|
No tak mobil vrátili. Závady se pry neprojevily, reklamace nebyla uznána. Nahrán byl druhý oficiální fw, nenahrává 24fps ale jen 20,2 díky za program. Wifi signál stále padá. Tak buď ho pošlu zpátky že nebyla vada odstraněna nebo půjde k soudnímu znalci no. Ach jo to je trápení s těma lidma.
|
Měření fps u videa
|
před 5 měsíců, 2 týdny
napsal Petr1989
|
|
No tak to je jasné. Já mu psal že oficiální cestou to nejde odstranit že se jedná o neodstranitelnou vadu. Pokud to vrátí, a bude tam neoficiální fw, jde to na znalecký posudek. Já prostě peníze dostanu ať chtěj nebo ne. Mám tři důvody odstoupení od smlouvy, ani jeden nezdůvodnili ani nepřijali. Tak teď jen čekám až se vrátí mobil domů. A bude se to řešit buď právní cestou nebo ho pošlu zpět a budu požadovat vrácení peněz že závada nebyla odstraněna. Už chci Galaxy S2  . Mrtě se těším.
|
Měření fps u videa
|
před 5 měsíců, 2 týdny
napsal Petr1989
|
|
Díky moc tohle přesně jsem potřeboval  . Ještě maj pár dní do 30 dení lhůty. Pak se to bude zřejmě řešit soudem tak to budu potřebovat. Psali mě že na mobilu neexistuje vada neodstranitelná, tak uvidím jak kdyžtak opravej 24fps. Díky moc.
|
Měření fps u videa
|
před 5 měsíců, 2 týdny
napsal Petr1989
|
|
Ahoj prosím neví někdo jak zjistit fps u videa u prvního oficiálního firmwaru??? Reklamoval jsem telefon 12závad z toho jedna neodstranitelná a více než 3 prokazatelné, obě tedy na odstoupení od smlouvy. Teď jsem ješte našel paragraf pokud se liší popis výrobku od prodejce s vlastnostmi výrobku jde také odstoupit od smlouvy. Pokud se to nevyjasní jde to dokonce i přes právníky a soud. Potřeboval bych proto zjistit fps u nahrávaného videa. Nejlépe i minimální hodnoty. Díky moc všem co pomůžou.
|
Měření fps u videa
|
před 5 měsíců, 3 týdny
napsal Petr1989
|
|
zkouseno na techto aplikacich:
http://store.ovi.com/content/47053?clickSource=browse&contentArea=applications
http://store.ovi.com/content/47358?clickSource=browse&contentArea=applications
ani jedna mi nesla, ale to je jedno chtel jsem to jen vyzkouset, zkousel jsem i mapy ale ty mi taky nesly.
|
Jak stahovat aplikac ...
|
před 9 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Vyzkouseno, jak pres pocitac tak prejmenovani v mobilu- vysledek:Nelze otevrit. Typ souboru neni podporovan.
|
Jak stahovat aplikac ...
|
před 9 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Stahne se to s příponou .sis.dm po smazani .dm se nic nezmeni, soubor neni podporovan.
|
Jak stahovat aplikac ...
|
před 9 měsíců
napsal Petr1989
|
|
No právě na to reaguju, že se mě to nelíbí. Když jsem viděl srovnávací testy mezi Exynosem na Samsung Galaxy S2 a Tegrou na LG Optimus 2X. Tak LG bylo rychlejší. Podívej se na youtube a diskuze, všude je, že Galaxy S2 byl pomalej na reakce tak se toho bojím(je to psaný přímo od lidí co ho drželi v ruce), výkonostní testy tam máš taky. Takže já osobně bych šel do Tegry než do Exynosu. Ale třeba se Exynos ješte do začátku prodeje vschopí. S tím displejem to není jen jeden článek mrkni se na net, spekuluje se o tom celkem dost. Zajisté ukáže teprve čas. Ale tohle je celkem znepokojující, ta rychlost je asi horší to by mi nevadilo, ale ten displej jo, a to jsem si byl jistý že mám nástupce HD, trošku mi zmiznul úsměv z tváře a naprostá jistota. No cena 19tisíc mi příjde trošku moc, osobně si tipuju cenu kolem 15-16tisíci.
|
Samsung Galaxy 2
|
před 11 měsíců, 1 týden
napsal Petr1989
|
|
|
Samsung Galaxy 2
|
před 11 měsíců, 1 týden
napsal Petr1989
|
|
No kdyby byl někdo ve spojení s HX stránkama, tak by vám mohl nahrát na smeč tím že by na svých stránkách napsal k fw popisek že jeho fw slouží pouze k osobnímu stažení a že si nepřeje další rozšiřování. Tím by se zamezilo tomu, že by samsung nahrával sice neoficiální ale fungující fw 
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Jenže HX není oficiální FW. To bych šel reklamovat znova, že chci oficiální fw, a ne od někoho z garáže. Navíc v HX je už hack pokud se nemejlím, na to bych si stěžoval.
