Samsung smartphony mají vše, co potřebujete

Prohledat fórum
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Profil - migel007

• NEPŘÍTOMEN
  • Hodnost: Nováček
  • Datum registrace: 19.11.2009
  • Poslední návštěva: Včera
  • Časové pásmo: GMT +1:00
  • Místní čas: 15:07
  • Shlédnutí profilu: 85
  • O mě: I8910XXIJ1
  • Místo: Skalica
  • Pohlaví: Muž
  • Den narození: 28.08.1981

Podpis

emo
tak jo dik za navod. inak mi to nenormalne vymlatilo baterku. mal som polovicu a rano pip pip bateria takmer vybita.. no potesilo,. normal mi vydrzi 4 pri castom volani. a teraz z polovicou jeden den.
Mykeylock V1.1.8
emo
nastavene podla obrazkou a nic sa nedeje program bezi na pozadi ci jako. po tom nastaveni dam done a aplikacia sa zavre.
Mykeylock V1.1.8
emo
Nikolaomnia bolo by fajn opisat nastavenie aspon troska.. pride mi to dost zlozite
Mykeylock V1.1.8
emo
Dobre ze si pripomenul.teraz v nedelu idem na velku vystavu moto a prislusenstva,, popytam sa.
Držák mobilu na moto ...
emo
ty si vazne expert.. pises drziak a ukazes plastikove vrecko lacnejsia uz bude asi len igelitka z Tesca do ktorej vyrezes dieru.
Držák mobilu na moto ...
emo Držák mobilu na moto ...
emo
hmm no zeby bol nejaky na HD som zatial neobjavil. Mam predstavu ze pouzijem ten co na auto, len s tym ze ho asi niekde prevrtam a lepsie upevnim. Predstava ze ti Samsung vypadne a ty si ho prejdes zadnym kolom nieje moc ružova
Držák mobilu na moto ...
emo
lol pekne si to pofotil aj popisal...niekedy je lepsie nevidiet do toho az tolko, potom pri padu na zem alebo len predstave len premyslas, ako co kde sa mohlo utrhnut a pod.. z akeho dovodu to bolo u Teba ?
rozebraní HD po domá ...
emo
tiež sme takto riešili svitilnu na 8910 a uz je na svete aplikacia ktora je funkcna a jednoducha. Dufam, ze to je len otazka casu a nie moc dlheho kedy pojde touto cestou aj hlasove vytacanie.
Hlasové vytáčení
emo
tak beriem spät ste ma presvedcili kedze som maturoval z Fyziky len si to treba zmerat a s tym som neratal, vyskusam teda.
Měření rychlosti míč ...
emo
tak tomu meraniu by som moc neveril, podla mikrofonu lol,, bude stekat pes a ono ti to zmeria jak je daleko nie skus to vystrcit z auta co to povie, na co este nepridu
Měření rychlosti míč ...
emo
dobbin ved tam je vstavany widget na profili. ja ho osobne pouzivam. ci ty mas namysli jednotlive profili na ploche ? hmm to ma nenapadlo. ps: da sa bez hacku zvysit pocet widgetou na ploche ci ako ? ide mi len 8 Kyni no vidim vidim ze mas stale cas na tolko odpovedi a nasledne ich vyriesenie. posli teda aspon cislo uctu, mi ta tu zamestname
Widgety by Kynio
emo
Miky, normalne cez pc si widget nakopiruj na pamätovu kartu alebo do telefonu. potom v mobili das spravca suborou a tam kliknes na dany widget a spusti sa ti instalacia. po instalacii ho mozes vymazat z daneho umiestnenia. widget je pridany v zalozkach na hlavnej obrazovke, tod vse.

Kynio diky za Fun Flash chodis ty vôbec do prace ?
Widgety by Kynio
emo
parkrat uz mi pomohla kdyz jsem pokladal dlazbu
Level (vodováha) [si ...
emo
otazka je polozena,, dam priklad,,.. idem si na motorke a priatelka si sedi za mnou. Je mozne s nou komunikovat cez bluetooth a sluchatkami co boli original v krabici ? ci uz na to treba nejaky program, alebo sa to da nejako nastavit, pripadne musia byt obidva mobily typu I8910HD. pripadne bluetooth handsfree pre obidvoch.
Bluetooth a hovor z ...
emo
BT switch facha,,, staci len ocertifikovat. Isto sa vam to len zda kedze sa to chova ako necinne, vsimnite si pridanie ikonky BT hore vedla baterky.
Re: Este par celkom ...
emo
velmi jednoduche a fungujuce aj bez Hacku, len z certifikatom. K+
I-phon style
emo
nejaky popis o co ide ? presuvas policka a ked su 3 rovnake zmiznu a su body ?
GemMagic II v.3.00(s ...
emo
pripadne ako hodinky bez baterky. tikaju len z vyuzitia pohybu na ruke _D a vsetkym co sa zda vydrz mala, zozente si kamarata a prehodte si baterky. Hned bude jasne kde je problem
Technologie včera, d ...
emo
ako som dal odkaz na megaupload su tam tie jazdne pruhy a 3D budov. experimentoval s tym niekto ? podarilo sa to uz rozchodit niekomu ?
Garmin XT
emo
a ako si to vobec spustil ?
Hlasové vytáčení
emo
narazil som aj na verziu v.1.3.32762 ale akosi neviem rozchodit ako je po spusteni jednej ci druhej verzie na zaciatku.. setup a napis : To continue, press and release the shift key on the keyboard now. Matty ty si ako cez to presiel ?
Hlasové vytáčení
emo
Crash Bandicoot Mutant Island nepouzitelny, viz odkaz na hru
SEZNAM HER NA FORU
emo
NaNooG skusal si aj tu hru ? vsetko je ok, len chyba spodok v hre a zvieratko nieje vidiet, cize...
Crash Bandicoot Muta ...
emo
boboafg automaticky hlasity odposlech nastavis v Loudspeaker a vyberias all call. vsetko ostatne ide, len tato funkcia je isto najdolezitejsia a pravo ona nikomu nejde. lepsie by bolo asi pohladat inu aplikaciu.
Tektronic Car Pack v ...
emo
skusal som aj starsiu verziu, ale tiez nejde.. sa len spusti a vsetko zamrzne
Tektronic Car Pack v ...
emo
tam ako mas service status mas enabled ? aj ja mam nastavene automaticky heandsfree a nic. Car pack activate a prd
Tektronic Car Pack v ...
emo
mal si pravdu helloOX2 to vyriesil. diky kamo teraz uz len preluskat to nastavenie
Tektronic Car Pack v ...
emo
by sa to zislo a stale chyba certifikatu. je to ocertifikovane a nefacha.. ach jo
Tektronic Car Pack v ...
emo
tak to jo, to je mozne. pleas neskusal si tie jazdne pruhy a 3D ?
Garmin XT
Další
Doba nahrání stránky: 0.47 vteřin