|
Ahoj, potřeboval bych poradit. Nevíte co je přesně toto za náhradní díl k našemu mobajlu? GT-I8910 GH82-03619A A/S ASSY-PBA MAIN GT-I8910 SVC(SWC) Mělo by to stát přes 5 litrů.
Díky Nor
|
rozebraní HD po domá ...
|
před 3 měsíců, 3 týdny
napsal Norinco
|
|
Tak už jsem taky odhlasoval, ikdyž jsem spokojený uživatel N204 a téměř nic mi nechybí. Pouze mne štve ta rotace v menu, lze to nějak vypnout?
Díky za radu Nor
|
Faenil´s n2o5 (CZ)
|
před 11 měsíců, 2 týdny
napsal Norinco
|
|
Nenačítá, ale to přeci ničemu nevadí. Hudbu mám na vnitřní paměti. A jestli to zabere jedno giga, tak dalších 16 mám na kartě 
|
Nejlepší MP3 přehráv ...
|
před 1 rok
napsal Norinco
|
|
The best one je pro mne power MP3, za rok co ho používám jsem nenašel žádnou zásadní vadu na kráse.
|
Nejlepší MP3 přehráv ...
|
před 1 rok
napsal Norinco
|
|
Úplně stejně jako když děláš flash fw, s tím rozdílem, že tady po flashi na první pohled nic nepoznáš 
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok
napsal Norinco
|
|
IMHO se modem dá flashovat kdykoliv a kdekoliv bez ztráty kytičky.
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok
napsal Norinco
|
|
Po cca týdnu používání jsem vesměs s tímto firmwarem spokojen. K výdrži (často zmiňovaná slabá stránka tohoto fw) nemám výtku, při dodržení postupu, který zde uvádím je výdrž podobná jako s N203jkou.
Postupoval jsem takto: hard reset mobilu , flash n204, jazykový balíček CZ, flash modem JC1, plné nabití baterie přes USB v kompu, reset baterie, soft reset mobilu. Taky jsem ještě zrušil widgety na ploše, zdálo se mi, že mají docela velký odběr.
Mobil má konečně špičkovou odezvu, prostě co klik to okamžitá reakce. Na klávesnici se píše velmi dobře a sama se přetáčí. Wifi a GPS funguje jak má.
Jediná závada, kterou pozoruji (s N203 se mi to nikdy nestalo). Dvakrát se mobil sám od sebe vypnul  . Resp, jednou vypnul a podruhé resetnul. Těžko říct, zda to dělá fw nebo nějaká aplikace...
Každopádně si zatím tento fw ponechávám.
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Norinco
|
|
Tak hlásím dosažení dostatečné výdrže s n204 (téměř jako u n203). S původním modemem + n204 mobil vydržel téměř den, nyní JC1 + n204 při běžném použití 3 - 4 dny.
Postupoval jsem takto:
hard reset mobilu , flash n204, jazykový balíček CZ, flash modem JC1, plné nabití baterie přes USB v kompu, reset baterie, soft reset mobilu.
Taky jsem ještě zrušil widgety na ploše, zdálo se mi, že mají docela velký odběr.
|
Jaký FW - nejdelší v ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Norinco
|
|
Tohle mně přesně dělala Nokia N97, kromě dalších asi 100 problémů. Takže jsem se jí velmi rychle zbavil. I8910 naštěstí budí jak má, je divný, co popisuješ.
Zkusil bych vypnout tel, vytáhnout bat, simku a opět složit a zapnout, nastavit správně čas, projít to nastavení v hodinách, zda nemáš něco zle nastaveno. Případně pak reset - soft/hard nebo flash.
|
Budík co nebudí...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Norinco
|
|
Ahoj chlapi, potřeboval bych poradit. Vrtal jsem se v tom nastavení víc než bych měl a po zadání kódu #0228# jsem asi nějak rozšteloval baterku  Baterie vydrží něco přes den.
Potřeboval bych to vrátit do původního/továrního nastavení. Stačí na to HardReset, nebo třeba znova flashnout firmware?