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
A myslíš si že se budou zabývat peticí??? Moc tomu nevěřím spíš věřím právníkovi a skupině. Pač ve skupině je SÍLA  .
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Franklin napsal:
Troufneš si jít k soudu, pokud ti v obchodě řeknou, že reklamaci neuznávají a že peníze nevrátí?
Soud nebude potřeba:-). Jak jsem psal je tam více závad, které brání v normálním používání přístroje. Navíc prodejce nic říct nemůže, to je na servisním středisku. Já mám šedivku takže to přes prodejce jde někam do Polska, ale reklamace uznávají a peníze vracejí bez problémů(stačilo napsat paragrafy a pohrozit právníkem). Takže se nebojím že by reklamaci neuznali. Kdybych měl jen 24fps tzn.vadu neostranitelnou tak bych k soudu šel:-). Je to klamavá reklama. A to že to není vada ale vlastnost, jak Samsung píše, to mi příjde směšné  . S tím jít k soudu možná by stačilo pohrozit jen právníkem:D. Tohle je prostě na mě moc. Vlastnost je že třeba přehrává mp3 a ne že točí HD video 20-22fps když je na oficiálních stránkách napsáno 24fps. Prostě tady bych problém k soudu v žádném případě neviděl a rád bych se soudil. Ale u mě to jak jsem psal nebude potřeba. A vám, kteří se na to chystáte držím palce:-). A napište kdyžtak jak jste úspěšní  . Bejt váma tak se sejdětě, a všichni pěkně najednou s jedním právníkem jako nespokojení zákazníci. To si myslím že bude účinější.
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Darakes napsal:
urcite ti tu reklamaciu neschvalia a ked ano tak ti peniaze nedaju...
Pokud mě reklamaci uznají musí mi vrátit peníze, jak jsem psal je to víc než 3 reklamace, tzn odstoupení od smlouvy:-). Prosím nejdřív si přečtěte paragrafy o reklamaci a potom tu pište:-).
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Prosím tě, nejdřív si přečti závady a potom říkej něco o tom že to neschválej. Když je to multimediální přehrávač a sekají se v tom mp3 jak přes A2DP tak přes 3,5mm konektor. Když jsou v galerii obrázky které nejdou smazat. A nabíjí se jen při zapnutém telefonu, promiň ale to jsou tři závady které jsou poznat a brání k běžnému používání. Plus Java + špatný zvuk v HD nahrávání, + 24 FPS vada neodstranitelná. Prostě nemám co řešit. Tyhle vady tam jsou. A navíc je to šedivka. A obchod kde jsem kupoval už G800 a vrácení peněz proběhlo bez problémů pač maj dobrého dodavatele. Prostě já jsem s těmahle závadama zavodou. Stačí jim napsat paragrafy jako u G800. Stačilo pohrozit právníkem a vrátili peníze bez problémů. A i kdyby náhodou pohrozím soudem, a těch 24fps je klamavá reklama takže právo na mé straně, závada neodstranitelná + těch cca 8 závad dalších. Nevím co tu pořád řešíte. Se bojíte???
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Ano dám tam původní(1.oficiální CZ FW, který tam byl). A jelikož v něm je spousta chyb. A dle paragrafu, který teď nevím z hlavy:-) je možné při reklamaci s více závadama odstoupit od smlouvy tak se toho budu držet:-). Mám celkem kolem osmi závad myslím a z toho jednu neodstranitelnou. Špatný zvuk při nahrávání videa, sekání videa v HD(vada neodstranitelná), nesmazatelné obrázky v galerii, padání wifi signálu. Při vypnutém mobilu na nabíječce nejde mobil spustit, pouze když se vyndá baterie a znovu zandá, sekání java aplikací(dá se říct skoro žádná neběží tak jak by měla). Stačí???
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Já už jen čekám na 13.únor na představení Galaxy S2. To asi bude můj nástupce HD. Už se moc těším až půjde HD na reklamaci a vrátěj mi peníze. A vesele se bude užívat novej mobil ale na to mám ještě přes půl roku záruku. Tak snad do té doby už bude Galaxy S2 za 12 tisíc které dostanu za HD:-).
|
Jaký telefon jako ná ...
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Mitoush napsal:
jak, že to není nikde psané o těch 24 snímcích? www.mp.cz/produkt-6200524-samsung-i8910-hd-8gb-pouzity/ tady sem to koupil a maj to tam psané a tady cz.samsungmobile.com/mobile-phones/Samsung%20i8910%20HD?kind= to máš rovnou od výrobce.
