Fórum o Samsung smartphonech

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - severin22

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Přispěvatel
  • Datum registrace: 14.11.2009
  • Poslední návštěva: Dnes
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:57
  • Shlédnutí profilu: 390
  • O mě: HX-V11 CZ

Podpis

emo
Treba mat ID teklefonu nastavene na nokiu?
fMobi - Facebook cli ...
emo
Mne to opat iba preblikne
fMobi - Facebook cli ...
emo
No obavam sa,ze na symbiane sa to nastavit neda
Navod, ktory mas je pre symbian phones a ked som pozeral na oficialnu stranku SPB, konkretne SPB Time, tak pri androide sa da kliknut aj na widgets (nahlad ako to vyzera). No pokial pozeram na symbian, tak ta kolonka widgets tam chyba
SPB time, weather wi ...
emo
Len to preblikne
IMO instant messagin ...
emo
A na ake ID mas nastaveny telefon?
EDIT: Aj ked tak rozmyslam, asi pri aplikacii JAR nema vyznam ID telefonu
Napokon ta aplikacia ide,ale to uz som ju mal. To co si zavesil tu na stranku je v starsej verzii. A je taka, ake si dal screeny z Tvojho mobilu, nie podla toho obrazku na zaciatku. Nie je tam to okienko FOTO a STATUS
Facebook mobile 2
emo
Po nainstalovani mi to len preblikne a aplikaciu nespusti
Facebook mobile 2
emo
Ked dam instalovat OVI mapy, tak mi napise v polovicke instalacie, ze nemoze dokoncit, lebo mam mamlo miesta na C. Mam tam volne 7,9 MB. kolko je potrebne mat free miesto? Ani nemam co vymazat, vacsinu mam na E a ak aj chcem cosi z C odstranit cez Nastavenia, spravcu aplikacii tak mi pre zmenu napise PAMAT PLNA, ZATVORTE NEJAKE APLIKACIE. Co to je pre?? Hruza
OVI Maps = Free Navi ...
emo
Stary bol ovela lepsi...Tento nic moc
Facebook na i8910HD
emo
Ja som na to prisiel pred tyzdnom. A tiez Samsung i8910 HD pouzivam rok a pol
Tlachárna
emo
Neviem preco Opera Mobile 11 ma poslat link cez sms alebo BT a nema "zdielat" ako ma Opera Mini. Da sa to viac vyuzit
Inak je to jeden z naj prehliadacov
Opera Mobile 11 (Upd ...
emo
Tu je fajn aplikacia, pomocou ktorej vytvorite zabavne foto...
Akurat, ze neuklada foto, neviem preco. Skusi niekto? Ak odfotim, napise mim: Všeobecné: Už sa používa.
Co to ma byt??
Tu je odkaz na stiahnutie :
gallery.mobile9.com/f/1791733/
Phototwister
emo
Mne ta hra nejde Ked sam instalovat, zacne, no potom napise, ze je nedostatok pamate, ze mam cosi vymazat
Nokia N8 Pixeline Ju ...
emo
No mne robi presne to iste so zvukom. Aj ked ja niekomu skusam volat alebo niekto mne. Treba stale resetnut fon
Tak vyuzivam iba na chat.
SKYPE for S60
emo
No preinstaloval som to a nepomohlo
Ak mam ID nastavene na akukolvek nokiu tak aplikacia len preblikne a koniec. Ak nastavim ID na Samsung, tak sa aplikacia spusti. Ziada ci sa ma pripojit na siet, dam ano, vyberiem wifinu co mam doma a nacitava, nacitava a potom napise: "Nepodarilo sa spojit so serverom". A nic viac, da sa uz len ukoncit ta aplikacia
ovistore/shop
emo
Ja mam asi 3 tyzdne problem s ovi store aplikaciou. Asi pred 3 tyzdnami som ju spustil a musel som stiahnut aktualnejsiu verziu (iny vyber som nemal). Tak som stiahol. Potom ked som ju spustil, tak mi napisalo, ze sa nemoze pripojit k serveru a to trva doteraz. Skusil som ju aj odinstalovat a nainstalovat tu co ma Hyper na svojej stranke, no stale sa neda pripojit:(
A aplikaciu mi spusti iba ak mam nastavene ID telefonu na Samsung. Ak dam cokolvek ine, len preblikne a ani ju nespusti... Predtym tento problem nebol.
Nevie niekto poradit? Dakujem
ovistore/shop
emo
A ten reminder funguje v pohode aj s SPBSHell? A ako to zerie baterku? Dakujem
Pár otázek nového už ...
emo
Dnes som konecne po tej dobe co mam HX-V11 prisiel na to, preco mi horna lista v SPB Shell nezobrazovala spravne
Takze vzdy pred restartom telefonu je potrebne nastavit ID telefonu na Samsung (default).
Dnes som zmenil ID na Samsung (doteraz som vzdy mal Nokia n8 alebo x6), vypol a zapol telefon a lista uz ide spravne
Hadam som niekomu pomohol
