4 dny
HyperX FW-V5
emo
Tak tu mám konečně řešení pro lidi, kteří používají Dayhand Input by Mr.Milk klávesnici.
Jedná se o změnu v Opera skinu a to jak v HUGE tak MINI a je to QWERTY!!! čili prohozené Y/Z

Snad to tady ještě není a jestli ano tak se omlouvám. Sám používám a je to super + jeden malý bonus v podobě malých šipek <- -> (levá a pravá strana) kvůli editu pro edit textu (už se nemusíte složitě proklikávat někam do EDIT

Stačí soubory nakopírovat do složek tak jak je to v přiloženém souboru. Pak si jen na .png obrázcích nastavit atribut na SKRYTÝ aby se nezobrazoval v galerii

Standartní cesta instalace je C:\data\dayhandinput\TouchSkin a TouchSkinW

Nová kávesnice! *NEW ...
emo
Jerryen : Už nikdy nebude žádnej FW v CZ!!! čti aby ses pak takhle blbě neptal!!!
HyperX FW-V5
emo
Když nepomohl Hard reset ani opětovný flash, tak bych šel rovnou do servisu. Somozřejmě s originálním FW
Němý telefon
emo
já dlouze držím červený sluchátko a normálně mi to skočí do nabídky
SPB Mobile Shell (up ...
emo
White: a víš od čeho je tady "tlačítko" pod příspěvkem UPRAVIT ???? Abys nepsal hned dva příspěvky za sebou!!! Hlavně že dokážeš hezky kritizovat, ale logika a pravidla fora ti už nic neříkají
360ting - přehrávač ...
emo
Přesně tohle mi V5-ka dělala taky. Ale opět kvůli výdrži baterky jsem šel z5 na Faenila. Nemůžu si pomoct ale co se týče výdrže, tak Hyper je na tom mnohem hůř než Faenil
HyperX FW-V5
emo
jj jede mi to přes wifi úplně v pohodě. Musíš si to nastavit podle toho návod jak jsem to napsal. "nastavení salling clickeru v PC >settings>TCP/IP (vyplnit passcode) a povolit TCP/IP connections - pro povolení wifi ovladání"
Bluetooth + Wifi PC ...
emo
takže to zkrátíme ju.... jsme národ ČECHŮ...
SPB Mobile Shell (up ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.53 vteřin