Ty jo díky moc toho jsem si nevšimnul. Poslední dobou to nikde nebylo. Tak ted už je jasné kde je právo. Takže pánové toto už je neodstranitelná závada a je jasné vrácení peněz. No jo no. Klamavá reklama udělá své ale když se to obrátí proti prospěchu výrobce. Ještě jednou díky za odkazy. Toto jsem potřeboval. Ted už mám 8 závad + jednu neodstranitelnou. Díky. A vám všem držím palce. S tímto důkazem se vám to jistě podaří.
|
Predam HDčko
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Franklin napsal:
Pokud ti v obchodě reklamaci neuznají, posudek od soudního znalce ti nepomůže - vůbec je to nebude zajímat. Uznání nebo neuznání reklamace je plně na rozhodnutí prodejce.
Čili pak zbývá už jen soud. Tam se znalecký posudek hodit bude. Ale kolik lidí do toho půjde?
Uznání nebo neuznání reklamace není na prodejci! Ale na servise  .
Proč by závady neuznali, když jsou jasně viditelné??? To si jako myslíš, že když posleš třeba pračku která má v popise, že má ždímat a neždíme že ti ji vrátěj zpátky jen kvůli tomu že se jim nechce uznávat reklamace?  . Nějak jsem to nepochopil co jsi tím chtěl říct:-D. Když je závada jasně viditelná tak ji musí opravit. Ano třeba 24fps ti neuznaj pač to teď už nikde není psaný. Ale když ti nepřehrává multimediální mobil mp3, nebo nemůžeš plně využívat galerii. Tak je to jasné  .
|
Predam HDčko
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
Držím vám všem palce ať vám to výjde. Já mám šedivku tak to půjde pouze na prodejce:-). Který jako jeden z mála opravdu bez řečí vrací peníze. Takže já jsem v pohodě a vám držím palce:-).
|
Predam HDčko
|
před 1 rok
napsal Petr1989
|
|
michal.vrzak napsal:
Ahoj, jo tak oni ti to přímo vrátí v tý prodejně jo? Já jsem koupil HDčko v softcomu a tam mi řekli, že jim musí servis napsat, že je to neopravitelný, a pak mi vrátěj peníze. No jestli ti vrátěj peníze, tak je to supr speciál obchod. Kdyby jsi s tím šel do servisu Britex, tak můžem jít společně a vem sebou nějakýho právníka 
Jo ještě jsem tě chtěl upozornit, že mě říkal ten servisní technik, když jsem byl v Britexu, že mu řekli přímo zastoupení samsung a Korejci, že nemá brát reklamace jako je natáčení videa 24fps.
Měl jsem sebou taky vypsané paragrafy od právníka, ale bylo mi to prd platný. Prostě mě řekl, že to jako reklamaci a vrácení peněz nemůže udělat
Já to mám z netu objednaný. Přímo v paragrafu je že když je závada neodstranitelná jako že 24fps je, tak ti musí vrátit kupní cenu. A když máš více závad najedné reklamaci tak to je totéž. Já jsem napočítal celkem teď asi 8 závad přitom jednu neodstanitelnou(klamavá dřívější reklama 24fps). Takže nehodlám nic řešit. A okamžitš budu chtít vrátit peníze. Samozřejmně počkám na jaro až bude k dostání doufám Samsung Galaxy S2. Mě je naprosto jedno jestli nějaký blbec říkal že nemá brát reklamace. Je to nepoužitelný pokud to nevezmou obrátím se na soudního znalce. Ale to 24fps je v mém případě naprosto mimo mísu. Těch problémů je víc. Tak mě to nezajímá a okamžitě odstupuju od smlouvy. Všechny závady můžou snadno zjistit. A pokud je zatají půjde to zase přes soudního znalce  . Tady prostě není co řešit. Celý mobil je naprosto k ničemu(s 1.originálním fw který tam dám).
|
Predam HDčko
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Petr1989
|
|
Mitoush napsal:
Tak to hodně štěstí... já si taky myslel jak sem za vodou a oni mi vrátí peníze, ale jestli v tom neumíš běhat tak si stejně najdou něco aby ti peníze nevrátili... tak třeba sekání videa, duchové v galerii, sekaní mp3, javu a další věci ti v reklamaci uvedou jako vlastnost telefonu.(k tomu připíší, že to testovali na jiných telefonech stejného typu...) a ten zvuk ti možná vymění reprák nebo to bude taky vlastnost telefonu.