Díky za pomoc
|
Jaký FW - nejdelší v ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Norinco
|
|
Zajímavý čtení. Taky jsem vyzkoušel celou řadu firmwarů, od origo, přes hypera až po faenila. Nejdelší čas (cca půl roku) jsem vydržel s Faenil N203. Pro mne zatím nepřekonatelná verze. Telefon za tuto dobu NIKDY nezamrznul, výdrž při normálním použití 2 - 3 dny, při hardcoru 6. Nyní pár dní testuji N204rku, tak uvidím, jak budu spokojen. Potom dám určitě vědět.
|
Jaký FW - nejdelší v ...
|
před 1 rok, 1 měsíc
napsal Norinco
|
|
Nechci to zakřiknout, ale s odolností mobilu, resp. displeje jsem po roce užívání celkem spokojen. Mám na něm od začátku full body invisible šíld. Mobil mi už párkrát spadl na zem (lino, dlažba) a vše vydržel. Po jednom pádu se na displeji, vlastně na folii udělal velký šlinc, ale naštěstí do dvou dnů zmizel.
Kdyby se u toho invis.šílda nezačali krapet odlepovat konce hran, tak bych byl dokonce nadšen.
Nor
|
poskrabatelny nebo n ...
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal Norinco
|
|
Čau, já jsem nic nenastavoval a nedávno se mi vedle intenzity signálu objevilo 3G. V tom nastavení mám na výběr duální(to je zapnutý) / umts / gsm. Co bych z toho měl vybrat?
Jo a ještě se chci zeptat, nemůže to 3G mít vliv na baterii? Poslední dobou se mi zdá výdrž slabší?
|
3G sit nastavení
|
před 1 rok, 2 měsíců
napsal Norinco
|
|
Mám operu a přes wifi mi videa na youtube jdou, ale zdá se mi, zda to není jen nějaká očesaná verze. Protože když doma hledám na PC nějaká videa na youtube, tak to najde vždycky jiný než pak na mobilu.
Mne zase nejde přes operu obsluhovat e-mail na centrumu, zprávy si přečtu, ale nejde nic napsat 
|
Wifi
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal Norinco
|
|
Asi jsem natvrdlej, ale ani po prohlédnutí videa netuším, na co je ta aplikace dobrá...
|
Foursquare
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal Norinco
|
|
Ahoj, omlouvám se za laické dotazy, ale s Operou mám zkušenost teprve dva dny.
Internet mi přes wifi šlape krásně rychle, ale nejdou mi např. tyto věci:
1) na centrumu se přihlásím do e-mailu, ale přijatou zprávu už nelze otevřít
2) když chci něco stáhnout, např. přes rapidshare nebo uploaded.to, tak se zahájí stahování, ale nic se nestáhne...
Je to běžné, nebo je chyba někde u mne. Díky za radu Nor
|
Opera 10 mobile
|
před 1 rok, 4 měsíců
napsal Norinco
|
|
georgo napsal:
dalsia moznost je (v pripade ze internet vobec nechcete, napr koli dovolenke v zahranici), poziadat operatora o docasne zablokovanie internetu...to sa da potom obnovit(bezplatne)
Tak jsem to přesně udělal. Zavolal jsem do Vodafona a řekl jim, ať mne na pár dní zcela odříznou od infernetu. Takže jsem měl potom klidný spaní.
Ještě jsem si to ale neaktivoval zpátky, takže nevím, zda za to něco nebudou chtít...
|
ako vypnut iba inter ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal Norinco
|
|
Hmm, tak jsem z toho taky celkem smutný  Po pár dnech jsem se vrátil k N203jce. Jedno zamrznutí by ani tak nevadilo, ale ta výdrž baterie je mizerná. Tenhle firmware se Faenilovi teda moc nepovedl. Uvidíme, třeba ještě dojde k nějakému vyladění...