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Mne to tiez slo normalne no hned po prvom dni mi to zacalo ukazovat ako Tebe. Resp. prestalo ukazovat wifi a bluetooth a pod. A doteraz neviem kde je problem. Skusal som aj ine verzie SPB shellu, aj tie vylepsenia odstranil a nic. Asi sa to "bije" s HX-V11
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Ahoj.
Inak ako si tie zvuky aktivujem? Teda viac ako polovicu som v mojom telefone nikdy nepocul. Napriklad co je tam ton pri zdvihnuti alebo pri zrusine hovoru. Co treba nastavit, aby som tie zvuky pocul?
A da sa tam zmenit aj ten to,co je pri doruceni sms alebo pri dokonceni instalacie nejakej aplikacie? nenasiel som tam
Dakujem za rady
Výstražné tóny + vib ...
emo
Ahoj.
Mne tie sluchadka tiez zacalo ukazovat pred casom, a to je znacka, ze je nastaveny budik. Namiesto budiku ukazuje sluchadla...Rovnako ak je pripojeny mobil cez USB ukazuje znacku zmeskaneho hovoru a ak som pripojeny k wifi alebo mam zapnuty bluetooth neukazuje nic:((
Skusal si to na HX-V11 main? Ide to tiez blbo?Dakujem
SPB Mobile Shell (up ...
emo
No ked spustim tu aplikaciu, opyta sa ma ci chcem "unlimited" ci "pay as you go". Nech dam cokolvek napise mi,ze "Checking connection" a trva to a trva....Neda mi ani na vyber ci wifi alebo podobne...
Takze dalej to nejde.
Spark (desktop pro S ...
emo
Ktoru starsiu mas konkretne na myslis? Ja som skusal aj starsiu a rovnako,no nepamatam aka verzia. a chcem tu,ktora je uz FULL SCREEN. Dakuječ
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Ahoj. Mam firmware HX-V11 CZ. Pouzivam SPBSHell, verziu 3.7.0. 598. Predtym som mal HX-V8-32 CZ a tato verzia mi isla v pohode. Myslim hornu listu, normalne mi zobrazovalo ak som pripojil mobil k PC,tak ten znak pripojenia. Ak som bol pripojeny k wifi,tak mi ukazalo aj tu znacku(ta vezicka) a pod. No odkedy mam HX-V11 CZ tak ak pripojim mobil k PC mi ukazuje znak zmeskaneho hovoru, ak nastavim budik tak mi ukazuje znacku sluchadiel...A ak som pripojeny k wifi neukazuje mi nic. Teda mi ta lista neukazuje spravne :/
Vie mi niekto poradit? Resp. ma niekto podobny problem?
Dakujem
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Desos: A ide Ti normalne volat cez ten skype? Videohovor asi nepojde,ale da sa volat??
Mne ta verzia nejde, mam HX-V11
SKYPE for S60
emo
Ako je to mozne?? Ake ID tel. si dal? Si ten skype nejak extra nastavoval??
SKYPE for S60
emo
Ja radsej odporucam skype z ovi store. Daju sa sice posielat len spravy,no pri tejto verzii co uviedol kraken999 sa da aj vytocit cislo alebo dvihnut prichadzajuci hovor,no nic nepocujete a ani Vas nepocut. A navyse po uskutocneni hovoru sa uplne stisia vsetky zvuky v telefone, takze treba restartovat fon...
SKYPE for S60
emo
Praveze doteraz som s tym nikdy nemal problem,az teraz ked mam tu novu verziu...Pri starej to bolo ok.
A ak nabijas cez nabijacku,tak ano, za 3 hodiny je nabita, no cez usb to trva dlhsie,5 hodin...To som mal vzdy tak
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Ahoj. Nezda sa vam,ze tento novy SPB Shell (co je uz na cely displej) zerie viac baterky?? Mne sa to zda. doteraz vydrzal telefon 2 - 3 dni a teraz den a pol... Aj ked ho nabijam tak zistujem, ze sa to pretiahlo. Mobil stale nabijam cez PC - doteraz to trvalo 5 hodin. A odkedy mam novy SPB Shel, tak 7 a viac! Dnes som ho pichol do usb portu o 12:00 a je 19:40 a stale nabija... Ma to niekto podobne?
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Tiez som sa uz vratil k povodnej, lebo ta starsia je lepsia co sa tyka funkcnosti...aj ked ten fullscreen mi chyba
SPB Mobile Shell (up ...
emo
Mne rovnako fungoval druhy registracny kod...Vsetko ide ako ma, akurat widget na profily nejde:((
EDIT: Ma to aj niekolko bugov sa mi vidi...ak nabijam tak baterka mi neukazuje,ze by sa nabijala...Rovnako ak mam fon pripojeny cez PC studio tak mi hore ukazuje znacku zmeskaneho hovoru.
Tiez zvazujem, ze sa vratim k povodnej verzii.
SPB Mobile Shell (up ...
Další
Doba nahrání stránky: 0.42 vteřin