Když v tom umíš dobře chodit a napíšeš vhodné paragrafy přímo od právníků věř mi že to jde a dobře. G800 jsem měl také šedivku ze stejného obchodu jako HDčko. A taky stačilo napsat jen pár paragrafů a pohrozit právníkem a byly peníze zpátky. Když jsem kupoval mobil byly všude informace že natáčí HD video 24fps, měli to i na stránkách kde jsem ho kupoval. Natáčení audia není vlastnost telefonu, to klidně pošlu soudnímu znalci takové drobnosti na posouzení. To že se sekají mp3 a zvuk při videu jak na reprákách mobilu, sluchátkách 3,5mm, a i na Jabra BT3030 to vlastnost mobilu taky není když se prodává jako multimediální přístroj. Viděl jsi video k TV které by přehrávalo zvuk jen když se mu chce?  Duchy v galerii lze odstranit novým fw. Ale je to taky závada pro kterou nemůžu mobil řádně využívat. Stačí to odůvodnit, tady je právo jasně na mé straně. A jim je to jedno, prý to předají jen dodavateli a ten jim to proplatí tak snad to bude v pohodě. Jinak zase zažijou peklo 
|
Predam HDčko
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Petr1989
|
|
Neprodávejte ale reklamujte, já se na to chystám někdy na jaře, jelikož je v nějakém paragrafu(kdyžtak můžu dodat), že když má telefon více závad můžete hned žádat o odstoupení od smlouvy tj. o peníze. Já jich mám zatím kolem 5, od špatného zvuku při nahrávání HD videa(samozřejmě tam dám stary FW), přes duchy v galerii,sekání mp3 přehrávání jak při sluchátkách tak na Jabra BT3030, katastrofickou Javu, a další věci. Očekávám myslím 6.ledna ukázku Samsung Galaxy S2. Tak snad to bude u mě nástupce HDčka:-).
|
Predam HDčko
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Petr1989
|
|
Já bych uvítal kdyby v přehrávači hudby bylo možno přeskakovat písničky dlouhým stiskem tlačítek hlasitosti. Měl jsem to na G800 a bylo to super. Zhasnutý mobil v kapse, stačilo nahmatat jen tlačítko hlasitosti dlouze stisknout a bylo to. Jinak teď musím buď rozsvicet displej vždy nebo ovládat přes bluetooth sluchátka. Kdyby to šlo byl bych velice rád.
|
Návrhy na vylepšenie ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Nevím co tu řešíte. Jedná se o vadu neodstanitelnou v tom případě platí následující:
§ 622
(1) Jde-li o vadu, kterou lze odstranit, má kupující právo, aby byla
bezplatně, včas a řádně odstraněna, a prodávající je povinen vadu bez zbytečného odkladu odstranit. Není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu věci, nebo týká-li se vada jen součásti věci, výměnu součásti. Není-li takový postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit.
(2) Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby věc mohla
být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující právo na výměnu věci nebo má právo od smlouvy odstoupit. Táž práva přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad věc řádně užívat.
Přeju příjemné vracení. Já čekám jen na dobu kdy se objeví něco dobrého od Samsungu s Androidem. Přecejen Galaxy S není dokonalý  . Bohužel.
|
Reklamace - trhání v ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Díky moc K+
|
The Sims 3 HD
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Zkusil jsem to nainstalovat a napsalo mě to chyba instalace:-(
|
QuickOffice 17.10.20 ...
|
před 1 rok, 3 měsíců
napsal Petr1989
|
|
V tom případě bych jim normálně napsal že chceš oficiální fw. Že žádnej doma dělanej nechceš. Že chceš fw přímo od výrobce. To prostě neexistuje aby ti dali jako prodejce fw od někoho z garáže. Ten fw co jsem psal je absolutně asi nejhorší z oficiálních fw. Takže záruka by měla proběhnout v pořádku.
|
Rada - Najhorší FW
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Zdar hoď tam první oficiální fw. Ten má hodně chyb.Od duchů ve fotkách až po špatný zvuk při nahrávání videa(jinek typ souboru). FW je i8910xxifb je tu na fóru. Přeju hodně stěstí.A napiš jak jsi dopadl. Taky budu zanedlouho požadovat vrácení peněz za klamavou reklamu s 24fps a dalšímy chybami. 8910.cz/forum/4-samsung-i8910-hd-firmwar...are-ifbif1-ke-staeni
|
Rada - Najhorší FW
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal Petr1989
|
|
No tak po třetí stejné reklamaci to není pravda, pokud ho dáš na třetí reklamaci a reklamaci uznají(maj na to 30dní). Tak můžeš odstoupit od smlouvy. Musej ti vrátit peníze, nemůžou ti dát nový mobil(jen pokud si to budeš přát) a za peníze si hned koupíš nový telefon. Jinak to je 3 stejné reklamace nebo 4 různé, nebo pokud nesplní 30ti denní lhůtu na vyřízení reklamace(pak se závada považuje za neodstranitelnou a můžeš odstoupit od smlouvy). Ještě mám možná někde přesné znění zákona včetne paragrafů. Doufám, že jsi to takhle pochopil.
|
Třetí reklamace tel ...
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal Petr1989
|
|
Další |