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal Norinco
|
|
Kucííí, tak jak jste spokojeni po dni, dvou s novým faenilovým dítkem? Stále čekám, zda se zde objeví nějaké zajímavé info... S N203jkou jsem max spokojen, má význam měnit?
|
Faenil n2o4
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal Norinco
|
|
N8 má 180% rýchlosti N97  tak tomu bych i věřil. N97 jsem měl pár týdnů před i8910 a N97čku bych nazval "omylem roku 2009". Tak s odpuštěním zaje**ný mobil jsem nikdy před tím nevlastnil. Stále to zamrzalo, odezva a reakce na dotyk příšerná, GPSka téměr nefungovala, vůle mezi spoji... a to bych mohl pokračovat do alelůja. Proto si vážím každého dne s i8910tkou.
|
Symbian^3 na i8910 H ...
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal Norinco
|
|
Já se přiznám, že jsem si žádné změny nevšimnul 
|
Nový vzhled stránek
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal Norinco
|
|
Já jsem Faenilovi za tento firmware velice vděčný, protože je perfektně stabilní a má výbornou baterkovou výdrž. Vše, co jako běžný uživatel používám, tak funguje báječně.
Faenil již finišuje přípravy n204řky, takže se máme určitě na co těšit (i když rotace qwertyny tam bohužel nebude  ). Pro ty kdo by chtěli znát bližší info, tak mrkněte na tyto stránky:
i8910tuning.com/
|
Faenil´s n2o3 (CZ)
|
před 1 rok, 5 měsíců
napsal Norinco
|
|
Tak po pár týdnech používání hlásím naprostou spokojenost. Podle GPSky jsem najel několik stovek kiláků a žádný dramatický problém jsem neregistroval. Zkusil jsem se nechat navigovat podle tý sloveny a docela se mi to zalíbilo
Jinak pro zajímavost jednu příhodu, která teda nesouvisí se sygicem. Včera jsem byl v jedné O2 prodejně a chlápek přede mnou se ptal prodavače na co že je v tom jeho novým mobilu GPS a aGPS. A prodavač, že ta aGPSka urychluje nalezení pozic (což je pravda), bez ní to prý hledá satelity 30 minut... 
|
Sygic Mobile Maps (U ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Včera a dnes ráno se na mne HDéčko vyprdlo a odmítlo mne vzbudit, ačkoliv jsem si budíka jako obvykle nastavil. Nic jsem neinstaloval, tak to nechápu. Když teď budíka nastavím, tak zazvoní...
Asi má svoje dny.
|
Nefunkčný budík a up ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Hyperx je fakt borec. Za tohle by mu Samsung měl platit doživotní rentu... Nakonec jsem instalaci V7čky odložil a jak to tak vypadá, udělal jsem nejspíše dobře. V8 vypadá hustě.
Teď jsem jen zvědal, co na to Faenil, zda se od něho dočkáme taky ještě nějaký ochutnávky...
|
HX v8
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Nemáte někdo praktickou zkušenost s GPS softwarem - Navigon MobileNavigator na našem Samsungu? Viděl jsem to v akci na Iphonu a vypadalo to více než skvěle.
I když jsem se Sygicem více-méně spokojen, tak přechod na tohle by zajisté potěšil.
|
Nejlepší GPS pro i89 ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Taky se mi někdy zdá, že je ta GPSka dost citlivá na kvalitu signálu z družic. Nedávno jsem seděl pod slunečníkama, co jsou u hospod a signál to nechytlo ani za 10 minut. Naopak, včera fičím v autě a při 130km/h to chytlo signál během 30s. (nepoužívám operátora k určení polohy).
|
GPS nefunguje
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Fíííha, tak to je masakr. Tomu se mi ani nechce věřit. Musel jsi to vystavit fakt brutální teplotě. Mobajl se mi při navigaci v autě v těhle vedrech taky fest zahřeje, ale tohle mi to teda neudělá.
Po cca půl roce se mi Shield trošku odlepuje v rozích a taky v místech kontaktu s držákem v autě - je nešťastně vyřešen.
|
Invisible Shield
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
JJ, je to přesně tak. Vícekrát jsem flashoval jen s jednou čárkou a vůbec žádný vliv na "výkon" baterie po flashi to nemá.
|
HX-V7
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Tak jsem dle návodu nainstaloval a hned taky vyzkoušel cestou do Pardubic. Vše funguje báječně, takže K+ pro tebe. Díky
|
Sygic Mobile Maps (U ...
|
před 1 rok, 6 měsíců
napsal Norinco
|
|
Další |